Ajattelin alkaa työttömäksi

sellast

ja liiton päivärahojen jälkeen osa-aikaiseksi porrassiivoojaksi. Ihan sama mihin työyhteisöön menee, niin sieltä löytyy kiusaajia ja mä oon kusessa. Raha ei merkkaa mitään muuta kuin, että toimeen tulen ja tulen toimeen vähällä. Status ei kiinnosta.

7

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaaapeeeee

      Jäi tuosta, että porrassiivoojana saa tehdä yksin duunia. Onhan niitä muitakin yksinäisiä työtehtäviä, mutta en tiedä mihin ei tarvittais koulutusta ja koulustakin kiusaajia löytyy. Nimim. kokemusta on.

    • mietihänvielä

      Porrassiivoojana sinulla on joka rapussa 30 ihmistä, jotka tietävät sinua paremmin kuinka pitää siivota. Lisäksi saat kuulla kaikki juorut naapureista. Raahaat painavia välineitä siivouskomerosta jostain hornankuusesta, hengität pölyä, välillä on kuuma ja välillä kylmä. Palkka alle 10 e /tunti. Työkohteet ympäri kaupunkia, matka-ajasta ei makseta palkkaa.

    • TällaisiaKanssa

      Itse kanssa ajatellut välillä samaa. Muuttaisi vielä jonnekin hevonkuuseen, jos vain löytyisi joku pikkutorppa vuokralle. Siellä tekisi sitten jotain hommaa, mistä saisi nyt jotain extraa kortistorahojen jatkeeksi edes silloin tällöin.
      Toki omat ongelmansa tuossakin elämisentyylissä on, mutta varmasti pienempi paha, kuin nykyinen tilanne.
      Mutta enpä tiedä, onnistuuko/saako sitä itsestään kuitenkaan niin paljoa irti, että vaihtaisi tosiaan totaalisesti kuvioita.
      Vituttaa vaan olla muiden päähänpotkittavana.

    • perintökalu

      En oo päivääkään tehny töitä. Enkä tee. Jotenkin se ei vaan mun juttu. Paljon mukavampi on matkustaa ja nauttia elämästä. En ymmärrä miks pitää raataa päivässä toiseen. Sekö että saa sitten vanhana muistella mitä töitä on tullu tehtyä. Miksi tuhota elämän suurin osa turhaan työn tekoon. Meen usein aamulla Strindbergille kahville ja katselen kun väki kiiruhtaa töihin. Saan siitä suurta nautintoa. Onneksi minun ei tarvitse.

    • Minä-mies

      Onhan se joskus kiva katsella lomilla tai arkivapailla ollessa katsella ikkunasta, kun muu porukka sinkoilee kiireellä töihin. Itse ryystää aamukahvia samalla ja nauttii, kun on edes joskus niitäkin päiviä, kun ei ole mihinkään kiire/pakko mennä. että siinä mielessä ehkä ymmärrän tuon työttömänä pysyttelemisen. Ainoa asia, mikä itseä ainakin siinä panttaa vastaan, on se tulotaso. Siitäkin huolimatta, että tiedän hyvinkin, että vähälläkin rahalla pärjää.
      Olisi aika ideaali tilanne, jos tulotaso olisi vaikka edes jotain siinä tonnin parin välillä kuukaudessa ja voisi silti olla vapailla. Mutta eipä se taida onnistua ilman perintöä tai lottovoittoa ainakaan.

    • näin

      Ihmiset on vaan todella perseestä. Pitäisi puhua sontaa työpaikalla, hah. Ei näin. Työpaikalle mennään tekemään töitä ja kaikkien pitäisi olla hiljaa jos ei työhön liittyvää asiaa ole. Tästä pitäisi tehdä laki.

    • Porrassiivous

      Kannattaa hakea porrrassiivoojaksi 10.70 tunti. Pystyt livahtaa kotia ku oot enimmät sotkut siivonnu. Valittajista ei kannata piitata. Siivoot sillai että just siistiltä näyttää.. maalaisjärkeä käyttäen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe