Naisella muita, miehellä ei

Pieni myöhäinen tarina...

Ollaan tälläinen suhteellisen ''tuore'' nuoripari, N24 M29. Takana reilu vuosi seurustelua.

Miten aihe aisankannatus on meille tullut tutuksi?

No. Kaikki alkoi silloin reilu vuosi sitten...

Oltiin tapailtu pari kuukautta, kun aiheeksi tuli puhuessa seksi.

Millaisesta seksistä tykätään, mitä haluaisi kokeilla ja toteuttaa.

Sieltä se sitten tuli; Mieheni sanoi ''olisi kiva kokeilla niin, että mukana olisi useampi ihminen.'' Tietenkin mieleeni juolahti, että haluaa toista naista mukaan, ja taisin vastata hieman tylysti. Mutta yllätyksekseni sieltä tulikin vastakohta mielen juolahdukselleni. ''Ajattelin kylläkin miestä...'' En tänä hetkenä osannut yhtään arvata, miten suhteemme oli tulossa muuttumaan radikaalisti, tähän hetkeen asti. Niin kuitenkin tapahtui.

Jatketaampas..

Tuon vastauksen saadessani olin ihmeissäni, ja varmistelin pariin kertaan että asia on niin, kuin luulen. Kyllähän se oli. Tyrmäsin tämänkin ajatuksen, sillä tiesin heti, etten siitä mitään nautintoa saisi.Asia ei kuitenkaan jäänyt siihen, ei todellakaan..

Vaikka idean tyrmäsinkin, mies oli innokas siitä puhumaan.Lähdin innokkuuteen mukaan, ja kyselin asiasta, että miksi asia kiinnostaa, miten se toteutettaisiin, missä, millaisen kanssa...Tästä hetkestä ei mennyt kauaakaan, kun jo oltiin sopimassa paikkaa, aikaa ja mitä teemme. Ideana oli kimppaseksi, mies etsittäisiin baarista.

Tämä toteutettiin niinkin nopeasti kuin jo seuraavana päivänä. Ja oli vielä arkipäivä.Voi sitä innokkuuden määrää..

Valehtelisin, jos sanoisin, ettei jännittänyt. Kyllä jännitti, ja tunsin sen jännityksen myös mieheni olemuksessa. Sovittiin treffit mieheni kämpällä, jossa tarkoitus olisi ottaa pari huurteista mieltä rauhoittamaan ja sopimaan tarkemmin, mitä on tulossa tapahtumaan. Niin sanotut ''pelisäännöt''.

Hieman humaltuneena jännitys alkoi laantua, ja lähdimme matkaan. Sovimme, näin alkuun, että etsimme yhtä miestä petipuuhiin.

Ensimmäisestä baarista ei saalista löytynyt, joten jatkoimme matkaa toiseen kohteeseen. Siellä olikin hieman enemmän porukkaa, ja fiilis alkoi nousta.

Juttelin monelle miehelle, ja kerroin suoraan mistä on kyse. Moni oli liian humalassa tullakseen mukaan, ja jotkut ei yksinkertaisesti ollut asiasta kiinnostuneita. Yksi kuitenkin löytyi, joka oli kiinnostunut. Esittelin hänet miehelleni, ja juttu luisti. Hän oli hieman vanhempi mies, jolla oli kokemusta tällaisesta.

Pari drinkkiä tuli juotua siinä keskustelun lomassa, kunnes kello alkoi olla aika paljon.Päätimme ottaa taksin ja mennä mieheni kämpälle. Taksissa tunnelma oli katossa, kaikilla oli mukavaa, ja juttu luisti edelleen.

Saavuimme kämpälle.

Menin suihkuun, ja jännitys nousi uudestaan. Mitä oikein olemme tekemässä, mietin.

Tulin suihkusta. Miehet istui sängyllä, odottavin mielin. Ilmeeni oli hieman muikea, sillä en tiennyt, miten minun pitäisi olla, tai minne mennä. Päätin kuitenkin olla päättäväinen, joten heitin pyyhkeen sivuun, ja menin miesten viereen. Ei mennyt kauaakaan, kun kaikki olivat alasti, minun kimpussani. Vuorotellen hoitelin miehiä käsillä ja suulla. Mieheltä ei kondomia löytynyt, joten itse aktiin ei hän päässyt.

Jossain vaiheessa, tämä kyseinen mies yritti ottaa mieheltäni suihin. Suustani lipsui lause ''mitä v*ttua sä teet?''

Vastaukseksi sain ''yritän vain innostaa'' . Leikki taisi loppua aika nopeasti siihen, sillä en itsekään päässyt missään vaiheessa kunnolla mukaan, koska mies ei humalan laannuttua ollutkaan sellainen, jota oisimme halunnut.

Pahoittelimme, ja tilasimme hänelle taksin. Hän otti asian aikuismaisesti, ja lähti.

Taisimme tämän jälkeen hieman nauraa tapahtuneelle, ja kävimme nukkumaan.

Tämä oli vasta alkua sille, mitä oli tulossa tapahtumaan...emme olisi voineet kuvitellakaan, mihin mielikuvitus pystyy, ja se ei kuvitukseen jäänyt, vaan toteutimme kaiken.

Jos haluatte kuulla lisää, kirjoitan mielelläni jokaisen tapahtuman, ajatukset, fiilikset, riidat.. näitä riittää.

-Kokeilunhaluinen pari
Ilmianna
Jaa

16 VastaustaAIdolta ja kiinnostavalta kuulostaa, anna tulla lisää! :)
Ilmianna
Jaa
Hieman hämmentynein fiiliksin jatkoimme yhteiseloa. Kimppa ei tuntunut niin hienolta kun ajatuksissa oli luultu. Ehkä se olisi pitänyt tehdä toisella tavalla...

Mies tosiaan oli haaveillut kimpasta pari vuotta, 2m1n. Viikon päästä etsimme chatista miestä kimppaan ja löytyi halukas. Ajatukset alkoivat laukkaamaan ja mies tajusi, että kiihottaisi kovasti jos nainen tekisi pelkästään tämän toisen miehen kanssa jotain.

Tällä hetkellä olin omassa kotonani, ja juteltiin puhelimitse. Mieheltä pääsi idea, että mitäs jos menisin kyseisen miehen kanssa ajelulle, ja ajelun lomassa tapahtuisi jotain..ja samalla kyydillä hänen luokseen.
Tätä ajatusta pyöriteltiin niinkin myöhään, kuin kello 2 asti yöllä..

Sitten pistin tälle kyseiselle miehelle viestiä; ''Tulisitko hakemaan mut ajelulle?''
Siinä vaiheessa alkoi sydämen syke vähän kohota, ja ajatuksia lenteli. Millainen se mies on? Mitä siinä autossa tulee tapahtumaan?
Viesti tuli;''Kohta siellä.'' Äkkiä kengät jalkaan, ja ovesta ulos. Hermostuneena odottelin kyytiä, ajatukset edelleen lenteli.
Tumma auto saapui. Menin kyytiin. Tutustuttiin hieman, ja tunnelma oli suht rento.
Ajeltiin siellä täällä, kunnes kysyin, haluaisitko jotain tapahtuvan. Hän oli itsekin hieman jännittynyt, ja nyökytti päätään. Suutelimme.
Tunnelma oli ehkä hieman kiusaantunut, ja en kyennyt sillä hetkellä muuhun kuin suuteluun. Pyysin häntä heittämään minut mieheni luo. Sovittiin, että nähdään uudemman kerran. Tilanne jäi siihen, ja lähdin mieheni luo. Sinne saapuessa olimme molemmat hieman ''hajalla.'' Emme tienneet, miten oikein olla. Olin hieman poissaoleva, ja mieheni huolestunut, onko minulla kaikki hyvin. Oli ja ei.
Koin tilanteen hieman järkyttävänä, olinhan suudellut jotain muuta. Kesti hieman tajuta tapahtunut ja sisäistää se. Juttelimme,mitä tapahtui, ja pääsimme asian ''yli.'' Kuitenkin muistaakseni mies tykkäsi tapahtuneesta, mutta emme heti sopineet, mitä seuravaaksi tapahtuisi. Meni noin kuukausi, ja aloimme miettimään uudenlaista kokemusta.
Päädyimme kokeilemaan, millaista olisi, jos esittäisin baarissa sinkkua, ja tekisin siellä mitä huvittaa. Viikonloppu koitti, ja menimme baariin. Siellä tarkoitus olisi, että mies katselisi jonkun matkan päästä, kun pokailisin miehiä.
Juotiin siinä muutama juoma, kunnes sain rohkeutta lähteä etsimään miehiä. Niitä löytyikin muutama. Tanssin heidän kanssaan intiimisti, samalla mieheni katsellessa. Sain tästä tilanteesta erityisiä kiksejä, kun näin mieheni katselevan innostuneena tekemisiäni. Suutelin paria miestä, ja olin todella kiinni heissä.
Tästä tapahtuneesta lähtikin ihan uudenlainen kipinä tähän fetissiin, sillä tästä ei tullut mitään pahoja fiiliksiä tai outoja tuntemuksia. Silloin ei muuta tapahtunut kuin tanssimista ja suutelua. Kotiuduttuamme, ja krapulasta selvinneenä alkoi ajatus lennellä uudestaan, mitä seuraavaksi?

Keksimme taas jotain uudenlaista. Ajatuksena olisi, että menisin treffeille jonkun netistä tapaamani miehen kanssa. Netistä löytyi sopiva mies, samaa ikäluokkaa kuin mieheni. Sovittiin, että menemme kapakkaan parille. Tekstaillessani hänelle koitin olla mahdollisimman flirttaileva, ja kyselinkin, että olisiko mahdollista saada pari pusua. Tiesin mieheni tykkäävän tästä, ja niinhän hän tykkäsikin.
Meni pari päivää, ja tapaaminen oli edessä. Laittauduin nätiksi, ja oli aika lähteä. Mies toivotti hyvää iltaa, ja toivoi raportteja pitkin iltaa, että miten menee ja mitä tapahtuu.

Lähdin kapakkaa päin. Saapuessani sovittuun tapaamispaikkaan, huomasin deittini vähän matkan päästä, kävellessään minua kohti. Jännitti, mutta ei huomattavasti. Halattiin, ja esiteltiin toisemme. Mies tykkäsi näkemästään, ja kehui minua.
Menimme baariin, ja hän tilasi meille juotavaa. Menimme istumaan. Juttelimme niitä näitä, ja oli mukavaa. Tässäkin tilanteessa esitin sinkkua, joka oli hieman huvittavaa ja ehkä vaikeaakin. Baarissa emme ehtineet olemaan kauan, sillä hänellä oli aikainen herätys. Joimme vikat huikat juomista, ja lähdettiin.
Kävelimme hänen pysäkille, ja siinä samassa hän katseli minua viekkaasti. Halusi selvästi suudella, ja niin teimme. Se tuntui hassulta, ja oudolta.
Hän oli halukas tapaamaan uudelleen, minä niinkään en. Mies ei ollut ihan makuuni, mutta ei ollut pahimmasta päästä tämä kokemus.
Lähdin sitten miehelleni päin, ja saapuessani kerroin tapahtuneesta. Mies tykkäsi, mutta tunnelma oli taas vähän kiusallinen. Miten olla, mitä sanoa.
Mies taisi olla hieman myös mustasukkainen siitä, että olisiko tunteeni muuttuneet tai olinko tähän toiseen ihastunut. Kumosin kaiken, sillä asia ei todellakaan niin ollut. Käyttäydyin hieman oudosti vain siksi, koska kokemani oli niin uutta ja erikoista..
Tämä ei jäänyt tähän. Lisää on luvassa ja roppakaupalla, jos vielä teitä kiinnostaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Pidin kovasti. Toivottavasti saat useampaa miestä kerralla. On nautin olla naisen kanssa kuusysissä, mies alla, kun toinen mies tulee naiseen takaa päin.
Toivottavasti kirjoitat lisää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
edelleen aidon kuuloista, anna tulla lisää!
Itse omassa fantasiassani haluaisin ehdottomasti kyllä olla mukana, enkä tyytyisi vain odottelemaan "tilanneraportteja" kännykkään. Enemmän kiinnostaa liveporno, jossa vaimoni pääosassa :))
1
Ilmianna
Jaa
Kiva lukea ihan oikeita kokemuksia! Jatka ihmeessä!
Ilmianna
Jaa
Lol, aika kuumottavaa stooria pukkaa ;) Ja ihan oikeasti tapahtunu, on joillain pokkaa :D hmm, tuleeko vielä lisää
Ilmianna
Jaa
Voiko alemmas enää mennä???!!!!
1
Ilmianna
Jaa
Miehesi on masokisti.
Ilmianna
Jaa
Etenikö teidän juttu jotenkin?
Ilmianna
Jaa
Onhan tässä tapahtunut jotakin melkeen vuodessa, hiljasta nyt hetken ollut.kirjoitan lisää myöhemmin..
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Odotan, kirjoita toki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sairasta...tosin luin vain aloituksen. Ap:llä ei ole ilmeisesti mitään mielikuvaa rakkaudesta tai rakastamisesta, riittää kun joku vain poraa.....
1
Ilmianna
Jaa
huh huh, niin sairasta.
1
Ilmianna
Jaa
mies kokeiluhaluinen ja sai sut mukaan että kontrolloida oma suuntautumista
Ilmianna
Jaa
Lukisin lisää teidän suhteesta ja tapaamistanne ihmisistä.
Ilmianna
Jaa
Jokaisella on oikeus haluamaansa nautintoon. Aloittajan tarinan mukaista nautintoa halkeville on olemassa kotimainenkin saitti genrestä kiinnostuneille. pumpernikkeli.net.
1
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Naisella muita, miehellä ei

Pieni myöhäinen tarina...

Ollaan tälläinen suhteellisen ''tuore'' nuoripari, N24 M29. Takana reilu vuosi seurustelua.

Miten aihe aisankannatus on meille tullut tutuksi?

No. Kaikki alkoi silloin reilu vuosi sitten...

Oltiin tapailtu pari kuukautta, kun aiheeksi tuli puhuessa seksi.

Millaisesta seksistä tykätään, mitä haluaisi kokeilla ja toteuttaa.

Sieltä se sitten tuli; Mieheni sanoi ''olisi kiva kokeilla niin, että mukana olisi useampi ihminen.'' Tietenkin mieleeni juolahti, että haluaa toista naista mukaan, ja taisin vastata hieman tylysti. Mutta yllätyksekseni sieltä tulikin vastakohta mielen juolahdukselleni. ''Ajattelin kylläkin miestä...'' En tänä hetkenä osannut yhtään arvata, miten suhteemme oli tulossa muuttumaan radikaalisti, tähän hetkeen asti. Niin kuitenkin tapahtui.

Jatketaampas..

Tuon vastauksen saadessani olin ihmeissäni, ja varmistelin pariin kertaan että asia on niin, kuin luulen. Kyllähän se oli. Tyrmäsin tämänkin ajatuksen, sillä tiesin heti, etten siitä mitään nautintoa saisi.Asia ei kuitenkaan jäänyt siihen, ei todellakaan..

Vaikka idean tyrmäsinkin, mies oli innokas siitä puhumaan.Lähdin innokkuuteen mukaan, ja kyselin asiasta, että miksi asia kiinnostaa, miten se toteutettaisiin, missä, millaisen kanssa...Tästä hetkestä ei mennyt kauaakaan, kun jo oltiin sopimassa paikkaa, aikaa ja mitä teemme. Ideana oli kimppaseksi, mies etsittäisiin baarista.

Tämä toteutettiin niinkin nopeasti kuin jo seuraavana päivänä. Ja oli vielä arkipäivä.Voi sitä innokkuuden määrää..

Valehtelisin, jos sanoisin, ettei jännittänyt. Kyllä jännitti, ja tunsin sen jännityksen myös mieheni olemuksessa. Sovittiin treffit mieheni kämpällä, jossa tarkoitus olisi ottaa pari huurteista mieltä rauhoittamaan ja sopimaan tarkemmin, mitä on tulossa tapahtumaan. Niin sanotut ''pelisäännöt''.

Hieman humaltuneena jännitys alkoi laantua, ja lähdimme matkaan. Sovimme, näin alkuun, että etsimme yhtä miestä petipuuhiin.

Ensimmäisestä baarista ei saalista löytynyt, joten jatkoimme matkaa toiseen kohteeseen. Siellä olikin hieman enemmän porukkaa, ja fiilis alkoi nousta.

Juttelin monelle miehelle, ja kerroin suoraan mistä on kyse. Moni oli liian humalassa tullakseen mukaan, ja jotkut ei yksinkertaisesti ollut asiasta kiinnostuneita. Yksi kuitenkin löytyi, joka oli kiinnostunut. Esittelin hänet miehelleni, ja juttu luisti. Hän oli hieman vanhempi mies, jolla oli kokemusta tällaisesta.

Pari drinkkiä tuli juotua siinä keskustelun lomassa, kunnes kello alkoi olla aika paljon.Päätimme ottaa taksin ja mennä mieheni kämpälle. Taksissa tunnelma oli katossa, kaikilla oli mukavaa, ja juttu luisti edelleen.

Saavuimme kämpälle.

Menin suihkuun, ja jännitys nousi uudestaan. Mitä oikein olemme tekemässä, mietin.

Tulin suihkusta. Miehet istui sängyllä, odottavin mielin. Ilmeeni oli hieman muikea, sillä en tiennyt, miten minun pitäisi olla, tai minne mennä. Päätin kuitenkin olla päättäväinen, joten heitin pyyhkeen sivuun, ja menin miesten viereen. Ei mennyt kauaakaan, kun kaikki olivat alasti, minun kimpussani. Vuorotellen hoitelin miehiä käsillä ja suulla. Mieheltä ei kondomia löytynyt, joten itse aktiin ei hän päässyt.

Jossain vaiheessa, tämä kyseinen mies yritti ottaa mieheltäni suihin. Suustani lipsui lause ''mitä v*ttua sä teet?''

Vastaukseksi sain ''yritän vain innostaa'' . Leikki taisi loppua aika nopeasti siihen, sillä en itsekään päässyt missään vaiheessa kunnolla mukaan, koska mies ei humalan laannuttua ollutkaan sellainen, jota oisimme halunnut.

Pahoittelimme, ja tilasimme hänelle taksin. Hän otti asian aikuismaisesti, ja lähti.

Taisimme tämän jälkeen hieman nauraa tapahtuneelle, ja kävimme nukkumaan.

Tämä oli vasta alkua sille, mitä oli tulossa tapahtumaan...emme olisi voineet kuvitellakaan, mihin mielikuvitus pystyy, ja se ei kuvitukseen jäänyt, vaan toteutimme kaiken.

Jos haluatte kuulla lisää, kirjoitan mielelläni jokaisen tapahtuman, ajatukset, fiilikset, riidat.. näitä riittää.

-Kokeilunhaluinen pari

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta