Yksipuolista

nauravanappula

Tapaillut tässä muutamia kuukausia erästä naista. Nyt mennyt melko oudoksi meno. Välillä tulee hirveää viestiä, että kuinka kaipaa ja on ikävä ja puhuu tunteistaan. Itse taas jos laitan viestiä niin hyvin lyhyitä ja vaisuja vastauksia tulee. Toistaiseksi kuitenkin lähtenyt aina mukaan, kun jotain tekemistä ehottanut. Tuo yhteydenpidon omituinen yksipuolisuus vain alkanut stressaamaan, että missä nyt sitten mennään. Pitäisi nostaa kissa pöydälle. Muuten ei kyllä ole isommin mitään ongelmaa omaan silmään ollut tän tapailun aikana ja kieltämättä ehkä haluaisin jo edetä asiassa, mut kyllä tässä on vähän alkanut toisaalta epäilyttään, että mitkä on hänen ajatukset.

3

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ksjshahsbkskzl

      Ehkä hän ei halua ahdistella sua viesteillä ja haluaa edetä hiljaa.

    • tunteitapiilossako

      Jos sillä on kiire silloin kun olet laittanut txt, eikä ehdi kirjoittaa pitkästi? Ja sitten kun aikaa on paremmin, laittaa niitä tunnepitoisia viestejä? Ei kai se laittaisi tunnepitoista viestiä jos ei susta tykkäisi?

      Minulla (nainen) hieman sama tilanne. Olen tavannut miehen joka haluaa edetä rauhassa. Olen itse nopeampi ja minulla on tunteita häntä kohtaan. Olen yrittänyt hillitä tunteiden osoittamista (viesteissä) ettei mies ahdistuisi. Livenä kyllä näytän tunteeni, huomioimalla, hellyydellä, kosketelemisella ym.

      Olisin valmis menemään eteenpäin, koska en ole kiinnotunut muista kuin hänestä, eikä hänkään tapaile muita kuin minua. Hän ei kuitenkaan vastaa koskaan mitään tunnepitoista jos olen laittanut hänelle esim viestin että tykkään hänestä, tai että on ikävä. En siis tiedä eikö hänellä ole minua kohtaan kovinkaan syviä tunteita, vai haluaako hän piilottaa ne.

      Usein hän on se, joka txtaa ensin, ja toivon todellakin ettei hän mieti miksi niin on (Kuten sinä ap. mietit...) En itse kauheasti txtaa ensimmäisenä, koska en halua ahdistella häntä.

      Onko ap tilanteesi samanlainen kuin minulla? Miten voin tietää tällaisen "hitaasti ja rauhassa etenevän" miehen tunteista, jos/ kun hän ei niistä kerro? Jos hänellä ei ole tunteita (vielä), hän saattaa kokea aloitteellisuuteni ja tunteideni kertomisen ahdistavaksi. Jos taas olen viileähkö, hän ajattelee etten välitä hänestä tarpeeksi.

      Miksi kaikki on niin vaikeaa nykyisin.. : (

      • nauravanappula

        Niin. Tuollain olen myös itse koittanut asian ajatella, että hänellä on vain kiire tai ei muuten pysty vastaamaan. Enkä kaipaa edes välttämättä mitään pitkiä runoiluja. Se mikä on laittanut välillä hieman miettimään ja saanut oloa vaikeaksi on se, että vastaukset ovat yleensä enemmänkin viileitä ja tyhjentäviä. Sellaisia joista kyllä selviää heti, että just nyt ei kiinnosta jutustella.

        Samanlain olen itsekin yrittänyt hillitä omia viestejä ja liikaa tunteilua, että nainen ei ahdistuisi liikaa. Hirveän vaikeaa tasapainoilla tuon kans, että mikä on liikaa ja mikä liian vähän. Olen kuitenkin ehkä se aktiivisempi osapuoli tässä jutussa.

        Kai me ollaan jossain määrin samanlaisessa tilanteessa tässä. En mä oikein tiedä mitä tässä pitäisi tehdä. Katsoo nyt vielä hiljalleen tätä jonkin aikaa ja jos alkaa homma liian pahalta tuntuun niin pitää ottaa asia puheeksi. Vaikiaa on, kun tunteet astuu voimakkaammin peliin mukaan :/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1508
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe