**suuseksi on terveellistä naisille Ehkäisee masen

Suuseksi-terveyttä

***Uusin tutkimus väittää: suuseksi on terveellistä naisille – Ehkäisee masennusta

Olen - Energinen . . . Vapaa -Sinkku . . .
Hersyvä -Herkku Puuttuu Sydämellä . . . Näkevä . . .
Sielun Kaunis Nainen . . .
Rakkaus on Pyyntetön se Ei pyydä Mitää se Ei vaadi mitää . .
Olemme luojan Luodut Meissä Luodaan . . .
Kehomme. . . Ilmentää . . .
Mitä Sisällämme tapahtuu. . .
Olemme Sielumme ilmaputareita
Rakkautta ei tarvitse etsä Rakkaus asuu Meiessä
Yhdessä Siäisen Ilmauksen Maukkauden Lähteelle
Maukauden Rakkaus On Sisäisen Ilon Ilmausta & &
Teveet Testosteronit . . . Rikkaudeksemme . . .
Nainen Kuka Oletkin . . .
Avaa Sydämesi Rakkaudelle. . Kaurkaus-Vuosi Valloita . . .
Tahdon - Aika . . . Juuri Nyt . . .
Nöyrä - Palveleva Rakkaus On aina Hyväksyttävä Itse . . .
Malli : Hetero / Anali /Suuseksi Terveet Testosteronit . .
Suuseksi ...Parantaa Päiväsi . . .Eloisaksi . . .
Iloksi sekä rentoudeksi Energiat . . .
Janoa elämää . . .
Aito-Moraale

3

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pieruseksiäihanaa

      Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat.

    • Seksin-Aika

      Naisen seksuaalinen mielihyvä - 1/03
      Hae artikkeleista
      Artikkeliryhmät
      Hakusanat
      01.01.2003
      Parkinson-postia 1/03

      Seksuaalisen mielihyvän oletetaan olevan jotensakin itsestään selvää, kun se on osa toimivaa parisuhdetta. Jos parisuhde ei jostain syystä toimi molempiin suuntiin yhtä hyvin tai kun partneri puuttuu kuoleman tai muun syyn vuoksi, muuttuu mielihyvän olemus.

      Masters ja Johnson tutkivat ensimmäisenä mies-naisterapeuttiparina seksuaalisia reaktioita. Heidän ensimmäinen julkaisunsa on vuodelta 1966, vajaa 40 vuotta sitten. Masters kuoli vuonna 2001. Niinkin myöhään kuin 20 vuotta sitten he vielä kirjoittivat, että “seksi ja seksuaalisuus muodostavat yhden jäljelle jääneistä tietämättömyyden linnakkeista, joita kulttuuri pönkittää.” Näin tuntuu yhä olevan ainakin varttuneen naisen kohdalla.

      Seksi ja seksuaalisuus mainitaan usein yhdessä, mutta ne merkitsevät eri asioita. Seksi on tekemistä - miehillä vielä enemmän tekemisen suuntaista, naisille perinteisesti enemmän olemisen suuntaista. Seksin muodot on Bullough’n mukaan jo kirjattu historian ja taiteen sivuilla –lukuun ottamatta niitä kohtia, jotka liittyvät teknologiseen kehitykseen, esimerkkinä hyrisevät laitteet kuten sauvat. Seksuaalisuus tarkoittaa kokonaisvaltaista kokemusta tai täyttä elämää. Se sisältää mahdollisuuden tai kyvyn reagoida eroottispainotteisesti. Kun on kysymys kokemuksesta, ei kannata väitellä oikeasta ja väärästä. Pikemminkin voisi pohtia yleisiä standardeja suhteessa siihen ihannekuvaan, mihin pyritään, mutta jota ei välttämättä koskaan saavuteta, tai mikä on käytäntö omalla kohdalla.

      Seksin ei enää oleteta kiinnostavan varttuneita ja saatetaan myös olettaa, että vanhemmat ihmiset eivät ole kiinnostuneita uudesta teknologiasta. Elämme hyvin teknistä aikaa ja teknisistä välineistä puhuminen on nuorille hyvin luontevaa, mutta vanheneva väestö tarvitsee asiaankuuluvaa tietoutta ja harjoittelua.

      Seksuaalinen vietti ja seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen eivät kulje käsi kädessä kehon muutosten mukana tai lopu, kun partneri katoaa tai kuolee. Seksi ja seksuaalisuus eivät katoa myöskään iän myötä, vaan saattavat jopa vahvistua, samalla kun sopivan partnerin löytyminen vaikeutuu.
      Seksi ja seksuaalisuus eivät katoa iän myötä, vaan saattavat jopa vahvistua.

      Seksuaalinen halu saattaa myös lisääntyä odottamattomana lääkkeen sivuvaikutuksena aiheuttaen sen, että tyydyttämisen tarve on suurempi kuin partnerin vastaava. Suhteen säilymisen kannalta on tällöin hyvä miettiä vaihtoehtoisia keinoja mielihyvän tarpeen taltuttamiseksi. Nuo yllä mainitut hyrisevät laitteet voivat olla yksi vaihtoehto.
      Jokaisella on tarve olla haluttu, tarvittu ja rakastettu. Se on osa identiteettiä.

      Vanhuudessa elimistön toiminta hidastuu, mutta rakastelun kohdalla se ei periaatteessa merkitse paljon. Vanhenevan naisen seksuaalinen historia yleensä kertoo sen, mitä hän odottaa elämältä vanhetessaan ja mistä hän on tai ei ole kiinnostunut. Asiat pysyvät samannäköisinä muutoksenkin edessä.

      Naisen normaalius on usein ulkopuolisesti määritelty suvun jatkamisen funktiona — jopa siinä määrin, että on vaikea erottaa seksuaalista tarvetta perheen perustamisen tai sen ylläpitämisen tarpeesta. Ajatellaan virheellisesti, että perhe on yhtä kuin parisuhde ja sen tarpeet. Lapset ovat osa perhettä, mutta eivät saisi olla osa pari suhdetta, sillä muuten se saattaa johtaa käytäntöihin, joita kutsutaan insestiksi. Ihanne tai olemassa oleva seksuaalinen käytäntö on määräytynyt maan tapana pikemminkin kuin naiselle itselleen kuuluvana oikeutena. Saattaa olla mielenkiintoista tietää, että termit sekoittuvat jopa siinä määrin, että niissä artikkeleissa, joita minulle annetaan seksuaalisuuteen liittyen, ei aina ole edes mainintaa seksistä, vaan usein puhutaan perhe-elämästä. Lisääntymiseen liittyvän kehityksen on katsottu olevan seksuaalisuuteen tai seksuaaliseen terveyden edistämiseen liittyvän kehityksen tiellä.

      Julkilausumissa naisilla on oikeus hyvään seksielämään, tosin ei vain ole kovin selvää, mitä hyvä seksielämä tarkoittaa. Jokaisella on tarve olla haluttu, tarvittu ja rakastettu, se on osa identiteettiä. Ihmiset itsekin havaitsevat tämän; opiskelijat ovat kurssikartoituksissa tulleet samaan tulokseen.

      Oikeutta seksuaaliseen mielihyvään on hieman vaikeampi määritellä, sillä apua ei juuri löydy. Mielihyvän määrittelyssä on hankalaa se, että riippuen mm. sukupuolesta ja elämäntilanteesta se saattaa merkitä eri asioita eri henkilöille eri ikäkausina. Oppikirjoista puuttuu mielihyvän määritys, sillä sen vain oletetaan olevan olemassa tai siitä ei saa maan tavan mukaan puhua. Seksuaalinen mielihyvä on tietenkin perusterminä sama miehille ja naisille. Sen tunneomainen merkitys tai tavoittelu saatetaan nähdä erilaisena, moraalisena, ja erilaisena eri sukupuolille: sopivana miehelle. Maan tavan mukaan mielihyvää etsivä nainen voi olla huonosti käyttäytyvä, moraalisesti arveluttava henkilö.

      Aistit toimivat seksuaalisen mielihyvän lähtökohtana ja kosketuksen osalta lähtökoh

    • Ittietotalonvävy

      Tuli testattua , kiitos rouvat kun eivät tiedä taas missä lakanat pöllysi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe