Sivistyslautakunnan erottaminen

aikansatulkki

Ei ole mitenkään tavallista, että lautakunta vaaditaan erotettavaksi. Tässä lienee jonkun luottamushenkilön erottaminen jostakin syystä. Kaatuiko homekoulu kunnanhallituksen syliin? Onko tämä ensimmäinen naula kunnan arkkuun? Eihän luottamusmies saa olla rehellinen. Tai no, enpä minä nyt tiedä, mutta ei tämmöistä ennen ole tapahtunut.

61

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehellisyyseikannata

      Sanoppa se. Luottamusmies ei saa olla rehellinen ja jos se on, niin se pitää erottaa. Sutkit jatkaa ja rehelliset potkitaan ulos!

      • Rehellinenkuntalinen

        Tarpeeksi hyvä kieli, niin epärehelliset pärjää


      • Yrittäjäpari

        Ilmeisesti ruskea kieli;)


      • Entinenluottamusmies

        Osa luottamusmiehistä on pelkureita. Takana puhuu asiaa, mutta kun tosi on kyseessä niin istutaan kuin mykkä. Ihme porukkaa


    • Entinenkuntalainen

      Jos tavallinen työntekijä jotain tekee, niin heti ollaan varoituksia antamassa, mutta kun kyseessä on ylempi esimies niin silitellään vaan päätä. Ihme touhua.

      • kuntalainenminäkin

        Onko muka annettu varotuksia ja mistä syystä?
        Ei koulussa ole mittää hometta. Se on vain mielikuvitusta, joka on päässyt elämään työtekijöiden mielikuvituksessa tarkoituksena saada kuntaliitos.


    • Hauskaahuomata

      Pitääpä käydä jututtamassa luottamusmiestä, Jokohan vihdoin alkaa mädätomenat ja hyväveljet paljastuu? Ois jo aika!

    • ONEpeople

      Politiikka on kieroilua,nuoleskelua,valehtelua,selkään puukottamista ja sitä se on myös Kuntatasolla viranhaltijat suojelee toisiaan ja hyvät veljet hyysää viranhaltijoita

    • yksjäsen

      ainakin puheenjohtaja luulisi olevan jäävi monessa asiassa! ihmisten julki kiusaaminen tullut muutenkin julki!

      • päiväpöllö

        Ainaki pöytäkirjojen mukaan onhan tuo ittensä aina jäävänny, ja jos puheenjohtaja ei ole vietävissä, on erikoista että se tulkitaan kiusaamiseksi. Hyvä vain että asiat tulee nyt julki meille kuntalaisille. Ettei vain nimim. "yksjäsen" nyt pelkää oman paikkansa puolesta? Toisaalta jos yhtään tiedän kyseistä puheenjohtajaa, syytä on pelätäkki :D


      • Jare64

        Se on jämy eukko! Rispektiä!


      • Mökkiläinen65

        Taitaa yksjäsenen polvet vapista jo. Nauti vielä kuin voit.


      • peloteltu

        Ehdottomasti selvitettävä mahdolliset kiusaamiset ! Täällähän joku jo kirjoittikin että sitä pitää pelätä ?? Ei asioita näin pidä hoitaa


      • Pelottaako
        peloteltu kirjoitti:

        Ehdottomasti selvitettävä mahdolliset kiusaamiset ! Täällähän joku jo kirjoittikin että sitä pitää pelätä ?? Ei asioita näin pidä hoitaa

        Jos ei oo peiteltävää, ei oo pelättävää. Oon kuullu tuon puheenjohtajan joskus mainitsevan että niin kauan aikaa kun sulla on lait ja asetukset selkäsi takana, sulla ei oo mitään pelättävää.


    • polvistakeskusta

      On hemmetin hyvä että tässä pikkusielusessa kunnassa on sivistyslautakunnassa Puheenjohtajalla kunnon selkäranka tuoda asiat sellaisena pöydälle lain ja asetuksien mukaan.Olen tietoinen tästä hyväveli järjestelmästä ja nähnyt sen toiminnassa Keskustalainen tyyli puoltaa omilleen miljona velkoja jotka sovitaan maksetuksi vaikka rahaa ei näy missää ja kuntalaisille selitetään että asiakirjat ovat salaisia.Herätys kunnan Päälikkö vai harhaanjohtaja sinun on aika ruveta toimimaan ! katsoa mitä alaisesi tekevä vai kuulutko hyväveli sakkiin, vielä luottamus kunnallis lakiin.Terveisin perämettän ukko.

      • likastapeliä

        Onko sitten juoruja vai mitä, mutta kuulin että sitä olis uhkailtu tai lähetetty jotaki viestejä. Ei näköjään tehonnu ja hyvä niin.


    • lastenterveydenasialla

      Aivan oikein ! Koko lautakunta uusiksi puheenjohtajaa myöten! Ei ole olleet kiinnostuneita home koulusta .Eivät vaivautuneet info tilaisuuksiin.Tikusta tehty asiaa ..Hatun noston paikka niille jotka pistivät nimensä paperiin !

      • vähänkönaurattas

        Joko sinulla on ongelmia sisälukutaidossa tai luetun ymmärtämisessä mutta eikö sen eroilmotuksessa ollu tuolla kunnanhallituksen esityslistalla että se ei voi enää toimia kuntalaisten hyväksi jos lakia ei noudateta. Minä ainakin ymmärrän sen niin että se on yrittäny saaha sentäs jotaki aikaanki eikä vain keräillä adresseja.


      • noniimpä

        Eiköhän niillä ole ihan tarpeeksi infoa ilman tilaisuuksiakin :D


    • Voimitentyhmäkommentti

      Home koulua käy lautakunnan jäsenten omatki lapset joten höpö höpö "lastenterveydenasialla".

    • Raippaaja

      Tettä tiiä mittään. Erosi, ennen ku tuli erotetuksi. Viimese ajojahdin uhriksi joutu itte. Eli putosi ommaan kuoppaan Se parhaiten nauraa, joka...

      • Sivustaseuraaja66

        Eli tää on normaalia että teillä harrastettaan sielä ajojahteja enemmänki. Miepä luulen että oot sisäpiiriporukkaa jolla pelottaa. Oon ennenki nähny tyyppejä jolla on päässy hermostunu nauru ennenku kolahtaa. Hyökkäys paras puolustus joten naureskele pois vaan, kyllä se hymy sullaki hyytelöityy jos tietäisit sen minkä mie tiiän.


      • Uskollinenkätyri

        Kovaa tekstiä mutta niinhän se raippaajalla aina täällä suomi24 keskusteluissa. Raippaaja on moniosaaja ja tietää joka asiasta aina kaiken. Uskokaa raippaajaa se on Pelkosenniemen pelastaja.


      • Mettäperälle

        Joo, Raippaaja kunnanjohtajaksi ja sitte resitentiksi. Se tietää aina miten asiat on ku me ei mistään mittään tiietä.


      • Eläkeläinen44

        Kunnassa on muutama jotka yrittää pitää äänestäjien puolta. Muut on ihan pelkureita myös virkamiehet. On harmi kun asuu täällä.


      • Piika70

        Ennen työntekijöitä kunnioitettiin. Ne on jotka kuntaa pitää pystyssä ei ylempi johto.
        Onneksi pääsi eläkepäiviä viettämään. Onnea muutamalle valtuutetuille jota taistelee lakien mukaan, voimia teille


    • mettänkeskelle

      Täällä ei ole kenenkään pakko asua, ei eläkeläisten eikä muitten.Lähtee häntä paremmille apajille vitostietä vitomaan.! Puheenjohtajaa ei kyllä kenenkään pelätä tarvi, laki koskee ihan kaikkia tasapuolisesti.

    • Oikeudenpuolesta

      Ne pelkää joilla on piiloteltavaa. Sitähän se osa lautakunnan jäsenistäki peräänkuuluttaa, lain noudattamista. Ne jotka huutaa vastaan, paljastaa itsensä. Puheenjohtajalla vain taitaa olla se veemäisin homma, tuoda epäkohdat esille.
      Tsemppiä lautakunnan jäsenille, ainaki osalle heistä.

    • Huolestunut14

      Mihin on Pelkosennienen kunta menossa. Ei hyvältä näytä.

      • uuttaverta

        Kunta nimi on ja pysyy.Saattaapi henkilöstö vähän vaihtua mutta ei haittaa.Lisäksi olemma vastaanottamassa mamuja


      • Uusituleminen

        Totta turiset! On hemmetin hyvä että pölläytetään kuntarakennetta oikein pohjamutia myöten ja kaikki hyväveljet ajetaan Siperiaan. Ai minä niin nautin! Tervetuloa mamut sekä muut.


    • Mitäidiootteja

      Luottamusmiehet istuu ku mykkä paskassa. Ens vuoden vaalien äänissä se näkyy halutaanko me enää kuuro-mykkä-sokeita päättämään meidän asioista? Minä en halua. Vaihtoon koko jengi.

    • peris

      paskaa koko kunnan touhu

    • Poismuutto

      Todellakin!

      • kapsäkitkuntoon

        Iliman muuta! Tervemenoa! Helppo tehdä mikäli olette varakkaita tai sen verran varattomia että sossu maksaa ja mikäli ette jo omista kiinteistöä täällä


    • VaahteramäeltäEemeli

      Mikäs meillä, mamuja halutaan ja kouluasiat kukoistaa kun kepu ja vasurit rakentaa uuden koulun kolmellamiljoonalla kuuleman pyhälle, kun muutama opettaja asuu sielä ja niiden pitää saada lyhyempi työmatka, kunnanjohtajaki ryhtyy näyttelijäksi lehtitietoihin perustuen ja leader rahoittaa kuntaa koulupuolelle.Satavuotisjuhla lähestyy ja sitä ennen pitää saada nurkat kuntoon ja sopu'pesään' niin eiköhän eroteta sivistyslautakunta kun ei parempaakaan keksitä, siellähän sitä oikea mätäpesä on kun lautakunnan puheenjohtaja alkaa oikoa asioita lakien ja asetusten toteuttamiseksi, eihän meillä semmosta, ei ne on lait ja asetukset suurenmailman asioita ei ne meitä koske eikä edes kilppaa läheltä ...laulussaki sanotaan, että antaa mennä kun on alamäki vaan...vaan suosta sitä on noustu ennenki Vuotos ol hukuttaa puoli pitäjää jo kolmisenkymmentä vuotta sitten revittiin hajalle monta sukua eikä naapurille päivää sanottu saati, että olis oman vaimon viereen köllähetty ehei vierasta hakivat(kirjoittaja poikamies) ihan siksi kun vaimot kehuivat ruokapöydässä, että ompas hyviä hilloja!näitähän sitä Vuotokselta Tennilän Eskon- Juhanin kans kerättiin.
      Ihan oikeesti sanottuna yhdistäkää vähät voimavaranne ja ryhtykää asioiden hoitamiseen. Meillä on kuntariitelystä esimerkkejä Kittilä,Sodankylä, Pelkosenniemi taannoin ja Kemijärvi...sitähän te ette kuitenkaan halua, vai?

      • Voihyvääpäivää

        Ei se näköjään kaikkia tuo laki koske, ne on niitä suuren maailman hapatuksia. Näennäisesti asiat muka rullaa mutta pinnan alla kuohuu. On melkoista naiviutta sulkea silmänsä kaikelta siltä kähminnältä mitä kuntapäättäjät harrastaa ja auta armias kun siellä on muutama luottamushenkilö jolla on jonkin näköistä selkärankaa, ei ole puheilla vietävissä, ei pelkää olla eri mieltä ja uskaltaa seistä sanojensa takana niin niille haetaan oikeen "isolla" porukalla eroa. Huomasitteko muuten että kyseisessä valtuustoaloitteessa on sivistyslautakunnan varapuheenjohtajan nimi :D ja muutaman muun jolla ei ole kuulemma ollu pienintäkään ymmärrystä mihin on nimensä pistäny!! Jälkeenpäin selittelevät kylillä omituisuuksia miksi nimensä kirjottivat. On ne kans pelottavaa porukkaa! Pelottavaa siksi että meidän asiat on ihmisten käsissä jotka ovat noin sekasi itsekkin omista asioistaan.


      • J.salmelavas

        Pelkosenniemen vasemmisto valtuutetut eivät ole rakentamassa uutta koulua pyhätunturille. Enkä usko että suuri osa keskustan valtuutetuistakaan.
        Minulle saa laittaa asioiden tiimoilta sähköpostia, jos tahtoo oikeaa ja virallista tietoa kannoistamme.
        Yst. Terv.
        Janni Salmela
        Pelkosenniemen kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen
        Vasemmistoliitto


      • Vähänkö_
        J.salmelavas kirjoitti:

        Pelkosenniemen vasemmisto valtuutetut eivät ole rakentamassa uutta koulua pyhätunturille. Enkä usko että suuri osa keskustan valtuutetuistakaan.
        Minulle saa laittaa asioiden tiimoilta sähköpostia, jos tahtoo oikeaa ja virallista tietoa kannoistamme.
        Yst. Terv.
        Janni Salmela
        Pelkosenniemen kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen
        Vasemmistoliitto

        Hyvimpä tunnut tietävän kepulaisten kannan vaikka itte oot umpi vasuri. Nekö kepulaiset on antanu sulle luvan täällä antaa lausuntoa heidänkin puolestaan?
        Ja toiseksi, mitä hullua, sekö sivistyslautakunnan erottamisen takana olikin uusi koulu ja siitä riiteleminen. Nähtävästi kun kävit kommentoimassa tänne sivistyslautakunnan topikkiin.


      • hävettääsunpuolesta
        J.salmelavas kirjoitti:

        Pelkosenniemen vasemmisto valtuutetut eivät ole rakentamassa uutta koulua pyhätunturille. Enkä usko että suuri osa keskustan valtuutetuistakaan.
        Minulle saa laittaa asioiden tiimoilta sähköpostia, jos tahtoo oikeaa ja virallista tietoa kannoistamme.
        Yst. Terv.
        Janni Salmela
        Pelkosenniemen kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen
        Vasemmistoliitto

        Voi Janni, sä oot niin nolo!!


      • voivoi_
        J.salmelavas kirjoitti:

        Pelkosenniemen vasemmisto valtuutetut eivät ole rakentamassa uutta koulua pyhätunturille. Enkä usko että suuri osa keskustan valtuutetuistakaan.
        Minulle saa laittaa asioiden tiimoilta sähköpostia, jos tahtoo oikeaa ja virallista tietoa kannoistamme.
        Yst. Terv.
        Janni Salmela
        Pelkosenniemen kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen
        Vasemmistoliitto

        Ostakaa sille tikkari.


      • hihiiii

        joo, ja lastenlippu linnanmäelle!


      • Jsalmelavas

        Kiitoksia palautteesta.
        En sanonut tietäväni keskustan kantaa asiaan vaan käytin termiä uskon ei että tiedän.
        Ja päätin osallistua keskusteluun koska kuulin että täällä virheellisesti väitetään asioita.

        Ihmiset jotka oikeasti haluavat asiallisesti keskustella asioista uskaltavat olla piiloutumatta nimimerkkien taakse ja jättävät "lastenlauluja ja tikkari"-kommentit pois. Edelleen asiallisiin kysymyksiin ja palautteeseen vastaan mielelläni s-postitse tai naamatusten.

        Janni


      • hyihyi
        Jsalmelavas kirjoitti:

        Kiitoksia palautteesta.
        En sanonut tietäväni keskustan kantaa asiaan vaan käytin termiä uskon ei että tiedän.
        Ja päätin osallistua keskusteluun koska kuulin että täällä virheellisesti väitetään asioita.

        Ihmiset jotka oikeasti haluavat asiallisesti keskustella asioista uskaltavat olla piiloutumatta nimimerkkien taakse ja jättävät "lastenlauluja ja tikkari"-kommentit pois. Edelleen asiallisiin kysymyksiin ja palautteeseen vastaan mielelläni s-postitse tai naamatusten.

        Janni

        Harvat kykenee ottamaan sua tosissaan. Niinku tuolla joku sano, oot tosi nolo :D


      • siirrysyrjään

        Öööö, tota tota, kysymys: jos ensinnäkään et tiedä toisen puolueen kantaa, niin miksi edes otat sitä puheeksi pelkällä "mutu" tuntumalla? (Aika vaarallista ja varomatonta kommentointia) Toiseksi, jos sulla hankaa se että nimimerkkien takana keskustellaan (eikö aihe ole tärkein ei se kuka henkilö on kyseessä) niin miksi edes vaivaudut kommentoimaan palstoilla jossa voi keskustella nimimerkkien takana ja huudella suurinpiirtein ihan mitä sylki suuhun tuo? Luulisi, että kunta"päättäjällä" olisi sen verran ammatillista pätevyyttä, että ignooraa keskustelupalstojen höpötykset? No, toisaalta, nythän toit omalla nimellä julki oman taitamattomuutesi sekä kokemattomuutesi luottamustehtävissä. Tee meille kaikille palvelus äläkä asetu enään ensi vuonna ehdokkaaksi, et ole saanut mitään näkyvää aikaiseksi vaan ratsastat sukulaismiestesi siivellä. Olet juuri niitä kuntapäättäjiä jotka kuvittelee että mitä isompi ääni, sen tehokkaampi päättäjä. Se on kuule just päin vastoin ja sehän on nähty. Sielä on ihan muut tyypit jotka saa sentäs jotain aikaiseksikin.


      • hiihtäjänpoika
        J.salmelavas kirjoitti:

        Pelkosenniemen vasemmisto valtuutetut eivät ole rakentamassa uutta koulua pyhätunturille. Enkä usko että suuri osa keskustan valtuutetuistakaan.
        Minulle saa laittaa asioiden tiimoilta sähköpostia, jos tahtoo oikeaa ja virallista tietoa kannoistamme.
        Yst. Terv.
        Janni Salmela
        Pelkosenniemen kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen
        Vasemmistoliitto

        Voi Janni kun sä oot niin nätti.
        Voit kyllä ihan hyvin kirjoitella tännekin kunhan vaan otat huomioon lait vaikkapa salassapitosäännökset. Ja sitten että jätä nuo räkänokat ihan omaan arvoonsa. Sinä olet nuori ja elämäsi ja kokemustesi alussa, mutta onhan sulla hyvä tukiverkosto.
        Ei, ei, en ole vasuri ollut koskaan.


      • Ohihiihtäjä

        Hyvä pointti hiihtäjänpoika, otappa Janni huomioon lait ja salassapito!
        Tällä nuorella päättäjällä ei ole mitään muuta kovaa kun ääni ja nättiä muuta ku käsilaukku.


    • oujeess

      Nyt tulee rauhakin kuntaan kun huseeraajat häipyy.on lysti olla.

      • Toiveuntavain

        Eli, sullon helepompi huseerata ku lakien peräänkuuluttajat ei jaksa taistella? No, on se tapa tuoki elää ettei säännöt ja asetukset oo niin nökönuukaa! Luuletko tosissas että tää oli muka tässä. Tunnustan ja ennustan että pahempaa on luvassa :D
        Nuku siihen asti hyvin... vieläkö voit!


      • tyynyt

        Ei ole poikamiehen elämässä hyvin asiat.Katkeruus ihmisiä kohtaan , iänikuisia asioita velloo ja uusia vaikeuksia lupaa kaivaa kun ei tahtoa läpi saanut.Ei välitä lasten terveydentilasta eikä ymmärrä rahoittajistakaan tuon taivaallista.Sääli kun ei ole tyyny hyvin ollut kai ikinä.


      • VaahteramäeltäEemeli
        tyynyt kirjoitti:

        Ei ole poikamiehen elämässä hyvin asiat.Katkeruus ihmisiä kohtaan , iänikuisia asioita velloo ja uusia vaikeuksia lupaa kaivaa kun ei tahtoa läpi saanut.Ei välitä lasten terveydentilasta eikä ymmärrä rahoittajistakaan tuon taivaallista.Sääli kun ei ole tyyny hyvin ollut kai ikinä.

        Oi mai peipi...sanoinko jotain lasten terveydentilasta? en kai.Kannanottoni oli yleisellä tasolla kunnassa ja kun luet tekstin lopun ihan tarkoin huomaat, että kehoitan päättäjiä töihin YHDESSÄ.


    • Odotanvain

      Kepu ja vasurit kokee vielä yllätyksen. Mitätön valta sokassu arvostelukyvyn.

    • jesuiiitta

      jo on salaista touhua kun ei jouda pöytäkirjaa julkasemaa..

      • entinenpäättäjä

        Sitä minäkin ihmettelen. Eipä taida olla puhtaat jauhot pussissa.


      • Einiinsokea

        Sitähän se peejii on yrityäny tuoda esille!! Minä olen tiennyt sen kaiken aikaa että kaikki ei ole sitä miltä ulospäin näyttää, mutta nyt näjettä jo teki! Lappu luukulle ja liitos vaikka Pyssykylään!


    • käyntioptikollaautto

      Alakaa jo hikkupilijaa valakiammaan tämä kuvio. Ja ei hyältä näytä!

    • 7.3.16Lautakunta

      Miten nuoriso-kulttuuri-sihteeri voi kieltäytyä vastaamasta sivistyslautakunnan vaatimaan kolmivuotis-suunitelmaan ja mitä annettava hänellä olis kulttuurisihteerin toimeen?

      • kuuluuvielä

        Siellä on kuulemani mukaan kyse isommista asioista ja mitä minä "tiedän", prosessi on kesken ja tällöin nähtävästi voi kieltäytyä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3389
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1992
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1901
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1395
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe