Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pakettiauto ostamassa

ympelo

Ja rahaa on käytössä 5t euroa.Mikä olisi käypä merkki ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota ostaessa?Ei tule raksa käyttöön.Kiitos!

4

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • weqsxdcqqq

      Kaikessa hiljaisuudessa voi suositella yleensä pakuja mitkä on ollu jonkun isomman firman käytössä, niillä on varaa huoltaa ja pidetään hyvässä kunnossa, hyvä huoltohistoria. Kun vertaat tätä johonkin kiertopalkintoon missä auton historiasta ole mitään juurikaan niin saisi olla puolet halvempi.

      Isommat firmat kauppaa kalustoa jonkun verran tuolla nettihuutokaupoissa, korkeimman tarjouksen tehnyt saa auton. Kuten nyt joku 300-400tkm ajettu vanha ambulanssi voi olla tosi hyvä ostos, niitä pidetään hyvänä, huolletaan säännöllisesti, korjataan kulumat ja kaikki. Yleensä siis mersun pakuja mikä on paras paku jos laatua kaipaa.

      • bnbnbnb

        Ambulanssit saa usein raskaasti kenkää ja niissä on aina raskas varustelu päällä, kesärenkaat voi mennä niissä muutamassa kuukaudessa vaihtokuntoon, kun nuoret kollit näyttää taitojansa.


      • rintterillämennään

        Mulla on ollut entisiä invatakseja, sprinttereitä. Ne ovat olleet varmoja pelejä, Vehon taksihuollossa laitetaan aina uutta osaa kun tarvii. Nykyiseen sprintteriini, mittarissa n. 800 000 km, on edellisen omistajan aikana viimeisten parin sadan tuhannen aikana laitettu mm. uusi perä ja kardaaniremppa,takajouset, webasto, kaikki jarrut, laturi, startti, jakopään ketju kaikkinen kilkkeineen ja samalla kaikki kannen liikkuvat osat, vesipumppu, öljypumppu, ilmastoinnin kenno, etupään nivelet ym. pientä.
        Alle viiden tonnin peli ja sillä mennään huolettomasti yli miljoonaan kun nuo 600-700 tuhannen kilometrin rempat on tehty.
        Auton mukana tuli huoltohistoria jota yleensä ei ole muissa kuin takseissa ja viranomaiskäytössä olleissa autoissa mukana.
        Jonkun raksaeemelin vanhan huoltamattoman pakun kun erehtyy ostamaan niin se voi olla lähellä finaalia jo 300 000 km:n kohdalla.


    • tghfhgfhgfhfg

      Jokin transit joita voi löytyä ihan kuolinpesistä kohtuu kilometreillä.Hiacet jo niin rullattuja ja mersut omalla riskillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe