Minkä tasoinen tennispelaaja Selänne on?

Bluokanpeluri

Selänne joskus uhosi että voittaa tenniksessä Suomen naishuiput. Kesällä näin Urheiluruudussa muutaman lyönnin ja niiden perusteella näytti D-luokan tuupparilta. Onko kukaan nähnyt hänen peliään enemmän minkä tasoinen pelaaja on kyseessä?

3

108

  Vastaukset

  • Näin Selänteen pelaamassa Roger Federeriä vastaan 9.11.2015 Hartwall areenalla 12 500 ihmisen edessä The Final Night tapahtumassa.
   Sen ottelun perusteella Selänne voisi voittaa yksittäisiä otteluja B-luokassa, mutta tuskin B-luokan turnausvoittoon yltäisi. Suomen naisten kärkipelaajat voittavat vain äärimmäisen harvoin miesten B-luokan kisoja, joten ei Selänteen väite siitä, että pärjäisi Suomen naisten huipuille ole täysin perusteetonta. Ehkäpä Selänne on tasoltaan samalla tasolla kuin Suomen naiset sijoilta 5-10 ja Suomen miesten rankingissa Teemu voisi olla maksimissaan tasolla 350-500. Lentolyöntipeli ja syöttö oli hyvällä tasolla, mutta takakenttäpelissä erittäin kankea ja onhan Selänteellä ikääkin jo 45v, joten liikkuminen jäykkää, kun lisäksi omaa tennispelaajaksi aivan liikaa lihasmassaa.

  • En usko että pärjäisi Emma Laineelle

   • Ei kovin moni muukaan Laineelle pärjäisi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   208
   3750