Osaatko rakastella?

siskonpeti

Kysymys etenkin palstan miehille, millainen rakastelija olet? Nyt ei panna, ei nussita, ei roiskita eikä ketään pahoinpidellä. Nyt naidaan kauniisti, lämmitellään hyvin, suudellaan märäksi.
Ne suuret puheet... onko panijasta mieheksi?

69

549

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raakatotuus

      Mitäköhän tuohon nyt pitäisi vastata, koska palstan (ja muidenkin) naisten mielestä paras rakastelija on se kovin panija joka ottaa naisen niin kuin haluaa.

      • puhdasjakaunis

        ei oo sen arvosta naista tarjolla.


    • 12121212

      Nyt kuvaat esileikkiä ja seksin jälkeistä hellyyttelyä.

      Palstanaiset ovat kertoneet selkeästi että se on panemista eikä rakastelua, ja miehen tulee ottaa nainen rajusti ja eläimellisesti. Psykologien mukaan nainen haluaa näin koska silloin tuntuu siltä että nainen on kauneudellaan saanut miehen vastustamattomaan kiihkoon, tähänhän ne raiskausfantasiatkin oikeasti perustuu.

      "Naidaan kauniisti", ehkä 1% naisista pitää tästä. Ne jotka eivät ole päässeet kokemaan sitä kun dominoiva jyystärikarju panee rajusti ja mölisee matalalla äänellään korvaan.

    • Semmoinen joka kietaisee sormensa oman pippelinsä ympärille ja vemputtaa.

    • Oksettaaaaa

      Ei helevetti mikä pervo:"suudellaan märäksi"

      No, en ole vielä nussinut!

    • P.Anija

      Liukkaria kehiin nii ei tarvi suudella märäks voipi säästyneen energian siihen nussimiseen käyttää ;)

    • ätminki

      en tiiä ku en oo päässy rakastelemaa

    • Päivänvitsi

      Hetkinen.... Ei tuollaista voi kysyä palstan neitsytsediltä!! Eihän ne ole koskaan päässeet koittamaan edes sormella, rakastelusta nyt puhumattakaan. Piinallinen tosiasia ja vastaukset on sen mukaisia. :-D :-D

    • hellästirakastaen

      Kaikki alkaa jo aamulla. Hellä suudelma aamukahvilla ja kauniita sanoja: 'sinä olet ihana'. Päivän askareiden välillä annetaan helliä kosketuksia ja suukkoja. Illemmalla ilmestyy kukat ja tulinen suudelma. Nyt tuo rakkaani tietää, että hän on rakastettu ja ihana, kun sen taas kerran hänelle sanon. Tuosta pitkästä suudelmahalauksesta molemmat tiedämme, että haluamme suoda toisillemme täydellisen onnen hetken. Kumpikin käymme suihkussa, ehkä erikseen tai yhdessä, se ei ole tärkeää. Aloitamme olohuoneen sohvalla, jossa suutelen häntä hellästi, olemme yöpuvuissa, sellaisissa romanttisissa, suutelen silmiä, korvannipukoita, poskia, samalla hyväilen hänen selkäänsä. Toinen käteni siirtyy rinnan päälle, hellä puristus, hyväilevä puristus, sitten suudelmien lomassa hyväilen hänen molempia rintojaan yöpaidan päältä. Hiljaa siirryn hyväillen hänen yöpaitansa alle ja hyväilen hänen rintojaan yöpaidan alta, hetken päästä riisun hänen yöpaitansa ja omankin paitani. Hyväilen hänen rintojaan suullani, suutelen, hyväilen ja imen hänen nännejänsä, tunnen kuinka hän rintansa heräävät eloon. Hyväilen hänen lantion seutuaan, navan seutua, siirryn vähän alemmas, sitten reisiin. Suudelmien lomassa hyväilen hänen häpykukkulaansa pikkuhousujen päältä, sitten siirrän käteni sinne sisälle ja kosketan hellästi hänen häpyänsä, tunnen sen olevan hereillä. Riisumme housut ja jatkamme toistemme hyväilyjä, kunnes hänen häpynsä on jo kostunut, laskeudun alas ja levitän hänen reitensä ja alan nuolla hänen häpyään, tunnen kuinka hän on kostea ja kiihottunut, käteni hyväilevät häntä samalla. Sitten ........

      haluatko, että jatkan ..

      • elisabethhh

        Mmm...mmmh... jatka... ;)


      • IhminenIhminen

        HYI HITTO MITÄ PERVOJA! IHAN INTERNETTIIN KAIKKIEN NÄHTÄVILLE KEHTAAVAT KIRJOITELLA! ELÄINTEN TASOLLA JUTUT......


      • Tässä.jotain

        Virheet

        1.Älä saatana suutele silmiäni
        2.mikään ei oo niin rasittavaa kun mies joka hyväilee ja puristelee tissejä. Ei niissä tisseissä mitään tuntoa ole...halaaminenkin on kivempaa jollet osaa koskea nänneihin. (Tietovinkki: mitä suuremmat rinnat, sen enemmän pitää käyttää voimaa nännien kohdalla...eli jos on joku minirintainen niin ei tarvitse olla niin voimakas vaan kevyempi kosketus riittää)
        3. Vitun huono parisuhde jos vaatii noin kauan kunnes nainen on kostea...suosittelen kumppanin vaihtoa


      • En halua. En tiedä kuka tuollaisten tarinoiden kohderyhmä on, mutta itse en kyllä saa niistä minkäänlaisia kicksejä. (Ei, se ei tarkoita että haluaisin vain rajua nussimista, se tarkoittaa vain että tarinat, jotka alkavat jo panopäivän aamusta, ovat tylsiä.)


      • 54v
        IhminenIhminen kirjoitti:

        HYI HITTO MITÄ PERVOJA! IHAN INTERNETTIIN KAIKKIEN NÄHTÄVILLE KEHTAAVAT KIRJOITELLA! ELÄINTEN TASOLLA JUTUT......

        Olen kanssasi aivan samaa mieltä,sairasta porukkaa!!


      • 2133
        Tässä.jotain kirjoitti:

        Virheet

        1.Älä saatana suutele silmiäni
        2.mikään ei oo niin rasittavaa kun mies joka hyväilee ja puristelee tissejä. Ei niissä tisseissä mitään tuntoa ole...halaaminenkin on kivempaa jollet osaa koskea nänneihin. (Tietovinkki: mitä suuremmat rinnat, sen enemmän pitää käyttää voimaa nännien kohdalla...eli jos on joku minirintainen niin ei tarvitse olla niin voimakas vaan kevyempi kosketus riittää)
        3. Vitun huono parisuhde jos vaatii noin kauan kunnes nainen on kostea...suosittelen kumppanin vaihtoa

        Tuosta rintojen koosta ja voimankäytöstä. Älä herran tähren anna tuollaisia ohjeita. Itsellä D-kupin rinnat enkä todellakaan siedä mitään nännien puristelua. Se on herkkä alue, jonka puristelu sattuu. Hellä hyväily riittää mainiosti.


      • Tässä.jotain
        2133 kirjoitti:

        Tuosta rintojen koosta ja voimankäytöstä. Älä herran tähren anna tuollaisia ohjeita. Itsellä D-kupin rinnat enkä todellakaan siedä mitään nännien puristelua. Se on herkkä alue, jonka puristelu sattuu. Hellä hyväily riittää mainiosti.

        No sinulla keskikokoiset. Luin vaan jostain että mitä suuremmat tissulit niin sen vähemmän niissä tuntoaistia ennen nänniä. Nänneissä sama tuntoaisti kaikilla...persoonissa toki eroja. Mul ainakin kun tissejä hyväilee niin se on sama ku kaulaa hyväilis..ei siinä oo mitään, ei mitään seksuaalista. Niin mietin et johtuuko sit siitä et aika isot tissit ku ei tunnu missään.
        Ja joo ei nännejä saa murjoa ikinä, anteeksi vääriä sanavalintoja.


    • Mies3210

      Osaan, minulta on sadoilla kerroilla epäonnistunut (jäänyt saamatta) siemensyöksy vain pari kertaa.

    • hellästirakastaen

      Koko ajan hyväillessäni ja suudellessani olen kertonut naiselleni, kuinka ihana ja suloinen hän on, sinulla on ihanat silmät, hiukset, suukkosuusi on aivan suloinen, sinun kaulasi on ihana, kun samalla suutelen hänen kaulaansa, rintasi ovat ihanat ja täydelliset, kuinka ihanaa on katsella niitä, tuntuu niin hyvältä hyväillä niitä ja imeä niitä, sinun vartalosi on suloinen, sinä olet kaunis rakkaani, sinun pimpsasi on niin soma, ihana ja kutsuva, voi rakas ...
      Samalla kun minun käteni ensimmäisen kerran löysi hänen häpyänsä hyväilemään, hänen kätensä ovat minua hyväillessään löytäneet minun kullini ja ottaa sen käteensä reilusti ja arkailematta ja tuntee sen kovuuden ...
      Työnnyn hänen sisäänsä siinä sohvan reunalla, työntelen muutamia kertoja ja sitten siirrymme makuuhuoneeseen ...
      Siellä antaudumme täysillä toisillemme, aloitamme siitä, että minä olen päällä ja samalla kun työnnymme toisiamme vasten, suutelen sinua ja hyväilen ja imen rintojasi, välillä vaihdamme asentoa, käyt kontallesi sängylle ja tulen sinuun takaapäin, nautinnollisesti ja ihanasti, tunnen kuinka sinä nautit ja samalla puhumme toisillemme ihania sanoja, voi miten tuntuu hyvältä, tuntuu niin ihanalta olla sinun sisälläsi, sinun pimpsasi on täydellinen ja ihana, miten se voikin olla niin suloinen ja ihana ..
      Taas vaihdamme asentoa, sinä tulet nyt päälleni ja ohjaat kullini sisääsi ja nautit juuri sellaisessa asennossa, mikä sinusta tuntuu hyvältä, samalla hyväilen sinun rintojasi, välillä kumarrut suutelemaan minua ja voin hyväillä sinun selkääsi, pakaroitasi, ....
      Lopuksi kun huomaan, että olet lähellä orgasmia, vaihdamme vielä asentoa ja taas nautimme ihanasti, suloisesti, joskus minun täytyy hetkeksi hiljentää vauhtia, etten laukeaisi liian nopeasti, haluan nauttia sinun kanssasi mahdollisimman pitkään, niin että sinäkin saat täydellisen, ihanan nautinnon hetken...
      Lopulta tunnen kuinka laukeat ja saat orgasmin, samalla minä voin antaa myös mennä kohti omaa huipennustani ja sinäkin tunnet, kuinka minä laukean sinun sisälläsi .... olemme toki huolehtineet ehkäisystä ja siksi saamme iloita ja nauttia toisistamme rakkaasti ja suluisesti ...
      Jäämme siihen toisiimme liki, ja kerromme, kuinka ihanaa se oli ja kuinka rakas hän on minulle, ihana, suloinen, rakas ...lepäämme ja annamme tuon onnen hetkemme täyttää koko olemuksemme ...
      Lopulta nousemme pesulle ja teemme jotain hyvää suuhun pantavaa, ehkä se on kahvit ja jotain muuta sen kanssa ....tai sitten pieni iltapala ... tai jäämme vain nukkumaan ihanaa unta, minä siinä sinun vierelläsi ja sinä siinä minun vierelläsi, hellä suudelma vielä ennen nukahtamista .. ihana rakas.

      • ihanaakokenut

        kiitos <3


      • Huhhhujjvi

        Koira-asennossa rakastelua :D aamun paras :D eikö naisesi tiedä jo valmiiksi olevansa ihana, miksi ihmeessä mielistelet naista? Onko naisellasi niin olematon itsetunto että hän kaipaa sängyssäkin kehuja? Eikö se riitä että sanot rakastavasi häntä joka aamu? Ja tuo kesto...jollei nainen aiemmin orgasmia saa niin vaihda kumppania, hän on sinulle väärä.
        Missä suihinotto? Etkö pidä siitä?
        Pimpsa on ruma vaikka miten valehtelisit.


      • Peseytymisvimmako

        Miksi pesulle? Suuhun pantavaahan on jo tarjolla ja se on hyvää - sinne vaan munnaria jälkiruuaksi!


      • 2322

        Miksi pitää erikseen mainita, että ehkäisy on hoidossa, jos kerran noin kauhiasti tykkäät ja rakastat? Eikös useimmat ihmiset halua sen rakastamansa ihmisen kanssa lisääntyä?


      • Näähääh

        Kuulosti lähinnä jonkun melko kokemattoman miehen fantasioinnilta.


      • Eiole.aito
        2322 kirjoitti:

        Miksi pitää erikseen mainita, että ehkäisy on hoidossa, jos kerran noin kauhiasti tykkäät ja rakastat? Eikös useimmat ihmiset halua sen rakastamansa ihmisen kanssa lisääntyä?

        Se on näyttelijä


    • atännä

      Se mikä voi toimia yhden naisen kanssa, ei välttämättä toimikaan toisella. Tää on vähän niin kuin sosiaaliset taidot, pitää osata kuunnella toista ja kertoa toiselle. Se on yhteistyötä. Riippuu myös kumppanin seksipersoonasta, miten "osataan".
      Palstan neitsytsediltä ei kannata kysellä, ovat varmasti ihan tyytyväisiä itseensä.

    • m-i-e-s

      Teoriakoe. =) Ensimmäiseksi, ei viitsi antaa ilmaisia ideoita (hellästirakastaen on oikeilla linjoilla, mutta puhuu ihan liikaa. Kieltä käytetään ihan johonkin muuhun kuin puhumiseen).

      Toiseksi, turha sitä on itseään arvioida, näyttökoe on oikea koe, jossa arvion tekee vastapuoli. Lopputulos, tätä sinun täytyisi kysyä esimerkiksi Jenniltä, mutta koska yksi henkilö ei riitä, joutuisi tähänhän tekemään laittoman henkilöstörekisterin ja rikkomaan ihmisten yksityisyydensuojaa. Korkeintaan voi todeta että ilmeisesti ihan ok, kun kelpaa useammin kuin kerran. Naisillakin on eri mieltymykset ja mielipiteet, se mikä toimii Jennillä ei toimi Marjolla.

      • Toimi-Marjo

        Sinä se vasta selittäjä olet ;)


    • Olen kovin joustava, joten olen juuri sellainen kuin kumppani haluaa. Tuskin kovin harvinaista että halutaan että mies vie ja aika reippaasti. "Kauniisti naimiselle" ei ole ollut kysyntää, joten vaikea sanoa osaisinko.

      • Olet.oikeassa

        Kyllä minua on rakasteltu....kymmemen vuottakin. Mutta aamumurojenkin syöminen on mielenkiitoisempaa kuin hidas naiminen. Missä intohimo? Missä kiima? Ainakin oman parisuhteeni seksielämä kaatui siihen ettei mies ikinä pannut minua rajusti. Se toki vaatii hyvää urheilullista kroppaa (?) kenties...että jaksaa panna rajusti...tai luulis et jotain lihaksia vaatii...peppu tai reisi?
        On miehiä ja miehiä. Niitä jotka tietää mitä nainen haluaa ja niitä jotka eivät tiedä.


      • Olet.oikeassa kirjoitti:

        Kyllä minua on rakasteltu....kymmemen vuottakin. Mutta aamumurojenkin syöminen on mielenkiitoisempaa kuin hidas naiminen. Missä intohimo? Missä kiima? Ainakin oman parisuhteeni seksielämä kaatui siihen ettei mies ikinä pannut minua rajusti. Se toki vaatii hyvää urheilullista kroppaa (?) kenties...että jaksaa panna rajusti...tai luulis et jotain lihaksia vaatii...peppu tai reisi?
        On miehiä ja miehiä. Niitä jotka tietää mitä nainen haluaa ja niitä jotka eivät tiedä.

        Naiset haluavat rajuja panoja ja rajuja pahoinpitelyitä.


      • f.u.women

        Minkä h-vetin takia naisten mielestä "intohimon" on aina pakko tarkoittaa rajua jyystämistä?


      • määritelkäämut
        f.u.women kirjoitti:

        Minkä h-vetin takia naisten mielestä "intohimon" on aina pakko tarkoittaa rajua jyystämistä?

        Eikä kun miesten mielestä naisille "intohimo" tarkoittaisi sitä. Eihän se todellakaan naisille jyystöä tarkoita.


      • Olet.oikeassa
        f.u.women kirjoitti:

        Minkä h-vetin takia naisten mielestä "intohimon" on aina pakko tarkoittaa rajua jyystämistä?

        Mulle tulee tost jyystämisestä kyl mieleen sellanen nainti mikä kestää ja kestää. Rajusti paneminenhan on sitä et nait sen 30 sekuntia ja heidät naisen sängylle. Ei kukaan pane rajusti pitkään. Se on lyhyt ja intohimoinen kohtaaminen...siis vaikka asuu kumppanin kans nii kumppani voi panna rajusti ja sitä odottaa aina kuin lottovoittoa.

        Intohimoa ei nyt vaan järin paljon ole jos kykenee minuuttitolkulla silittelee ja hellimään toista. Kylhän siinä nyt väkisinkin laukee kun on oikea mies vierellä.. siis sitä ajan takaa jollei halua toista oikeasti niin sitten täytyy koittaa kiihotella mut jos haluu niin kyl sit kans haluu HETI KUN seksi on alkanut.


      • Olet.oikeassa kirjoitti:

        Kyllä minua on rakasteltu....kymmemen vuottakin. Mutta aamumurojenkin syöminen on mielenkiitoisempaa kuin hidas naiminen. Missä intohimo? Missä kiima? Ainakin oman parisuhteeni seksielämä kaatui siihen ettei mies ikinä pannut minua rajusti. Se toki vaatii hyvää urheilullista kroppaa (?) kenties...että jaksaa panna rajusti...tai luulis et jotain lihaksia vaatii...peppu tai reisi?
        On miehiä ja miehiä. Niitä jotka tietää mitä nainen haluaa ja niitä jotka eivät tiedä.

        "Ainakin oman parisuhteeni seksielämä kaatui siihen ettei mies ikinä pannut minua rajusti. "

        Siksi feministit on ihan parhaita. Mies voi olla alla ja nainen ratsastaa päällä niin päin kun tahtoo ja juuri niin rajusti kuin haluaa. Helppoa.


      • Raakatotuus
        scrg kirjoitti:

        "Ainakin oman parisuhteeni seksielämä kaatui siihen ettei mies ikinä pannut minua rajusti. "

        Siksi feministit on ihan parhaita. Mies voi olla alla ja nainen ratsastaa päällä niin päin kun tahtoo ja juuri niin rajusti kuin haluaa. Helppoa.

        Paitsi että feministitkin haluavat yleensä alistua sängyssä vielä normnaistakin enemän kun ovat muuten niin emansipoituneita.


      • Raakatotuus
        Olet.oikeassa kirjoitti:

        Mulle tulee tost jyystämisestä kyl mieleen sellanen nainti mikä kestää ja kestää. Rajusti paneminenhan on sitä et nait sen 30 sekuntia ja heidät naisen sängylle. Ei kukaan pane rajusti pitkään. Se on lyhyt ja intohimoinen kohtaaminen...siis vaikka asuu kumppanin kans nii kumppani voi panna rajusti ja sitä odottaa aina kuin lottovoittoa.

        Intohimoa ei nyt vaan järin paljon ole jos kykenee minuuttitolkulla silittelee ja hellimään toista. Kylhän siinä nyt väkisinkin laukee kun on oikea mies vierellä.. siis sitä ajan takaa jollei halua toista oikeasti niin sitten täytyy koittaa kiihotella mut jos haluu niin kyl sit kans haluu HETI KUN seksi on alkanut.

        Tarkoititko nyt että sulle riittää 30 sekunnin raju pano? Ja mä kun luulin, että "kolmen minuutin muna" on heikko suoritus...


      • Olet.oikeassa
        Raakatotuus kirjoitti:

        Tarkoititko nyt että sulle riittää 30 sekunnin raju pano? Ja mä kun luulin, että "kolmen minuutin muna" on heikko suoritus...

        Joo mulle riittää 30 sekunnin raju pano kun ennen sitä on tunti harrastettu MUUTA seksiä ja vielä sen jälkeen 10 minuuttia harrastetaan MUUTA seksiä.

        ....
        Jos nyt satut olemaan teini niin luultavasti sinulla seksi= yhdyntä. Minulle kun seksi ei ole sama kuin yhdyntä.


      • Raakatotuus
        Olet.oikeassa kirjoitti:

        Joo mulle riittää 30 sekunnin raju pano kun ennen sitä on tunti harrastettu MUUTA seksiä ja vielä sen jälkeen 10 minuuttia harrastetaan MUUTA seksiä.

        ....
        Jos nyt satut olemaan teini niin luultavasti sinulla seksi= yhdyntä. Minulle kun seksi ei ole sama kuin yhdyntä.

        Miksi joka helvetin naisella tuntuu olevan ihan eri käsitykset siitä mikä on seksiä ja mikä on pano ja mikä on rakastelua ja mikä on yhdyntä? Ei ole mikään ihme ettei keskustelu seksistä naisten ja miesten välillä toimi, koska yhteistä kieltä ja termistöä ei ole.

        Miehille nämä ovat yksi ja asia, sama miksi sitä kutsuu. Seksi = yhdyntä = rakastelu = pano - kaikki mitä siihen kuuluu, esileikistä jälkileikkiin. Siinä on eri vaiheita, varmasti mukana se 30 sekuntia rajua panoakin, sen muun seksin lisäksi. Miehet eivät kuitenkaan näe tarpeelliseksi eritellä näitä vaihetasolla.

        Siksi, kun nainen sanoaa "haluan rajun panon enkä mitään hidasta naimista", niin mies ymmärtää sen niin, että nainen vähät välittää esileikeistä tai sitä panovaihetta edeltävistä ja seuraavista hempeämmistä vaihesta, ja lisäksi vielä niinkin, ettei hän koskaan halua mitään hellempää edes hetkellisesti, pelkän rajun nopean panon ja siinä se.


      • Raakatotuus kirjoitti:

        Miksi joka helvetin naisella tuntuu olevan ihan eri käsitykset siitä mikä on seksiä ja mikä on pano ja mikä on rakastelua ja mikä on yhdyntä? Ei ole mikään ihme ettei keskustelu seksistä naisten ja miesten välillä toimi, koska yhteistä kieltä ja termistöä ei ole.

        Miehille nämä ovat yksi ja asia, sama miksi sitä kutsuu. Seksi = yhdyntä = rakastelu = pano - kaikki mitä siihen kuuluu, esileikistä jälkileikkiin. Siinä on eri vaiheita, varmasti mukana se 30 sekuntia rajua panoakin, sen muun seksin lisäksi. Miehet eivät kuitenkaan näe tarpeelliseksi eritellä näitä vaihetasolla.

        Siksi, kun nainen sanoaa "haluan rajun panon enkä mitään hidasta naimista", niin mies ymmärtää sen niin, että nainen vähät välittää esileikeistä tai sitä panovaihetta edeltävistä ja seuraavista hempeämmistä vaihesta, ja lisäksi vielä niinkin, ettei hän koskaan halua mitään hellempää edes hetkellisesti, pelkän rajun nopean panon ja siinä se.

        Kun puhutaan naisten ihannemiehestä noin ulkoisesti, naisilla on käsitys, että jokaisella on aivan omanlainen makunsa.

        Kun puhutaan seksistä ja mitä miehen tulee olla, naisilla on käsitys, että jokainen nainen haluaa suunnilleen samaa kuin hän itsekin.

        Hehheh.


      • flowersreally
        Olet.oikeassa kirjoitti:

        Mulle tulee tost jyystämisestä kyl mieleen sellanen nainti mikä kestää ja kestää. Rajusti paneminenhan on sitä et nait sen 30 sekuntia ja heidät naisen sängylle. Ei kukaan pane rajusti pitkään. Se on lyhyt ja intohimoinen kohtaaminen...siis vaikka asuu kumppanin kans nii kumppani voi panna rajusti ja sitä odottaa aina kuin lottovoittoa.

        Intohimoa ei nyt vaan järin paljon ole jos kykenee minuuttitolkulla silittelee ja hellimään toista. Kylhän siinä nyt väkisinkin laukee kun on oikea mies vierellä.. siis sitä ajan takaa jollei halua toista oikeasti niin sitten täytyy koittaa kiihotella mut jos haluu niin kyl sit kans haluu HETI KUN seksi on alkanut.

        "jos haluu niin kyl sit kans haluu HETI KUN seksi on alkanut."

        Taidankin olla kauhea lortto kun olen joka kerta halunnut jo ENNEN kuin seksi on alkanut.


      • Vkkcjn
        flowersreally kirjoitti:

        "jos haluu niin kyl sit kans haluu HETI KUN seksi on alkanut."

        Taidankin olla kauhea lortto kun olen joka kerta halunnut jo ENNEN kuin seksi on alkanut.

        Hahahaha :D


      • Nainen1224
        Raakatotuus kirjoitti:

        Miksi joka helvetin naisella tuntuu olevan ihan eri käsitykset siitä mikä on seksiä ja mikä on pano ja mikä on rakastelua ja mikä on yhdyntä? Ei ole mikään ihme ettei keskustelu seksistä naisten ja miesten välillä toimi, koska yhteistä kieltä ja termistöä ei ole.

        Miehille nämä ovat yksi ja asia, sama miksi sitä kutsuu. Seksi = yhdyntä = rakastelu = pano - kaikki mitä siihen kuuluu, esileikistä jälkileikkiin. Siinä on eri vaiheita, varmasti mukana se 30 sekuntia rajua panoakin, sen muun seksin lisäksi. Miehet eivät kuitenkaan näe tarpeelliseksi eritellä näitä vaihetasolla.

        Siksi, kun nainen sanoaa "haluan rajun panon enkä mitään hidasta naimista", niin mies ymmärtää sen niin, että nainen vähät välittää esileikeistä tai sitä panovaihetta edeltävistä ja seuraavista hempeämmistä vaihesta, ja lisäksi vielä niinkin, ettei hän koskaan halua mitään hellempää edes hetkellisesti, pelkän rajun nopean panon ja siinä se.

        Jos mies käy panemassa (yhdyntä) ja häipyy niin kutsun sitä hyväksikäytöksi....jollei mies tee mitään muuta kuin tyhjentää pussinsa naiseen.
        Erityisen törkeää ja hirveetä on jos mies ei edes koske naiseen!!! Siis muuten kuin laittamalla peniksen pimppaan. Siitä jää todella esineellistetty jälkimaku ja jollei siitä maksaa 300 euroa niin kyse on puhtaasti hyväksikäytöstä.


      • Raakatotuus
        Nainen1224 kirjoitti:

        Jos mies käy panemassa (yhdyntä) ja häipyy niin kutsun sitä hyväksikäytöksi....jollei mies tee mitään muuta kuin tyhjentää pussinsa naiseen.
        Erityisen törkeää ja hirveetä on jos mies ei edes koske naiseen!!! Siis muuten kuin laittamalla peniksen pimppaan. Siitä jää todella esineellistetty jälkimaku ja jollei siitä maksaa 300 euroa niin kyse on puhtaasti hyväksikäytöstä.

        Mitäs sitten jos se on nainen tekee ihan samoin miehelle, niin kuin se eräs kypsempi nainen joka sopi seksitapaamisesta jonkun (tietämättään) neitsytpojan kanssa, ja tuuppasi pojan tylysti pihalle kun epätyydyttävä akti oli ohi?

        Tästähän vasta oli juttu jossain iltapäivälehden seksipalstalla, aiheena oli seksikokemukset jotka kaduttavat tjsp?

        Eli taas kerran seksin suhteen toteutuu se, että naiset saavat kohdella miestä miten huvittaa omien oikkujensa mukaisesti, kun taas miesten pitäisi olla ajatustenlukijoita sen suhteen mitä naiset haluavat ja mitä ei?

        Ja varsinaisesta asiasta vielä: olet osa ongelmaa, koska tulkitset termejä itsekkäästi omasta näkökulmastasi, mitä pidät 100% oikeana käsityksenä.

        Löytyyköhän yhtään nykynaista, jonka pää ei olisi seksin suhteen täynnä pissaa?


      • Nnnnnaaaiinenn
        Raakatotuus kirjoitti:

        Mitäs sitten jos se on nainen tekee ihan samoin miehelle, niin kuin se eräs kypsempi nainen joka sopi seksitapaamisesta jonkun (tietämättään) neitsytpojan kanssa, ja tuuppasi pojan tylysti pihalle kun epätyydyttävä akti oli ohi?

        Tästähän vasta oli juttu jossain iltapäivälehden seksipalstalla, aiheena oli seksikokemukset jotka kaduttavat tjsp?

        Eli taas kerran seksin suhteen toteutuu se, että naiset saavat kohdella miestä miten huvittaa omien oikkujensa mukaisesti, kun taas miesten pitäisi olla ajatustenlukijoita sen suhteen mitä naiset haluavat ja mitä ei?

        Ja varsinaisesta asiasta vielä: olet osa ongelmaa, koska tulkitset termejä itsekkäästi omasta näkökulmastasi, mitä pidät 100% oikeana käsityksenä.

        Löytyyköhän yhtään nykynaista, jonka pää ei olisi seksin suhteen täynnä pissaa?

        No se ämmä siinä lehtijutus ei osannu käyttäytyä. Itse suhtaudun lämmöllä ja rakkaudella kaikkiin...varsinkin juuri nuoriin koska heidän itsetuntonsa on vielä hauras ja he tarvitsevat monin verroin tukea ja kannustusta.


      • hellärakastaja82
        Olet.oikeassa kirjoitti:

        Mulle tulee tost jyystämisestä kyl mieleen sellanen nainti mikä kestää ja kestää. Rajusti paneminenhan on sitä et nait sen 30 sekuntia ja heidät naisen sängylle. Ei kukaan pane rajusti pitkään. Se on lyhyt ja intohimoinen kohtaaminen...siis vaikka asuu kumppanin kans nii kumppani voi panna rajusti ja sitä odottaa aina kuin lottovoittoa.

        Intohimoa ei nyt vaan järin paljon ole jos kykenee minuuttitolkulla silittelee ja hellimään toista. Kylhän siinä nyt väkisinkin laukee kun on oikea mies vierellä.. siis sitä ajan takaa jollei halua toista oikeasti niin sitten täytyy koittaa kiihotella mut jos haluu niin kyl sit kans haluu HETI KUN seksi on alkanut.

        Juuri tuotahan f.u.women tarkoitti RAJULLA jyystämisellä.

        Naisille intohimo = rajua jyystämistä.


    • yksi_kerrallaan

      No voi helvetti sentää antaa vain mällin lentää

    • katselenkuuntelen

      EN! Hymyilen ja katson kauniisti silmiin ja siinä se on. ORGASMI.

    • opetteleosaamaan

      Parasta pitkässä parisuhteessa on se, kun tietää mistä toinen tykkää ja on oppinut asiat, silloin ei tartte eikä pidä jyystää, vaan intohimo=halu syntyy juurikin siitä hitaudesta ja oikeasta tavasta ja ajoituksista, siis osaamisesta.

      • Mitenvoiolla

        Jos yhdyntä kestää yli 3 minuuttia se on Boring!
        Eri juttu jos on vaik pilves niin siinähän ajantaju katoaa ja yhdyntä voi kestää kolme tuntia ja kaikki hyvin. :)


    • Miettinyt.mitä.teen

      Vaikea on kertoa siitä osaanko rakastella "hyvin"? kun ei anneta mahdollisuutta edes ensin tutustua kunnolla sinuun nainen.

    • Aika-entinen

      ei koskaan enää palaa.
      En tiedä tosta. Kai ne gimmat on ollu tyytyväisii kun osa on kiittänyt ja loput pyörtyny. Nuorempana kun pääs pukille ja esileikin jälkeen työns sisään niin kuulu rusahdus ja sit gimmoilta muljahti öögat väärinpäin nii et valkuaiset tuli näkyvii ja ne rupes hokee . Oih ! Olet niin ihmeellinen ! Kai ne tykkäs. Vaimo taas huus rakastellessa. Oih ! Kansasi saan kokea rakastelun ja synnytyksen yhtäaikaa .Oli ne aikoja . Kaipaan niitä todella näin vanhuksena .

    • osaanko

      Olen sellainen, että yhtä lukuunottamatta naisilla on ollut kiireempi kuin minulla. Onneksi löysin sen oikean joka osasi naatiskella pitkään.

    • Jokainen nainen, jonka identiteetti on ehjä ja terve pitää hellästä rakkauden osoituksesta. Jokainen nainen kaipaa saada olla ihana, hyväksytty ja rakastettu kokonaisena naisena, joka otetaan kokonansa huomioon tuossa rakkauden läheisimmässä ilmaisumuodossa.

      Identiteetiltään vaurioituneet, haavoitetut, hyväksikäytetyt ja alistetut naiset voivat olla paenneet sellaiseen seksiin, jossa ohitetaan joitakin hellyyden ja hyväksymisen ja rakkauden elementtejä. Nainen, joka on joutunut olemaan miehen seksilelu tai miehen himojen ja tarpeiden tyydyttäjä, on voinut hyväksyä sen, että seksissä ei häntä muutoin huomioida ja on voinut altistua sellaiselle seksille, josta hellyys ja rakkaus on kaukana, mutta se ei ole se, mitä nainen - jokainen nainen - sisimmässään haluaa.

      Nälkäinen tyytyy heikompaankin ateriaan, jos parempaa ei ole saatavilla.

      • ei.lisättävää

        <3...


    • eimuttakukirjatilaukseen

      ja opettelemaan... ;)

      Sex 365: A Position for Every Day

      Elizabeth Watson

      nidottu , englanti, 2008

      12,60 €
      Lisää toivelistalle

      Ilmainen toimitus yksityishenkilöille! Lähetetään 2‑5 arkipäivässä.

      A guide for couples who want to revitalize or add variety to their sex life presents 365 different sexual positions, one for every day of the year, that feature something for everyone with variations that range from the sensual to the gymnastic or aerobic. Original.

      http://www.adlibris.com/fi/kirja/sex-365-a-position-for-every-day-9780756633530

    • Mies33vee

      Osaan. Viimeksi ihanan naisen kanssa 3 vuotta sitten ruisrockissa teltassani. Tunteja kestävä "fiilistely" toisen koko kehosta ja identiteettiydestä. Kuin rakentaisin maailman, palikka kerrallaan, tämä hetki olkoon ikuinen - huomista ei ole.

      Tämän jälkeen pelkästään fyysisesti kiihottavia, fetissejä ja muita kullin nostattajia ja urpoilevaa nussimista.

      Mein herz brennt

    • Osaan rakastella. En tiedä ketään parempaa, ainakaan ennen kuin käteni väsyy.

    • Romantikkoinen

      Tossa alussahan se on pähkinänkuoressa

      • Romantikkoinen

        Ja juoksen maksamatta.


    • HukkaanMenee

      Olen tasokas rakastaja, olen mukautuvainen naisen haluihin, osaan hellän pupuilun ja osaan astua kuin ori ja kaiken kahden edellä kuvailemani väliltä. Harmikseni minulla ei ole rahaa, niin minulla ei ole mahdollisuutta harjoittaa tätä uniikkia kykyäni.

    • rakastelijana

      Kaikki on kiittäny jotka ei pyörtynyy

    • sinkkujensinkku

      No minä en ainakaan ole,kun ei 26 vuoteen ole kukaan antanut,ja tuostakin ajasta 11v olin naimisissa.

    • onkoopeteltu

      Onko opit otettu vastaan?

    • Miettinyt.mitä.teen

      "Osaatko rakastella" ...
      En osaa vastata kysymykseesi lainkaan kun olen sinkku ja ikää on jo aikamiesten sarjaan päässeenä....

    • osaatteko

      käsitellä naista???

      • yks.horo

        Ei ne osaa. Luulee vaan.


    • Luolamadonna

      Mjoo

      Siis rakasteluhan on omituista vain sanana.

      Funtsikaa nyt vähän, "rakastelu".

      Taputtelu
      ruuvailu
      räpläily
      hyppely


      (Naurua)

    • hyvääoloamolemmille

      Nautintoa siis, enemmän nautintoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe