pettäjä miehet

itkupitkästäiloisuudesta

Tapailin miestä joka on parsuhteessa, koska tapailun alkuvaiheessa en tiennyt että hän on varattu. Ennekö sain tietää asiasta olimme jo tunteneet jo vuoden. Olen ehtinyt ihastua ja ehkä rakastua ja nyt sattuu. Otin asian puheeksi ja selitys oli, että kaipasi vain jotakuta jolta saa seksiä. Omalta kun ei irtoa, mutta parisuhde muuten on onnellinen. Lopetin koko homman tietenkin sydän säpäleinä.
Miten toiselle saa valehdella, että välittää? Miksi toiselle on helppo antaa ymmärtää, että on olemassa joku yhteinen tulevaisuus? Miten parisuhde petettävän osapuolen kanssa on onnellinen jos hairahtuu pettämään edes kerran?
Nyt tuntuu pahalle kun mies soittelee ja kyselee emmekö voisi olla ystäviä "tietyillä eduilla"
Kun sanon ei, niin en kuulemma ymmärrä kylmiä tosiasioita joita hänen mukaansa elämässä on. Miten tästä pääsee yli, että joku jota kohtaan on isoja tunteita, paljastuukin hirviöksi, valehtelijaksi yms. ?

6

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sattumalla

      Jos et vielä tiedä ja ole tullut tutuksi ja tuntemaan narsistia, niin nyt tulit. Älä huoli..et menettänyt mitään vaan voit huokaista helpotuksesta. Sääli sitä vaimoa. Tee palvelus sille naiselle ja käräytä mies. Hän ei välttämättä tiedä ja tieto voisi hänetkin vapauttaa. Mies puhui puppua, ei liitto missä ei ole seksiä ole onnellinen. Seksiä hänellä on kotonakin, mutta metsästää narsistin tapaan netissä naisia, etkä ollut ainoa, hänellä luultavasti monta pyörityksessä. Naiset valitettavasti eivät vieläkään ymmärrä selvittää läpikotaisin taustoja.

    • Silmätauki79

      Tilanne on varmasti sinulle ikävä enkä haluaisi veistää puukkoa haavassa, mutta olet tuntenut kaverin vuoden ja nyt vasta asia paljastui. Haloo ihan oikeasti... Oletko oikeasti noin sinisilmäinen vai 19 vuotias? Jos alkaa tapailemaan miestä tai naista, niin vähintään parissa viikossa jo elämäkokemusta ja elämää nähnyt ihminen kyllä oppii tuntemaan toisen niin, että millä asialla se on liikkeellä. Eli sen onko liikkeellä tosissaan vai pelkän tavaran perässä. Pakko sanoa, että yrittäkää naiset ajatella järjellä, ei tunteella.

      • ikkunatkinauki

        Vuodessa kyllä ehtii näkemään mikä toinen on miehiään. Ja samoin myös kotona näkee jos toinen alkaa vieraissa juoksemaan. Merkkejä löytyy aina jos ne vain haluaa nähdä. Jos esim. toinen on ollut sivusuhteessa vuoden ja sitä ei ole huomattu kotona, suosittelen miettimään asuuko siellä yhdessä kaksi täysin vierasta ihmistä.


    • oppiaikäkaikkivai

      Miten on mahdollista ettet vuodessa tajunnut, että mies ei ole vapaa? Eikö vaistot ja elämänkokemus sanonut muka mitään? Vaikeaa uskoa. Valuiko järki jalkoväliin?
      Vaikeaa ymmärtää, ettei aikuinen ihminen osaa järkeään käyttää vaan luottaa sokeasti ihan vieraaseen ihmiseen. Mistä sait tietää, että mies ei olekaan vapaa? Kertoiko itse vai kuulitko muualta?

      Mies lienee ihminen, joka pettää puolisoaan koko ajan. Saa myös seksiä kotona, usko vaan. Mitään et menettänyt kun pistit välit poikki. Älä nyt vaan enää pidä häneen minkäänlaista yhteyttä. Älä vastaa viesteihin äläkä puheluihin. Tuollaiset ihmiset osaa puhua niin hyvin, että kohta olet taas sängyssä hänen kanssaan.

      Narisitpuheet voit jättää omaan arvoonsa. Mies on vaan tavallinen kusipää, joka käyttää naisia hyväkseen. Vaimolle älä kerro. Ei ole sun asia. Sulla on huono omatunto mutta älä siirrä sitä viattoman ihmisen niskaan. Jos mies on jo vanhempi niin eiköhän vaimo tiedä hänen taipumukset ilman sun kertomista.

      • itkupitkästäiloisuudesta

        Juu en ole kertomassa vaimolle. Asia on niin, että asumme eri kaupungeissa ja vierailimme toistemme luona. Hänellä oli vuokra-asunto jossa luulin hänen asuvan tosiaan yksin. Olin ystävän kanssa hänen kotikaupungissaan enkä ollut informoinut häntä asiasta, koska tämä ystävättäreni ei kuulunut hänen suosikkeihinsa. Näin hänet toisen naisen kanssa, niin ettei mies nähnyt minua. Aluksi en edes tajunnut olla mustasukkainen, koska kyllä miehellä voi olla naispuolisia ystäviä. Hän joutui tavallaan itse kertomaan loput koska epäilykseni heräsivät vasta kun hän ilmoitti etten voi tulla hänen luokseen "putkiremontin takia" Todellisuudessa hän oli irtisanonut vuokrasopimuksen. Asunto oli hänen poikamiesboxinsa ajalta ennen avioliittoa josta vaimo olikin nyt käskenyt hankkiutua eroon. Tämän hän kertoi itse kun tajusin vasta tässä vaiheessa että minua sumutetaan.
        Ei todellakaan ekana tule mieleen että toinen on naimisissa kun olet siinä uskossa että hän elää sinkkuelämää pienessä yksiössä. Enkä ronki toisen puhelinta tai mielisairaasti kyttää toisen menoja. Miksi tässä maailmassa ei voi luottaa? Olimme kuitenkin melko paljon yhdessä. Sitä en ymmärrä eikö vaimo tosiaan tiedä vai eikö vain välitä. Jokatapauksessa jätän omaan arvoonsa.
        Ja tuo narsisti juttu voi pitää paikkansakin, koska yksi häiritsevä asia joka hänessä alkoi ärsyttämään oli se, että pukeutumisestani ja ystävistäni hän halusi päättää. Tajusin vasta jälkeenpäin että sen asian olin katsonut läpi sormien. :(


      • itkupitkästäiloisuudesta

        Korjaan asunto ei ollut vuokra-asunto vaan miehen oma pikkulukaali. Sen sain tietää tänään. Alan jo uskoa että en ollut ainoa sumutettava.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6579
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      531
      3770
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3677
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2856
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2549
    6. 292
      2327
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1623
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      114
      1530
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe