Raha seuraa potilasta? "Painajainen uni"

Talouspäällikköevpkp

Muoniolainen. Menen lääkärin vastaanotolle Kunnan ylläpitämään terveyskeskukseen, mutta valitsenkin Rovaniemellä yksityisen erikoislääkärin ja raha seuraa minua. Kävin missä tahansa Suomessa lääkärin vastaanotolla, tai hoitolaitoksessa, menoni hoidosta aina yhdenvertaiset minun maksamanani kunnallisella ja yksityisellä linjalla. Kas kun sukuani löytyy tuolta Venäjältä. Hyvät Venäjän sukulaiset ostakaa Muonion terveyskeskus, sekä laittakaa viimeisen päälle kuntoon ja palvelut kilpailutasona terveydenhoito palveluina toimimaan. Teille sinne rahat seuraa Suomessa potilasta.
Erittäin suuri muutos Suomessa. Nyt Venäläinen rikas sukulainen laittaa hoitolaitos yrityksen viimeisen päälle Muonioon ja raha seuraa. Yritys onkin Venäläisten omistama ja rahojen on seurattava potilasta. Yritys ottaa suuren osan rahoituksesta yrityksen rakentamiseksi ja hoitajien ylläpitämiseksi. Uusi tie on, että rahamme katoavat ulkomaisille yrityksille sinne verotettavaksi.
Heräävätkö Suomalaiset ja pistävätkö itse kunnon hoitolaitokset vastaanotto tiloineen kuntoon. Suomalaisina omistaja yrityksinä heti toimimaan ja potilaan rahat seuraavat Suomaisia yrityksiä.

34

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lännenpaukku

      Terveyskeskuksen lääkärin vastaanotolla. Alkoholiin haiseva puliukko ja rinnalla rikas herra. Puliukko kohteliaasti, hyvää isänpäivää. Jahas voisitko siirtyä syrjään, koska kärpäset heräsivät ja pyörii Sinun ympärillä. Anteeksi herra, olemme tasavertaisia ja rahat seuraa potilasta. Siitä vaan, en ole enää kokoomuslainen.

      • ainaootvassuollu

        Et kyllä ole koskaan ollutkaan, jotta älä valehtele siinä.


      • Kuntien-tulevaisuus

        Kumpaa terveyskeskusta kauppaat venäläisille? Remontissa olevaa vai poliitikkojen märkää unta uudesta rakennuksesta.

        Sotealue siis laajenee ja keskittyy entisestään. Onko silloin päivystystä joka notkelmassa. Ei varmasti.
        Villi veikkaus on että keskittyminen siirtyy alueen suurimpaan taajaman Kittilään joka taas tukeutuu Rovaniemelle, jonka pomo on Oulu.
        Turismin aikaan saattaa päivystävä lääkäri löytyä Ylläkseltä.

        Se että aloittaja valitsee Rovaniemen yksityisen lääkärin voi jopa olla pakon sanelema. Jos ei ole kunnallista tarjolla, syntyy ota tai jätä tilanne.

        Web lääkärit lisääntyvät, syrjäseuduilla käytetään kameralääkäriä jopa kotoa. Aluksi se tapahtuu sairaanhoitajan /atk tuen välityksellä, jatkossa vpn yhteydellä kotoa käsin.

        Hitaasti ja kalliisti kuolevat pitkäaikaissairaat kootaan alueellisiin kuolemiskeskuksiin, jolloin saadaan säästöjä mm tilojen kautta, isompi yksikkö on halvempi.
        Keskuksiin rakentuu omat krematoriot jolloin hukkalämpö saadaan talteen

        Maakuntahallitus sanelee kannattaako syrjäseuduilla sairastaa ja missä sairastaa. Kela muuttuu sairaskyyti keskukseksi joka arvailee miten saadaan auto kustannutehokkaaseen käyttöön ja kaikki nuhanenät lääkäriin samalla kertaa.
        Kunnanhallitus päättää jatkossa purettavista turhista rakennuksista ja koululaisten kynien määrästä.


    • PaljonrahaaJIPPII

      Terveysyhtiö Mehiläisen toimitusjohtaja Matti Bergendahlin mukaan isot terveysyhtiöt näkevät investointimahdollisuuksia Pohjoismaissa, koska “kaikki näkevät, että hyvinvointivaltiot ovat tienhaarassa” (HS 26.10.). Tämä tienhaara on tarjonnut ulkomaisille sijoittajille mahdollisuuden tehdä ihmisten sairastelulla rahaa. Paljon rahaa.

      • Sotesolmu

        Aivan, mahdollisuuksia pohjoismaissa mutta entä Muoniossa?
        Mahdollisuudet ovat suurissa kuntakeskuksissa. Lapissa niitä on yksi, Rovaniemi.
        Nyt tulee hallinto ja verojuristeille töitä. On purettava monimutkaiset holdingyhtiöiden ketjut jotka mahdollistavat esim. sisäiset lainat joiden mahtavalla koroilla siirretään voitot verottajan näpeista emoyhtiölle, laillisesti.

        Jos yksityisten palveluiden verojalanjälki on kunnossa ja rahansiirrot verokeinotteluna estetään yhteiskunnan keinoin, riittääkö vielä kiinnostusta?

        Määritelty palveluntarve yhdenvertaisuuden nimissä on mielenkiintoinen. Lääkäripalvelut löytyy, mutta matkan takaa. Ongelma on toinen lyhyiden etäisyyksien etelässä.

        Suur-sote ei säästä lähipalveluilla vaan suurilla yksiköillä.
        Ennen montunkaivuuta on syytä tietää montako terveyskeskusta on ajateltu esim. Lapin sotealueelle ja millä sijainnilla. Mitkä ovat kriteerit, asukaspohja, keskimääräinen matka, kulu/asukas jne.

        Vanha tk säilyy piinallisen pitkään, empiminen alkaa ja uusi valtuusto voi pyörtää päätöksen uusien tietojen valossa. Se tietää väliaikaisia kontteja.


      • pääasiaonhoito

        Mitä pahaa siinä jos joku tekee rahaa, kunhan potilas saa kunnon hoitoa.
        Ei se minulta pois ole, jos saan kunnon hoidon, kun sitä tarvitsen.


    • Talouspäällikköevp

      Heitin karmeasti mitä voisi todella yritystoiminnassa laillisesti tapahtua. Tämä kunnan tulevaisuus kirjoituksesi on hyvä asia. Nyt kaikki Suomalaiset ovat todella samassa asemassa mennessään lääkärin vastaanotolle, sekä rahoitus seuraa kaikille samalla tasapuolisesti. Rumasti terveyskeskuksessa sanottuna perättömästi heitettynä, ketään todella ei saa potilaana syrjiä. Suomessa toimii nykyään erittäin paljon yrityksiä, mitkä on rekisteröity ulkomaille ja veron maksu paikka on myös ulkomaille. Myös eräs sukulainen Paassilta meni Suomen itärajalle kauppiaaksi ja kylä otti meidän sukunimeksi kylän. Mainitut jäivät pakotettuna sodassa Venäjän puolelle, yksi sukulainen on Inkeristä tullut Koiviston päätöksenä takaisin valiten asuinpaikaksi Kempeleen. Muonio on vaikeasti velkaantunut, eikä Muonion terveyskeskuksen kohtalosta voida enää sanoa ei. Isännöinti voi vaihtua, eikä Terveyskeskuksen kunnanomistus ole enää varmaa ja voi siirtyä velka vaikeuksina ja hoito ongelmina toisten hoidettavaksi, entä vielä omistuskin.

    • itketjamaksat

      Muuta kirjat suosiolla ruathin puolele.

      Täälä Mehiläinen ja kumppanit kusettaa sut vain hoitokierteeseen ja velottaa kuntaa sekä etenkin sinua kaiken minkä irti saa.

      Sairaanhoito noita yksityisiä ei kiinnosta vaan tuloksenteko. Lääkäritkin saavat palkkansa pääomatulona.

    • sana-sokeus

      "Muonio on vaikeasti velkaantunut, eikä Muonion terveyskeskuksen kohtalosta voida enää sanoa ei. Isännöinti voi vaihtua, eikä Terveyskeskuksen kunnanomistus ole enää varmaa ja voi siirtyä velka vaikeuksina ja hoito ongelmina toisten hoidettavaksi, entä vielä omistuskin."

      Mitä halusit sanoa?
      Omistus, vastuu säilyy kunnalla jos rakentaa itse.
      Velka, jää kunnalle, eli asukkaille.

      Oikein?

      ps. miten olisi jonkun sopivan ohjelman käyttö, vaikkapa world tai open office?

    • joonmaalima

      Nää ahneitten lääkäreitten veronparatiiseihin kierrätetyt rahat rapauttavat kokonaan Suomen terveydenhoidon.

      Jos Sipilä on oikia kepulainen, ei hän antaisi tällaisen tapahtua. Ymmärrän täysin Paavo Väyrystä, hän ei rahasta Suomea omaan kukkaroonsa.

      • tärkeintähoito

        Tärkeintä on, että pääsen hoitoon.

        Minulla ei ole sosialistista kateutta, joten minulle on aivan sama, mihin raha menee.

        Hoito tärkein!!!

        Tämän päivän terveyskeskussysteemi on aivan sieltä jostakin. Terveyskeskukseen ei pääse, jos ei ole pää kainalossa. ... ja sitä jonotusta joka paikkaa. Turhan aikaista juoksuttamista vain.

        Terveyskeskukset joutaa lopettaa. Sellainen terveysasema, mistä saa hoitosetelit, jotta asiakas pääse heti tutkimuksiin ja hoitoon.


      • puurotjavellit
        tärkeintähoito kirjoitti:

        Tärkeintä on, että pääsen hoitoon.

        Minulla ei ole sosialistista kateutta, joten minulle on aivan sama, mihin raha menee.

        Hoito tärkein!!!

        Tämän päivän terveyskeskussysteemi on aivan sieltä jostakin. Terveyskeskukseen ei pääse, jos ei ole pää kainalossa. ... ja sitä jonotusta joka paikkaa. Turhan aikaista juoksuttamista vain.

        Terveyskeskukset joutaa lopettaa. Sellainen terveysasema, mistä saa hoitosetelit, jotta asiakas pääse heti tutkimuksiin ja hoitoon.

        Harvinaisen hyvä kommentti. On ihmetyttänyt kun sossut on lanseerannut nuo veroparatiisit, jokainen hönö toistelee niistä, yleensä aivan ilman mitään tietoa koko asiasta.
        Potilaalle on tärkeintä saada hoitoa, paras jättää veroparatiisit ekonomistien ja poliitikkojen huoleksi. Vaaleissa sitten äänestää Rinteen porukkaa, jos oikein huolettaa.
        Minä olen tyytyväinen jos saan heti tarvittaessa hoitoa, ja sillä selvä.


    • pohjatonkurkku
    • Talouspäällikköevpkp

      Olen erittäin monta vuotta jauhanut, että Muonion terveyskeskus on peruskorjattava, sekä uusittava toiminnalleen uudelle tasolle. Linjani peruskorjaukseksi on ollut, että nyt Terveyskeskus olisi isku tasolla. Eräitä laajennuksia viereisenä terveydenhoito rakennelma kompleksina olisi tullut laajentaa. Miten lääkäreitä ja henkilökuntaa saa työhön. Koska on Naapurikunnissa nykytasossa olevia paikkoja tarjolla työpaikoiksi. SOTE palveluina ei Muonio enää ole kehitettävä uuteen järjestelmään. Miettikää nyt mitä olette saaneet aikaiseksi ja mitä olette Muonion kunnan luottamushenkilöinä saaneet uudistuksina aikaiseksi. Palkka osataan kuitata, mutta mitä muuta on hallinto päättäjät tehneet. Terveydenhoitopalvelut järjestyy uudella tavalla ja Muoniossa ei ole asiallisia tiloja nyt palvelujen tarjontaan.
      Yksityislääkäreiden vastaanottokeskukset on Äkäslompolossa ja Levillä, sekä Kittilä ja Kolari kehittää terveydenhoitoa nopeaa vauhtia. Suurena vaarana on, että Muoniossa terveydenhoitoalalta voi monella tulla irtisanotuksi ja palvelut järjestää ne joilla on toimintapaikat kunnossa. Muoniossa on terveydenhoitoalalla hyvät hoitajat työssä, mutta heidän eteen ei työnantaja ole välittänyt jatkoksi viihtyisiksi työpaikoiksi. Luottamus henkilöiden on turha perustella kunnan velkaantumista. Laina korko on kaikkien aikojen alhaisin ja sillä ole yritetty tukea uudisrakentamista, sekä palvelu kohteiden peruskorjauksia, mutta missä se järki on liikkunut.

      • Resiinakuskit

        Evp on hereillä.
        Tilanne on vähän sellainen että nämä päättäjät ovat jo jääneet junasta. Junankuljettajatkin ovat, aivan kuten hoksit, naapurikunnista.

        Paikallispolitiikkaa tekevät saavat nitkuttaa resiinaa, junaa sillä ei vain saada kiinni. Kittilän junakuskia tosin epäillään ylinopeudesta ja korttihan siitä lähtee Oulun poikien matkaan.

        Muoniolle jää junanlähettäjän rooli, saavat lähettää kuntalaiset hoitoon toisiin kuntiin.
        Soten hoitaa muut, kuntapolitiikoille jää vielä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.
        Jatkakaa siis liikuntapaikkojen edistämistä ja aktivoikaa kantaväestöä käyttämään niitä.


    • Talouspäällikköevpkp

      Maakuntahallinnosta ja vahvoista itsehallintoalueista. Tarkastellessani terveydenhoitoalueita maamme rajoiltaan. Ammattilaiset piirtelivät SOTE alueet valmiiksi suunnittelijoille kotiseuruilleen. Mutta vaikka vain yksi silmiinpistävä vertailu? Merenrannalle tulee erittäin pitkä kapea kaistale Vaasan molemmin puolin, eli varakkaiden kartalla alue 10. Korostan, että käytit yksityistä tai julkista palvelua ja maksat aina vain saman. Palvelut, kyllä maassamme päätettynä toimii tasapuolisesti, mutta missä sitä tarjotaan ja minkälaista laadullisesti muoniolaisena saat. Entä Muoniossa terveydenhoitona ja missä paikassa Sinua vuodepotilaana jatkona mahdollisesti hoidetaan. Vaikka Muoniossa lääkärit ja henkilökunta terveydenalalla on pätevää, mutta missä voidaan nyt tulevaisuutena palveluja tarjota kunnallisille kelvollisissa tiloissa. (Terveyskeskuksen peruskorjaus on tekemättä) Eli nyt ylläpitää SOTE palveluja Kunta, Valtio, tai yksityiset. Siihen saatte varautua, että rahapussistanne nyt tulette pulittamaan entisestä paljon enemmän Muoniolaiset. Eihän se sitä tarkoita, että olisi ilmaista hoitopalvelut Valtiolla, kunnallisena tai yksityisellä. Eräät kunnan putoavat kelkasta, koska palvelujen tarjontapaikat ei ole asianmukaisessa kunnossa ja mikä kunta alueena edullisemmin niitä tarjoaa.

    • eisaatolkkua
    • Talouspäällikköevpkp

      Tarvitsetko enää omaa henkilökohtaista vakuutusta ja miten valvotaan lääkäreiden vastaanotoilla käynnit nyt laskutuksista. Omassa vakuutuksestani. Olen omannut täysiajan vakuutukset ja lisäksi tapaturmavakuutukset, koska lakiasiantoimistoni on vakuuttanut minut. Olen oikeustieteellisessä opiskellut Rovaniemellä 1986-1993. Mainitun ajan olen ollut Suomen Ylioppilasliiton jäsenenä ja opiskelijana oli myös sairauksista vakuutettuna. Lisäksi työnantajat vakuuttavat työntekijänsä. Opiskelusta aina eri virkoihin, lukion yksityisenä oppilaana opiskeluissa on niissäkin vakuutettuna. Minulle on sattunut paljon tapaturmia, mutta tapaturmavakuutukseni ovat hoitaneet aina lääkäri-sairaala sairauskuluni 0-laskusta alkaen täytenä. Eikä Muonion kunnan ole tarvinnut minusta maksaa, mitään sairauksistani, eli palvelua käyttäessäni tuli vain laskuttaa vakuutuksiani. Ajatelkaa kuinka moninkertaisesti olet voinut olla vakuutettuna.
      Varmasti Muoniossa on paljon työntekijöitä, jotka on ainakin työnantajalta vakuutettuja ja myös omat vakuutukset.
      Nyt varmasti Suomalaisista suuri määrä alkaa tutkimaan, tarvitsenko enää henkilökohtaista vakuutusturvaani SOTEN voimaan tullessa.
      Useat mainostellaan rennosti minullekin, että eläkeläiset ovat kunnan riesana. Muonion kunnassa on melko paljon eläkeläisiä, jotka ovat peräti hyviä veronmaksajia ja omat vakuutukset kunnossa eikä kunnalta jouduta senttiäkään maksamaan hoidoista.

    • hullujajuttuja

      Mikä vakuutus korvaa diabeteshoidon. Mikä vakuutus korvaa sepelvaltimotaudin jne. Ne jäävät yhteiskunnan maksettavaksi.
      Jos köpönä katkot koipesi, ja nilkutat yksityiselle vaikka Rovaniemelle se on toinen juttu. Siinäkin voi olla tilanne että tarvitset kotihoitoa, ja kuka maksaa? Saat ehkä sen omavastuuosuuden itsellesi, lopun maksaa taas yhteiskunta.
      Kuule evp. älä kirjoita selkeitä valheita. Jos joudut vaikka terveyskeskuksen päivystykseen, se voi olla sinulle ilmaista, ei edelleenkään yhteiskunnalle.
      Voit hoitaa suurissa kaupungeissa vaivojasi vakuutuksen turvin, siellä on monialaista osaamista yksityisellä sektorilla.
      Se mitä pienipaikka voi tarjota on yhteiskunnan kustantamaa.

    • Talouspäällikköevpkp

      Ennen, kun ota vakuutuksen. Sinun tulee esittää terveydentilastasi vakuutusyhtiölle lääkärinlausunto, että olet kaikin puolin täysin terve. Saat täysiajan sairausvakuutuksen, mutta terveenä äkkinäisesti sairastut diabetes sairauteen. Vakuutusyhtiö on vastuussa sairausmenoistasi, mutta jos todetaan sairastavasi ennen vakuutuksesi ottamista jo kysesitä sairautta, ei vakuutus korvaa. Tällöin kotikuntasi vaikka terveyskeskus hoitaa sairauttasi menee sairautesi hoitaminen kuntasi yhteiskunnan lukuun. Loukkaat koipesi tapaturmana ja Sinulla on tapaturma vakuutus, sekä jos on laaja, voit saada korvaukset lääkärin menoista ja jopa avustajankin vakuutuksen lukuun hoitelemaan kotiisi. Mikäli vakuutus sisältää pysyvän vammakorvauksen korvataan invalidi aste korvaus mikäli aste prosentti täyttyy.
      Vielä ilmoitan, että mitä ilmoitin yleisesti ja tapauksissani ovat vakuutukset olleet aina korvausvastuu kunnossa, en ole korvauksitta jäänyt rannalle. Mutta ei tämä 24 kirjoittelu kuulu asianajoon, joten en enemmälti vastaa. Vain ikävää ellet ilmeisesti ole tullut asiallisesti saamaan korvauksia tai hoidetuksi tapauksissasi.

    • hullujajuttuja

      Koita ymmärtää, kuvitteellinen tapaus.

      EVP joutuu sairastumisen/tapaturman takia julkiseen sairaalaan. Joudut olemaan siellä viikon, sairaalapäiviä 7 jotka maksaisivat sinulle 38€ x 7 = 266€. Vakuutusyhtiö maksaa sen sinulle, et joudu maksamaan mitään.

      Mutta. Yhteiskunta maksaa tehohoitosi, 24/7 oman hoitajan monitorisi vieressä, erikoislääkärin konsultaatiot, röntgen kuvasi jne.
      Viikon hoito voi maksaa yhteiskunnalle helposti yli 10 000€. Tätä 10 0000€ se vakuutusyhtiösi ei maksa yhteiskunnalle, Sen maksavat veronmaksajat ns. sote kuluina.

      Aivan sama on lääkkeissä, maksat tai vakuutusyhtiösi maksaa omavastuuosan sinulle, yhteiskunta maksaa loput.

      • mitähouretta

        Tehohoito kuule maksaa pikkasen enempi yhteiskunnalle. Jos potilas on teholla vaikka sydän/keuhkokoneessa, niin vrk. hinta 24000€.
        Osastolla makoilukin on sellaista hotellin sviitin tasoa, joten päivitä hieman tietojasi, vai oliko vain ihan mutua.


      • Talouspäällikköevpkp

        Mitähometta, kerrot vrk maksavan 24000,- euroa. Tähän vastaan, että olen Porista käynyt Turussa 3 viikko sitten ottamassa influenssa rokotuksen, koska lähempänä ei sitä saanut. Nyt kävin tänään lääkärille ja pyysin rokotuksen keuhkokuumeen estämiseksi ja saan ensi viikolla piikin. Juuri pelkään, ettei vain menisi taskusta mainitsemaasi hintaa yksityisessä sairaalassa vakuutuksestani vuorokaudessa. Näin olisi hyvä ennakkoon toimia ja mitkä säästöt voi syntyä julkisille varoille, kun ennakkoon huolehtii terveydestään. Olen sen verran vanha äijä, että yritän huolehtia terveydestä. Olen opiskellut tälle alalle päteväksi Kansanterveystyön lainsäädännön voimaan tullessa. Alan opettajina olivat Ojala, Vintturi, Vataja. Nyt jos ajattelet, että yksityispuolella lääkäri ottaa vastaan päivässä vaikka 30 henkilöä ja rokottaa vahingon ennalta estämiseksi, mitä rahalliset hyödyt voi samalla syntyä julkisin varoin säästöksi. Vielä mainitsen, että summasi on hyvinkin pieni julkisen varoin hoidettavana ja yksi vuorokausi voi maksaa potilaan hoidossa leikkauksineen yli 120.000,- euroa, juuri tallasta laskua katselen pöydällä ja terve on potilas hetkessä.


    • Talouspäällikköevpkp

      Olet ihan oikeassa, että tapaturman tai sairauden osalta vaatii vaikka hoitoasi ehdottomasti laitoshoitoa. Terveyskeskus, Keskussairaala tai Yliopistollinen sairaalassa. Tässä onkin ongelma, että ei vakuutusyhtiötä laskuteta mainituissa hoitolaitoksissa sairauden hoitamista vakuutuksestasi, jos sen kattaa vastuun. Minun puoleeni kääntyy tapaturmina lähes heti kotikuntani Perusturvakeskus, koska on saanut tiedon, että minulle on sattunut tapaturma, eli hoitolaitoksen, tai asiakkaan tulisi laskuttaa vakuutusyhtiötä, jos vakuutus kattaa korvausvastuun, eikä yhteiskuntaa laskuteta.
      Erittäin tärkeätä on, että julkisin varoin sairaalatoimintaa tulee kehittää. Olet oikeassa, että ylläpito hoitoina maksetaan pääasiassa julkisin varoin. Nykyään on lääkäripalvelua yksityisinä tapahtunut paljolti niin. että lääkärit ottavat leivältä vastaanotoilla voin pois. Heti kun vaatii laajempaa työtä. Lähete tulee oitis Terveyskeskukseen, Keskussairaalaan, tai Yliopistolliseen sairaalaan ja varmasti pääasiassa hyvä. Yksityiset lääkäriasemat suorittavat kilpailuna jo melko laajaa tutkimusta tutkimuslaitteilla, kyllä vakuutukseni on maksellut hoitona tapaturmistani magneettikuvauksia ja röntgenkuvauksia, sekä laajempia tutkimuksia. Eräät saavat vahingosta heti vakuutuksesta kielteisen päätöksen, mutta oitis saat vakuutuksestasi kyllä oikeusturvan riitelyyn myönteisen päätöksen. Monet eivät käytä hyväksi, koska pelkäävät omaisuutensa menettämisen asianajajan taskuun riitelyssä jos häviää oikeudessa. Tämä myönnän, koska toimin asianajo alalla. Missä vaiheessa ylilaskuttamisista hyökätään lakimiesten kimppuun ja alennetaan laskutuksia.

    • evvkp

      EVP on aikanaan päissä kelkkaillu päänsä pikkasen pehmeäksi joten ottakaahan pieni varaus juttuihin.

    • Talouspäällikköevpkp

      Kirjoitit nimimerkillä evvkp 13.11.2015 6:21. Vaarallisen ja loukkaavan perättömän kirjoituksen. Tähän päivään mennessä, en ole moottorikelkalla ajanut metriäkään juopuneena. Kirjoituksesi on perätön kunnianloukkaus. Toiseksi tarkoitat tapausta, jolloin moottorikelkalla loukkaannuin tapahtui Pithosjärvellä ollessani silloin poliisi virassa. Paikalle tuli myös silloin onnettomuuden sattuessa heti poliisipartio, sekä poliisi tutki oli myös lääkäri ja minut kuljetettiin sairaalaan, sekä jatkona loukkaantumisena OYKS. (Poliisi suoritti silloin tapaturman (esitutkinnan)
      Asia käsiteltiin myös käräjäoikeudessa, sekä kuultiin tapahtuneen paikalla olleiden silminnäkijöitä, eikä sata varmasti ollut alkoholia nauttineena. Tämä on perätön loukkaava kirjoituksesi päissään ajamisella. Myöskin syyllistyt näin perättömään herjaukseen ja kunnian loukkaukseen. Valehtelemalla, että pääni olisi pehmeä, eikä sellaiseksi ole todettu. Hyvin ymmärrettynä lauseesi perättömillä loukkaavilla kirjoituksillasi, tarkoituksena herjaus ja kunnian loukkaus.
      Kirjoittelua seuraa poliisi, sekä tutkii rikosilmoituksen tekijän pyynnöstä.
      Onhan paikallisessa poliisityössä myös aikanaan suorittamani esitutkinnan perusteella rikoksista tuomittuja, jotka voivat olla vielä vihamielisiä. Kuitenkin kannattaa varoa, mitä kirjoitelee.

    • äläkimpoile

      Tuosta ei kannata mieltään pahoittaa. Täällä on riittävästi pehmeitä päitä ja lisää tulee ken näitä lukee.
      Kun ei malta kirjoittaa anonyyminä, pitää aina varautua pieneen tiuskimiseen ja kuitata ne löpinöinä.

      Rokotteiden perässä voi kimpoilla vaikka kuuhun, helpointa olisi tilata se apteekkiin, maksaa pois ja käydä piikillä sillä siunatulla yksityisellä sektorilla.
      Ei taida vakuutus maksaa ennalta ehkäisevää rokotusta?

    • JohnnyRottens

      Yksityiset terveyskeskukset ovat vain kaupallisten toimijoiden sisäänkirjausterminaaleja.

      Nyt on jo kerrottu julkisuuteen uusista hoitorajoituksista.

      Arvio on, että seuraavan neljän vuoden aikana henkilökunnan määrä tulee putoamaan yli 30 prosentilla. Sairaanhoitajat ja jopa lääkäritkin pääsevät näkemään työttymyyden ihanuutta.

      Mutta tämä on osa sitä tietä, jolla Suomen velkaantuminen saadaan hidastumaan.

      Voiko Suomen sairas kansa joskus maksaa velkojaan takaisin, onkin sitten eri kysymys. Meitä ei tulla vastaan siten kuin Katainen & Kumppanit tukivat Kreikkaa näköalattomalla politiikallaan (njaa, pelasihan se omaan taskuunsa paikan EU:sta).

      • eisiltarumpunepotismille

        Turha syyttää Kataista.

        Demaritkin voisivat joskus katsoa peiliin. Heidän politiikkansa jo 60-luvun puolivälistä on ajanut Suomen tähän pisteeseen, missä ollaan.

        Ei tätä maata ajettu konkurssin partaalle 4 vuodessa vaan 40 vuodessa. Punamulta on suurin vastuullinen.


    • johtavatohtori

      Muonion tk.ssa on yks lääkäri ja on muoniossa tiistaisin ja torstaisin. Maanantai, keskiviikko ja perjantai lähin lääkäri on hetassa. Kukakohan ajo asiat muoniossa tähän malliin että lääkärit katosi ja tämä johtava lääkäri mikä nyt pitäs tulla niin ei tule pysymään puolta vuotta kauemmin. Saiskohan Ranne mennä peilin etheen ja kattoa miksi Kinnula lähti ja monet muut

    • taitaaloppua

      If aikoo irtisanoa sairaskulu vakuutuksen. Syy, huono tuotto, ts. osa on jo iäkkäitä kultapossuja. se maksaa.
      Sysätään siis kulut yhteiskunnalle kun on voitot kerätty.

      • SopimatonVakuutusyhtiö

        If vakuutusyhtiö on tehnyt asiakkaisiin nähden hyviä vakuutuksia. Sitten, kun vakuutusyhtiö joutui sairauksia toistuen korvaamaan. IF on valmis sanomaan vakuutuksen irti luistelemalla vastuusta. Vakuutuksen oikeusturva on yleensä valmiina riitelyksi ja jos vakuutusyhtiö rikkoo sopimuksen, saa vakuutusyhtiö oikeudessa takkiin.


    • Vakuutustiedoista

      Iäkäs myös saa täysiajan sairausvakuutuksen. Vakuutuksen ottamisessa vakuutuksen myöntäjä on tarkkana vakuutuksen ottajan terveydentilasta. Yleensä ilmenee, että iäkkäällä on vaikka eri sairauksia, hyvin yksin toimeen tullessa. Vaakutuksen kate, että jos sairastuu ennestään olevaan sairauteen, ei vakuutus aina ehtoineen korvaa. Tai vakuutusta tehtäessä voi vastuita ottaa vakuutusyhtiö.Vakuutusyhtiön vastuu kylläkin siirtyy, jos vakuutusyhtiö ottaa laajan vakuutuksen tehneen vastuun, kun kunto ei ole erityisen hyvä. Iäkkään noin 65-90v. ikähaitari.Vakuutuksen hinta ei ole iän myötä halpa, keskustellaan noin tietoina 400,- - 1000,- euroa vuodessa.

    • Tapaturmaammattilainen

      Iäkäs myös saa laajan sairausvakuutuksen. Vakuutuksen ottamisessa vakuutuksen myöntäjä on tarkkana vakuutuksen ottajan terveydentilasta. Yleensä ilmenee, että iäkkäällä on vaikka eri sairauksia, hyvin yksin toimeen tullessa. Vaakutuksen kate, että jos sairastuu ennestään olevaan sairauteen, ei vakuutus aina ehtoineen korvaa. Tai vakuutusta tehtäessä voi vastuita ottaa vakuutusyhtiö.Vakuutusyhtiön vastuu kylläkin siirtyy, jos vakuutusyhtiö ottaa laajan vakuutuksen tehneen vastuun, kun kunto ei ole erityisen hyvä. Iäkkään noin 65-90v. ikähaitari.Vakuutuksen hinta ei ole iän myötä halpa, keskustellaan noin tietoina 400,- - 1000,- euroa vuodessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      251
      2330
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1569
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      134
      1343
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe