Tom Brady suomi yhteys

mahtavaamedia

Hei ja hyviä ja jännittäviä uutisia heti uuden vuoden alusta

Tuukka Rask suomalainen jääkiekko maalivahti tuntee yhden historian suurimmista pelinrakentajista TOM BRADYN ja tästä uutisoi helsingin sanomat tänään.
Hyvin viety lajia eteenpäin median toimesta ja tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi.
Lisää näitä ja ehkä tämä kantaa hedelmää.

5

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TomppaBreidi

      Kuulin, että Brady olisi tulossa pelaamaan 69ersiin. Kuulemma haluaisi vaihtaa laitahyökkääjäksi. Mutta odotellaan nyt vielä virallista sopimusta ennen kuin aletaan juhlia.

    • kunhan_kyselen

      Olen seurannut jo tovin keskustelua amerikkalaisesta jalkapallosta täällä suomi24:ssa. Olen vain seurannut, mutten ole kirjoittanut.

      Nämä keskustelut ovat kuitenkin herättäneet vanhat muistot sisälläni ja samalla tuntuu huojentavalta kuulla muidenkin kokeneen vastaavaa.

      Upeaa että suomalainen on saanut huomioita pohjois amerikan pelikentillä ihan amerikkalaisen jalkapallon tiimoilta. Toivon että kokeneet pölynimurikauppiaat saavat näistä uutisista intoa hakea liitolle vakavasti otettavia sponsoreita. Siis sellaisia keillä rahahanat aukeaa. Tällä tarkoitan sitä, että nuoret saavat pelata lajia mitalin kiilto silmissä. Korostan sanaa mitali, sillä kuulemma aiemmin palkintona on ollut ainoastaan avaimenperiä ja satunnaisia sekaantumiskokemuksia eläimiin. Siitä on palkinnot kaukana.

      Yt. Erään Sami A:n tuttava, entinen 69ers pelaaja

    • kansalliskaartinsergant

      ei nyt suoranaisesti liity Tom Bradyyn ja hänen kuvankauniiseen vaimoonsa Gisele Bündcheniin. Edelleen hieman harmittaa etteivät julkaisseet julkisesti kuvia häistään joissa Gisele oli kuulemma vielä nätinpi kuin yleensä. Teille muille tiedoksi että Gizelle on brasialialainen. Tosi vanhakin vielä 35 vuotta! mutta mielelläni kuuntelisin aamulla hänen portugalinkielistä kuiskuttelua ja vielä enemmän olisin hänen kanssaan kuin brazzers elokuvissa konsanaan mutta jätetään se vain meidän keskiseksi kuten sanoi vesa keskinen.

      mutta TUOMARIN PILLI SOI

      LIHAVUORET PAISKAUTUVAT YHTEEN, 22 MUTAISTA RASKAANSARJAN RUHOA LYÖ, POTKII JA TAKLAA TOISIAAN.
      YKSI JÄÄ MAKAAMAAN TAISTELUKENTÄLLE LIIKKUMATTOMANA. HÄNET KANNETAAN NOPEASTI "TEURASTAMOLLE" KUTEN AMMATTIJALKAPALLOILIJAT KUTSUVAT SAIRAALAA.
      tätä on amerikkalainen jalkapallo mutta koitapa kertoa tästä väärästä näkökulmasta Castrenin kentän selostajaduolle. kertovat sinulle pelin rehtiydestä, yhteishengestä, kurista ja strategisista kuvioista.
      TÄMÄ PELI ON VAARALLISIN IHMISEN HARJOITTAMA PELI MAAILMASSA.

      KEINOT KEHITTYVÄT !
      NYKYÄÄN PUOLITOISTA KILOA PAINAVASTA KYPÄRÄSTÄ ON TULLUT TODELLINEN ASE!
      KYPÄRÄ UPPOAA HYVIN VASTUSTAJAN KYLKILUIHIN JA TEKEE SELKÄRANGASTA SELVÄÄ JÄLKEÄ

      usein kysytty kysymys?
      sattuuko se?
      ANNETAAN LAJIA ENNEN HARRASTANEEN MIEHEN VASTATA:
      "PELASIN KOLME VUOTTA PÄÄSARJATASOLLA VAAHTERALIIGASSA ERÄÄSSÄ HEIKOHKOSSA JOUKKUEESSA JA TÄSSÄ ON ANSIOLUETTELONI:
      MURTUNUT NENÄ JA LEUKA, VIISI KERTAA MURSKATTU ISOVARVAS, YKSITOISTA KERTAA KATKENNEITA SORMIA, SEITSEMÄN KATKENNUTTA KYLKILUUTA JA MUITA SUUREMPIA LUITA, VIISI VASTUSTAJAN NYRKKIIN KATKENNUTTA HAMMASTA"

      ikävä kyllä tämä on hyvin tyypillinen ansioluettelo jalkapalloilijalla

      • MunaVaiKana

        Haluaisin minäkin nostaa loukkaantumisriskit keskusteluun, vaikka ne eivät varsinaisesti Tom Bradyyn tai Giselle-vaimoonsa liity. Tosin onhan Bradynkin loukkaantumishistoria varsin mittava ja sen takia on jopa luotu uusi sääntö ammattilaispalloon eli ns. Brady rule. Enkä kyllä epäile yhtään Gisellen kykyä hoivata miestään kuntoon loukkaantumisten jälkeen.

        Mutta asiaan. Itsellenihän kävi sillä tavalla, että minulta murskaantui kives vastustajan tartuttua minua omalaatuista alakäsi-tekniikkaa käyttäen suoraan kulkusista. Huippuunsakoulutettuna ja treenattuna taistelukoneena ja hyökkäyksen linjamiehenä en tietenkään suunnattomasta kivusta huolimatta lopettanut blokkaamista, vaan vein tilanteen loppuun ja vastustajan maahan. Ns. pannukakkublokki. Mutta siinä samassa rytäkässä tosiaan vastustajan vartalo ja sitä kautta käsi kääntyi ja viattomaksi kivuntuottotekniikaksi suunniteltu hallintaote muuttui ruuvipenkkimäiseksi pähkinänsärkijäksi. "Kiveksesi on kuin perunamuusia", sanoi lääkäri, "mutta kyllähän toinen vielä pelaa ja voit ihan hyvin tulla isäksi".

        Kiveksenpoiston jälkeen missasin kaksi peliä ja palasin pleijareihin vahingosta viisastuneena munasuojia käyttäen. Voitimme sinä vuonna mestaruuden ja tulevaisuus näytti valoisalta. Seuraavat kolme kautta menivät ihan normaalisti puoliammattilaisena, mutta sitten tuli seuraava takapakki. Munasuojieni kuminauhat olivat jo pahasti väsähtäneet ja niinpä kuppi pääsi liikkumaan taistelun tuoksinassa paikaltaan. Ja sitten kerran kupin ollessa sopivassa kulmassa sukelsin maahan tehdessäni rapublokkia ja jäljellä ollut kivekseni halkesi.

        No eihän siinä auttanut kuin poistaa se toinenkin kives ja minusta tuli virallisesti kastraatti. Ei siinä mitään, ajattelin, elämä jatkuu, mutta kiveksettömyys teki amerikkalaisen jalkapallon peluusta mahdotonta. Korvaushoidolla pidettiin testosteronitasot juuri ja juuri sallituissa rajoissa, mutta koska olin ulkoisen lääkityksen varassa, ADT meni hulluksi. Parhaillaan kusin purkkiin kaksi kertaa päivässä ja yhdeksän kertaa viikossa. Steroidien käytöstä tuli mahdotonta enkä voinut mitenkään kilpailla tässä minulle niin rakkaassa lajissa. Masennuin ja palasin juniorivuosiltani tuttuun ongelmakäyttäytymiseen.

        Sitten sain transsukupuolisten tukiryhmästä positiivista viestiä. Siellä ajateltiin, että voisin alkaa pelata naistensarjassa. Voi kuinka elämäni saikin uutta toivoa! Oli kuin pilvet olisivat rakoilleet ja Jumalan valo paistanut suoraan minuun. Lopetin korvaushoidon siltä seisomalta ja aloin muutosprosessini naiseksi. Tätä vaihetta kesti kaksi vuotta ja treenasin hullun lailla tavoitteenani päästä pelaamaan naistensarjaan. Mutta sitten kun se päivä koitti siitä tulikin ilojuhlan sijaan surun päivä.

        Menin erään joukkueen try out -tilaisuuteen ja siellä lähinnä naureskeltiin ja supateltiin ja osoiteltiin. Pääasiassa sateenkaariväestä koostunut pelaajarunko aiheutti todellisen pettymyksen suvaitsevaisuuden puutteellaan. He kieltäytyivät pelaamasta kanssani vedoten 195 cm pitkään ja 145 kg painavaan varteeni. En kuulemma ollut tarpeeksi nainen heidän makuunsa! Olin liian vahva (vaikka kyykkäsin enää vain 200 kg!) ja pelasin liian kovaa (eikö juuri sellaisen pelaajan pitäisi olla ihanteellinen joukkuetoveri?!) Lopulta miespuolinen päävalmentaja, entinen pelikaverini, tuli sanomaan, että olisi parasta lähteä pois kesken harjoituksen ennen kuin muut menevät suihkuun.

        Itkin koko matkan kotiin ja monta päivää sen jälkeen. Otin yhteyttä liittoon ja NFL:n pelaajayhdistykseen, mutta mistään ei tullut apua. Olin kai liian erilainen. Liian epänormaali. Kirjoitan tästä siinä toivossa, että tulevat sukupolvet saavat elää ja pelata suvaitsevaisemmassa kulttuurissa. Ei ole oikein, että kiveksensä lajin alttarille uhrannut joutuu paarialuokkaan. Ei ole oikein jenkkifutaaja, mutta ei ole oikein nainenkaan. Mikä minä sitten olen!?

        Minun kaltaisessani tilanteessa olevat, ja meitä on paljon, joutuvat sopeutumaan yhteiskunnan lakien ja ADT:n mielivaltaan. Ensin tehdään mahdottomaksi pelata miestensarjoissa vahtaamalla testosteronitasoja, jotka on mitoitettu tavallisten ihmisten eikä jenkkifutaajien mukaan. Omatkin tasoni olivat aktiiviaikana n. 6-kertaiset verrattuna korvaushoidolla saavutettuihin tasoihin. Sen ylemmäksi ei olisi päässyt ilman kärähtämistä jatkuvissa testeissä. Ja sitten taas naistensarjoissa ei saa pelata koska syrjintä on avointa ja epäreilua. Hävetkää!


    • yli-ikäinen_QB

      tollaset kaverit mäntysaippualla takaisin ruotuun!!

      pelaan muuten yli-ikäisenä helsinkiläisessä juniorijoukkueessa opiskelen automekaanikoksi tampereen tien varrella yhdessä kaupunginosassa valkoisessa rakennuksessa jos sillä on jotain väliä ja siis stadissa skole

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe