Viikkotori

Taalinen

Kävin pitkästä aikaa Viikkotorilla. Onko se ollut aina niin sekava ja likaisen oloinen paikka? Entä nämä, ilmeisesti omistajan omat myyntituotteet? Jokaisessa hälytin ja huh, mitä tavaraa.

Sen lisäksi henkilökunta on aika ynseää, se punatukkainen myyjä on välillä hyvin töykeä. Kemissä saisi olla enemmän kirppareita, täältä ei montaa hyvää löydy edullisilla hinnoilla - joissa saa myös hyvää asiakaspalvelua.

21

1209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palataan.asiaan

      no kuka alemyyntien aikana kirpparia tarvitsee

      • vähänkäytettyyy

        Sinne vaan joululahjoja myymään!


    • kirppujuttui

      Mä en ymmärrä näitä viikkotori ketjuja kun kaikissa sitä mollataan ja etenkin asiakaspalvelua. Itse olen ollut tyytyväinen asiakaspalveluun, jäi itsellekkin hyvä mieli myyjän hymystä ja sanoista. :)

      Osassa pöydistä on kyllä aika kohtuuttomat hinnat, mutta jokainenhan pyytäää mitä tahtoo. Aina sitä jotain kuitenkin mukaan tarttuu.

      • myyjä-ostaja

        Ei kirpparilla asikaspalvelulla niin ole merkitystä paitsi että on huoneessa on puhdasta ja ei ole kohtuuttomia jonoja kassalle. Tavarathan on siellä tärkeintä. Kirpparimyyjät ei tarvitse tietää tavaroista sillä tavalla kuin varsinaisisa kaupoissa. Kumminkin periaatteessa tulisi seurata sen verran ettei varastella, etteikä myydä varastettua tavaraa.


      • Usko.Molo_Rytikari

        "Itse olen ollut tyytyväinen asiakaspalveluun"
        Minäkin olen ollut tyytyväinen. Minulla ei ole mitään negatiivista sanomista Viikkotorin asiakaspalvelusta. Tosin en ole siellä koskaan käynyt.
        Joko maahanmuuttajat ovat sen löytäneet? Olisi kiva tietää, jos joku maahanmuuttaja voisi käyttää samaa paikattua talvitakkia, jota olen itse kantanut vuosikymmenet.


    • tyytyväinenasiakas

      Minun mielestä kun vertaa viikkoria vuonna 2009 kun se oli erittäin sotkuinen ja epämiellyttävä, työntekijät olivat todella töykeitä ja silloin varasteltiin paljon. Nyt kun olen alkanut 2015 kesällä taas käymään siellä niin asiat ovat parantuneet huomattavasti. Paljon siistimpää ja myyjäkin oli todella huomaavainen minua kohtaan. Jäi todella hyvä kuva paikasta juuri tuon myyjän vuoksi ja nyt olenkin siellä käynyt viikottain. Onkohan tuo myyjä sitten omistajien tyttö, en tiedä, mutta hommansa hän osasi. Onko muilla sitten huonoja kokemuksia, onko tämä vain asiakaskohtaista?

      • vanhaasiakasvuosientakaa

        Olen käynyt kirppareilla monet vuodet ja pitänyt pöytiä. Viikkotorilla tavara liikkuu parhaiten (paras viikkomyynti aina siellä)
        Citykirppis on mukava ison ja avaran tilan vuoksi, mutta siellä tavara ei liiku niin hyvin.
        Pakko myöntää että viikkotorin omistajat, etenkin punapää osaa olla inhottava ja jotenkin röyhkeän oloinen. Säännöt hänellä muuttuu melkeimpä päivittäin. Miehestä on tullut ihan mukavan oloinen, ennen oli jotenkin tympääntyneen oloinen. Nyt en ole pitkään aikaan asioinut heidän kanssaan vaan minua on palvellut nuori tyttö. Ja nykyään ennemmin kyllä menenkin hänen luokse kysymään jos on jotain kysyttävää, hän osaa olla niin positiivinen ja huomaa että hän pitää työstään. Parempaan suuntaan mennään kokoajan viikkotorilla, palvelu on parantunut huomattavasti.


      • Kortitonhymy

        Hyvä kun muutkin ovat samaa mieltä punapäästä... Hymy on kortilla!


      • vastenm

        Henkilökohtaisten kaunojen purkaminen yleisellä palstalla tuntuu lukijoista vastenmieliseltä. Onko taustalla kateus työpaikasta tai jostain muusta?


      • ppaae

        Ei tässä mitään kaunoja kanneta eikä niitä täällä kerrota, vaan ihan asiakaspalvelusta annetaan palautetta ja tässä tapauksessa nämä palautteet ovat ihan todellisia.

        Yrittäjän kannattaisi aina muistaa se, että hän on yrityksen käyntikortti. Jos suuttuu negatiivisesta palautteesta, silloin kannattaisi katsoa peiliin.

        Itse olen aina tykännyt näistä nuorista työntekijöistä, ovat todella kivoja ja ystävällisiä.


      • ppaae

        ps. en minäkään pidä siitä citykirppiksen miehestä, mutta onneksi siellä on niitä kivoja myyjiä. Paikka vain on huomattavasti siistimpi kuin Viikkotori ja siellä on kivempi käydä sen vuoksi.


      • tärkein.seikka

        Ei kivuus niin oleellista ole tuollaisessa. Oleellista on että paikka olisi hyvin hoidettu ja varkaudet estetty.


      • Armas.Mulkunen_takaa
        vanhaasiakasvuosientakaa kirjoitti:

        Olen käynyt kirppareilla monet vuodet ja pitänyt pöytiä. Viikkotorilla tavara liikkuu parhaiten (paras viikkomyynti aina siellä)
        Citykirppis on mukava ison ja avaran tilan vuoksi, mutta siellä tavara ei liiku niin hyvin.
        Pakko myöntää että viikkotorin omistajat, etenkin punapää osaa olla inhottava ja jotenkin röyhkeän oloinen. Säännöt hänellä muuttuu melkeimpä päivittäin. Miehestä on tullut ihan mukavan oloinen, ennen oli jotenkin tympääntyneen oloinen. Nyt en ole pitkään aikaan asioinut heidän kanssaan vaan minua on palvellut nuori tyttö. Ja nykyään ennemmin kyllä menenkin hänen luokse kysymään jos on jotain kysyttävää, hän osaa olla niin positiivinen ja huomaa että hän pitää työstään. Parempaan suuntaan mennään kokoajan viikkotorilla, palvelu on parantunut huomattavasti.

        "tavara ei liiku niin hyvin"
        Mielestäni tavaran liikkuminen ei ole niinkään tärkeää kuin että se kävisi kaupaksi. Kyllähän siellä on monenlaista hypistelijää, jotka liikuttavat tavaroita ja joita joutuu tarkkailemaan, että eivät pistä tavaroita laukkuunsa maksamatta. Tärkeitä on kuitenkin, että tavarat kävisivät kaupaksi ja että ne maksettaisiin ennen poiskuljetusta.


    • Käytöstavat

      Viikkotorin punapää on ihan mukava, mutta se sen ukko on aina naama norsunpiip ja tiukassa on sanat: "hei, kiitos" ja saatika nyt hymy, vaikka ihan kyseisen firman vakioasiakas olenkin. Musta vaan kauppiaan/yrittäjän kuuluis omata edes jonkinlaiset käytötavat.. Vois se äijä ottaa mallia vaikka siitä nuoresta mustatukkasesta myyjästä.

      • ei-kiinn

        Tympeää tuollainen kaunojen purku. Ei meitä kiinnosta.

        Muuten olen sitä mieltä, että Jämerä ja vakava henkilö kirpparilla on parempi pitämään järjestystä ja torjumaan varkauksia kuin joku lirkku.


      • Anonyymi

        Tuo punapää on kaikkea muuta kun mukava antaa porttikieltoja ilman mitään syytä ykskin sai vanhemnan mallisten lastenvainujen vuoksi siinä kun oli joki metalliosa miksi piipas. Yks taas kun oli ollut kylmä metallilukko taskussa joku taas ihan vaan jonkun muun metalli tai eloktrinilaitteen tai muisti tikun vuoksi

        Mitään ei koskaan löydy kun mitään ei ottukkaan mut kielto tulee aina ihan kaiken varoiksi et siitä tosi mukavasta punapäästäsi.


    • Perehtynyt

      Moni kuulemani ihminen olisi ottanut pöydän Citykirppikseltäkin, mutta kun olisivat halunneet samanlaiset tilavat kun on Viikkotorilla, jossa on oma kunnon loossi, johon mahtuu mattoja, lamppuja ym tavaraa, kivempi myydä omalta pöydältä kun siitä mattorykelmästä ja tarraliimat hieman huonoja kirjoille ja cd-dvd levyille, pöydöntuotto jää muuten vähäiseksi pienissä pöydissä. Viikkotorilla pöydöntuotto ihan kiva. Muutoin molemmat ihan hyviä.

      • daajama

        Jaa, kyllä mulla on mennyt paremmin Citykirppiksellä. Parhaiten meni Krojupuodissa, mutta harmi ettei sitä ole enää.

        Tässä vertailua: Krojupuoti n. 300 euroa pari viikkoa, Citykirppis n. 150 euroa viikko, Viikkotori n. 90 euroa viikko. Hinnat ovat olleet aina sellaisia, että menee. Kummastutti vain se ettei Viikkotorilla voi enää katsoa lappuja kesken myyntikauden.


    • viikon

      eihän siellä haise kun valkossipuli kun käy hyi vittu siel en enää käy.

    • Anonyymi

      On ja ylihinnoteltu.

      Ja yhden myyjän arkiharrastus on myös ihmisten mustamaalaus ja maineen lyttäämäinen jakelee porttikieltoja ihmisille väärien hälytysten vuoksi. Eli vaikka voi todistaa ettei ole viennyt mitään niin porttikielto annetaan ihan varmuuden vuoksi mikä kyllä aika outoa. Ei ole varmaankaan lukennut ettei hälyttimet huuda vaan varkaille vaan ihan rehellisellekkinjoilla vaan sattuu olemaan jokin asia minkä paljastin lukee virheelisesti hälyttimeksi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe