Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Työttömien ruokala jatkaa Torniossa

näinsevainkävi

Seurakunta ja Kulmuni pelastivat konkkapesän.Kylläpä naurattaa änkyrät on koko syksyn syyttäneet kumpaistakin milloin mistäkin rötöksestä.Yksi toveriuntamohan se väitti että Kulmuni oli johtajana tässä ajatushautomossa ja ajoi konkkaan. Kyllä se takki kääntyy nopeasti kun saa ilmaista rahaa.Meneehän se taas vähän aikaa ja alkaa sama kerjääminen.Eipä ne oman puolueen edustajat tukeneet sentilläkään taas nähtiin kaksinaamaisuus

53

1266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinsevainkävi

      tämähän on silkkaa vatulointia

    • kulmunipetturi

      Kansanedustaja katri kulmuni yrittää muka antaa pikkuisen todellisesta kulmuni leikkaa pienituloisia paljon

    • KenelleTuetMenee

      "Seurakunta ja Kulmuni pelastivat konkkapesän."

      Ja pyllistivät markkinataloudelle. Lähialueen saman alan yrittäjät jo pitkään valittaneet, että kilpailu ei reilua, kun Järjestötalolle kipataan rahaa. Yrittäjät koettavat suunnilleen samoilla hinnoilla tarjota ruokaa, mutta taatusti taas motivaatio yrittämiseen kovilla. Verovaroillamme romutetaan talousjärjestelmää. Keneltähään ei tuolla kysytä, esim. että oletko työtön. Suurin asiakasryhmä (arviolta, naamaperusteella) ovat Haaparannan eläkeläiset - näitäkö meidän kirkollisverolla oli tarkoitus tulea?

      • VähävaraisilleMenee

        ...yrittäjät koettavat suunnilleen samoilla hinnoilla tarjota ruokaa...
        Paska puhetta!
        Sanoppa yksikin toinen paikka jossa työtön, eläkeläinen tai opiskelija saa syödä yhtä kohtuulliseen hintaan?


      • olishansekin

        Sitähän haukuttiin pirusti viimeksi että muka joku tienaa sillä liikaa, ei varmaan paljon innosta hommaan ketään, ja kattokaapa näkyykö yhtään näitä "nälkää näkeviä" mamuja siellä, ei näy.


      • SvenHaparanda

        " toinen paikka"
        ikea


      • VäärinMenee
        olishansekin kirjoitti:

        Sitähän haukuttiin pirusti viimeksi että muka joku tienaa sillä liikaa, ei varmaan paljon innosta hommaan ketään, ja kattokaapa näkyykö yhtään näitä "nälkää näkeviä" mamuja siellä, ei näy.

        "joku tienaa sillä liikaa"

        Tuskinpa liikaa kukaan tienaa. Mutta ne yrittäjät jotka eivät tukea saa joutuvat sanomaan väkeä irti tai tyystin lopettamaan. Ainakaan liiketoimintaa ei kannata edes pohtia kehittävänsä niin kauan kuin joku porskuttaa tukien varassa.


      • todkerjäläiset
        VähävaraisilleMenee kirjoitti:

        ...yrittäjät koettavat suunnilleen samoilla hinnoilla tarjota ruokaa...
        Paska puhetta!
        Sanoppa yksikin toinen paikka jossa työtön, eläkeläinen tai opiskelija saa syödä yhtä kohtuulliseen hintaan?

        Sulla se on tahallista paskapuhetta ei kannattais ottaa kantaa kun ei asiasta tiedä mitään.Tämä harhaanjohtajahan jokinaika sitten ilmoitti että se on kaikille tarkoitettu ruokala.Vassareilla sama levy jauhaa joka asiassa vedotaan eläkeläisiin työttömiin opiskelioihin todellisuudessa pahimpia köyhien kyykyttäjiä. Tässäkin asiassa puhutaan toista mitä tehdään


      • Anonyymi
        VähävaraisilleMenee kirjoitti:

        ...yrittäjät koettavat suunnilleen samoilla hinnoilla tarjota ruokaa...
        Paska puhetta!
        Sanoppa yksikin toinen paikka jossa työtön, eläkeläinen tai opiskelija saa syödä yhtä kohtuulliseen hintaan?

        Kotona ja tietää et o varrrmasti hyvin tehty. Tietää nämät 9 euron soosin keittäjät mitä ne on. Ja vielä edullisemnin ite keittää ku ostaa tuolta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotona ja tietää et o varrrmasti hyvin tehty. Tietää nämät 9 euron soosin keittäjät mitä ne on. Ja vielä edullisemnin ite keittää ku ostaa tuolta.

        Ja eikö näillä työttömillä ja ... ole aikaa vai mistä se on kiinni , puhutaan että kaikki on kallista työttömien ja vähävaraisten rahat ei riitä no eihä ne riitä jos esim 5 kertaa viikossa tuolla hinnalla syö se on jo 30 euroo viikossa laske paljonko saat ruokaa kottiin tuolla ja kuinka pitkäksi aikaa, ite en misssään tapauksessa ruokailisi tuolla, voi sitte ostaa vaikka sitä kalliimpaa kahavii!!!!!!!


    • Kieroutunutta

      "Sanoppa yksikin toinen ..."

      Sanonpa vaan sen, että mitä enemmän varojamme kulutetaan esim. Haaparannan eläkeläisten ruokiin, sitä enemmän veroja joudutaan keräämään ja sitä kalliimmaksi ruokamme, palvelumme, asuntomme, ... tulevat. Siksi - jos olemme markkinataloudessa, on meidän toimittava sen ehdolilla. Jos suunnitelmataloudessa niin sitten sen ehdoilla. Niille, jotka varojen puutteessa ovat ruokaa vailla (olisivat muuten nälissään), on hyvä jakaa tuettua ruokaa. Mutta on väärin alkaa kilpailla markkinoilla olevien yrittäjien kanssa kaikista muista asiakkaista - ja esimerkiksi kohdistaa mainontaa näihin, joilla varat kyllä riittävät markkinaehtoiseenkin ateriointiin.

      Seurakunta on nyt ottanut kantaa - Haaparannan eläkeläiset asetetaan omien lasten päiväkerhojen edelle. Voi aikoja, voi tapoja.

    • KreikanTiellä

      " työtön, eläkeläinen tai opiskelija saa syödä yhtä kohtuulliseen hintaan?"

      Niin, mikäs sen aterian todellinen hinta on? Ettei vaan juuri esimerkiksi työttömyys? Yhteiskuntamme roikottaa erilaisten tukien varassa, joihin varat kerätään veroilla. Ja nämä verot sitten näkyvät työvoimakustannuksina ja korkeina tuotteiden, hyödykkeiden hintoina - ja ne taas eivät käy kaupaksi ulkomaille, ei meille itsellekään. Ja työttömyys kasvaa.

      Kun meno vääristyy, niin se käy ennemmin tai myöhemmin kalliiksi - kysy vaikka kreikkalaisilta.

      • MaajussienTiellä

        Niin joo, vähän kuin maataloustuet?
        Saisivat rehupuntitkin elää markkinataloudessa ja laittaa tuotantonsa kannattavaksi, niin ei tarvitsisi olla koko ajan meidän veronmaksajien lompakolla. Mutta sehän on tuo kommunismi siitä hienoa että kun itsellä ei oo fyffeä niin kyllä muilta tovereilta saa aina lisää, ja MTK auttaa.
        Taisivat nyt vihdoin huomata siellä Brysselissäkin että nuo Suomen maajussithan ovat täysin pohjaton kaivo kun nyt alkoivat vetää raha-hanoja kiinni.


    • ek54o3

      saako työläinen käydä syömässä vai pitääkö olla työtön.

      • tyypillistä

        Sitä ei tiedä meidän ERKKIKÄÄN johtaja toivottaa lehdessä kaikki tervetulleeksi. Rahaa kerjätessään vedotaan köyhiin eläkeläisiin . On hyvin tyypillistä KAKSINAAMAISUUTTA. Eiköne lahjoittajatkaan huomaa mitä sutkausta


      • Anonyymi

        Kalliit on keitot ja nisut.


    • EipäToimi

      "saako työläinen käydä syömässä"

      no mikä ettei. entäs tarviiko sille työläiselle maksaa täyttä palkaa? eikös se kävis niin jotta työnantaja maksaisi vaikka puolet ja työläinen hakis loput vaikka seurakunnasta ja kulmunilta. eikös tämä ruokalajuttu jotenkin näin mene? vai vääristäiskö tuo jotenkin asioita?
      onkos ihmiset tulossa jotenkin lapselliksiksi? tuo mamu-vyörykö se sekoitti toden ja hötön?

    • ErkkiKivirannalta

      Yrittäjät voivat saada työllisyysrahaa kun palkkaavat työttömiä. Yhdistykset eivät saa. Käyn aina joskus syömässä järkällä, ei siellä mittään vassari hommaa esitellä, ne on ihan tavallisia ihimisiä. Hyvvää ruokaa tekevät. Mukavaa että löytyi tukijoita.

      • JoVainKelpaa

        "Yrittäjät voivat saada työllisyysrahaa kun palkkaavat työttömiä. "

        Tarvis vielä kehittää yrittäjyysrahaa, millä osasta työttömiä saadaan yrittäjiä. Ja nämä sitten työllisyysrahalla palkkaisivat työttömiä. Tämmöinen vähintään yhtä hieno rakennelma kuin ikiliikkuja? Meno loppuisi vasta kun viimeinenkin kortistosta olisi yrittäjä ja työntekijä.


    • EiNälkiintyneitä

      Selkein yhteinen ominaisuus järjestötalon ruokailijoilla on ylipaino.

      • VertaappaHintoja

        Oletko koskaan ajatellut miksi köyhät ovat rikkaita useammin ylipainoisia?
        Terveellinen ruoka on kalliimpaa.


      • Anonyymi
        VertaappaHintoja kirjoitti:

        Oletko koskaan ajatellut miksi köyhät ovat rikkaita useammin ylipainoisia?
        Terveellinen ruoka on kalliimpaa.

        Tyolla 6 eurolla saa. Jo monen päivän ruuan ja tokmannin ämpäriin voi tehhä sen pullataikinan.


    • MetsänTapio

      ".. miksi köyhät ovat rikkaita useammin ylipainoisia?"

      Hyvä kysymys pohdittavaksi. Yksinkertaista vastausta ei varmaan löydy. Yksi syy varmaan tupakointi, joka vähävaraisilla selvästi yleisempää. Tupakointi aiheuttaa juuri keskivartalolihavuutta. Varmaan muitakin syitä löytyy - enkä tarkoita varallisuudesta johtuvia, toki niitäkin varmaan on.

      "Terveellinen ruoka on kalliimpaa."

      Näinkin voi varmaan väittää - ja esimerkkiäkin löytää. Ehkä terveellisin ravinto - metsämarjamme - toki ilmaisia. Monia erinomaisia elintarvikkeita, suoranaista superfoodia, on kauppiaiden toimesta tarkoituksellisesti mollaatu, esimerkkinä ns. roskakala. Kehotan kaikkia, jotka eivät asiaa entuudestaan tunne, tutustumaan purkitettuun särkeen eli savon sardiiniin. Itsetehtynä hinta naurettava ja pieksee kaikilla tavoin kaikki kaupan purkki- ja säilykekalat. Kaikki kaalit ja niistä valmistetut erinomaiset ruoat houkuttelevat hinnallaankin.

      Näin - enempi kysymys siitä, että käyttää aivojaan ja on viitseliäs kuin että pörsi olisi paksu. Viitseliäa voi saada kalleimmatkin herkkumme vaivan palkkana, vaikkapa mateen mädin, rahaa tarvii tuskin lainkaan. Mutta miksi tuota vaivaa näkisi, kun soppa suorastaan kaadetaan vaivatta suuhun ja yhteiskunta laittaa siihen lantit.

      Halpa ulkolainen vehnämössö suurin syy heikkoon ravitsemukseen, ei rahavarat.

    • KilpailukykyKuntoon

      "Mutta miksi tuota vaivaa näkisi, kun soppa suorastaan kaadetaan vaivatta suuhun"

      Tähän löytyy kehä3:n laidoilta selkeä vastaus. Sinne vuokrakasarmeihin kerätään vaalikarjaa, varmoja vasemmiston äänestäjiä. Omatoiminen elämä tuolla melkolailla mahdotonta (verrattuna vaikkapa meidän mahdollisuuksiin n. 20 km Suensaaresta). Pitää tukeutua avustuksiin, yms:iin ja muistaa sitten äänestyskopissa kuka niitä avustuksia ajaa.
      Siksipä meidän täällä puhtaan luonnon helmassa, missä mahdollisuusksia riittää, pitäisi työttömiä ja toimetomia kannustaa omatoimisuuteen ja jos mahdollista niin sitä edistää. Pysyis porukat virkkuna ja työkunnossa, jos vaikka joskus hommiakin vielä löytyy.

      • PitkäTalvi

        Kaikki tuntemani eläkeläiset ovat hyvinkin ahkeria marjastajia. Tunnen myös muutaman työttömän, ja he ovat kovia metsä ja kalamiehiä.
        Yhteistä tälle kaikelle on se, että vaikka se onkin puhdasta ja terveellistä ruokaa ja tuokin hieman helpotusta ruokaostoksiin, niin silti sillä ei koko talvea pärjää, sitäpaitsi sekään ei ole mikään ilmainen harrastus.


    • Kulmunitakinkääntäjä

      Kansanedustaja kulmuni hakee vain äänestäjiä järjestötalon asiakkaista lahjoittamalla pikkuisen suurista tuloista

      • änkyrät

        Niinhän siinä saattaa käydä että vie ne loputkin kannattajat KÄPPYRÖILTÄ.. Sen jälkeen porvareilla on helppo valloittaa koko konkkapesä.Kannattaisi olla tyytyväinen joka tuotakin puljua tukee.Tässä sen taas näkee änkyrät muutaman päivän päästä jo haukutaan tämä on sitä kaksinaamaisuutta muutapa ne ei osaakkaan .


    • Paskapalkkaoli

      Saulin taskut vain rahasta pullistuu ja posket siinä samalla varsinainen VAS /pikkuporvarillista toimintaa,koska töissä olleena tiedän tämän juipin kaksinaamaisuudestaan on se niin rosvo,että ei toista ja järkän yhdistyksen tollot ei sitä ymmärrä. Ahneudella on paskanen loppu sanon Mä

      • PaskaHarjoittelijaOli

        Ei se ihme että sait potkut sieltäkin, eihän tuonlaista puliukkoa kukaan kauaa jaksa katsoa, parempi vaan että keskityt kirjoittelemaan kalja pöhnässä aamuyön pikkutunneilla näitä katkeria tilityksiäsi.


      • ompastaassoopapuhetta

        Missä ne puliukot oli. Koko ajan kävin.


    • aryhcyonfsdnalse

      Onko työttömien ruokalan ruoka itse valmistettua entä laktoositonta tai kasvisvaihtoehtoa?

      • Köyhäjakoditon

        Noh saahan siitä apetta itelleenkin, oli sitten kasvis tai possua, jolla ainakin lihoo. Naamasta päätellen.


      • PalautettaPukkaa

        "Onko työttömien ruokalan ruoka ..."

        Minusta ainakin entrecote paistetaan siellä liian kypsäksi, saisi olla enempi medium.


      • Anonyymi

        Entä saako kauramaitoo ruuan kanssa tai voi vesiki mennä jos jääpaloja saatavilla, sitruuna-inkivääri juoma vois olla hyvää myös, tosin normi sitruunavesi myös kelpaisi.


    • HENKINEN-VÄKIVALTA

      Kiitos Oporturismi Ilmiö Lupaa Sekä Sortaa 18 Reformit Hallinto paikat vallattu

    • HENKINEN-VÄKIVALTA

      TORNOISSA SUNNUNTAINA VESI PUTOSI
      PUOLITOISTA METRIÄ
      HURMIOKUNNASTA ÄÄNET LASKI n15 %
      SUURESTA TULI PIENI !
      VIIMEINEN JUNA LÄHTI
      REVORMIT?
      JÄI !
      Me Met
      (Sisäpiiri)
      SOPU EI EI SIJAA ANNA . . .
      Kiitos Oporturismi Ilmiö Lupaa Sekä Sortaa
      18 Reformit Hallinto paikat vallattu

      • HENKINEN-VÄKIVALTA

        Kiitos Oporturismi Ilmiö Lupaa Sekä Sortaa 18 Reformit Hallinto paikat vallattu


    • KilpailunVääristäjät

      "Seurakunta ja Kulmuni pelastivat konkkapesän"

      mitä enemmän avittavat kilpailun alla olevaa yritystoimintaa, niin sitä varmempi on, että näitä avitettavia konkkauhan alla olevia riittää. Siinä saatta loppua niin seurakunnalta kuin kulmuneita eurot - se on taloustieteen opetus.

    • Jormahhh

      Koko toiminta pitäisi lopettaa. Kaikilla siellä käyvillä on varaa mm. Autoon, niin sitten on kyllä ruokaankin. Jos ei itsestään pysty huolta pitämään eläkkeellä / etuuksilla, niin kannattaa katsoa peiliin mikä on vikana. hävetkää loiset.

      • martinochtaylor

        Ei sole kuin kaivaa kuvetta niin pääset sinäkin nauttimaan Järkän herkuista, maksullinen ruokalahan tuo on siinä missä vähän fiinimmätkin ravintellit. Ei sole mikkään ilmainen lounas yhteiskunnan "loiseliöillekään", pois moinen mustankippeys...


    • autobild1euro

      surkiaksi menneet työttömien ruokalan appeet.. tarjolla jauhomakkaraa ja liitelin perunamuussia.. ravintoarvot kohdallaan ja köyhät kyykkyyn..

      • Anonyymi

        Kaikki kallistuu ja pittäähä jäähä vähän voittookin ei ne tappioksi sitä tee, kait niillä keittäjillä joku ohjaaja oo, palkka hänelle, sähkölaskut sun muut pakolliset menot, elä ihmeessä käy syomässä jos noin aurkkeet appeet on, mistä sen voi tietää sen muussin et mistä se o tehty? Mut jos ne laittaakin rasvatonta maitoo nesteeksi muussiin ?


    • Anonyymi

      Kohtuu sekava kirjoitus. Jopa sen tarkoitus on sekava.

    • Anonyymi

      Hyvä ja halpa kotiruoka

    • Anonyymi

      Hyvä ruoka parempi mieli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1485
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1449
    8. 52
      1308
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe