Mailan ominaisuudet

sa55u

Mikä ominaisuus mailassa olisi hyvä ,että saa helposti palautettua takakentältä takakentälle? Nykyisellä mailalla ei oikein onnistu niin pitkät lyönnit kovin helposti.

3

735

Vastaukset

 • Kärkipainoinen, notkea vartinen eli flex, löysät jänteet ja painavahko maila esim 2-3U. Jänteiksi jokin joustava esim zm62 fire 9kg jos sulkainen pallo. Jos muovipallo joku paksumpi jänne.

 • Vähän vaikea arvata miksi ei lyönti kanna... Pitäs tietää hieman enemmän,:minkälainen maila/jänteet, mikä pallo/nopeusluokka tai miten taitava/osaava pelaaja... Rysty vai kämmen puolen lyönti.

  Jos maila ja jänteet on ihan hyvät tai aktiiviharrastajan tasoiset niin ... Punainen pallo on nopein ja lentää herkimmin, sitten sininen ja hitain vihreä.. Oma lukunsa vielä aidot sulkaiset pallot...

  Kysytty oli mikä ominaisuus mailassa olisi hyvä... Jos pitää valita yksi ominaisuus - vastaisin että jänteet.. Koska ne valitaan pelaajan, mailan ja tarpeen mukaan. Tai ainakin jänteet pitää olla kunnossa. Toki mailakin joku muu kuin mökki- tai alle 30€ maila. Mutta ei mailan tarvitse olla turhan kallis... Alle 40-60€ saa jo hyviä mailoja.

 • Jos lyönti on tikissä niin pallo lentää metrin yli takarajasta (niin ja ne jänteet). Harjoittele lyönti kuntoon, eli rento nopea mailan liike. Katso mallia joko netistä tai hyvän pelaajan lyönnistä. Sitten vaan treenaamaan. Kättä ei kannata hajottaa alussa, eli kaikki voima pois lyönnistä, mahdollisimman rento lyönti. Sitten hieman voimaa mukaan niin pallon saa sinne mihin haluaa.
  Tarkkaile myös osumaa palloon (löydät se mailan "sweetpot"). Sen tuntee myös kädessä.
  Heetu

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.