Pakkoseksi

hyväkroppainen

Mies teki sen taas. Alkoi painostamaan heti aamusta seksiin. "Eikö me kulta voitais...?" Johon sanoin EI. Nousin ylös, keitin kahvia, menin vessaan ja harjasin hampaat. Yritin käyttää kaiken ajan, että mies joutuisi tekemään aamuaskareet ja lähteä töihin.

Ja mitä. Mies alkoi oven läpi maanitella ja painostaa seksiin. "Kulta hei, eikö me nyt voitais hei harrastaa seksiä, saatais kummallekin mukava aamu." Jätin hänet huomiotta. Kohta hän marssi ovelle ja alkoi vaatia taas lisää. Mukaan tuli tyypillinen "Eikö me voitais yrittää, alkais molemmilla taas viikko paremmin, viikonloppukin meni riidellessä pilalle". Riitelyt johtuvat seksin vähenemisestä, joka taas johtuu minusta ja joka taas johtuu typerästä seksiin painostamisesta.

Lopulta riidan ja suostuttelun jälkeen vaivuin itkuisena sänkyyn ja sanoin vain, että käytät vaan hyväksesi. Mitä väliä. Miehellä ei meinannut ottaa millään eteen. Ei hän nauti siitä, että saa käyttää minua hyväksi. Seksi on vain hänelle jokin ihme mekanismi aivoissaan. Hän vetää psyykessään seksin ja rakkauden välille yhtäsuuruusmerkit.

Minäkin halusin häntä joskus päivittäin monta kertaa päivässä. Se, että hän painostaa ja maanittelee silloinkin kun en halua saa minut inhoamaan häntä. Suhteemme olin alunperin hyvin seksipitoinen ja jännittävä, nyt puoleltani hitaasti lipsunut niin arkiseksi, etten halua. Hän vähentää ennestään tätä halua.

Tiedän, että olen alisteisessa osassa. Tiedän, että hän on alistaja. Näen tosin hänestä, että hän ei itse haluaisi satuttaa minua ja käytös kumpuaa jostain kaukaa ajattelumalleista. En minäkään ole viaton. Suhteessa on ollut molempien puolelta väkivaltaa ja minun taholtani myös raskaan sarjan pettämistä. Niistä on päästy, mutta jäljelle on jäänyt kituva seksuaalisuus.

Älkää jaksako mitään "Jätä se, etsi parempi" -juttuja. Olen yrittänyt olla tällaisen paremman kanssa ja tuntenut lähinnä alemmuutta suhteessa, sillä minulla on diagnosoitu lievä persoonallisuushäiriö ja alkoholiongelma. Miksi haluaisin liata jonkun tervepäisen pään ongelmillani? Olen mieluummin toisen samanlaisen sekopään kanssa.

Haluaisin vain tietää miten tästä suosta noustaan. Tuo ei ole ensimmäinen mies, joka haluaa minua jatkuvasti eikä ihme. Minulla on mieletön vartalo, jota miessukupuoli palvoo. Välillä toivoisinkin aamulla herätessäni, että pitkien ruotsalaissäärteni tilalle olisivat jostain ilmestyneet savolaiset perspölkyt, kauniiden tissien tilalle lötköttävät maitopussit ja upean perseeni asemesta voisin tiirata peilistä laatikkoa. Onneksi naamani on sentään suhteellisen tavallinen niin voin olla sentään rauhassa nymfomaanisilta pelimiehiltä.

Tässä nyt tuli ns. kautta rantain. Tuon miehen entiset suhteet ovat olleet pitkiä ja normaaleja, mies on suosittu tyyppi eikä hänen pitäisi olla mitenkään sekaisin. Mikään ei viittaa siihen. Minun suhteeni hän on vain jotenkin todella riippuvainen ja riippuvainen juuri seksistä...mitä en ymmärrä. Hän haluaisi itsekin, että haluaisin häntä, mutta se tulee jotenkin pakonomaisesti. Mikä ihme häntä vaivaa? Mikä vaivaa miestä, jonka on ns. pakko saada?

25

1804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näkemiin

      Jätä sit se äijä.

    • 40v-sinkkumies

      Miehes ei mikään normaali ole. Idiootti ja väkivaltainen se on . Jätä se jo tänään. Parempiakin miehii on mutta naiset ei kai halua parempaa itselleen vaan tyytyy olemaan uhri

      • aaaapeeee

        Eli mun pitää ottaa joku, joka on mulle uhri? Sitten se tuleva uhrini vinkuu, että naiset on pahoja. Yksi muuten vinkuu jo näin.


    • pikkumyy13

      ärsyttää koko se jätkä, eipähän tarvi kärsiä.

    • naisenvastaustämä

      Pitäskö sun hoidattaa itsesi kuntoon et joskus haluaisit? Onko parempi et mies hakee tyydytyksen muualta sitten? Sehän on tuota menoa riskinä.Haluttomuus on vaikeaa mutta autettavissa? Onhan halut normaalia miehelleäsi. Ymmärrätkös. Ongelmat ja tarpeet eivät kohtaa.

      • aaaaapeee

        Sehän se on kun miestä ei hirveästi kiinnosta haluni vaan omansa lähinnä. Jotenkin pakonomainen suhde sillä on seksiin. Kyllä se toisaalta kestää kieltäytymisen, mutta asiasta on tullut valtapeliä ja vääntöä. Itse haluan välillä, mutta nykyään tarvitsen aikuisviihdettä avuksi, että saan.

        Ja olen kyllä mielenterveysavun piirissä. Pitäisi aloittaa masennuslääkityskin. Se vain pelottaa, että meneekö sitten loputkin halut...no menee ne näin masennuksessakin ja aivokemia päin sanonko-mitä.

        Meillä on muitakin ongelmia taustalla, joihin syy emme ole me itse vaan erään ex-ystäväni ja tämän miehen mustasukkaiset valheet. Tässä vyyhdissä riittää loputtomiin söhrään menneitä langanpäitä.

        Tiedän myös, että haluaminen on normaalia. Yksi exäni neljän vuoden suhteesta halusi vain kerran viikossa ja jos vonguin enempää, olin hänen mielestään nymfomaani. Yksi taas yritti ostaa haluni tekemällä iltaisin ruokaa kun olisin itse viihtynyt sohvalla kaljaa kitaten. No, sitä saa mitä tilaa.


    • uskollisuudenvanki

      Menkää yhdessä seksuaaliterapeutin luo. Minun mieheni naimisiinmentyämme enää koskaan halunnut minua, ehkä hän ei halunnut, koska yleensä se olin minä, joka olisi halunnut. ehkä painostin hänen mielestään. Seksiä ei ollut vuosikausiin, lopulta erosimme osittain siitä syystä ja kärsin vieläkin, että suuren osan nuoren ihmisen elämää olen elänyt selibaatissa. Ehkä olet onnentyttö tietämättäsi? Ilman seksiä ei ole intohimoa ei halua olla toisen lähellä juuri kuten meillä oli.

      • aaaapeeee

        Ehkä sitä voisikin jossain vaiheessa. Käyn nytkin mt-puolella hoidettavana. Tuo on ihan totta, että jos kokee tulevansa painostetuksi menee halut. Ilmaisin myös asian täällä aika kärkkäästi. Täällä nyt monet sitten luulevat, että mies on täysin itsekäs hirviö, koska sain sen nyt varmaan kuulostamaan siltä. Olenhan kertaalleen kieltäytynytkin seksistä ja toisaalta maannut monet kerrat lahnana alla. Mutta, olen huomannut, että jos en ole tietoisesti suostunut seksiin ja olen sen jälkeen kuitenkin antautunut, koska naisen olisi hyvä välillä jne. olen saanut jälkikäteen raivokohtauksen.

        Ja eniten v*tuttaa se, että miehelle ei kelpaa runkkaaminenkaan. En siten usko, että hänen pitää saada seksiä vaan mies vetää rakkauden ja seksin väliin yhtäsuuruusmerkit. Olen myös sanonut, että kävisit sitten vieraissa tai huorissa jos on noin pakko saada. Ei sekään käy.

        Tässä parivuotisessa suhteessa se olen ollut aina minä, joka on aiheuttanut hyökyaallon vesilasiin. En ole helppo kumppani, sovin vain harvalle riittävän "kovalle" miehelle. Rikkoisin itse jonkun kiltimmän pojan. Miksi minun pitäisi sitten ottaa joku "parempi". Tai jos minulla on alkoholiongelma? Pers. häiriö? En minä huvikseni maininnut diagnoosia.

        Eikä tässä ole kyse mistään, että juoppoporukat ovat vieneet halut. Mitä helv. nämä apinat heijastavat? En koskisi pitkällä tikullakaan mihinkään ostarispurguun. Hyi helevata. Kyllä tällä päällä ja perseellä parempaakin saa!


    • notkyökkipsykologi

      kumpikohan teistä on alisteisessa asemassa?
      Mun mielestä mies kun joutuu kerjäämään viikosta toiseen seksiä ja sinä marttyyrinä heittäydyt sitten selällesi ja sanot, että siitä vaan käytä hyväkses!
      Ei hyvää päivää!!!!

      Kuvittelet vain olevasi tavallista naista parempi kun et kehtaa tunnustaa itsellesi, että joku savolainen lyhytjalka toppapersetypy olisi miehellesi parempi kumppani kuin sinä jonka pään on alkoholi näköjään kokonaan pehmentänyt. Ilmeisesti olet juoppoporukoissa hyväksikäytetty tms. kun ei enää seksi eikä mikään muukaan elämässä tuota mielihyvää.

      Hankkiudu mielenterveyshoitoon ja selvitä mikä päässäsi on vialla ennen kuin olet ihan hunningolla.

      • aaaapeeee

        On kai tätä järjen riemukasta tuottamusta kuitenkin kommentoitava. Naisilla kun on tunnetusti varaa muuttaa mieltä.

        Jos olen mt-puolen diagnoosin saanut olen silloin jonkin logiikan mukaan todennäköisesti myös hoidossa. Kenenkäs pää on pehmennyt?

        Hyväksikäytetty? Voi herra mun jee. Tangoon tarvitaan kaksi ja kimppakyytiin taksi. Jos oisin niin kovin käytetty miksi halusin sitten alkuajat? Voin kertoa, että meillä ongelmia ovat aiheuttaneet eräs entinen ystäväni miehineen syöttämällä pääni täyteen miestä koskevia valheita. Myönsivät ne myöhemmin paskapuheeksi. Eivät muuten kestäneet sitä, että meillä on nätit naamat ja turvattu tulevaisuus, vuokralla asuvia keskinkertaisuuksia kun ovat.


    • aaaapeeee

      Kiitos vastauksista, joista pari oli näemmä naisen kirjoittamia ja siksi noteeraamisen arvoisia.

    • savolaisukko.matti

      Montako näitä aloituksia pitää olla ?

    • savolaisukko.matti

      Opettele pitämään miestä hyvänä niin ei synny näitä ongelmia .

    • ututtutityiu

      Aloittajalla on ISOJA Ongelmia. Suosittelen Omaa Elämää sen sijaan että yrittää siirtää Vaikeita tunteitansa ja huomionhaluaan palsta-ihmisille. Lycka till.

      • diandra_ingles

        Niinpä. Miksi hän tekee näin paljon nätä turhia aloituksia?????


    • Jeihou

      Oote molemmat varsinaisia miten tän nyt muotoilis no huhu vetäkää ittene naruun molemmat.

    • itsenäinen10

      Olete kumpikin täynnä itseänne ja hulluja.Olette ansainneet toisenne!Voi v mikä kirjoitus ap:lta...olet kyllä täynnä tyhjää

    • Anonyymi

      Mielestäni on hämmentävää jos ei halua toista rakastella. Olen ollut 12 vuotta saman miehen kanssa, en ole koskaan pettänyt.

      Mielestäni seksi kuuluu parisuhteeseen, ellei yhdessä ole sovittu, että se on ok että sitä ei harrasteta.

      Olisin ainakin ennemmin loukkaantunut jos mieheni ei haluaisi kanssani. Mielestäni se on myös väärin jos toinen ei halua ja toisen pitäisi hain kitkutella suhteessa. Itse lähtisin suhteesta jos toinen ei haluaisi. Haluan ainakin nauttia siitä ja mielestäni molempien tulee huolehtia toisen seksuaalisesta hyvinvoinnista.

      Olen siis nainen ja anteeksi vain olen tätä mieltä, että se kuuluu elämään ja parisuhteeseen, jos ei halua ja toinen haluaa, niin sitte pitänee erota. Ei ole järkeä tuhlata elämää seksittömässä suhteessa ihmisen kanssa joka ei halua, ellei se ole omakin toive.

      Enkä tarkoita että päivittäin pitää olla, mutta kyllä 3-4 krt viikossa pitää jaksaa, se läheisyys myös vaikuttaa positiivisesti mieleen, ainakin itselläni.

    • Anonyymi

      Seksi kuuluu parisuhteeseen. Aina ei ole pakko suostua mutta jos haluaa elää parisuhteessa niin reidet kannattaa aika ajoin levittää. Jostain seksoligogin palstalta olen oppinut termin lahnaaminen. Se tarkoittaa että antaa vaikka ei juuri silloin kiinnostaisi. Kun kumppanille sanoo suoraan ettei nyt kiinnosta mutta voin lahnata eli olla täysin passiivinen ja antaa takaa vaikka sitten liukkarin avustamana niin parisuhteella on paremmat edellytykset kuin ilman mitään kontaktia. Vanha sanonta kuuluu ettei järvi soutamalla kulu. Ja ainahan voi vaihtaa soutajaa jos edellinen ei miellytä. Jos mieleisiä soutajia ei löydy niin voi tutustua itseensä ihan omin avuin tai lelujen kanssa.

      • Anonyymi

        Voin lahnata? Ihan sairasta. Ei ihminen on toisen runkkuväline.


    • Anonyymi

      Kyllä naisen halut vähenee jos mies painostaa ja on väkivaltainen. Seksiin houkutellaan hellyydellä ja se tapahtuu aina yhteisestä suostumuksesta. Tiskirätiksi ei pidä suostua. Jos mies on hellä ja kuunteleva, ilomielin rakastelen monta kertaa viikossa. Painostajat voivat siirtyä muualle!

    • Anonyymi

      Joo hyvä naiset! Älkää vaan vahingossakaan antako kellekkään. Mihinkään nainen ei miestä tarvitse. Seksistä nauttii vain miehet joten reidet kiinni siskot!

      • Anonyymi

        Ei anneta ei, kun ei tee mieli antaa kenellekään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei anneta ei, kun ei tee mieli antaa kenellekään.

        miitoo miitoo, mullekin kans, lisäännytäänkö myös?
        ps. mitäs miehes tuntee tuossa tilanteessa mutta kun tämä on näin


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe