Haluun romanttisen suhteen!

eimeejakeluun

Miks on niin vaikeaa tajuta miesten, et nainen ei välttämättä ole tiderpano-tyyppiä, vaan haluaa romanttisen miehen, ei mitään jyystäriä.

Enkä tällä tarkoita mitään tonnin lahjoja ja samppanjaa, vaan ihan tavallista huomaavaisuutta ja hellää yhdessäoloa. Se kiihottaa mun naisellisia tunteita, ei mikään heti suihin-meininki. Oon nainen !!!!

Kiukuttaa, kun miehet ei tajuu, vaikka ihan selvästi niilläkin on romantiikan taju ja kaipuu mukana matkassa. Sitäpaitsi jos on romanttinen, niin suhteella on mahdollisuus kestää paremmin, seksuaalinen jännite katoaa uutuudenviehätyksen jälkeen, mut romantiikka herättää rakkaudentunteita ja halua rakastella. Ainakin mulla. Joskus tietenkin suhteessa on kova panokin romantikollekkin oikea hetki;), en sitä tarkoita!

17

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Looginmiror

      Kiukuttelvaa ämmää ei kukaan mies haluu tajuu.tajuutsä?

      • niinolleet

        Mitenkähän aloituksesta saa kuvan kiukuttelusta. Sen sijaan sinun kirjoituksestasi saa. Itse muuten olen ihan vaan aikojen saatossa tutustunutkin sellaisiin kiukutteleviin, lapsellisiin miehiin ja ihan oikeasti aika luotaantyöntävää ja ylläri ylläri ovatkin poikamiehiä.


      • aloittajaa

        Kiitos puolustuksesta niinolleet:))

        Loogonille tiedoksi, etten TODELLAKAAN ole kiukuttelija, saa aika pitkään kiristää mun pinnaani, ennenkun se katkee, mut katkeehan se joskus, kelläpä ei, varsinkaan jatkuvan haluunpannasua-juntteilun takia.


    • Eimeenallekarkitasan

      Olen romantiikkaa janoava mies suhteessa järkiperäisen naiseen. Arvaa onko romantiikkaa?

      • kjhfkjdhkdjfhkdfjgh

        Syö ite kaikki, ihan kaikki jonain päivänä, ryystät kaiken veren niinkuin vampyyri ja jätät kuivan raadon hilluun parisängyn puoliskolle, kun ite meet katsomaan romanttista elokuvaa YKSIN.


      • Romanttinennainen

        Ikävä kuulla. Mutta se on hyvä kuulla että siis romanttisia miehiä ON ihan oikeasti olemassa, eikä vain saduissa. :-) Mikähän siinä onkin että ne epäromanttiset naiset sitten saa monesti ne romanttiset miehet - ja päinvastoin. Harmi. Romantiikkaa kun ei voi opettaa toiselle, se tulee itsestään tai sitten ei. Toiselta pyydettynä (jos tajuat), sen hohto hiipuu.


    • Romantiikkaeikohtaa

      Juu, en tiedä miksi ei aina ne romanttiset ajatukset kohtaa. Kannattaa puhua asioista avoimesti ja toimia sen mukaan. Itse olen turhaan sitä romantiikkaa odottanut 25 vuotisessa suhteessa, että olis ihan kiva joskus edes. Juuh, turha toivo! Eipä aina auta puhuminenkaan, ikävä kyllä. Toivottavasti sulla ei käy samoin.

    • bihtari

      Oon ollutkin sinkkuna tosi pitkään, monta vuotta ilman suhdetta, vaikka tarjolla olisi kyllä vaikka mitä "hyvää" täällä pääkaupunkiseudun lihatiskillä...

      En ota mitään kontaktia, jos mies ei tajua vetää oikeesta narusta. Pitäköön ittensä sitten, niin pidän minäkin.

      Eniten inhoan siitä, jotka vääntää seksuaalisuudesta ja romantiikasta vitsejä ja kommentteja romanttisissa tilanteissa, jotka tappavat romanttisen tunnelman ja estävät häpeäntunteella kaiken sellaisen "tunteilun" jatkossakin.

      En vaan jaksa väänättää väkisin hymyä jostain lapsellisesta tissivitsistä.

      • alskdj0239

        Itse en tee mitään asian eteen, vaan odotan että miehet tekee kaiken.
        Onnea yksin olemiseen loppuelämäksi.


      • Himos

        Ehkä kannattaisi kuitenkin flirttailla, Jos joku kiinnostaisi sinua . Kyllä mies sen huomaa, jos ei,,niin sitt ehkä on varattu


      • eiimeejakeluuun

        Joo oot tavallaan oikeessa, mut tässä homojen kehittämässä panokulttuurissa siillä tyylillä irtoo todennäköisesti ,ainoastaan varvit kuntosalin paskahuussissa..

        kiitti vinkistä, valopää. oon kyllä yrittänyt välittää uroksien tajuntaan, et oon aidosti kiinnostunut heistä ja viihdyn seurassa, mut ei mee jakeluun, et kyseessä on kiinnostus vaikka en sellanen oo jokaiselle läsnäolijalle. ja jos mies on kiimasamun seurassa, niin kuinka sekasin luulet sen menevän, jos alan vielä heilutteleen sille tissejäni, täh?

        viidun ääliöt.


    • Romanttinenmiesvastaa

      Aloittajanainen, olet ihan oikeassa. Romantiikka suhteessa on kaiken a ja o. Ilman sitä ei ole eikä tule mitään pysyvää suhdetta. Pelkkä seksi ei mullekaan riitä. Toisesta pitää myös tykätä oikeasti ja arvostaa tätä aidosti.

    • romanticoheikki

      Naisilla Romantiikka tulee ensin ja sitten seksi, miehillä se on päinvastoin ;)

      • gyrsiintynyt

        näin on, mut ihmeen vaikeeta on täyspäisenkään miehen tajuta tätä. ovat tottuneet kännisiin testoakkoihin. alkoholi nimittäin nostaa naisilla testosteronin määrää 100-300 %. tuo 300 % nousee yhteisvaikutuksesta e-pilsujen kanssa. miehillä nousee kans viinasta naishormoni, muttei läheskään niin radikaalisti. Siks miehet alkaa leperteleen rakkausjuttuja kännissä...eli miehet:kun meette pikapanolle kännisen akan kans, niin se on hormonihomoilua. vetäkää itteenne tää.

        ei mitään kunnioitusta ja hyvää kohtelua saa nainen, joka ei haluu kännisekoilulla aloittaa suhdetta. syytetään pelimimmiksi ja rahan perässä juoksijaksi, kun eivät raukat barembaan pysty.

        oon yhä turhautunut ja vihainen ja miehet: SE ON TEIÄN SYY.


    • Romantiikankinvoitappaa

      No minä olen läpeensä romanttinen mies. Ja mitä mä olen huomannut, niin tää tavallaan on vaan taakka naismarkkinoilla, jos näin voitas sanoa... Jotenkin kaikki on nykyään niin raadollista...Jo ensinnäkin se, että pääsee kirjoittelemaan vaikka treffisivulla naisen kanssa on haasteellista, koska nää seksinvonkaajaääliöt on sen pilanneet, mutta toisaalta taas on se, että pitäis laittaa väkisin se valokuvakin itsestään, vaikka senkin voi laittaa sähköpostilla... Sitten huvittavinta kaikessa on se, että joskus pääseekin jutustelemaan, niin sitten olen tosi ihana...mutta ootas kun laitan kuvan, niin sitten en olekaan...Vaikka vastapuolen omassa profiilissa oikein mainostetaan sitä toissijaiseksi. Ok. En ole mikään harteikas, lihaksikas malli, mutta en kukkakeppinörtti ja finninaama...mutta ei sitä oikeastaan olemalla mies ja ajattelemalla fiksusti paljoa pääse juhlimaan... Toisaalta, sitten kenen kanssa olen seurustellut, ovat tykänneet läsnäolostani ja kaikesta... Ei vaan ole se ihan oikea sattunut kohdalle.

    • Ei miehet olisi heteromiehiä jos olisivat yltiöromanttisia ja se on Testosteronin ansiota

      Väitän myös, että jos laitetaan miehiä riviin, niin naiset poimivat joukosta ne, joilla testosteronitasot ovat korkealla, eikä niitä, jotka ovat enemmän kiinnostuneista elämän pehmeistä arvoista, kuten runoista, romantiikasta ja kynttilanvalosta.

      Toki jotkut miehet osaavat vetää roolia jonkin aikaa.

      Vanhemmat miehet voivat jo hormonitasojen laskettua ja elämänkokemuksen kartuttua olla kiinnostuneempia romantiikasta.

      • alloittajaa

        mun mielessä oli just se romanttisuus, mikä tulee mieheltä, kyllä mä otan vastuun pöydän kattamisesta...

        mut huolenpito, auttaminen ja suojeleminen on mun mieleen ja kyllä tietysti mies joskus saa niitä kukkiakin tuoda, jos kehtaa, se on jo vakavaa...

        nykysyhteissa tuntuu, et miehet on jotain petoja, jotka vaan koittaa repiä housut jalasta ja sydämen hajalle ja sit ne sanois, et tätähän sähalusit. mikä on tosi paradoksaalista, koska totta helevetissä haluan seksiä, mut oman rakkaan kans sellasen, joka ei vedä mattoo alta.

        romantiikanvoitappaa.lle sanoisin, et jos mies on liian tunteessa, niin se todellakin voi olla häiritsevää. itellä just yks kokemus miehestä, jolta järjen vein. tuntui, et sillä oli vaan omat tunteet kaikki kaikessa, koska oli niin liekeissä, ettei ees välittänyt tutustua...eli tais olla vaan seksi mielessä, vaikkakin tunteiden viittaan puettuna, mut onneks en oo tyhymä, koska tuotakin kikkaa moni kusipää käyttää.

        mut kuten sanoit, niin juttelussa ja petipuuhissakin romanttinen mies voipi olla pekkaa parempi, olis ainakin mulle mieleen ajatus aviojyystämisestä on HIRVEÄÄÄÄÄÄÄ:

        en oo muuten nyt tällä hetkellä kipeenä raivosta, oli tuos aika kiva tapaaminen yhen kivan kundin kans ja vaikkei ollut varsinaista romantiikkaa, niin mukava olo tuli kuitenkin:)) asiallinen heebo, osas jopa puhua...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10142
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2934
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      192
      2747
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1556
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe