Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SM 2016 Mikkeli

FS2016

Ketkä ovat veikkauksenne Suomen mestareiksi? Tämän kauden aiempien tulosten perusteella vanhvimpia ennakkosuosikkeja näyttäisivät olevan naisissa Viveca Lindfors ja miehissä Roman Galay, jäätanssissa Cecilia Törn/Jussiville Partanen. Kärkisijoista voisivat kamppailla naisissa myös Anni Järvenpää (alkukausi oli hieno, mutta viime aikoina takunnut aika lailla; SM-kisat olisivat näytön paikka), Jenni Saarinen (viime kausien ehdoton ykkössuosikki, joka on joutunut pitämään pitkän tauon loukkaantumisen/rasitustilan vuoksi), Liubov Efimenko (palasi "harharetkeltään" Puolasta edustamaan Suomea, mutta ei voi saada EM-kisapaikkaa vielä). Miesten kisassa Matthias Versluis ja Valtter Virtanen joutuvat nyt haastamaan nuoren Romanin, joka on saanut miehistä kauden korkeimmat kv. pisteet. Olesia Karmi ja Max Lindholm ovat alkukauden perusteella pärjänneet hieman heikommin kuin Cessi ja Jussiville.

12

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huunous

      Naisissa Viveca on ollut varmin ja teknisesti osaavin. Sen puoleen hän saisi voittaa nämäkin kisat. Esim. Turkkila ei pärjänne hänelle kahdella kolmoishypyllä vaikka muuten esittäisi vaikka mitä. Muutkin naisluistelijat ovat olleet ihmeen ailahtelevia..
      Miesten osalta kiinnostaa Galayn kehittyminen varsinkin kun Versluisilla ollut tänä kautena vaikeuksia.

    • Suosikit_vie

      Eiköhän suosikit, eli Viveca Lindfors, Roman Galay ja Törn/Partanen, vie mestaruudet. Eirtyisesti Vivecan luistelut kiinnostaa, koska pitkästä aikaa Suomella pitäisi olla oikein hyvät mahdollisuudet saada luistelija 10 parhaimman joukkoon paitsi junnujen MM-kisoissa niin myös aikuisten EM-kisoissa. Etenkin junnujen MM-kisojen osalta odotan, että näin myös tapahtuisi ja sitä myöten Suomi saisi toisen paikan naisten kisaan seuraaviin junnujen MM-kisoihin. Tämän pitäisi olla täysin mahdollista myös EM-kisoissa, mutta todella hyvää onnistumista tämä tietysti Vivecalta vaatiin. Noin periaatteessa myös Galaylla voisi olla saumat 10 joukkoon junioreiden MM-kisoissa ja muistelen, että tämä on myöskin Romanin tavoite. Sekä Galay että Törn/Partanen ovat tällä kaudella olleet sen verran hyviä, että kaiken onnistuessa myös EM-kisoista voi odottaa mukavaa sijoitusta.

    • Ei_tule_televisiosta
      • EimennytMikkeliin

        fanseat toimii hyvin ja 30 pv ilmaiskatselua voi käyttää hyväksi. Rohkeasti vaan sinne nauttimaan kisoista.


    • leguri

      Lääkäri Virtanen saatava voittajaksi. On sentään alkuperäinen suomalainen.
      Komponentit kohdalleen niin kyllä se siitä

      • Realisti123

        Virtasen luistelu on kieltämättä mukavaa katseltavaa, mutta ei teknisesti tarpeeksi vaativaa hyppyjen osalta. Ihan sama kuka SM:t voittaa, EM paikka mennee Galaylle. Virtanen ei pysty nykyisellä hyppyarsenaalillaan menestymään kv-kisoissa muuten kuin "mukavasti", samoin kuin viime kaudella. Olen sitä mieltä, että aika aikaansa kutakin ja Virtasen aika oli jo.


      • Pläähainavaan

        Näinhän siinä kävi että saatiin Virtanen mestariksi ja EM kisoihinkin kaiken päälle. Aivan liian paljon komponentteja mutta näin se aina menee.


    • leguri

      " Itse on mahdotonta vastata näillä edellytyksillä Romanin pisteisiin” kirjoittaa hesari. Onhan sielä tuomarit jotka osaavat tehdä liitolle myönteisia päätöksiä. Roman , ei alkuperäinen suomalainen ja vielä junnu niin kukapa olisi parempi vaihtoehto.

    • videoita
    • Paikanpäällä

      Yllättävää oli myös Anni Järvenpään (15v) nousu Suomenmestariksi. Viveca osoitti ensimmäistä kertaa omaavansa hermot ja putosi mitalisijojen ulkopuolelle. Hänestä tulee kuitenkin EM-edustajamme, koska hänellä on kauden parhaat pisteet lakkarissa Tallinn Trophysta. Jenni Saarinen teli hyvän paluun toivuttuaan koko alkukauden ylirasitustilasta. Tosin vaikeimmat kolmoishypyt ovat yhä poissa ohjelmista. Uskoisin hänen kuitenkin saavan ne harjoittelemalla takaisin, koska osasi ne hyvin ennen tuota pakollista taukoa. Juulia Turkkilan luistelu oli todella kaunista ja 3-3 tulppi upea, mutta hänen ei enää voine toivoa oppivan rittiä, flippiä tai lutzia kolmosina. Ilahduttavan paluun teki myös Rosaliina Kuparinen, todella siisti ja kaunis ohjelma.

    • Paikanpäällä

      EM-kisoihin Bratislavaan lätevät siis Viveca Lindfors, Valtter Virtanen sekä Team Cessiville. Varalla Anni Järvenpää ja 2. Jenni Saarinen, Roman Galay ja 2. Matthias Versluis, sekä Olesia Karmi ja Max Lindholm.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe