Tsemppaus- ja vihjeketju

Fattix

Otsikon mukaisesti tänne vois kertoa omia vinkkejä, kuinka selättää houkutukset ja miten jaksaa pienestä nälästä huolimatta jatkaa ponnisteluja hoikemman kehon vuoksi.

Mulla ykkösjuttu on veden juominen. Tai juon kivennäisvettä, kun se tuntuu "täyttävän" enemmän. Mulla on aina muki vieressä, ja päivässä menee sellainen kolmisen litraa. Hörppy silloin tällöin rauhoittaa mahan kurinat.

Toinen vinkki on mehukeitot, joissa on alle 10kcal sadassa millissä. Mutta niitäkään ei voi niin määrättömästi juoda, vaan on laskettava kalorit.

Sitten käytän pakastevihanneksia. Pitkiä papuja, kukkakaalia, herneitä ja porkkanaa. Niitä syön useilla terioilla ihan kunnollisen annoksen keitettynä.

Minkälaisia juttuja teillä on, joista olis apua laihiksella? (Oon muuten 173cm ja aloituspaino oli 92,5kg, josta nyt kolme kiloa kahdessa viikossa mennyt, eli nyt 89,5kg)

11

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kurvin_ukko

      Miten saat täyteen vaaditut kalori, jota ihminen tarvitsee päivän energian tyydyttämiseksi?
      Minä olen jättänyt kaikki sokeria sisältävät ruoka-aineet pois ruokavaliosta, niin nälkä ei yllätä oikeastaan koskaa, vaikka syö reilusti ja hyväär ruokaa.

    • Fattix28

      No sehän on laihdutuskuurin idea, että syö vähemmän, kuin keho kuluttaa. Ja kun pitää huolen, että siinä vähässä, minkä syö, on mahdollisimman monipuolisia ravintoaineita.

    • jo_22kg_laihtunut

      Syö tarpeeksi joka aterioinnilla, ei liian suuria kalorivajeita. Mikään kiirehän laihtua ei ole, lihomiseenkin on mennyt oma aikansa. Säännölliset ruoka-ajat rutiininomaisesti, niin kroppa oppii milloin se saa ruokaa, niin ei nälkä yllätä.

    • karppiyli50

      Mä olen napostelija jonka on tosi vaikea pitää suu kiinni, eli jotain tarttis koko ajan pupeltaa. nykyään otan jääkaapista pienen määrän hapankaalia tai turkkilaista jogurttia pari lusikallista. Välipalan tarve häipyy eikä tarvii mussuttaa karkkia tai leipää. Toimii mulla, jokaisen vaan täytyy löytää se itelle sopiva juttu. Tai sitten mene ulos tekemään jotain: lumitöitä, pilkon puita tms ruumiillista. Kun on tekemistä, ei edes muista syömisen ihanuuttta.

    • Fattix7

      Laihis jatkuu ja hyvin olen pystynyt pitämään motivaatiota yllä. Nyt on menossa hitaampi kausi, koska aamulla painoin 89,3kg eli vain muutama sata grammaa neljässä päivässä. Tuota vettä tosta mukista kittailen ja kalorit oli tänään n.750. Mulla ei tee tiukkaa kestää nälkää ja syödä noin vähän, mutta olo on kieltämättä vähän hutera. En kovin kauaa aio näin pienellä kalorimäärällä olla, mutta näin alussa sitä vaan toivoo, että tuloksia alkais näkyä. Eli pudotusta kahdessa ja puolessa viikossa 3,2kg.

      • Fattix

        Tänään: 89,1kg eli alaspäin mennään koko ajan. Mä postailen tänne nyt mun laihdutuskuurin lukemia, niin säilyy itselläkin kontrolli.


    • Fattix

      Noniin, kolme täyttä viikkoa takana ja tänään 88,6kg eli miinusta 3,9kg. Jatkuu...

    • Napostellut

      Vähän samoja vinkkejä kuin muilla, eli herkut ja naposteltavat olen pyrkinyt korvaamaan kevyemmillä vaihtoehdoilla. Seuraavana tavoitteena päästä juurikin yhdistelmästä tv syöminen eroon, eli saada napostelun tarve katoamaan. Siihen olen käyttänyt samaa kuin aloittaja eli vähäkalorista juomista tilalle.
      Ruokaa syön sen verran, ettei nälissään tarvitse olla. Tärkein vinkki: kärsivällisyys.

    • Motivaationa_mina

      Aloitin itse bloggaamisen juurikin sen vuoksi,että on paikka mihin kirjoittaa miltä tuntuu! Kirjoitin tosin vähän kaikesta mutta pääasiana on hyvinvointi ja elämäntaparemontti! Vielä mukana vaikka on jo melkein tammikuun loppu! Tulkaa kurkkaamaan !

      http://motivaationamina.blogspot.fi/

      Terkuin,

      H

    • Fattix

      Fattixin tilanne: neljä viikkoa ja miinusta 5,7kg. Paino nyt 87,7kg. Ja edelleen paras apu tässä on vesi, vesi ja vesi. Ja nimenomaan poreileva kivennäisvesi. Sitä siemailen jatkuvasti ja se auttaa mukavasti aterioiden välillä.

    • apetina

      Hei! ajattelin tulla tänne kertoon omat vinkit:)
      -käytän porkkanaraastetta makaronin tilalla ja ite tykkään.
      -kun haluan jätskiä ja haluan jätskiä yleensä aina:( niin teen banaani jäätelöä:D sitä mihin tulee pelkkää banaania:D
      -en jaksa harrastaa liikuntaa ja en halua, joten olen ottanut ilon irti hyötyliikunnasta:D meillä siivotaan jokapäivä sellaisia paikkoja joita normisti siivoon vaan kerran vuodessa:D eli seinät jnejne.
      -ainakun käyn vessassa niin vedän noin 10sekunnin zumbat ennenkuin astun ovesta ulosXD
      -pyrin istumaan ryhdissä aina ja seison päivässä enemmän kuin ennen:)
      -googlailen thinspiraatio kuviaXD
      -juon vettä pillillä koska se on hauskaa
      -teen mahdollisimman raskaita kotitöitä aina kun mahdollista:D
      -kirjoitin paperille painoni 71.5 ja alle 71, 70, 69,68, 67 jne aina tavoite painoon saakka ja aina kun olen laihtunut kilon ja päässyt seuraavan lukeman alle niin vedän yli ylemmän painon:D ja se on mahtavaa! samalla kirjaan päivämäärän ja miinuksen määrän sekä tsemppi kommentin:D ja koko taulukko on koristeltu ja väritetty ja laitettu jääkaapin oveen:D on kiva seurata kuinka nopeasti paino putoaa.
      - ennenkuin otan lisää ruokaa odotan 15min ja yleensä silloin ei ole enään nälkä ja ruoka jää ottamatta:)
      -googlailen laihdutus vinkkejä ja ne toimii mulla motivaationa.
      -otin kaapista vanhat farkut joihin en enään mahdu:( ja ripustin ne henkariin ja laitoin makkarin ovesta roikkuun ja näin näen ne joka päivä ja halu mahtua niihin on hyvä motivaatio:)
      -ainakun mieli tekee syödä otan virkkuukoukun ja virkkaan jotain:D siinä unohtuu nopeasti ruoka:D
      -juon väh 2litraa vettä.
      toivottavastijollekin oli apua:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe