Onko naisten nimimerkkien takana miehiä?

Tällainen epäilys on nyt tullut pintaa treffiviestittelyssä. Onko muilla vastaavia kokemuksia?
Ilmoita


Ainakin tiedän,että yksi pariskunta,tekee kiusaa!
Ilmoita
Yksi mies ilmeisesti ainakin on Turun alueella. Esiintyy treffeillä ainakin kahtena eri naisnikillä. Tarkoitusperää en tiedä.
Ilmoita
Se on totta, että jopa tälläisiä erittäin häiriintyneitä pariskuntiakin on, joiden hupia ja ajankulua on huijata eritavoin yksinäisiä, seuraahakevia. Mutta on myös yksittäisiä henkilöitä, on myös joitakin kaverruksia jotka tekee tätä, on jopa pieniä porukoita jotka ovat keksineet ihan ilkeyttään, repiä tälläisestä hauskuutta.
jotka esiintyvät milloin naisena, milloin miehenä. He leikkivät muiden tunteilla ja saavat aikaan sellaista pahaa mieltä ja hämmennystä, etteivät ilmeisesti edes tajua sitä. Kukaan tervejärkinen ei tee tälläistä.
Olkaa varovaisia. Netissä pääsee söheltämään, seuranhakua hyväksikäyttämällä monelaiset häiriintyneet persoonat. Toivottavasti löytävät joskus edestään saman mitä ovat itse tehneet muille. Eli tulevat oikein kunnolla huijatuiksi. Jospa vasta sitten osaavat ajatella, miltä sellainen muista on tuntunut.
Ilmoita
Yhden naisen kuvan googlqsin kun lähetti minulle kuvansa. Sama kuva löytyi venäläiseltä tyttö sivulta. Eli kannattaa olla varovainen s24 treffit seassa on myös sekoja ihmisiä jotka vedättää hyväuskoisia.
Ilmoita
Ihan varmasti on mutta varmaa on myös se että jos mies esiintyy naisena niin nainen on viehättävä sellainen.
Tuskin kukaan jaksaisi feikata rumana naisena esiintyen.
Ilmoita
homomiehet haaveilee heteromiehistä ja tekevät niin. työpaikalla jos olet heille tavallisen ystävällinen, niin kuvittelevat että olet heistä kiinnostunut. ihime porukkaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko naisten nimimerkkien takana miehiä?

Tällainen epäilys on nyt tullut pintaa treffiviestittelyssä. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta