kysymyksiä ruokavaliosta

sikasikasika

hei!
nyt on paha ongelma nimittäin painon jumiutuminen.
Olen aina painanut 60-75kiloa ja tarkoitan tällä sitä että jos oiken kovan työn ja tuskan jälkeen saan painoni laskemaan 60kiloon se tulee takaisin noin 6kk sisällä:( ja lihon aina takaisin 70-75kiloon:( ja otin jälleen itseäni niskasta kiinni ja lopetin kaikki herkut ja ylimääräiset sokerit ja hiilarit eli korvasin kaiken epäterveellisen hyvillä jutuilla (huom en koskaan ns. herkutellut):D ja silti painoni on ollut jo kuukauden 71,5kiloa ja ei liiku mihkään:( tässä esimerkki kun sorrun syömään liikaa:

aamiainen: kahvia rasvaton maito vitamiinit

lounas: porkkanaraastetta(yksi porkkana) raejuusto (3rkl) kananmuna keitetty (2kpl)

päivällinen: ruisleipä ja pieni sipaisu floorakultaa (joskus leivän tilalla porkkana)

välipala: banaani/omena/ruisleipä sipaisu flooraa tai porkkana

iltapala: eilen oli banaanilettuja(eli banaani ja kananmuna sekaisin) tlusikka hunajaa ja mustikoita kourallinen. (yleensä syön saman mitä aamulla tai pelkän porkkanan)

ja nyt ei paino laske ei millään! olen parikymppinen nainen ja pituutta 167 ja painan sen pirun 71,5 kiloa:( vaikka käyn lenkillä koiran kanssa 3xpäivässä ja koitan tehdä kotijumppaa 3-5x viikossa:( ja jos sorrun esim syömään jotain ylimääräistä vaikka desin mysliä tms niin johan paino pomppaa taas parikiloa ylös päin!! en ymmärrä miksi en laihdu! en ole koskaan painanut alle 60kiloa vaikka kuinka yritän! olin easydietillä ja ei auttanut, olin paastolla ja ei auttanut, elin suositusten mukaisella ruokavaliolla ja harrastin säännöllistä liikuntaa ja ei auttanut!(tällä lihoin) nyt olen elänyt jo parikuukautta yllämainitulla ruokavaliolla (siis normisti paljon rankempi nyt annoin esimerkin päivästä milloin söin liikaa) ja eih! olen edelleen läski:( ja ennen jokaista yritystä olen yleensä maannut sohvalla pari kk ja ollut masentunut painostani ja joka kerta kun kerään itteni henkisesti ja rupeen tekeen jotain niin ei tuu tulosta! aina sama homma ja sitten masennun ihan täysin:( en ymmärrä miksi lihon kun syön kotiruokaa ja en varmasti syönyt yli 2000 kaloria en edes muista milloin viiimeksi olen syönyt yli 2000kaloria:( en syö herkkuja, en juo limsaa, en mehuja, en sokeria ja nyt olen miinustanut kaikki pienetkin paheet elämästä kuten vaaleanleivän, kotiruoan, leikkeleet ja juustot, hedelmät (joskus syön banaania vaikka siinä on pirusti kaloreita)
ja kyllä punnitsen kaiken! ihan kaiken ja lasken kaikki kalorit tarkkaan ja pidän huolen että jää alle 800kalorin normaalisti:( en jaksa ja en ymmärrä:( kilpparin vajaa toimintaa ei ole tai siis arvot oli rajoilla, mutta lääkäri sano että ei ole ja muutakaan ei pitäisi olla:( olen terve ja ainoa ongelma on että en laihdu:( lihon helposti ja olen aina lihonut tosi helposti... laihdutus on melkein mahdotonta, sillä en laihtunut edes paastolla kun muutaman hassun kilon... olenko nyt tuomittu elämään läskinä?
en taida koskaan saavuttaa sitä unelmakroppaa:( ja en koskaan saa nauttia ateriasta vaan ruokailu on tuskaa kun tietää että seuraavana aamuna peilistä katsoo turvonnut sika:( olisi ihana edes kerran elämässä mennä ulos syömään ja nauttia! mutta ei en voi syödä koskaan mitään hyvää koska lihon heti:( uskokaa tai älkää, mutta jouluna koitin syödä niukasti ja mahd terveellisesti...lihoin 65kilosta 73kiloon. ja en käsitä miksi siis en käsitä en YMMÄRRÄ:( antakaa nyt herran jestas jotain vinkkejä:D oon ihan itkunpartaalla täällä kun aina koittanut laihtua ja aina oon sama sika mikä ennenki:( nyt on niin epätoivo että kaikki neuvot kehiin vaan mitä löytyy.

8

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hpv

      Ihmisen painoon vaikuttaa muukin kuin kehon rasva. Kannattaisi ehkä tehdä kehonkoostumusmittaus ja mitata myös vyötärönympärys.

    • hoit_su

      Syöt liian vähän, kehosi toimii säästöliekillä noin pienillä kalorimäärillä.

    • sikasikasika

      ap tässä hei!
      mikä ihmeen naurattaminen?! siis miten mun aloitus nyt on naurettava?? mua ei ainakaan sitten pätkän vertaa naurata.
      ja olenko sitten ollut säästöliekillä kokoikäni?
      ja missä voisin tuollaisen rasvakoostumus mittauksen tehdä?
      ja kiitos niitä vinkkejä:) en kaipaa mitään haukkumisia ja sposti osotteita, vaan ihan kunnon vinkkejä:)
      ei kaikki ole mitään helkutin urheilu/ruokavalio neroja vaan jotkut kaipaa oikeasti hieman apua.
      ja miksi kirjoitan tänne öö "kaatopaikalle" niin ihan siksi kun en halua rekisteröityä minnekkään keskustelu palstoille ja en ymmärrä miksen saisi saamari vieköön kysyä neuvoa suomi24 laihdutus palstalta!?
      argh! kun ärsyttää ylimieliset ja provoavat ihmiset.

      • 3019

        Jos olet nainen, oletko varma, että sinulla ei ole monirakkulaiset munasarjat? Ne voivat vaikeuttaa laihduttamista. Syöt myös aivan liian vähän, kuten sinulle jo vastattiinkin.


      • hpv

        Puustinen on trolli eikä hänestä kannata välittää. Hänen mielestään tämä on kaatopaikka kun hänen viestinsä poistetaan. jne.. Trollailunsa on kyllä siirtänyt täältä ihmisiä muille palstoille ja saanut aikaan sen, että monelle palstalle on tullut kirjautumispakko.


    • asiaan_perehtynyt

      Kyllä voi nauttia erittäin hyvästä ruoasta, jos jättää ruokavaliosta pois sokerit. Sokerit ei tee ruoasta maukkaita vaan sokerisia. Joo muutaman päivän kuluttua huomaa miltä oikean ruoan maku tuntuu, mutta pitää ensin totutella sokerittomiin raaka-aineisiin. Kaikki viljatuotteet sisältää sokeria ja samoin peruna. Kaikki valmisruoat sisältää sokeria jopa jotkut pakastevihannekset.
      Normaali ihminen syö päivittäin uskomattoman määrän sokeria tietämättään.
      Noudattamalla vähähiilihydraattista ruokavaliota voi todellakin nauttia hyvistä mauista.
      Alkuvuodesta alkoi sokeriton lakko Facebookissa. Osallistujia on ollut 15 tuhatta ja pelkka positiivisia kokemuksia. No ei ei kaikki ole samaa mieltä, mikä onkin mahdotonta. Jokainen itse voi kokeilla elää ilman sokeria omalta kohdalta.
      Kannatta käydä lukaisemassa, jos on Facebook tili?
      https://www.facebook.com/events/732909966808753/

    • minundieettini

      Jos olisin sinun tilanteessasi, kuten olen ollut. Aloittaisin Nutrilett dietin. Ainoa vaihtoehto siinä on painon putoaminen. Silloinkin on hyvä muistaa "whoosh effect", lue netistä mitä se tarkoittaa. Harvat viitsivät oikeasti paneutua asioihin ja lukea asioista.
      Olen itse Nutrilett dieetillä ja hyvin menee. Juon aina, joka päivä suklaasheikin, kaksi kappaletta kerrallaan, siihen vettä reilu seitsemän desiä . Tuo kahdesti päivässä ja illalla vielä yksi pussi noin kolmen desilitran kanssa.
      Tällä dieetillä sen viidennen pussin voi korvata joillain vähäkalorisilla vihanneksilla, lähinnä lehtisalaattityyppisillä, itse en sitä tee, koska kärsin BEDsyömishäriöstä.
      Parin viikon välein pidän Whoosh päivän ja paino tippuu taas suht nopeaan tahtiin.
      Siis näin, jos haluat painon tippuvan. Itselläni paha kilpirauhasenvajaatominta, jota ei saada oikeisiin lukemiin. Tämä oli ainoa vaihtoehtoni. Pakkauksessa on 25 pussia ja kestää siis viisi päivää paketti, tämä maksaa noin 18€, Halvimmillaan Tokmannilta olen alle 17€:n saanut.
      Sinuna kokeilisin. Nälkä menee pian ohitse tässä kuurissa. Sitä mitä tapahtuu tämän kuurin jälkeen en tiedä, en ole ennustaja, kuten ei kukaan muukaan meistä. Nyt mennään näin ja tuntuu hyvältä ja oikealta vaihtoehdolta.

    • sikasikasika

      ap täällä hei!!
      Kiitoskaikista mahtavista viesteistä!:D
      en usko että munasarjoissani olisi ongelmaa? sillä olen käynyt luovuttamalla munosoluja ja silloin kyllä tarkasti katsottiin kaikki paikat läpi:D ja mitään muutavikaa ei munasarjoista löydetty kuin se että toinen tositosi korkealla eli terveysvaikutuksia niillä ei pitäisi olla:) kiitti vinkistä kuitenki! en ole kuullutkaan tuollaisesta:D ja eikös nuttraus ole vähän sama kuin easydiet? no niitä pusseja löytyy kyllä kaapista vielä aika määrä... ehkäpä lopetan sitten tämän "ruokavalion" ja aloitan uudestaan easydietin:) ja juu syön liian vähän, mutta eipä ole silti paino pudonnut vaan päinvastoin lihoin 72kiloon:( aloitan easydietin ja katsotaan laihtuisinko sillä:D ja sokeria on vältellyt niin hyvin kuin pystyn eli en itse sitä käytä missään ja koitan kaupassakin valita aina tuotteita missä eiolisi sokeria tosin täytynee tutkia paremmin jatkossa.
      en kaipaa herkkuja esim karkkia, leivoksia, jätskiä en vain kaipaa niitä eli ongelma ei ole mässäily kun en muutenkaan mitään epäterveellistä syö.
      no tulen kertoilemaan kuulumisia taas muutaman päivän sisään, mutta toki olisin kiitollisen jos kerrotte vielä vinkkejä:D näitä on kiva lukea ja itsellekin tulee aina tosi tsemppi olo kun lueskelee kokemuksia/vinkkejä:D

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1816
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      185
      1461
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      108
      1402
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      144
      1341
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      970
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe