Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vedellä eteenpäin

Tälläviisii

Oon nuori mies jolla painoa on 77kg ja pituutta 183 eli PI on 23. Hiukan pullukka oon aina ollut, mutta olen kokeillut paaston kaltaista dieettiä jonka uskon kaventavan mahanympärystä. Oon tehny niin ,että joka toinen viikko jätän kiinteän ravinnon lähes kokonaan pois ja juon paljon vettä. Sitten kun syön, niin lopetan syömisen heti kun nälän tunne lähtee. Paino on tippunut tällä tavoin noin 1 - 1,5 kg/viikko viimeisten kolmen viikon ajan. Jouluna voi sitten hyvällä omallatunnolla syödä laatikoita yms. Tavoite paino olisi 70kg. Kyllä totuus on, että jos ei liiku paljoa niin ei pidä syödäkään. Sitten kun paino on kohdallaan voi aloittaa normaalin ruoka liikunta elämän.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoit_su

      Miksi haluat alipainoon? Sinulla on paino ihan kohdillaan, lihasvoimaa ja -kuntoa kannattaa kohottaa, mutta älä turhaan laihdut.

    • Tälläviisii

      Ajattelin että jos aloitan lihaskunnon kasvattamisen (salilla käynnin) vasta sitten kun olen saanut kropan solakaksi dieetillä, niin tulokset näkyisivät nopeammin. Ehkä jopa vuoden sisällä jos on ahkera. Ja vaikka painoa tarkkailenkin, niin pointti on saada ulkomuoto vähemmän pyöreäksi. Paino tippuu siinä ohessa ja hyvin näyttää tippuvan. En kyllä suosittele tätä tapaa kaikille, sillä paastotun viikon jälkeen olo on heikonpuoleinen. Absolutistina mun ei tarvitse murehtia edes sitä, miten alkoholi vaikuttaisi elimistöön tämmöisessä tilanteessa.

    • Mies26vuotta

      Melkoinen kukkakeppi olet tuolla pituudella ja painolla. Hanki mieluummin lihasta niin että paino nousee yli 80 kilon. Minun sen sijaan pitäis laihduttaa vähintään 6 kiloa kun pituutta varresta löytyy vain 174cm ja paino on tällä hetkellä 76 kiloa eli lievästi ylipainon puolella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe