13.12 alkaa nutrilett kuuri

nutraaja39v

Sunnuntaina alkaa 1,5 kestävä nutrilett kuuri.Tavoitteena on pudottaa 4-5 kiloa.Aikasemmin tuo määrä on tippunut tuossa ajassa.Kerron sunnuntaina lähtöpainon.

39

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nutraaja39v

      siis 1,5 viikkoa kestävä

    • nutraaja39v

      veijo puustinen: älä taas aloita tota samaa saarnaamista.Oletko ajatellut kirjoittaa tuolla kiloklubissa nutrilett palstalla.Siellä sinua ei ole näkynyt.

    • pulllukka

      Itse aloitin nutrauksen 3 päivää sitten. Kirjottele ja kerro ihmeessä kuinka sinulla on mennyt ja mitä saat pudotettua. Mielelläni seuraan ja luen.

      • nutraaja39v

        Kerron kyllä :).Käyn joka aamu vaa´alla.Musta ei ole siihen että käyn vain kerran viikossa vaa´alla.


      • pulllukka

        Itselläni on aina kompastuskivenä ollut juuri tuo vaaka. Minulla putoaa paino normaalia hitaammin, joten se on aina sitten masentanut.
        Itse aloitin laihduttamisen tossa syksyllä, 6 viikkoa jutan superdietillä, ja aloituspaino oli 100kg putosi, 5kg putosi kuudessa viikossa, ei ts. vain nesteet tais lähteä.. orjallisesti noudatin ihan kaikkia ruoka-ohjeita ja urheilin enemmän mitä ohjeistettiin. Nyt itse päätin kokeilla tätä nutrausta, aloituspainon tiedän, ja koitan pyrkiä nutraamaan sen 3 viikkoa jonka jälkeen alan lisäämään pikkuhiljaa ruokaa kehiin ja todellakin jatkan kevyen ja terveellisen ruokailun linjaa, hätöt saa minun puolestani mennä, ja tämä ihan urheilu jäädä. Joten kattelen itse loppuvuodesta sitten mitä vaaka näyttää =)
        Edelleen tsemiä! Huomennahan tämä "kidutus" sullakin alkaa =)


      • nutraaja39v

        Päivän ensimmäinen pirtelö juotu.Mittani on 167 cm ja paino 69,5 kg.Käytössä on mekaaninen vaaka.Tavoitteena siis pudottaa 1,5 viikossa 4-5 kiloa.Ja vaa´alla käyn joka aamu.Vaikka mulla on vähemmän pudotettavaa kuin pullukalla niin olen tyytyväinen jos saan sen painon sinne 60 kiloon joku päivä.

        Tsemppiä pullukalle painonpudotukseen.Itse painoin 5 vuotta sitten 90 kiloa.Aion nyt jatkaa laihduttamista vain pelkällä nutraamisella ja ruokavaliolla.Talvella ei tee mieli harrastaa liikuntaa.

        Päivittelen tilannettani täällä ahkerasti.


      • neuvojapliis

        Saako Nutraamisen aikana syödä päivällä esim. kourallisen pähkinöitä jos siis nutraa niin että korvaa kaikki ateriat kysyy 52-vuotias nainen jolla on heinäkuusta paino noussut 11 kg. Vodka dietillä olin eikä ollut nälkä mutta paino nousi vaikka en syönyt. Vaikka mahalaukku oli tyhjä ja klo 14 otin paukun 605 kossu-vodkaa putelista meni nälkä eikä haluttanut syödä mitään. maha kuitenkin kasvoi kuin olisi raskaana. Siis Nyt aloitan pelkän nutraamisen ja syön vain porkkanan tai kesäkurpitsan päivässä. Suolistossahan pitäisi kuitenkin jotain olla ettei suolisto kuoleennu?


      • tahtoisitietää

        siis 60 % Kossu-Vodkaa vei ahdistuksen ja nälän aivan kokonaan ei rasvaa eikä sokeria, mutta liekö kkamalasti sitten niitä kaloreita??


      • nutraaja39v

        Nutraamisen aikana ei syödä mitään pähkinöitä.Siellä pakkauksessa on ohjeet mitä voi syödä kun nutraa.Itse olen välillä nutrannut maksimissaan kaksi viikkoa ja en ole nauttinut kuin sen 5 pirtelöä päivässä.Jos haluat syödä niin en suosittele nutrilett kuuria,koska se vaatii paljon itsekuria.Itse teen pirtelön ja laitan puoleksi tunniksi jääkaappiin,jolloin pirtelöstä tulee paksumpaa.Totta kai nälkää vaivaa kuurin aikana mutta se on sen arvoista kun paino tippuu.


      • einälkääjaaliravitsemust

        Siis miksi nutraat, kun olet jo aikasemmin lahtunut normaaliksi nutraamalla?

        Puhut itsesi pussiin.

        Pudotetut kilot tulevat tuplana takasin.

        Mutta tämähän ei ollut sinulle mitän uutta tietoa.


      • nutraaja39v

        En ole nutrannut näitä vajaata 25 kiloa nutraamalla vaan nutraan jotta saan turvotuksen pois.Nutraan silloin tällöin.Olen siis pudottanut 20 kiloa ruokavaliolla ja satunnaisella liikunnalla.Painoin vuoden 2010 marraskuussa 90 kiloa ja tänään siis painan 66 kiloa.


    • asiaa_seurannut

      Nutrilett kuuri on nälkäkuuri. Miksi ei noudata vähähiilihydraattista ruokavaliota. VHH.ta noudettaessa ei tarvi olla nälissään. saa syödä hyviä ruokia jne.
      Itse ole noudattanut kuudetta vuotta ko. ruokavaliota ja olen paitsi hoikka, niin myös terve ja hyvinvoiva. Kannattaa ehdottomasti tutustua, kuin alkaa johonkin nälkä kyuurille.
      Nälkäkuurin jälkee lisäpainot palaa takaisin korkojen kanssa. Jotenkin koko systeemi menee sekaisin ja sitä alkaa lihomaan entistä enemmän. Hyvin harva on todellisuudessa saanut pysyvän painonpudotuksen kyseisillä dieeteillä.

      • askeesissa

        Ihminen ei tarvitse paljon ravinnokseen varsinkin, jos kulutus on olematonta päivittäin. Siihen ajatukseen ja käytäntöön totuttautuminen on vaikeaa kun kaupat pursuavat kaikkea hyvää. Itse opettelen elämään hyvin vähällä... ja toivottavasti siitä tulee elämäntapa. Toki monipuolisesti täytyy syödä silloin kun syö jotain, mutta ilman lihaakin pystyy elämään.


      • einälkääjaaliravitsemust
        askeesissa kirjoitti:

        Ihminen ei tarvitse paljon ravinnokseen varsinkin, jos kulutus on olematonta päivittäin. Siihen ajatukseen ja käytäntöön totuttautuminen on vaikeaa kun kaupat pursuavat kaikkea hyvää. Itse opettelen elämään hyvin vähällä... ja toivottavasti siitä tulee elämäntapa. Toki monipuolisesti täytyy syödä silloin kun syö jotain, mutta ilman lihaakin pystyy elämään.

        Herkuissa ei ole ravintoaineita, joten sinänsä väittämäsi on väär, että vähllä tulee toimeen.

        Jotta pysyy terveenä, tarvitsee tietyn määrän ravintoaineita.


      • hhtttt

        Se on totta itse yritin ennen hiilihydraatteja sisältävällä ruualla mutta tulokset olivat hyvin huonot vaikka liikuin paljon.Ihmiset eivät YMMAÄRRÄ mikä ero on kaloreilla ja hiilihydraateilla.MIKSI aina kun puhutaan laihduttamisesta puhutaan vain kaloreista.Laihduttamisessa ei pitäisi puhua muusta kuin hiilihydraateista sillä hiilihydraatit tekevät ihmisestä lihavan.

        VHH eli vähähiilihydraattinen ruokavalio toimii SAA SYÖDÄ PALJON AAMUSTA ILTAAN HYVÄÄ HERKULLISTA RUOKAA JA LAIHTUU VÄHÄLLÄ LIIKUNNALLA (siis lihaa kasviksia yms.)kun syö vähähiilihydraattista ruokaa niin elimistö alkaa ottamaan kaiken energian kehon omista rasvoista.Ja taas kun syö esim hampurilaisen niin elimistö ottaa energian siitä ruuasta mitä on syönyt ja kohta on uudestaan kova nälkä.

        http://www.kuntovinkki.com/ketoosi-elimiston-luonnollinen-rasvanpolttotila/ ketoosi
        Syömällä laihtuu ei syömättä olemalla.VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN RUOKA ON PALJON PAREMMAN MAKUISTA KUIN LIHOTTAVA ROSKARUOKA.Ruoka täytyy vain opetella itse tekemään,se tulee monin verroin halvemmaksikin.Terveellisen ruuan raakaaineet maksavat 2-5 eur kilo.Roskaruoka on saman hintaista ja jos sen vielä ostaa rilliltä niin se tuplaantuu moninkertaisesti.


    • nutraaja39v

      Jos välillä nutraa niin ei se ole mielestäni vaarallista.Ainakaan vielä en ole kuollut nutraamiseen.Jos kerta kilot tulevat tuplasti takaisin niin minun pitäisi painaa 180 kiloa,jolloin olisin sairaalloisen ylipainoinen.Painan siis nyt 69,5 kiloa.Kerrottakoon että olen ollut näissä lukemissa pari vuotta.

    • nutraaja39v

      2. päivä -1,5 kg ( 68 kg )

    • nutraaja39v

      3. päivä - 1 kg ( yht. 2,5 kg )

      • Aloittelija

        Hyvä sinulle nutraaja! Pidetään peukkuja täällä ja nutrataan sinun kanssasi.


      • nutraaja39v

        Toistaseksi paino pudonnut hyvin.Odottelen että se paino jumittaa,mutta kokemuksesta sanon että kyllä se paino putoaa,vaikka se jumittaisi muutamankin päivän putkeen.Tsemppiä sulle nutraukseen.


    • nutraaja39v

      4. päivä - 1 kg ( yht. 3,5 kg )

      • einälkääjaaliravitsemust

        Tainnut vettä vaan lähteä.

        Nesteaineenvaihdunta toimii optimaalisesti, kun syö kunnon ruokaa ja suolaa.

        Puhdistetusta suolasta on poistettu lähes sata erilaista mineraalia, jotka tasapainottaisivat suolan vaikutusta elimistössä. Lisäksi puhdistettuun suolaan on lisätty mm. paakkuuntumisenestoaineita, joista ei terveydellemme ole mitään hyötyä, päinvastoin. Paras suola olisi puhdistamaton merisuola, josta elimistö saa tarvitsemansa mineraalit, joka ei kohota verenpainetta, ei kerää nestettä elimistöön, ei rasita munuaisia ja joka säilyttää elimistön homeostaasin.

        Ihminen tarvitsee suolaa, joten varmista että saat sitä 3-5 grammaa päivässä, jotta nesteaineenvaihduntasi toimii. Ilman riittävää luonnollista suolaa ja vettä keho kerää nestettä, joka aiheuttaa turvotusta, väsymystä ja lihaskramppeja. Laadukas suola lisää ruoan makua, parantaa säilyvyyttä ja ylläpitää nestetasapainoa. Natriumia tarvitaan elimistössä hermoimpulssien kuljetukseen, lihasten toimintaan sekä kehon nestetasapainon ja verenpaineen säätelyyn. Kloridia puolestaan tarvitaan ruoansulatukseen ja hengitykseen.


        Ihmisen paino vaihtelee normalistikkin 1-3 kiloa vuorokaudess, riippuen ihan mitä on syönyt ja koska.

        Jos juot aamulla vettä 6dl, niin painosi nousee 600 grammaa.

        Se on kropan läskin määrä, joka kertoo, onko laihtunut vai ei ja sitähän on vaikea laskea millään mittarilla.

        Mitä enemmän syöt hiilihydraatteja (insuliinipitoisuus nousee), sitä vähemmän munuaiset poistavat natriumia elimistöstä. Kun vähennät hiilihydraatteja ravinnosta, munuaiset poistavat ylimääräisen natriumin ja verenpaine ei ainakaan tämän johdosta nouse.

        Liiallisten hiilihydraattien eli sokerien, viljojen, riisin ja perunan määrän järkevä rajoittaminen on monelle erittäin helppo ja turvallinen tapa painonpudotukseen. Hiilihydraattien määrän rajoittaminen on nopea tapa myös joidenkin veriarvojen korjaamiseen, esimerkiksi maksa-, triglyseridi- ja verensokeriarvojen. Ja juo ainoastaan vettä, ei maitoa, ei limsaa, ei kivennäisvettä tai mitään muutakaan.


    • nutraaja39v

      5. päivä paino sama kuin eilen ( yht. 3,5 kg ). Edelliseen viestiin vastaan,että en ole väittänytkään että rasvaa ois palanut.Tiedän ihan hyvin että nesteet on lähteneet.Älä pidä mua ihan tyhmänä. Voin sanoa että turvotus on lähtenyt tosta vatsan kohdalta,joka on ollut tarkoituskin. ja sitä myöten myös senttejäkin on lähtenyt vaikka noi kilot oiskin vaan nestettä.Aion edelleenkin nutrata jouluun asti.

    • nutraaja39v

      Kerrottakoon että minulla ei ole ollut nälkä tämän nutrilett kuurin aikana ja kerrottakoon että olen työkyvyttömyyseläkkeellä,joten energiankulutus on suhteellisen olematonta,jos puhutaan fyysisestä tekemisestä.

      • nutraaja39v

        6. päivä -0,5 kg ( yht. 4 kg )


      • pulllukka

        Onneksi olkoon!!! Hyvin vedät nutraaja39! Kirjoittele ihmeessä miten jatkossakin menee. Itsekkin edelleen täällä nutraan. Olen kyllä nauttinut välillä pientä vähä hiilarista suupalaa, ihan olon tasoittamiseksi ja lisä protskujen saamiseksi. Lenkkeilen kuitenkin joka päivä vähintään 1,5 tuntia, ja monasti illalla vetelen vielä krossarilla.

        Sitten on kyllä pakko sanoa, että nää saarnaajat voisivat ihan oma aloitteisesti aloittaa uuden ketjun, jossa voisivat urakalla haukkua nutraamista ja messuta omaa vhh uskontoaan, jotten joka ikistä nutraajien ketjua tarttis tulla sabotoimaan mäkätyksillä. Ei se hirveä lihan syönti ja voilla läträäminenkään ole pitemmän päälle terveellistä. Eikä kaikki hiilarit ole huonoja, että sinällään voidaan miettiä onko karppaukset ja atkinssitkaan monella vhh:laisella ihan terveellä pohjalla?

        Itse olin syksyllä 1,5 kk vhh:lla, liikuin paljon, ja vaaka ei värähtänytkään, tasan 100kg oli joka aamu mittarissa. (Jokunen vuosi sitten tiputin sillä 10kg, silloin toimi, nyt ei) Sitten juttailin superdietillä sen 6 viikkoa, noudattaen orjallisesti ohjeita. Ekan viikon jälkeen humahti 4 kiloa, joten painoni suhteen se varmasti oli vaan nestettä... ja siihen jäi vaa´an lukema, eikä hievahtanutkaan.

        Nyt olen nutrannut kohta 2 viikkoa, ja uhitteluistani huolimatta kävin viikko sitten vaa´alla ja oli tippunut yli 3kg. Nestettä sekin varmaan, mutta ainakin on liikahtanut ja sain siitä taas ihan uutta virtaa.

        Että vetäkää vhh:laiset niitä pihvejä ja kovia rasvoja kitusiinne, ihan helkkarin hyvä että toimii teillä, (*kätten taputusta*) mutta ikävä kyllä, ei enää toiminut minun kohdallani painonpudotuksessa. Siitäkin huolimatta että pidin hiilarit alle 20g/pvä ja ketoosissa olin . Kasviksia söin paljon.. en saanut tuosta 1,5 kk vhh kuurista muutakuin kovat kihdin oireet, ja muita nutraamista pahempia huimauksia ja ahdistusta. Et joo, todella toimi mun kohdalla! Syytä en tiedä.

        Nutraamisella mennään vuoden loppuun, ja sitten pikku hiljaa palailen juttailemaan. Tää on hyvä alkusysäys pidempi aikaiselle painonpudotukselle, hyvä tapa oppia itsekuria ja nutraamisen jälkeen on hyvä jatkaa kevyemmällä linjalla ja liikunnalla.

        Tsemiä sulle nutraaja39


    • nutraaja39v

      Kiitos pullukka :). Kyllä mä joka päivä kerron tilanteen tonne ensi keskiviikkoon asti,kun jouluaatosta en tiedä olenko koneella. Nää `saarnaajat` kirjoittelevat muissakin ketjuissa samat löpinät eli kopioivat tekstinsä muihinkin ketjuihin. Odotin jo silloin kun kirjoitin ensimmäisen viestin että nämä veijo puustiset ja kumppanit tulevat saarnaamaan. Ärsyttää lähinnä se että kymmenissä laihdutusketjuissa laittavat nämä samat jutut. Että ei ne lannista mua. Kyllä mä aion jouluna kyllä syödä kunnolla ja tiedän että silloin saattaa tulla kilo lisää,mutta se on aina tiedossa kun siirtyy kiinteeseen ravintoon nutrauksen jälkeen. Mutta en todellakaan aio syödä näitä pudotettuja kiloja takaisin.

      Tsemppiä sulle pullukka ja kiitos viestistä.

      • nutraaja39v

        7. päivä - 0,5 kg ( yht. 4,5 kg)


    • nutraaja39v

      8. päivä -0,5 kg ( yht. 5 kg )

    • nutraaja39v

      9. päivä paino sama kuin eilen. ( yht. 5 kg )

    • nutraaja39v

      10. päivä paino sama kuin edellisinä päivinä ( yht. 5 kg )

    • nutraaja39v

      11. päivä - 0,5 kg ( yht. 5,5 kg )

      1,5 viikkoa nutrausta takana ja painoa tippui yhteensä siis 5,5 kg. Paino nyt 64 kg. Tavoitteenani oli pudottaa 4-5 kiloa ja saavutin sen.

    • motivoitunutlukija

      Tää nutrauspäiväkirja oli kyllä mukavaa luettavaa. Mä motivoiduin kanssa yrittämään, vaikken ole aikaisemmin koittanut. En ole vain varma, mistä saisin nutriletteja, kun asun Espanjassa.

      Olen kyllä normaalipainon ylärajoilla, mutta tavoitteena olisi saada kesään mennessä six pack näkyviin eli rasvaa poltettua. Lueskelin juuri nutriletteissa, että siitä saa proteiinia niin hyvin, ettei lihaskatokaan pitäisi tulla paljoa. Ketoosi olisi siitä juurikin hyvä, että saisi rasvanpolttovaiheen päälle.

      Itse kyllä haluaisin harrastaa päivittäin kevyttä liikuntaa 1-2 h. Sitten siirtyä parin viikon nutraamisesta proteiinipainotteiseen lautasmalliin ja säännölliseen salilla käymiseen :)

      Kiitos aloittajalle! Tämä oli mielenkiintoista luettavaa :)

    • nutraaja39v

      Jos VEIJO PUUSTINEN vielä lukee tätä ketjua niin voin sanoa että ennen joulua nutraamalla pudotetut kilot ovat pysyneet poissa,joten kaikki ei epäonnistu painonpudotuksessa ja painonhallinnassa kun nutraa lyhyen ajan.

      t. aloittaja

    • valkoribulli

      Mikä tahansa toimii painonpudotukseen, mikä vähentää kasvuhormonin muodostusta aivolisäkkeessä, sekä ravinto, joka ei tarjoa kasvuaineita. Vähälläkin proteiinilla kasvaa liikaa, ja ylimäärät menee rasvaksi. Höttöhiilarit vähentää kasvuhormonia, mutta niitäkään ei pidä syödä liikaa tai neki menee rasvaksi eikä käyttöön. Rasva menee joka tapauksessa rasvaks, joutuu polttamaan pois. Karppaajat ovat keskimäärin aika tukevia valaita, vaikkeivät harrasta liikuntaa ja ovat sillä muutaman kilon pudottaneet. Ne kilot on kumminkin olleet lihasten hiilarienergianesteitä eikä todellista.

    • Putte1017

      Tänään alkoi nutraus. Lähtöpaino 101,7 kg eli riittävästi reilun 150 cm varteen. Kolmen lapsen myötä hankkittua. Aloitustartiksi tätä ajattelin. Tosin tarkoitus on olla kuukauden päivät pelkällä suklaanmakuisella pirtelöllä.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 191
      2363
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2134
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      184
      2037
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      6
      1215
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1198
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1098
    Aihe