Raivostuttava appi!

äkäinenminiä

Tuntuu todellla tyhmältä tänne purkautua, mutta en tiedä kelle puhua...

Asun ihanan miehen kanssa, ja meillä menee todella hyvin. Ainoa vaivaava asia on miehen isä. Onko kellään muulla tällaista? En ole ikinä tavannut hänenlaistaan...Nyt olin monta viikkoa näkemättä appea, ja kun tauon jälkeen näin, meni taas hermot.

Isä on lähes puolet viikosta (pe-ma) "pikku tuhnuissa". Kittailee kaljaa siis. Selvinpäin on jotenkin siedettävä, mutta kännissä saa savun nousemaan korvista. Epäilen, että on juonut aivonsa pehmeäksi, koska on huonomuistinen ja kertoo samat asiat miljoona kertaa (tai siltä tuntuu). Omasta mielestään on aina oikeassa ja kertoo kovaan ääneen ja nyrkkiä pöytään hakaten mielipiteensä. Jos joku on eri mieltä, "pisteet laskee". Kaiken lisäksi on herkkä ja kova itkemään, joten pelottaa tunteitaan loukata. Järkipuhe ei tunnu menevän perille.

Aina samat jutut...On kovan luokan rasisti ja homofoobikko. Paasaa politiikasta. Rasittavaa kuunnella. Kysyy samat kysymykset joka kerta. Kyselee tyhmiä, ei kuitenkaan kuuntele vastauksia.

Tunkee nokkansa meidän asioihin. On mm. päättänyt "poikamme "(olemme lapseton pariskunta) nimen valmiiksi, ja tämän kertoi nyrkkiä pöytään lyöden...Yrittää sekaantua koiran koulutukseen. On hulluna, oikeasti hulluna koiraamme. Puhuu vain koirastamme (silloin kun ei puhu tulevista lapsista tai mamuista) ja kohtelee tätä kuin vauvaa. Olen kuulemma diktaattori kun komemnan koiraa (pentu ei saa purra...ym). Kyseenalaistaa kaiken mitä koiralle opetamme. Itse haluaisi koiran "yökylään" ja tinkaa aina asiasta. Konttaa lattialla koiran kanssa ja kutsuu itseään vaariksi. Suuttuu jos ei ole nähnyt koiraa esim viikkoon. Aina kun lähdemme on sama näytelmä; appi pussailee koiraa lattialla ja syyllistää kun lähdemme niin pian. Eihän me käydä kuin kerran-kaksi viikossa 2-4 h kerrallaan...

Olen ärähdellyt apelle asioista viime aikoina paljon. Ihmetellyt miksei mikään mene perille. Nyt osoitti mieltään ja sanoi että irvailen hänelle. Miehen suku naureskelee apelle ja piilovittuilee hälle. Mies ymmärtää että mulla menee hermot.

En tiedä mitä tekisin tämän eläkeikäisen pikkulapsen kanssa. Surettaa kun miestä hävettää isänsä käytös, en häntä haluaisi kuormittaa. Anoppi on ihana, ilman häntä en varmaankaan miehen kotona kävisi ollenkaan.


Jos joku tuttu tunnisti...pliis älkää tuomitko. En jaksa tuota ihmistä.

8

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äkäinenmimiä

      Ja siis...jotta ei jäisi epäselväksi. Apelle on kyllä sanottu asioista. Esim selitetty miksi koiraa koulutetaan, "ei, meidän lapselle ei todellakaan anneta nimeksi X"

      Sanottu suoraan, että käytös on outoa...pyydetty olemaan paasaamatta...Kuten sanoin...Järkipuhe ei mene perille. Kaljan juonnin vähentäminen tuski tulee kysymykseen. Kauhulla odotan sitä päivää kun lapsia tulee. Minun lapsen lähelle ei nimittäin tulla kännissä, eikä kiroilla, ja puhuta tumnaihoisosta N-sanalla tai homoseksuaaleista hinttareina. Muistinko mainita, että appi on myös sovinisti? Poikansa on kuulemma nössö ja tossun alla kun joskus osallistuu kotitöihin...

    • koirienystävä365

      Sanalla sanoen, mies on moukka. Yritä pitää pitkä hajurako. Hän ei varmaankaan tuosta muutu.

    • amelien

      Hienoa että sulla on hyvä mies mutta onko hän puolellasi taistellessasi tän "tuulimyllyn" kans.Pitäkää rajanne minkä yli ei mennä joillekkin ne pitää vaan asettaa kun ei muuten mene viesti perille.Kannattaa kyläillä nyt harvemmin ihan oman mielenrauhan takia,appeas et voi muuttaa se on mikä on.

    • oppeliini1

      Voisiko miehesi yksin ja ilman koiraanne käydä tervehtimässä vanhempiaan. Sinä voisit loistavan hyvin pyytää anoppisi lähikahvioon kahville ja siitä jatkaa vaikka näyteikkunaostoksille.

      Todella sääli rikkoa välejä molempiin vanhempiin isän vajavaisen käytöksen takia. Hän on alkoholisti joko tieten tahtoen tai voimatta itse sille mitään. Anopilla on aivan tarpeeksi kärsittävää hänen takiaan. Aivan suotta hylkäisisit myös hänet! Todennäköisimmin ainoa ilopilkku anoppisi elämässä on juuri sinun ja miehesi vierailut!

    • äkäinenminiä

      Kiitos vastauksista :) kylläpä helpottaa huomata, että tämä ei ole vain minun mielestäni ongelma. Välillä ajattelin nipottavani turhaan.

      Mies on pari kertaa ärähtänyt isälleen asioista, jonka seurauksena isä on mennyt hieman tolaltaan, ja hommat jatkuneet parin viikon jälkeen samaa rataa. Mies kyllä sanoo esim koiran koulutukseen liittyvistä asioista ym. Tuntuu kuitenkin että hänen perheensä on niin tottunut tuohon käytökseen ettei jaksa sitä vakavasti ottaa.

      Pieni hajurako taitaakin olla paikallaan. Mieshän voi vierailuja jatkaa samaan tapaan, mutta itse taidan alkaa vedota välillä työkiireisiin :D Nämäv vastaukset vahvisti sitä käsitystä nyt, että appi ei muuksi muutu ja täytyy yrittää pitää keskustelut hänen kanssaan hyvin lyhyenä. Tuijottelen sitten telkkaria kylässä tai yritän keskustella vain anoppia kiinnostavista asioista.

    • piparminttuli

      Kuulostaa ihan normaalin alkoholistin toiminnalta. Kannattaisikkin ennemmin saada ohjattua hänet katkolle ja vierotukseen. Tuota menoa kun jatkaa niin tilanne vain pahenee. Onko miehellä muita sisaruksia. Kannattaisi jutella kaikkien kanssa yhdessä ja kysyä ammattiauttajalta ohjeita kuinka etenette. Kiukkuaminen ym. ei auta tuossa asiassa. Alkoholisti on alkoholisti.

      • neurologista

        Samaa mieltä. Kun aivot ovat vahingoittuneet, siinä ei valistus ja valitus paljon auta. Tutki asia "alkoholidementia" esim. netistä.


    • etäisyyttäkiitos

      En edes ymmärrä miksi vanhempien luona pitää käydä pari kertaa viikossa ja tunteja kerrallaan. Vaimoni vanhemmat asuu toisessa kaupungissa ja käymme siellä 3-4 kertaa vuodessa siten että aina viikonlopun yli. Nuorempina kävimme hieman useammin. Omat vanhemmat asuu lähellä. Näemme yleensä syntymä päivinä, jouluna tai jonkun muu juhlatilaisuuden yhteydessä. Yksi päivä vietetään heidän mökillä. Parin vuoden sisällä olemme nähneet vanhempani melkein kuukausittain kun muutimme suurehkoon ok-taloon. Viime aikoina isäni käynyt useasti koska työttömänä on ollut aikaa opettaa hänelle tietokoneen ja älypuhelimen käyttöä. Keskustelemme toki puhelimessa useamman kerran viikossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1788
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1178
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      1007
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      901
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe