Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MISTÄ kaikesta teille tulee parisuhteessanne?

muija_83

riitaa?
Olen 26-vuotias ja muuttamassa 29-vuotiaan miehen kanssa yhteen. Haluaisin tietää etukäteen mistä tulee riitaa, jotta tiedän mistä miehen kanssa tulee riitaa sitten arjen keskellä :D:D
kiitos etukäteen vastauksistanne :D
haluan eritoten naisilta vastauksia mistä ne RIIDAT äijien kanssa syntyy :D hehheh :D

4

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pelko.on.turhaa

      No ei kunnon riitaa synny kaikissa parisuhteissa välttämättä mistään ikinä. Tai kinaa ja riitaa saattaa ajoittain syntyä vähän joka asiasta. Riippuu ihmisten luonteistakin, elämäntilanteista, ylipäänsä uskalluksesta esittää omat mielipiteensä ja olla päättäväinen, jne.
      Mutta ei riitelyä tarvitse pelätä, eli yrittää ennaltaehkäistä kaikenlaista erimielisyyttä ja sanaharkkaa, jotta arki olis jotain tyyntä liitoa vaan. Se ei ole realismia, vaan sen pakoilua.
      Tärkentä on oppia riitelemään toista loukkaamatta, ja myös päättää riidat. Niitä ei muistella taas seuraavan alamäen tullen, vaan ne käsitellään loppuun ja annetaan anteeksi.
      Riitely on ihan luonnollinen osa ihmisten välistä kommunikointia. Eripuraa syntyy väkisinkin, kun on kyse kahdesta aikuisesta joilla on omat mielipiteensä.

    • oppeliini1

      Ei mistään!

      Jos vain viitsit nähdä vaivaa tutustua toiseen, tiedät hänen ajaustyylinsä, makunsa, käytoksensä jne. opitte tutustumis vaiheessa rauhallisesti verbalisoimaan mahdolliset eriävät mielipiteenne.

      Riitelyitä syntyy kun muutetaan ventovieraan kanssa saman katon alle, siitä seuraa : mutku määää luulin että sääää... jne.. Siiten puukot ja puntarit heiluvat ja syytoksiä satelee.
      Niin kamalan pateettista, täysin tarpeetonta ja tyhmää!

    • äitykkä-79

      Meillä riidellään naurettavan harvoin mutta syy on aina sama: lapset ja niiden ohjaaminen, neuvominen, kasvattaminen... :D Ollaan yhtä vahvatahtoisia mieheni kanssa, joten sanottavaa riittää.
      Mutta ei se mitään. Riitely kuuluu elämään, kuten yks kirjottaja tuolla jo sanoinkin, ei sitä tartte kaihtaa. Reilulla pelillä selviää riidastakin. Ilkeilyyn ei kannata vajota, eikä sellasta sietää.

    • hannele_82

      Pieni vinkki: Älä muuta yhteen miehen kanssa jos olet VÄHÄNKÄÄN sitä mieltä, että RIITOJA voisi tulla esimerkiksi päivittäin :D EN SUOSITTELE... Eniten ihmiset niissä liitoissa riitelee RAHASTA, KOTITÖISTÄ, LAPSISTA, PYYKIN PESUSTA, MUSIIKIN KUUNTELUSTA YM. JOTEN MIETI TARKKAAN ENNEN KUIN MUUTAT KENENKÄÄN MIEHEN KANSSA, HALUATKO RIIDELLÄ AIVAN KAIKESTA KOKO AJAN?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe