Onko naisten nimimerkkien takana miehiä?

Kölinalta

Tällainen epäilys on nyt tullut pintaa treffiviestittelyssä. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

10

166

  Vastaukset

  • Ainakin tiedän,että yksi pariskunta,tekee kiusaa!

  • Yksi mies ilmeisesti ainakin on Turun alueella. Esiintyy treffeillä ainakin kahtena eri naisnikillä. Tarkoitusperää en tiedä.

  • Se on totta, että jopa tälläisiä erittäin häiriintyneitä pariskuntiakin on, joiden hupia ja ajankulua on huijata eritavoin yksinäisiä, seuraahakevia. Mutta on myös yksittäisiä henkilöitä, on myös joitakin kaverruksia jotka tekee tätä, on jopa pieniä porukoita jotka ovat keksineet ihan ilkeyttään, repiä tälläisestä hauskuutta.
   jotka esiintyvät milloin naisena, milloin miehenä. He leikkivät muiden tunteilla ja saavat aikaan sellaista pahaa mieltä ja hämmennystä, etteivät ilmeisesti edes tajua sitä. Kukaan tervejärkinen ei tee tälläistä.
   Olkaa varovaisia. Netissä pääsee söheltämään, seuranhakua hyväksikäyttämällä monelaiset häiriintyneet persoonat. Toivottavasti löytävät joskus edestään saman mitä ovat itse tehneet muille. Eli tulevat oikein kunnolla huijatuiksi. Jospa vasta sitten osaavat ajatella, miltä sellainen muista on tuntunut.

  • Yhden naisen kuvan googlqsin kun lähetti minulle kuvansa. Sama kuva löytyi venäläiseltä tyttö sivulta. Eli kannattaa olla varovainen s24 treffit seassa on myös sekoja ihmisiä jotka vedättää hyväuskoisia.

  • Ihan varmasti on mutta varmaa on myös se että jos mies esiintyy naisena niin nainen on viehättävä sellainen.
   Tuskin kukaan jaksaisi feikata rumana naisena esiintyen.

  • homomiehet haaveilee heteromiehistä ja tekevät niin. työpaikalla jos olet heille tavallisen ystävällinen, niin kuvittelevat että olet heistä kiinnostunut. ihime porukkaa.

  • Siis tehdäänkö tänne toisten face-kuvilla profiileja tänne :O?

  • Mustasukkaiset avio-/avomiehet tekevät myös miesprofiileja löytääkseen oman vaimonsa (hakemassa salaseuraa)sieltä muiden naisten seasta. -varotuiksen sana-

   • En usko. Suomalaiset miehet ei ole mustasukkaisia, jos siihen ei ole syytä.
    Jos taas syytä on, niin eiköhän se ole muutenkin jo selvä sellainen suhde, että se ei jatku. Petturit ovat raukkamaisia, joille ei pidäkään antaa lisä-mahdollisuuksia.


  • Uskon että jotkut tekee näin. Itselläni on ollut vain yhdenkerran naista muistuttava nimi vaikka miehen numero. Syy koska oli liikaa saman nimisiä ja lähettelin väärille. Nytten on mulla ainakin naisen nimi ja on myös nainen ja sen miehen nimi ja on myös mies.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4426
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   125
   3795
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1085