Leppävaaran uimahalli

Uimarri

Uusi uimahalli on avattu. Ihmetyttää tosin kuka tämän on oikein suunnitellut? Allasalueet ja altaat on ihan ok mutta pukkarit ja suihkutilat eivät toimi ollenkaan tälle ihmismäärälle. Siellä ollaan peput vastakkain ja suihkujen outo järjestely on aivan järjetön! Vessojakaan ei ole pukkarissa, paitsi inva ja sitä ei saa lukkoon. Kulkureittejä ei ole merkattu joten jengi häröilee ympäriinsä. Ihme "suunnittelua". Ihmisiä on vain aivan liikaa.

11

6079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hels1nk1

      Espoolaisten sekavalle häröilylle ei valitettavasti ole tehtävissä mitään. Tämän hyvin yleisen ilmiön syy on tuntematon.

    • Bambini116

      Olen samaa mieltä, että suihkutilat on huonosti suunnitellut. Sunnuntaina aamupäivällä oli ainakin sellainen härdelli suihtiloissa, etten toisten mene. Lisäksi olimme erittäin pettyneitä altaiden varaustilanteeseen. Terapia-allas oli varattu opetuskäyttöön kokonaisuudessaan, lastenaltaasta puolet ja aikuisten altaasta ainakin kolmasosa. Ei siinä sitten jäänyt juuri mitään uimapaikkaa tavalliselle uimariperheelle. Kylmäaltaassa oli kyllä tilaa!

      • utyityity

        Viikonloppuisin kaikki hallit ovat aivan täynnä lapsiperheitä. En mene viikonloppuisin koskaan, sillä eihän halleissa tietenkään voi silloin kunnolla uida


    • HyväHalliMokattu

      Siis nuo pukukaapit ovat susia, miten joku on voinut moiset hyväksyä! Jos on allastiloja noin paljon laajennettu, niin kai rahaa olisi ollut myös pukutiloja laajentaa ja järjestää tilat kunnon pukukaapeille.

      Nykysysteemissä alempi kaappi voisi olla korkeampi, nyt turhaan puoli metriä korkea sokkeli. Ainakin siinä voisi olla hyllyt kengille. Pitkälle lasitiiliseinälle voisi lisätä koko korkeita kaappeja, yläreunan ikkunat jäisi silti vapaaksi, eikä pukutilaan välttämättä luonnonvaloa tarvitse.

      Miksi terapia-allas on puolimetriä lattitasoa korkeammalla? Joillekkin hankalaa sinne kiivetä. Ainakin yksi porras pitäisi lisätä reunan ulkopuolelle tikkaiden kohdalle.

      Porealtaat liian pieniä, tilaa olisi ollut metrin halkaisijaltaan isommille, nyt vastakaverin varpaat sylissä.

      Muuten ok halli, mutta pikkujutuilla mokattu.

    • yiiyiotyio

      Paras on altaan päädyissä olevat aidat, Ei mitään järkeä.

      • mettäläiset

        Milloin Espoon metsäläiset saavat metron ja oppivat sitä käyttämään? ehkä olisi ollut parempi pitää espolaiset autojonoissa, eikä päästää heitä ihmisten ilmoille.


      • Espoolaiset.seis
        mettäläiset kirjoitti:

        Milloin Espoon metsäläiset saavat metron ja oppivat sitä käyttämään? ehkä olisi ollut parempi pitää espolaiset autojonoissa, eikä päästää heitä ihmisten ilmoille.

        Eivät opi koskaan.Länsiväylälle tulisi muutenkin laittaa tietulli kaupunkiin päin tuleville. Ehkä espoolaiset huomaisivat, kuinka riippuvaisia ovat Stadin työpaikoista ja palveluista. En myöskään ymmärrä, miksi Kampin terminaalissa on yhtäkään laituria espoolaisille dösille.


    • kävintestaamassa

      Nuo teräsaidat on ihan järjettömät altaiden päässä. Sitten uimarit kipuaa jotenkin niiden päältä ylös, ei mitään järkeä siinäkään. Ja jos yrität ylös sitten polvivaivaisena sieltä vesijuoksun keskeltä mennä ylös niin mummojen katseet tappavat kun yrittää siitä ohi mennä. Pitäisi varmaan sukeltaa siellä että pääsee poiskin ettei vaan häiritse näitä jumalista seuraavia olevia vesijuoksijoita.
      Suihkutiloissa olevat lokerot aivan liian pieniä edes pyyhkeille. Saa sitten varata pari lokeroa tai heittää pyyhkeet lokerikkojen yläpuolelle jotta ne mahtuvat edes jotenkin.
      Nämä kokemukset siis maauimalan puolelta.

    • paskanmyivät

      Erittäin ESPOOlaista kokonaissuunnitelua

    • Esko666

      Ihan hyvä ja siisti halli ei voi muuta sanoa. Sieltä altaan päästä ei tarvi vääntäytyä ylös kun käyttää sivulla olevia portaita, suihkutilat olivat mielestäni erinomaiset. Opasteet kyllä vähän huonot mutta ensi kerralla osaa jo. Valivali apinoita taas liikenteessä, sinne mennään uimaan eikä lillumaan missään lämpöaltaissa.

    • Kilpauimari

      Harrastan siellä kilpa uintia ja oon alkuperäissen kaa samaa mieltä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe