Kielikoru vinossa, normaaliako?

kieliongelma

Otin noin kuukausi sitten kielilävistyksen ja mitään suurempia ongelmia ei ole ilmennyt, mutta panin merkille korun olevan hieman vinossa. Korun yläpallo on kyllä aika lailla keskellä kieltä, mutta alapallo on kielen alla olevan jänteen vasemmalla puolella, jolloin koru menee aavistuksen vinoon. Näköjään kieli on siis lävistetty jänteen vierestä eikä sen edestä, onko muillakin kielilävistyksen omaavilla samalla lailla vai onkohan lävistäjä kentis mokannut ja lävistänyt vinoon? Mainittakoon myös että kieleni on melko lyhyt ja siksi koru myös kenottaa vähän taaksepäin, sillä pyysin ettei sitä laitettaisi aivan kielen kärkeen, ja alapuolelta ei varmaankaan ole voinut enää taaempaa lävistää kielen lyhyyden takia.

4

1515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lävistetty94

      Huomasin itsekki että oli kielikoru lävistetty vinoon kun sen hankin heinäkuussa. Joissain kuvissa se näytti olevan ihan reilusti liikaa toisella sivulla. Lueskelin silloin netistä aiheesta, ja monet kertoivat että joskus lävistäjä joutuu lävistämään tarkoituksella hiukan vinoon, ettei osuisi verisuoneen tai vastaavaan. Tietenkin lävistys saattaa olla vino muistakin syistä, ihminen se lävistäjäkin vain on. Itse en edes huomaa lävistyksen olevan enää kovin vinossa, liekö asettnut paikalleen vai mitä, mutta se ei enää häiritse. Jos koru ei hankaa ikävästi tai muuten hankaloita elämää kuin korkeintaan esteettisesti, niin antaisin asian olla. Ainakin itsellä oli epämiellyttävät kaksi ensimmäistä viikkoa tuoreen kielilävistyksen kanssa, enkä siksi lävistyttäisi sitä uudelleen. Se on tietenkin yksi vaihtoehto jos asia häiritsee kovastikkin, tosin ensin kävisin hakemassa ammattilaisen mielipiteen sijainnista, kysyisin onko siihen joku tietty syy kuten ne verisuonet tai muut miksi koru on päätetty asettaa hiukan vinoon, ettet päädy uuden lävistyksen kanssa samaan lopputulokseen kuin tämän nykyisen.

      Myös korun pituus saattaa vaikuttaa siihen miltä lävistystulos näyttää. Oma näytä vinommalta liian pitkän korun (16mm) kanssa, kun taas sopivan (14mm) kanssa en edes huomaa vinoutta pahemmin.

    • kieliongelma

      Kiitos vastauksesta! Ehkä se onkin niin että on tarkoituksellisesti jouduttu suonia tai jotain väistelemään, jos olisin huomannut vinouden jo liikkeessä niin olisin tietty kysynyt sille syytä lävistäjältä. Koru ei mielestäni hankaa tai ole muuten erityisesti tiellä, eli juurikin vaan ulkonäöllinen haitta ja ehkäpä omaan silmään näyttää pahemmalta, kun taas muut eivät välttämättä edes kiinnittäisi vinouteen huomiota. Mielelläni en kyllä uudelleen lävistäisi koska oli itselleni hieman kivuliasta, mutta olisihan se sekin vaihtoehto jos tämä rupeaa vielä enemmän häiritsemään.
      Korun pituus on 16mm mikä tuntuu olevan omaan kieleeni se minimimitta, sillä se asettuu juuri sopivasti eikä korun "tankoa" näy yhtään ylimääräistä, ei tosin puristakaan. 14mm olisi siis aivan liian lyhyt, ja en tiedä näyttäisikö 18mm ylipitkältä tai enemmänkin vielä vinolta.

      Mutta jos muillakin löytyy vastaavia kokemuksia niin mielelläni kuulisin vielä lisääkin kommentteja aiheesta!

    • dfdfdffd

      Mitä ihmeen järkeä on laittaa kielikoru?

      • neljäplusviisitoista

        Mitä ihmeen järkeä on kysyä miksi joku haluaa kielilävistyksen? Siksi koska haluaa? Tarvitaanko siihen mitään muuta syytä? Eipä taida sun persettä kutittaa se jos joku haluaa rei'ittää itsensä, joten get over it ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe