Minkä tasoinen tennispelaaja Selänne on?

Bluokanpeluri

Selänne joskus uhosi että voittaa tenniksessä Suomen naishuiput. Kesällä näin Urheiluruudussa muutaman lyönnin ja niiden perusteella näytti D-luokan tuupparilta. Onko kukaan nähnyt hänen peliään enemmän minkä tasoinen pelaaja on kyseessä?

3

89

Vastaukset

  • Näin Selänteen pelaamassa Roger Federeriä vastaan 9.11.2015 Hartwall areenalla 12 500 ihmisen edessä The Final Night tapahtumassa.
    Sen ottelun perusteella Selänne voisi voittaa yksittäisiä otteluja B-luokassa, mutta tuskin B-luokan turnausvoittoon yltäisi. Suomen naisten kärkipelaajat voittavat vain äärimmäisen harvoin miesten B-luokan kisoja, joten ei Selänteen väite siitä, että pärjäisi Suomen naisten huipuille ole täysin perusteetonta. Ehkäpä Selänne on tasoltaan samalla tasolla kuin Suomen naiset sijoilta 5-10 ja Suomen miesten rankingissa Teemu voisi olla maksimissaan tasolla 350-500. Lentolyöntipeli ja syöttö oli hyvällä tasolla, mutta takakenttäpelissä erittäin kankea ja onhan Selänteellä ikääkin jo 45v, joten liikkuminen jäykkää, kun lisäksi omaa tennispelaajaksi aivan liikaa lihasmassaa.

  • En usko että pärjäisi Emma Laineelle

    • Ei kovin moni muukaan Laineelle pärjäisi.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.