Bensan kulutus

Ajanut-molmmilla

Traktorimönkijät Polaris 500 ja Can-Am 500 ovat hirveitä Bensahaukkoja. Maantieajossa kulutus on päätähuimaava 20 litraa satasella. Maastoajossa sitä ei niin tule huomioitua,onhan esim 100 km maastossa pitkä matka,mutta maantiellä ajaessa se menee kuitenkin suhteellisen nopeaa.

51

13008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mönkijääostamassa

      Onko tosi. Sittehä valmistajan ilmoittamat kulutukset ovat hatusta veettyjä.

      • Can-am-kuski

        Ei valmistajatkaan kiistä suurta kulutusta toope.


      • Anonyymi

        Se on tosi vaihtelevaa paljonko ne kuluttaa


    • Kylpijä

      Useasti kuulee sen saman hokeman,ei minulla lynxi,polaris can-am oli mikä kone hyvänsä syö paljoa bensiiniä. No ei helvetissä kone kuluta,jos ei sitä käytetä vaan pidetään visuna katoksen alla. Samaten on saunankiukaankin kanssa,kyllähän se kestää,kun sitä ei lämmitetä,vaan haisssaan viikkotolkulla peseytymättä ja kunnolla kylpemättä. Saunankiukaan(puu) normaali keski-ikä on nelisen vuotta,jos sitä parikinkertaa lämmitetään viikossa kunnolla= (kunnon löylyt ,ei pelkkää höyryä)

      • Kylpijä2

        No jo saunan puukias kestää esim 15 vuotta ,niinku jotkut sanovat,voi vain todeta,että olette kyllä superheber nuukia haisuleita.


    • Polaris-paskakone

      minun polaris hörppii kyllä niin hemmetisti,n.28l tankki ja sillä en aja kuin n.50-89km..ja se on ilman leikkimistä.se on aika paljon(liikaa) hondaan verrattuna.mutta kiitos siitä kuuluu suorilla silmillä omaaville insinööreille jotka keksi polariksen erittäin paljon luistava kytkin(variaattori).kierrokset aina tapissa melkein.
      Kyllä ne vinoilla silmillä varustetut ihmiset osaa mönkijöitä tehdä,ainakin japanissa.

    • Noppelisti

      Yamaha Grizzly 350 tieliikenne mallin kulutus
      ViestiKirjoittaja TuPeX » 15 Joulu 2011 21:00

      Eli ostin kyseisen jammun. paljonko teillä on kulutus? Mulla maantie ajos lähempänä 20l 100km.
      TuPeX
      Noppeli

    • Ajantasalla

      Honda on hyvä merkki,vaan sen kehitys kulkee surkeesti jälessä muusta kehityksestä. mönkkärit ovat sellaisia kolakärryjä,muuten kyllä lujia ja hyvii koneita.

    • Bensapierusyöppöjä

      Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat.

    • suksiluistaa

      Hiihtäkää, senkin saamattomat homoperseet!

    • Eikäsitä

      Kuka tarvii mönkijää maantieajoon?

      • Zerlokhhh

        No tuo yksi toope se kuiten jaksaa kadehtia trktorimönkijöiden omistajia. Se tuo ääliö on toki ennekin tänne kirjoitellut kadehtien mönkkäreiden omistajia. Jotenkinhan ton ääliön purkautumisen ymmärtääkin,kun sillä itellään ei ole kuin tuulenhuutoma perse ja ao.määrä 50. (tiedän ton ääliön)


    • Maastliikennelaki

      Asiahan on niin,että jos ei omista itse maata/metsää ei tarvitte ainakaan maasturia,siis maastoautoa.

      • Anonyymi

        Tämä särähti silmään. kuinka isoja tiloja poroisännät omistavat, satoja, tuhansia hehtaareita nimissään.


    • yammut

      yammu
      06.6.2016 07:24
      polaris kuluttaa vitusti liikaa eli ton 25L/100km mutta ite hommasin just yamaha grizzly ja noin 5-8L 100km ja tehot on aika huikeet.. tievakuutus vai mikä onkaan on about 40e ja muusta en tiiä mut tietääkö kukaan saako sellasta rajotettua sillee 50km/h eli 10km normaalia enemmä... :D

    • tankannutolen

      Son niin, että köyhät valittaa bensan kulutusta. Mitä sitä ostaa mönkijän jos ei raski ostaa siihen bensaa. Valittajien älykkyysosamäärä paljon alhaisempi kuin apinalla. Kannattaa kävellä niin ei tartte valittaa köyhyyttä.

      • yammuut

        No miksi kuiten sä ääliö poronaivo,köyhä sekaut toisten juttuihin ja häiriköit,kun rahakkaat mönkkärinomistajat keskustelee.


    • polleonpest

      570 eps polle viepi puolet siittä mitä 500 ho. Ajo tielä tai mettässä.

    • Rajotin-on

      yammu

      06.6.2016 07:24

      polaris kuluttaa vitusti liikaa eli ton 25L/100km mutta ite hommasin just yamaha grizzly ja noin 5-8L 100km ja tehot on aika huikeet.. tievakuutus vai mikä onkaan on about 40e ja muusta en tiiä mut tietääkö kukaan saako sellasta rajotettua sillee 50km/h eli 10km normaalia enemmä... :D

    • jeesjeesiö

      Hommatkaa rollaattorit. Ei mene bensaa.

    • Takuuhuolto-nelsataa

      Ei ole köyhän,eikä visun ajopelejä mönkijät. Se joka laittaa esim. traktorimönkijän itselleen tietää tasan tarkkaan,että siinä tulee kovasti menoja,jos sitä käytetään ja ajetaan visuamatta kyllä. Ei me mönkijöidenomistajat kyllä valitetakkaan yhtään pensankulutuksesta,emmekä muistakaan kuluista me vaan toteamme tosiasiat. Ja sitten jotkut ääliöt vääristelevät, kirjoittelevat tuulenhuutomissa silavaperseissään,sippiukkoina paskoo kommentteina.

    • Seväkanto

      Tiedoksi ilmoitan seuraavaa; Mönkijä on tarkoitettu käytettäväksi paikoissa joissa ei autolla pääse liikkumaan hyvin tai ei ollenkaan. Tottakai mönkijällä pääsee myös maantiellä, mutta sitä ei ole tarkoitettu, suuniteltu pääasialliseen maantieajoon. Maastossa ja huonoilla ajourilla mönkijän ominaisuudet tulevat alkuperäiseen tarkoitukseen, johon se on suuniteltu. Mönkijä on maastokulkuneuvo kuten moottorirekikin, kansankielellä moottorikelkka.
      Ja vielä selvennys sinulle kiukaanpolttaja, että jos on maastoauto, niin se tarkoittaa, että siinä on ominaisuuksia mitkä parantavat liikkuvuutta liukkaalla, epätasaisella, lumisella pinnalla verrattuna ns. tavalliseen taka tai etuveto autoon. Eli ei tarvitse omistaa Virttiön raiskiota tai mennä tien ulkopuolelle autolla vaikka nimi on maastoauto, ominaisuuksia tarvitaan muuallakin ja esim. piannar luetaan tiealueeksi jne. jos nyt ymmärrät.

      • 4veto-maasturi

        Ei se niin ole vaan päinvastainen. Minulla on maasturi ,enkä kyllä koskaan laita nelivetoa maantieajossa päälle. Sillä autosta tulee tällöin hengenvaarallinen,poukkoileva,ohjattavuutta haittaava kapistus talvi ja märällä kelillä. On kokemusta paljon,sillä ajan paljon kyllä ja näin olen monien tuntemani ystävien/kavereidenkin kuullut kertovan. Masturi on nimensä mukainen,eli maastossa ja lumisilla metsätellä nelivetoa vaan hiljaisella vauhdilla,niin hyvin pyyhkii.


    • sevä-se

      Niin sanoohan sen jo nimikin, että mönkijällä on tarkoitus mönkiä, eikä ajella sileitä silavaperseille, länkienläpikatsojille tarkoitettuja pikiteitä.

      • Polaris-kuski

        Todennäköisesti et omista mönkijää,koska et tiedä sen tarkoituksestakaan mittää ja kadehdit mönkkärin omistajii. Varmaankin sitten ajelet jollain kottikärryautolla ihailemisia pikiteitä,koska tunnistat hyvin itsesi silavaperseeksi ja länkienläpikattojaksi.


      • Anonyymi
        Polaris-kuski kirjoitti:

        Todennäköisesti et omista mönkijää,koska et tiedä sen tarkoituksestakaan mittää ja kadehdit mönkkärin omistajii. Varmaankin sitten ajelet jollain kottikärryautolla ihailemisia pikiteitä,koska tunnistat hyvin itsesi silavaperseeksi ja länkienläpikattojaksi.

        HOLMÖLÄISHALLITUKSEN TULOS.
        Maailman johtava maa HARHAISEN ilmastomuutoksen torjunnassa. Pieni maa, joka luulee voivansa PELASTAA "ilmastotoimillaan" KOKO MAAPALLON samalla kun maailman suurimmat maat toimivat päinvastoin 1000-kertaisella volyymillä.
        Päättää ITSE kotimaisen TURPEEN käytön olevan vaarallista (toisin kuin naapurimaat) ja LOPETTAA koko toimialan. Sinetöi tuhon päättämällä ROMUTTAA tuotantokoneeetkin niin, että turvetta ei voisi tuottaa enää edes kriisitilanteissa.
        Hävittää ilmastokiimassaan maan keskeiset hiilellä, maakaasulla ja öljyllä toimivat luotettavat SÄHKÖN JA LÄMMÖN TUOTANTOLAITOKSET, kuten Inkoon 1000MW hiilivoimalaitoksen jättämättä niitä edes reserviin huoltovarmuuden ylläpitämiseksi. Ei edes vallitsevan sotatilan aikana.
        Kuvittelee voivansa tuottaa kylmässä ja pimeässä maassa tarvittavan sähkön ja lämmön lähinnä SATUNNAISELLA TUULIENERGIALLA tuhoten "tuulipuistoilla" maan arvokkaan LUONNON.
        Pyrkii SIIRTÄMÄÄN kaiken energian käytön SÄHKÖLLE vaikka ei tiedä mistä sähköä voisi saada tarvittavia määriä. Laskee sen varaan, että pian KEKSITÄÄN jotain jolla sähkö saataisiin riittämään.
        Velkaannuttaa maan jättiläismäisesti LAHJOITTAAKSEEN rahat itseään huomattavasti VARAKKAAMMILLE Välimeren maille, jossa tiedetään KORRUPTION rehottatavan ja rahojen menevän päinvastoin kuin Suomessa maiden verotuksen keventämiseen.
        Tukahduttaa maan elinkeinoelämän perimällä yrityksiltä ja kansalaisilta MAAILMAN KORKEIMPIA VEROJA ja työeläkemaksuja. ESTÄÄ aktiivisesti uusien teollisuuslaitosten rakentamisen maahan.
        Suunnittelee METSIENSÄ käytön rajoittamista koko MUUN EUROOPAN PUOLESTA, kun muut maat ovat jo metsänsä pitkälle hakanneet ja omaksi hyväkseen.
        Suunnittelee MAATALOUSTUOTANTONSA, erityisesti lihan ja maidon tuotannon ALASAJOA pyrkien PAKOTTAMAAN normaalit lihaa syövät ihmiset kasvissyöjiksi.
        Pyrkii ihmisten ELINTASON yleiseen HEIKENTÄMISEEN pitäen sitä PERUSTELTUNA kansallisena UHRAUKSENA.
        Luovuttaa ihmishenkiä uhraten hankitun maan ITSENÄISYYDEN VAPAAEHTOISESTI EU:lle erilaisten sääntöjen ja taloudellisten riippuvuuksien myötä. Tälläinen on suomen eduskunnan istuva hölmöläishallitus....


    • Hurruuttelija

      En mä paljoo maastoss ajele mönkkärill,kun en omistakkaan maastoa. (maastoliikennelaki) On mahtavan kivaa ajella maantiellä kesäisessä lämmössä laillisesti.

    • insinööriins

      Minun mönkijä käy dieselillä (löpöllä). Ei kuluta paljoa, on sitkas ja löpö halpaa.

    • käsivarrenniila

      Entinen bensakauppias tuolta pohjoisesta pruukas sanoa,kun asiakas valitti,että on sulla tuo bensa kallista että "onhan se pensa köyhälle aina kallista"
      Ja son muuten tosi.

    • poromiehenpotenssivika

      munahaukkojapa

    • Anonyymi

      Mulla on Polaris 1000 traktorimönkiä ja sillä kuluts on miehekästä, ei ole köyhien peli laisinkaan. Nytei kyllä lähde edes käyntiin, kun vaimo toi vahingossa kannullisen dieseliä, jonaka tankkasin siihen.

    • Anonyymi

      CanAm 6x6 450-koneella on pikkuruokainen mönkijä

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten painostus tuotti pientä tulosta, mutta on harmi, ettei jakeluvelvoitetta kuitenkaan keskeytetty kokonaan, kuten esitimme. 7,5 prosenttiyksikön lasku on sekin parempi kuin ei mitään.

    • Anonyymi

      Paljonko isoryntäinen plondi imee satasella?

    • Anonyymi

      Jonninjoutavia leikkikaluja. Lisää niihin veroja ja turhan romun lisää.

      • Anonyymi

        Ei ne olekkaan tarkoitettu pelkille sossunasiakkaille. Ne ovat kalliita ostaa ja käyttää.


    • Anonyymi

      Suolikaasujen vapauttaminen on kaikille ihmisille ja eläimille erittäin luonnollista. Mutta kaikessa seurassa sitä omaa kaasua ei kuitenkaan kehtaa eikä kannatakaan päästää ilmoille.

      Nyt on keksitty ratkaisu tähänkin ongelmaan. Nyt pääset rupsuttelemaan rauhassa vaikka kassajonossa tai haastattelussa, sillä tämä alushousuihin kiinnitettävä pierunvaimennin vaimentaa ääntä, suodattaa hajua ja lisää siihen vielä keinotekoista hajustetta. Amerikkalaisesta verkkokaupasta tilattuna saat 10 vaimentimen pakkauksen tällä hetkellä alennetulla hinnalla, joka on noin reilu 20 dollaria. Eli vajaa 20 euroa.

    • Anonyymi

      Mä ainakin karkaan jos sota tulee, ei näy kuin takavalot etäältä. Tämä maa ei ansaitse itsenäisyyttä enää!

      • Anonyymi

        Menisit jo nyt. Kelako pidättelee?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Digidesantit ehdottaa muuttamaan maasta ja unohtamaan maanpuolustuksen.
      Näitä kremlin meemitilejä on pilvinpimein mutta on tosiaan helppo tunnistaa.

      Eli tuo trolliporukka on pesiytynyt some-palvelujen lisäksi jiesiöönkin. No onhan siellä noita ollu jo pitempään

    • Anonyymi

      Tänään torilla myynnissä parparoita kolmella aukolla. Tervetuloa kaupoille

    • Anonyymi

      Mitä ihmeen itsenäisyyttä pitäis suomalaisten puolustaa?? Emme me ole olleet senjälkeen itsenäisi,kun meidät pakotettiin liittymään typerään eu:liitovaltioon.

      • Anonyymi

        Sitä ennen ei oltu itsenäisiä, koko sodanjälkeisen ajan Neukkulan romahdukseen asti olimme YYA-sopimuksella sidottu Neuvostoliiton etupiiriin, sopimuksen pykälä sotilaallisesta avusta antoi naapurille oikeuden päättää , koska tänne pitäisi tuoda sotilaallista apua. Koko sen ajan olimme myös heidän ohjauksessaan. Varinkaan ulkopolitiikassa ei voitu tehdä sellaisia päätöksiä joista naapuri ei olisi pitänyt.
        Eu:n liityttiin ihan omasta halusta, samoin kun nyt näyttää Natoon liityttävän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä ennen ei oltu itsenäisiä, koko sodanjälkeisen ajan Neukkulan romahdukseen asti olimme YYA-sopimuksella sidottu Neuvostoliiton etupiiriin, sopimuksen pykälä sotilaallisesta avusta antoi naapurille oikeuden päättää , koska tänne pitäisi tuoda sotilaallista apua. Koko sen ajan olimme myös heidän ohjauksessaan. Varinkaan ulkopolitiikassa ei voitu tehdä sellaisia päätöksiä joista naapuri ei olisi pitänyt.
        Eu:n liityttiin ihan omasta halusta, samoin kun nyt näyttää Natoon liityttävän.

        Ei ole köyhän,eikä visun ajopelejä mönkijät. Se joka laittaa esim. traktorimönkijän itselleen tietää tasan tarkkaan,että siinä tulee kovasti menoja,jos sitä käytetään ja ajetaan visuamatta kyllä. Ei me mönkijöidenomistajat kyllä valitetakkaan yhtään pensankulutuksesta,emmekä muistakaan kuluista me vaan toteamme tosiasiat. Ja sitten jotkut ääliöt vääristelevät, kirjoittelevat tuulenhuutomissa silavaperseissään,sippiukkoina paskoo kommentteina...


    • Anonyymi

      En mä paljoo maastoss ajele mönkkärill,kun en omistakkaan maastoa. (maastoliikennelaki) On mahtavan kivaa ajella maantiellä kesäisessä lämmössä laillisesti..

    • Anonyymi

      Pääseeköhän Satu Hassi historiaan maininnalla ”Suomen paras naispuolinen tuotannon lamauttajamestari”? Limbot ovat jo sitä luokkaa. Kukahan häntä oikein sponsoroi ja yllyttää? Isänmaallisuus on kaukana...

    • Anonyymi

      Voih, iso 800Efi Polaris haukkaa sekalaisessa ajossa 3 litraa tunnissa ja jäällä rällätessä erään kerran vei 100l/100km😆

    • Anonyymi

      "Kyllä kansaa muistaa" on ennekin eduskunnassa lausahdettu. Ja kansa tulee kyllä nämä PS-puolueen ehdokkaat muistamaan seuraavissa vaaleissa.
      PS teki mitä me viisaammat äänestäjät tiesimmekin, että vaalilupaukset eivät tule pitämään.
      MUTTA Onneksi bensan hinta on laskenut n. 40%.
      Ei muuta ko kupotalla rallattelemaan

      • Anonyymi

        Sysimusta oikeistolainen hallitus ajaa maan pohjamutiin eli tulee ottamaan vielä lujasti lisää velkaa. Kokkareethan toki myy vaikka mummonsa ja äitinsä. Jännä nähdä mitä purriaiset.
        No mie tiiän mutta en sano. Miettikääpä sitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sysimusta oikeistolainen hallitus ajaa maan pohjamutiin eli tulee ottamaan vielä lujasti lisää velkaa. Kokkareethan toki myy vaikka mummonsa ja äitinsä. Jännä nähdä mitä purriaiset.
        No mie tiiän mutta en sano. Miettikääpä sitä

        joo tommosta se on
        https://pbs.twimg.com/media/GLV1Zb4WcAA7K5Z?format=jpg&name=small


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe