Sain pakit ja kuolen häpeään

akvu

Tein ehdotuksia eräälle henkilölle seksisuhteesta nimimerkin takaa ja mies oli kiinnostunut mutta ei halunnut kertoa enempää ennenkuin tiesi kuka olen..no muutamien vinkkien jälkeen hän päätteli kuka olen ja nyt kuolen häpeään kun joudumme lähes päivittäin näkemään vaikka iloisesti esitinkin että unohdetaan koko juttu. Lisäksi otti itsetunnon päälle että pakit tuli itseäni vanhemmalta mieheltä seksisuhteesta.

11

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fwfwefwe

      "otti itsetunnon päälle että pakit tuli itseäni vanhemmalta mieheltä seksisuhteesta."

      Miksi miehen ikä olisi negatiivinen asia tässä yhteydessä?

      • akvu

        Lähinnä kai se että en kelvannut "edes" vanhemmalle miehelle vaikka hän selvästi nautti ensin viesteistäni mutta kun sai tietää kuka olen niin asenne muuttui ja jarrut pohjaan. Omasta mielestäni kuitenkin olen ihan kivannäköinen reilu 30-vuotias nainen


      • paritimmaa.aluksiko
        akvu kirjoitti:

        Lähinnä kai se että en kelvannut "edes" vanhemmalle miehelle vaikka hän selvästi nautti ensin viesteistäni mutta kun sai tietää kuka olen niin asenne muuttui ja jarrut pohjaan. Omasta mielestäni kuitenkin olen ihan kivannäköinen reilu 30-vuotias nainen

        Missäs asut, jos pk-seudulla. Eiköhän laiteta peitto heilumaan ;) . Kyllästynyt etsiin mitään vakavampaa, jotkut naiset vaan pelleilee haluavansa vakavaa suhdetta. Myöskin 30-v. kroppa iha ok kondikses treenaan 5-6pv. viikossa, ulkonäkökin välillä saanut jopa kehuja.


    • 40vneitsytmies

      Ala mun kanssa seksisuhteeseen

    • aamunajatus

      On ihan harhaluuloa, että jonkun tietyn iän jälkeen pitäisi aina olla imarreltu jos nuorempi kiinnostuu. En itse ainakaan ole: en ihastu nuorempiin vain siksi, että he ovat nuorempia. Heistä kaikki eivät ole tavoiteltavia minulle enkä halua kaikkien nuorempien kanssa olla vain siksi että he olisivat nuorempia. Mielestäni kun en ole huonompi yhtään tippaa, vaikka olen elänyt kauemmin. En tarvitse heitä nostaakseni itsetuntoani enkä vanhempiakaan näyttääkseni nuoremmalta.

      Sama toisinpäin. Seurustelin ja olen muutamankin kerran seurustellut, itseäni vanhemman kanssa. Joten mietittiin että minä "tykkään vanhemmista miehistä". En, todellakaan minua on aivan turha pyytää ulos tai liehitellä iällä. Koko ajatuskin on lapsellinen: en vaan välitä iästä ihastuessani. Toisinsanoen se ei ole plussa, mutten välttämättä sitä arvioi ihastuessani.
      En todellakaan ollut kiinnostunut näistä parista tyypistä heidän ikänsä takia enkä edes heidän iästään, en todellakaan pidä 20 vuotta itseäni vanhempaa seksikkäänä iän takia. Nämä kyseiset tyypit olivat hyvännäköisiä, koska he olivat mielestäni hyvännäköisiä ja kyllä, ensin kiinnostuin heidän ulkonäöstään, ja tutustuin, ja luonne oli hauska. No, sitten meni asiat pieleen, koska he ovat X-merkkisiä, mutta sekään ei johtunut iästä: eri toiveet tulevaisuudelta (näin on käynyt samanikäisenkin kanssa), liian erilaiset tyypit (näin on käynyt samanikäisenkin kanssa), sairaanloinen mustasukkaisuus (samanikäinenkin on stalkannut) ja suoraan sanottuna, tyhmyys, mikä on yleisin syy: en vaan jaksa olla parisuhteessa tyhmien ihmisten kanssa. Nämä kaikki voivat olla nuorempien, samanikäisten ja vanhempien kanssa, ja siis, olen seurustellut parisen kertaa joten osa on samassa, mutta en nää ikää tässä vaikuttavana tekijänä.

      En todellakaan ihastu itsestäni epämiellyttävään vain koska tämä on vanhempi/nuorempi, ja pidin melko vastenmielisenä sitä, että kun tämän vanhemman kumppanini kanssa suhde oli ohi, muutama puolituttu, täysin epäsopiva vanhempi mies pyysi minua ulos, selkeästi vain koska tosiaan luulivat että heidän ikänsä on joku Juttu?!!! Joopa joo, get real! Sama kun eräs 10 vuotta nuorempi luuli, että olen todellakin seksisuhdetta vailla vain koska hän on nuorempi, samat sanat: get real! Ikä on sattuman kauppaa ja synnyinvuodesta riippuvainen ja se siitä. En ymmärrä tätä ikäajattelua: joko ihminen miellyttää ja sen kanssa tulee juttuun tai ei. Iällä on hyvin vähän asian kanssa tekemistä sinänsä.

      Tämä vain siksi, että kuvittelit, että sinä olet miehelle palkinto vain siksi, että olet nuori. Eli että hänellä olisi myös heikko itsetunto ikänsä suhteen, että hänen olisi "pakko" huolia nuorempi vain iän takia tai että ikä olisi ollut peruste. Mutta kun se ei vaan ole. Joillekin on, mutta luulenpa että aika harvoin. Usein ihastutaan iästä huolimatta, ei sen takia.
      Joten, siinä ei ole mitään enempää torjuntaa tai häpeää, että hän on vanhempi, hän vaan ei ollut sinusta kiinnostunut. Jos pidät itseäni noin huonona, sinun todellakin pitää oikeasti mennä vaikka terapeutille puhumaan, ja korjaamaan itsetuntoasi. Minusta kuulostaa, että se on todella heikko. Oikeasti tuossa nyt oli vaan kaksi ihmistä, joista toinen halusi ja toinen ei - ja mitä sitten?
      Pakkeja on ihan turha hävetä, häpeä on pelkkää ajan haaskausta tuossa: et tehnyt mitään rikosta, et tehnyt muuta kuin aloitteen asiaan mitä halusit, se siitä. Et jäänyt stalkkaaman, et ollut mitenkään elämän ulkopuolella jne. Paljon pahempiakin asioita on maailmassa. Ymmärtäisin jos häpeäisit stalkkaamista, tai olisit sitten uhkaillut häntä tai rikkonut auton lasit: siis ollut oikeasti pakkomielteinen ja kamala. Silloin pitäisi oikeasti hävetä! Harmi vaan että hullut ei häpee...
      Mutta. No, niin, teit aloitteen, toinen ei halunnutkaan ja sitten vaan eteenpäin. Elä elämääsi ja lakkaa miettimästä mitä mieltä hän tai muutkaan on, koska ei sen ole oikeasti mitään väliä. Esität vaan iloisesti ja iloksi se sitten muuttuukin, anna mennä, anna olla, älä vaan yksinkertaisesti välitä.

      Tekevälle sattuu ja se siitä.

    • uuttaputkeen

      Pakkeja ei tullut sun iän takia vaan sun itsesi takia. Mies ei vaan jostain syystä pidä susta ja sille sä et voi mitään. Eikä siinä ole mitään häpeämistä, Kysyit, sait pakit ja se siitä.
      Mitenkä sä edes ajattelit, että vanhempi mies haluaa automaattisesti seksisuhteen sun kanssa? Ei me vanhemmatkaan nuoria himoita vaan ihmistä ikään katsomatta. Sun on nyt hyvä miettiä, onko ikä sulle ainoa asia seksikumppania valitessa. Jos on, niin eiköhän se jostain tule se mies, joka pitää itseään nuoremmista naisista.

      • tätijokaitsemokasi

        Aloittaja voisi nyt jutella jonkun vanhemman täysjärkisen henkilön, paremman puutteessa vaikka psykologin kanssa elämäntilanteestaan ja tunteistaan. Olet suoraan sanoen aika itsehalveksunnan tilassa kaupitellessasi itseäsi seksileluksi jollekulle puolitutulle sedälle. Mutta kokoa itsesi, pysy naisena ja päätä pitää puolen vuoden selibaattiretriitti oman pääsi tähden. Unelmoida voi, mutta jos otsallaankin pitäisi nähdä että tästä ei seuraa kuin onnettomuutta, niin tekojaan voi järkeillä.
        Mies pelkäsi sinun olevan liian tuttu, itselleen juoruja ja ikävyyksiä, tai muuten vaan jänisti. Älä ota itseesi.
        Tähtää itseäsi kunnioittavaan seurusteluun hyvä nainen tai ole ilman seksiä, kiitos!


    • Aito-sinkkumies40

      Missä ap, minua kiinnostaa suhde eikä seksisuhde. Tutustutaan rauhassa ja eikä harrasteta heti seksiä??????? Mielestäni olen ihan mukava rento mies, en ryyppää enkä polta röökiä enkä tee rikoksia vaan olen rauhallinen vakaa tutustumisen arvoinen persoona.

    • oioiioioioioio

      Et voi tietää, mistä syystä sait pakit. Voi olla, että siitä syystä, että näet häntä päivittäin ja siksi hän ei halunnut. Sinussa ei tarvitse olla mitään "vikaa".

    • uuuuuuuuuuuuuh

      Aloittaja kuulostaa niin dorkalta, et häpeän olla samaa sukupuolta. Asun kans Stadissa ja kyllä täälä tota sorttia riittää ilmoja pilaamassa.

      Ihmiset ei ees osaa enään aloittaa normaalia suhdetta seksityrkytyksen kierouttavan vaikutuksen vuoksi.

    • NoHarmDone

      Ethän itsekään tykkää kaikista miehistä. Kaikki miehet eivät halua kaikkia naisia. Miksi siis kaikkien vanhempien pitäisi haluta kaikkia nuorempia? Ei se oikein niin mene ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe