Työpaikat TG Klubben

uinninvalvojaksi

Hei. Minkähänlainen työnantaja mahtaa olla TG Klubben? Silloin tällöin näkyy heillä olevan uinninvalvoja paikkoja auki eri puolilla suomea. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä firmasta työnantajana, kiinnostaisi hakea?

8

1833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huolissaanoleva

      He ilmoittavat välillä että pitää olla uinninvalvojan pätevyys ja välillä katsotaan "eduksi" uinninvalvojan pätevyys. Outoa, että ottavat töihin henkilöitä joilla ei ole uinninvalvojan pätevyyttä!? Tiedän paikkoja, joissa toisella valvojalla on uinninvalvojan koulutus ja toisella taas ei ole. Siinä kiva tehdä töitä kun ei täytä TUKES 1/2015 ohjeen mukaisia vaatimuksia. Myös tietämys varusteista mitä uinninvalvojat käyttävät ensiavussa on joissain heidän operoimissa halleissa aika karmivaa...siellä on isoja lääkehappipulloja joissa on elvytyspalje sekä hapenvaraajapussi. Ei sellaisia oikein kannata olla uimahallissa! Uinninvalvojien TUKES ohjeen mukaisia kertauskoulutuksia (hengenpelastus, ensiapu ja turvallisuuskoulutus) eivät järjestä vaan, että valvoja(t) keskenään harjoittelee. Ei sillä harjoittelulla täytetä kriteereitä eikä myöskään sitä osaamista mitä tulisi olla.
      Missään nimessä en menisi ko. firmaan töihin! Tai jos menet niin muista, että työnantaja toimii melko harmaalla tavalla. Olet sitten töissä jonkun kanssa joka ei ole uinninvalvoja, ette ole harjoitelleet kunnolla ja sinulla on tilanne edessä jossa pitää nostaa vedestä kookas henkilö ja antaa elvytystä. Myöskään he eivät huolehdi siitä, että valvojat osaisivat käyttää esim. defibrillaattoria. Joissain halleissa tällaisia on ja uinninvalvojille ei ole järjestetty asian mukaista koulutusta sen käyttöön.

    • Vittuuntunutttt

      Itse työskentelen kyseisessä firmassa. En suosittele todellakaan edes harkitsemaan kyseistä työnantajaa ,tässä muutama syy:

      - Työnantaja ei ole työntekijöiden puolella, eikä myönnä omia virheitään vaan syyttää aina työntekijää
      - Uimatestit toteutetaan uhkailulla
      - Palkoissa todella usein *ongelmia*, jättävät maksamatta osan palkasta
      - Itse pitää pitää huolta omista oikeuksistaan, joten työehtospimuksen lukeminen tilanteissa on välttämätöntä
      - Esimiehet ottavat kritiikin aina henkilökohtaisesti
      - Vastuu häviää esimiehiltä tiettyyn kellon aikaan mennessä, jolloin et saa lähettää tai soittaa enää esimiehelle

      Ainoa plussa on hyvät työkaverit.

    • Anonyymi

      Komppaan kaikkien vastauksia tässä. Tosiaan uimavalvojan testi on pakollinen, joka lukee myös työpaikkailmoituksessa TG:llä. Tämä ei kuitenkaan käytännössä pidä paikkaansa, sillä työntekijöitä palkataan ilman uimavalvojan koulutusta sekä heille ei teetetä uimavalvojan testiuintia ennen työsuhteen alkamista, vaan viikkoja tämän alkamisen jälkeen. Tämä on todella käsittämätöntä, sekä edesvastuutonta toimintaa esimiehiltä.

      Painotan myös edellisen vastaajan kommenttia 'työnantaja ei ole työntekijöiden puolella' tämä on täysin totta. TG:llä ei ole luottamusmiestä tai KETÄÄN kuka olisi puolellasi erimielisyyksien sattuessa. Työnantaja ei ota vastuuta omista virheistään, joista sitten syyttää AINA työntekijää.

      Uskomatonta, että tällainen yritys on edes olemassa, saatika vielä pystyssä...

      Älä mene kyseiseen firmaan töihin, et saa muuta kuin pahanmielen.

    • Anonyymi

      Uimavalvonnasta en pysty sanomaan, mutta onnea vaan jos eksyt "kahvio- ja kassapalveluiden" pariin. Meno kuulemma vaan pahentunut eräässäkin toimipisteessä sen jälkeen kun sieltä lähdin. Että jos juonittelu ja selkäänpuukotus on ominta alaa niin tässä sopiva työnantaja! Tavallaan siitä voi päätellä paljon kuinka pitkiä "uria" ihmisille kertyy...

    • Anonyymi

      Tässä vähän neutraalimpi näkökulma TG:llä työskenneeltä uimavalvojalta: Palkanmaksussa on ollut virheitä vain "hätätuuraaja"-lisien osalta, nekin on korjattu asiasta mainitsemalla. Yritys käyttää ulkopuolista palkanlaskijaa, joten homma sujuu muuten. Omat vuorot itse hyväksytään järjestelmästä, joten oma vika jos ei osaa tarkastaa! Uimavalvojien koulutuksessa on satunnaisesti ollut puutteita, mutta useimmilla on testiuinti suoritettu, vähintään EA1 kurssi käytynä ja mahdollisesti uimavalvoja kurssi. Jos lähiesimiehen kanssa on ongelmia, yrityksen matala hierarkia auttaa: Suora yhteys toimitusjohtajaan ja ongelmat ratkeaa.

      • Anonyymi

        Omien vuorojen tarkistus aina itse tehty ja huolellisesti, mutta silti menee perseelleen, joten tässä ei voi työntekijää enää syyttää. En osaa muista halleista sanoa, mutta Espoon halleissa EI katsota uimavalvojan testiuintia kun työt aloittaa. Mikäli valvoja ei pääse testiuintia läpi, ollaan häntä pidetty tästäkin huolimatta töissä, joka on erittäin vastuutonta.
        Toimitusjohtajaan oltu erittäin monesti yhteydessä palkanmaksuun ja muihin ongelmiin liittyen, hän samanlainen tyhjäpää kuin lähiesimieskin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omien vuorojen tarkistus aina itse tehty ja huolellisesti, mutta silti menee perseelleen, joten tässä ei voi työntekijää enää syyttää. En osaa muista halleista sanoa, mutta Espoon halleissa EI katsota uimavalvojan testiuintia kun työt aloittaa. Mikäli valvoja ei pääse testiuintia läpi, ollaan häntä pidetty tästäkin huolimatta töissä, joka on erittäin vastuutonta.
        Toimitusjohtajaan oltu erittäin monesti yhteydessä palkanmaksuun ja muihin ongelmiin liittyen, hän samanlainen tyhjäpää kuin lähiesimieskin.

        Ette halua TG Klubben taholle töihin seuraavista jo mahdollisesti lukemistasi seikoista:
        - Esimiehillä ei minkään näköisiä moraaleja "ongelmat/epäselvyydet" hoidetaan uhkailemalla, painostamalla tai pelottelemalla
        - Varsinkin Matinkylän uimahallissa hallipäällikkö syyttää uimavalvojia melkeinpä kaikesta vaikka tämä ei olisi sinun vikasi.
        - jatkuvia mikroagressioita ja väheksyntää suunnasta ja toisesta pääasiallisesti kaupungin henkilökunnalta
        - Juorukulttuuri on todella iso ongelma työpaikalla sekä jos kaivamaan alkaa löydät itsesti tilanteessa jossa suoranaisesti rikotaan lakia hämärillä sekä epäselvillä tavoilla. Erityisesti matinkylän uimahallisa kohdevastaava 2023 ajaa juorukulttuuria sekä heittää sinut bussin alle jos hyötyy tästä jollain tapaa.
        - valehtelu epäreilu kohtelu syrjintä sekä vähättely on arkipäivää jos löydät itsesi kyseisen firman työntekijänä läntisen espoon kohteissa


    • Anonyymi

      Johtoporras on kieltämättä todella hämärä.
      Toinen toistaan erikoisempia idiootteja kaikki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe