Taitoluistelu-uutisia

Olesia_ja_Max

"Jäätanssijat Olesia Karmi (23) ja Max Lindholm (25) lopettavat yhteisen jäätanssiuransa. Lopettamispäätöksen teki Lindholm henkilökohtaisista syistä johtuen. Jäätanssista pari ei kuitenkaan luovu sillä sekä Karmi että Lindholm toivovat jäätanssiuransa vielä tulevaisuudessa jatkuvan sopivan parin löytyessä."
http://www.stll.fi/?x2126=6710977

Suomesta sopivaa paria ei ainakaan tule löytymään.

43

1728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alisan_debyytti

      Suomalainen Alisa Efimova luistelee ensimmäisen kansainvälisen pariluistelukisansa huomenna Sarajevossa. Alunperin kilpailu piti alkaa jo jo tänään, mutta osa tuomareista saapui myöhässä, jonka takia huomenna luistellaan sekä lyhyt- että vapaaohjelma.

      • Alisan_debyytti

        Alisa ei koskaan päässyt matkustamaan Sarajevoon, joten kansainvälinen debyytti tapahtuukin vasta Hellmut Seibt Memorial -kilpailussa Itävallassa. Pariluistelu on ohjelmassa perjantaina ja lauantaina. Kisassa on mukana vain 4 paria, yksi näistä on Marchei/Hotarek.

        Tulossivu
        http://skateaustria.lvps91-250-98-130.dedicated.hosteurope.de/img/competition/1.2015_16/00024/index.htm

        Alisa oli parinsa kanssa Venäjän Cupin finaalissa toinen, mutta kisassa ei ollut mukana muita huippupareja kuin Bazarova/Deputat. Toivottavasti Alisan hypyt onnistuvat Itävallassa, koska Alisalla on ollut suuria vaikeuksia hypyissään viime aikoina. Hyppyjä lukuunottamatta parin luistelu on oikein hyvännäköistä ja esimerkiksi kolmoistwist on komea ja korkea.


      • Debyyttikisasta

        Ihan kohtalainen debyytti Alisalta parinsa kanssa. Lyhytohjelmaan sattui isoja virheitä, mutta vapaaohjelma oli jo paljon parempi. Pisteitäkin tuli kaikkiaan ihan mukavasti 162. Pari oli kisan toinen Marchei/Hotarek -parin jälkeen.


    • Jäänkaipaamaan

      Olesian ja Maxin lopettaminen on todella ikävä uutinen, koska oli piristävää nähdä kaksi erityyppistä, hyvää jäätanssiparia kisaamassa SM-kullasta.

    • PM_kilpailut
    • Kiinnostunut1234

      Miksi Järvenpää ei ole joukkueessa?

      • Kisat_liian_lähekkäin

        Varmaan sen takia, että Anni oli juuri nuorten olympialaisissa Norjassa.


    • Ketkä_lähee_JMM

      Minkähän ihmeen takia liitto ei ole julkistanut junioreiden MM-kisoihin lähteviä luistelijoita?

      Viimeinen päivä ilmoittaa luistelijat ISU:lle meni umpeen jo kaksi päivää sitten.

    • PM_kisoista

      Streami PM-kisoihin.

      http://livestream.com/AirWorks/events/4870462

      Seniorit luistelevat vasta ylihuomenna. Junioreiden kisat alkavat tänään kello 17.45.

      Aikataulu. Ajat Suomen aikoja.

      27.2.
      13.10 Senior Men Short Program
      14.55 Senior Ladies Short Program

      28.2.
      11:00 Senior Men Free Skating
      13.10 Senior Ladies Free Skating

    • Stremia

      Streami Hellmut Seibt Memorial -kisoihin.

      http://livestream.com/accounts/6224864/events/4862564

      Suomalaisista kisoissa luistelee mm. Luhtonen. Suuria tähtiä kisoissa ei esiinny, mutta pareissa luistelee mm. Marchei/Hotarek sekä puoliksi suomalainen pari Efimova/Korovin. Miesten kisasta luistelevat puolestaan mm. Mikhail Kolyada ja Michal Brezina.

      Aikataulu. Ajat Suomen aikoja.
      Tänään
      16.00 Naisten lyhytohjelma
      19.45 Miesten lyhytohjelma
      21.30 Parien lyhytojelma kello

      Huomenna
      15.25 Naisten vapaaohjelma
      18.50 Miesten vapaaohjelma
      21.20 Parien vapaaohjelma

      • Aikataulusta

        Näyttäisi että vapaaohjelmien aikatauluja on hiukan muutettu.

        Uusitut vapaaohjelmien aikataulut
        15.15 Naisten vapaaohjelma
        18.45 Miesten vapaaohjelma
        20.45 Parien vapaaohjelma


    • PM-kisoista

      PM-kisat voi katsoa linkin videosta, jonka alla lukee: The Nordics / Nordic Open 2016 - 27.2.16 - Part 1.

      http://livestream.com/AirWorks/events/4870462

      Vivecan lyhytohjelma löytyy kohdassa 3h 52min
      Jenni löytyy kohdassa 3h 35min

      Molemmilta hyvät ohjelmat. Viveca on on toisena (58.17) ja Jenni neljäntenä (54.37). Vapaaohjelma tänään kello 13.10. Miesten vapaaohjelma alkaa kello 11.

    • Adian_Pitkeev

      Huhut kertovat että Adian Pitkeev olisi siirtynyt Eterin tallista Elena Buyanovan valmennukseen. Buyanovan valmennukseen kuuluvat tällä hetkellä muun muassa Adelina Sotnikova ja Maxim Kovtun.

      Tuskin tässä taustalla on mitään muuta kuin että Eterillä on paljon valmennettavia ja aika ei riitä kaikkien valmennukseen tavalla, joka tyydyttäisi kaikkia osapuolia.

      • Sergei_Voronov

        Adian Pitkeevin siirtyminen Elena Buyanovanin valmennukseen on vahvistettu. Vahvistettu on myös Sergei Voronovin siirtyminen Inna Goncharenkon valmennukseen. Myös Voronov lähti Eterin tallista. Goncharenko valmentaa muun muassa Elena Radionovaa.

        Molemmille varmastikin hyvä siirto, koska Buyanovalla ja Goncharenkolla ei ole kovin isoa ryhmää valmennettavanaan, toisin kuin Eterillä.


    • Cup_of_Tyrol

      Cup of Tyrol, Itävalta 9.-13.3.2016

      Ihan mielenkiintoinen kilpailu tämäkin. Osallistujalistoilta löytyy muun muassa Lipnitskaya, James/Cipres, Bazarova/Deputat sekä Koreassa senioreiden mestaruudellaan suurta huomiota herättänyt Young You.

      Suomalaisista kilpailussa luistelevat muun muassa Jenni Saarinen ja Joanna Kallela.

      Osallistujat
      http://skateaustria.lvps91-250-98-130.dedicated.hosteurope.de/img/competition/1.2015_16/00027/index.htm

      Streami
      http://livestream.com/accounts/17047752/events/4849347

    • pkms

      Kiitos kaikista näistä vinkeistä!

    • Lisää_kisoja

      Coupe du Printemps, 10.-13.3.2016

      Kilpailun nimekkäimmät lienevät Denis Ten ja Takahito Mura. Suomalaisista kisassa luistelevat muun muassa Liuba Efimenko ja Karoliina Luhtonen.

      Streami
      https://www.youtube.com/watch?v=iVL0VAF9RkU

    • 3_H_kaikki_paitsi_2A

      Itävallassa luisteli junioreissa Suomen edustajana Petra Laakkonen. Tekniset pisteet vapaa-ohjelmassa parhaimmat ja komponenteissa hieman heikompi. Uusi tulokas Suomessa? Never heard.

      • Itävallan_kisasta

        Petra taisi nousta vasta täksi kaudeksi kisaamaan junioreihin, joten siinä mielessä kyseessä on uusi nimi, mutta Petra on kyllä kisannut jo useita kansainvälisiä kisoja tällä kaudella.

        Petran vapaaohjelma löytyy tällä hetkellä linkin ensimmäisestä videosta noin kohdasta 2h49min. Parien lyhytohjelma alkaa tänään kello 15, jolloin kyseinen video siirtyy alemmaksi.

        http://livestream.com/accounts/17047752/events/4849347

        Yllä olevasta linkistä voi tänään katsoa senioreiden kilpailut.

        Aikataulu
        15.00 Parien lyhytohjelma
        16.00 Naisten lyhytohjelma
        18.45 Miesten lyhytohjelma


      • Friikki

        Katsoin tuon luistelun ja väittäisinpä, että tästä luistelijasta kuulemme vielä. Upeat hypyt!


    • Kiikaa12

      Petra Laakkonen (Tappara) on viime vuoden noviisien Suomen mestari ja Pohjoismaiden mestari.

    • James_Cipres

      Saapa nähdä miten Vanessa James / Morgan Cipres onnistuvat MM-kisoissa, koska viimeisin kilpailu ei mennyt putkeen ja heti kisan jälkeen tunnelmat parin välillä olivat kireähköt. Ohessa lyhyt video kilpailun jälkeisestä sananvaihdosta, joka päättyi Vanessan pikalähtöön K&C -sohvalta.

      https://www.youtube.com/watch?v=O24-Snksbkg

    • Team_Challenge_Cup

      Team Challenge Cupiin osallistuvat luistelijat on julkistettu. Kilpailu luistellaan parin viikon kuluttua.

      Kilpailussa on mukana kolme maanosaa; Eurooppa, P-Amerikka ja Aasia. Miesten ja naisten kisassa on mukana kolme luistelijaa per joukkue, pareissa ja jäätanssissa on mukana kaksi paria per joukkue. Joukkueen kokoamista rajoittaa sääntö, että kaikissa lajeissa pitää olla edustaja vähintään kahdesta maasta. Eli esimerkiksi parit pitää tulla eri maasta ja naisten kisassa voi olla vain kaksi luistelijaa samasta maasta. Lisäksi näissä kisoissa on joitakin hyvin erikoisia sääntöjä, kuten esimerkiksi se, että sekä parien että jäätanssin kisassa heikomman parin tulos ei vaikuta millään tavalla joukkueen tulokseen.

      Kisoissa on mukana kolme tuoretta mestaria juuri päättyneistä MM-kisoista sekä lisäksi pari muuta mitalistia. Ainut poissa oleva mestari on Javier. Myöskään Yuzuru ei ole mukana, mutta pronssia voittanut Jin on.

      Edellä mainituista seikoista johtuen miesten kisa ei vaikuta hirveän kiinnostavalta, varsinkin kun myöskään MM-kisojen toiseksi paras eurooppalainen, eli neljänneksi luistellut Kolyada, ei ole mukana. Euroopan miesten joukkue vaikuttaa ennakkoon ajatellen selvästi kisojen heikoimmalta. Euroopan joukkueessa ovat mukana Brezina, Kovtun ja Voronov. Tilannetta ei paranna, että sekä Brezina että Kovtun ovat tunnettuja korkeasta epäonnistumisprosentista.

      Naisten kisa vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Euroopan joukkueessa ovat mukana Medvedeva, Radionova ja Rodeghiero. Lisäksi kisoissa on mukana iso liuta tuoreiden MM-kisojen TOP 10 luistelijoita.

      Pareissa ja jäätanssissa Eurooppaa edustavat Stolbova/Klimov ja della Monica/Guarise sekä Papadakis/Cizeron ja Capellini/Lanotte.

    • Sotskova_uuteen_ryhmään

      "Adian Pitkeevin siirtyminen Elena Buyanovanin valmennukseen on vahvistettu. Vahvistettu on myös Sergei Voronovin siirtyminen Inna Goncharenkon valmennukseen. Myös Voronov lähti Eterin tallista. Goncharenko valmentaa muun muassa Elena Radionovaa.

      Molemmille varmastikin hyvä siirto, koska Buyanovalla ja Goncharenkolla ei ole kovin isoa ryhmää valmennettavanaan, toisin kuin Eterillä."

      Elena Buyanovan ryhmä vahvistuu entisestään kun senioreihin ensi kaudeksi siirtyvä Maria Sotskova siirtyy tähän ryhmään. Huhujen mukaan Buyanova on viime aikoina etsinyt aktiivisesti uusia huippuja ryhmäänsä ja työ on tuottanut myös tulosta. Tosin Radionova, jota Buyanova viime vuonna talliinsa houkutteli, ei ainakaan toistaiseksi ole tarjouksiin tarttunut.

    • Olesia_ja_Max
    • Challenger_kisat

      Ensi kauden Challenger-kisat on julkaistu.

      http://static.isu.org/media/318629/2002-decisions-of-the-council.pdf

      Kokonaan uutena paikkana sarjaan tulee tulevalle kaudelle mukaan Kievissä luisteltava Ukrainian Open. Lisäksi Italiassa luisteltava Lombardia Trophy sekä Kanadassa luisteltava Autumn Classic palavat sarjaan vuoden tauon jälkeen.

    • Parien_vaihtumisia

      Viimeisen viikon aikana on julkistettu muutamia merkittäviä parien hajoamisia. Viime viikolla tuli tieto, että Peng Cheng / Zhang Hao ja Yu Xiaoyu / Jin Yang -parit ovat hajonneet. Samalla tiedotettiin, että Peng Cheng luistelee jatkossa Jin Yangin parina ja Yu Xiaoyu luistelee Zhang Haon parina.

      Tällä viikolla puolestaa julkistettiin tieto, että viime vuoden junioreiden MM-kultaa voittanut jäätanssipari Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov on hajonnut. Samalla tideotettiin, että Mozgovin uusi pari on Betina Popova. Sekä Yanovskaya että Popovan edellinen pari, Yuri Vlasenko, etsivät itselleen uutta paria.

    • Kisakalenteri
    • Efimova_Korovin

      Puoliksi suomalainen pari Efimova/Korovin on nimetty Venäjän maajoukkueryhmään, joka pitää sisällään sekä A-joukkueen että reservijoukkueen. Hieno saavutus Alisalta, joka luisteli vasta ensimmäisen kautensa uuden parinsa kanssa ja aloitti pariluistelun vasta pari vuotta sitten. Ei Alisalla vielä ole mitään mahdollisuuksia Venäjän varsinaisen maajoukkueen ryhmään, mutta ehkäpä parin vuoden päästä on kun Volosozhar/Trankov ja Kavaguti/Smirnov ovat lopettaneet.

      • GPSSäovat

        Efimova/Korovin on saaneet paikan Rostelecom Cupiin eli Venäjän GP kisaan. Mielenkiinnolla seuraan.


    • Mishina_Mirzoev

      Junioreiden MM-kisoissa hopeaa voittaneet Anastasia Mishina / Vladislav Mirzoev ovat kertoneet, että aikovat tuoda ensi kauden ohjelmaansa 3-3-2 -combon! Neloisheittohyppyäkin harjoittelevat, mutta tätä ei ehkä nähdä ohjelmassa vielä ensi kaudella. Mishina/Mirzoev ovat kertoneet, että jatkavat ensi kaudellakin junioreissa, mutta tulevat kisaamaan myös joitakin senioreiden kisoja.

    • Kilpailujako
    • Copyoitua

      Lukekaa näitä, jos kv-toiminta kiinnostaa niin löydätte ensimmäisenä kaiken kansainvälisistä luistelijoista ja kisoista. Joskus myös suomalaisuutiset/juorut näissä ensin:
      - Golden Skate Forum ei maksa mitään http://www.goldenskate.com/forum/
      - Great Skate Debate ilmainen http://www.fsuniverse.net/forum/index.php?forums/great-skate-debate.11/
      - Kiss n' Cry maksullinen, sisältää kauden kisakeskustelut http://www.fsuniverse.net/forum/index.php
      Useat täällä kerrotuista uutisista on suoraan kopioitu ao. keskustelupalstoilta.

    • mm-kisoihinkopari

      Lohkojakoihin oli merkitty KuTalle sm-sennupari pariluisteluun... Onko kellään tietoa ketä he mahtavat olla?:)

      • Tokkopasentään

        Ei ole tietoa kyseisestä parista, mutta en kyllä millään usko että suomalainen pari luistelisi MM-kisoissa tällä kaudella.

        Periaatteessa Suomen väreihin olisi mahdollista saada aika hyväkin pari joskus tulevaisuudessa jos Efimova/Korovin vaihtaisivat maakseen Suomen, mutta tuskin tätä ainakaan ihan lähitulevaisuudessa on tapahtumassa. EM- ja MM-kisoihinhan voi osallistua myös parit, joista vain toisella luistelijalla on maan kansalaisuus.


    • Jäätanssijaksi

      Voisiko Bela Papp ryhtyä myös jäätanssijaksi, koska yksinluistelu-ura lienee jo nähty?

      • Samaamieltäolen

        Junioriohjelmalla ilman kolmoisakselia ikää kohta 23 ei kannata rikkoa itseään yksinluistelijana kun ei ole mitään mahdollisuuksia edes Euroopan kärkeen.


      • nuorissatoivotoivoo

        30v. lekuri samaa settiä hypännyt viimeiset 10 vuotta. Missä on hänen vuosia vuosia sitten lupaamansa 3A, 3LZ 3T ? Ohjelmissa aina 3T 3T ja 2A tai vajaa 3A kuperkeikan kera, junnutyttöjen ohjelma. Nyt ohjelmistossa 4T ja 4S jospa nyt tärppäis ! Niitä hyppyjä odotellessa seuraavat vuodet eteenpäin tai hyvällä säkällä SM-kisoissa vuosi....? Kannattaisi mainostaa vähemmän ja antaa vaan hyppyjen puhua puolesta !!!! Edusti Finlandia Trophyssa viime vuonna ja ansaitsi aika samat pisteet kuin Bela Papp tänä vuonna ja on aina vaan maamme 1 luistelija SM-kisojen jälkeen, eikä kukaan vikise. Hyvää nousujohteista kautta nuoret ja varmaan näemme monen monta 3A, 3A3T ja ehkä yllätys 4-hypyn, niillä pärjää Euroopassa 10 sakkiin.


      • Booooooooring

        Mitä väliä. Molemmat on tylsiä.


    • Senioripariluistelupari

      "Toisessa valintakilpailussa on ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen mukana myös suomalainen SM-senioripariluistelupari, kun Kuopion Taitoluistelijoita edustavat Emilia Simonen ja Matthew Penasse osallistuvat ensimmäisiin valintakilpailuihinsa."
      http://www.stll.fi/?x2126=7532525

      Ei parilta mitään uskalla odottaa, mutta ihan mielenkiintoista nähdä mihinkä pystyvät tällä kaudella.

    • Senioreita_ei_kiinnosta

      ISU Olympic Development Project 2018-2021 – ODP
      https://www.stll.fi/2018/03/19/isu-olympic-development-project-2018-2021-odp-2/#more-15983

      Jotenkin erikoista, että yksikään yksinluistelun seniori ei katso tarpeelliseksi osallistua seminaariin. Jäätanssissa sentään on mukana kaikki Suomen parit.

      Ja Kiira myös mukana.

      • Hakukriteerit

        Hakukriteerit rajasivat kaikki senioriluistelijat pois, sillä luistelijan täytyy olla syntynyt aikaisintaan 1.7.2000, tämän kauden kaikki seniorit taitavat olla tätä vanhempia. Jäätanssijoilla nähtävästi eri säännöt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe