mamut tulossa

yöntiina

Kuulinko oikein että joku sijoittaja vissiin on ostamassa tyhjät kauppakiinteistöt,vanhan pappilan ja oravanrannan?Net tulee täyteen mamuja.Tummia ja vaaliampia.Perheitä ja yksinäisiä.Nyt met pelastumma täällä ja väki alkaa lisääntymään.Saunavaaran Saarakin jopa. Ihana kun tulee ostoskeskuksiimme kansainvälinen tunnelma.Nytheti ostamhan lankoja lissää ja äititeresis peittoja kutomhan vauvoille. Saapi vieläki korottaa verorosenttia.Maksajat kyllä löytyy

42

580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivon_on_hyvä_elää

      Ihana toi sun alkuasukas murre. Jenkeissä ja Australiassa ne tosiaankin otti kanta-asukkaat orjikseen. Jopa seksiorjikseen. Sinut ne panee häkkiin ja kierrättää ympäriinsä nähtävänä sirkuksen mukana. Saattavat myydä jopa jollekin pervolle seksileluksikin.

    • Tervetuloavain

      No niin!!! Nyt net on tulossa!! Tässä kevään korvalla tulevat kuulemma koululle lasten tykö tutustumaan Pelkosenniemen koululle. Potkivat kuulemma palloa ja tekevät köksän luokassa ruokaa. No sillälailla!! Kemijärvellä oli viime lauantaina ollu mamupojat niin tukka silmillä paikallisessa että olivat käyneet kylän naisiin kiinni. Ovat näköjään maassa maan tavalla, ei ne paljoa suomalais miehistä erotu enää. No, pääasia että ovat hyvin kotiutuneet ku ei erota enää kantaväestöstä.

      • palleroin

        En ole kuullutkaan että tänne tulisivat !Mistä se tieto tuli?Oishan se vain jos joku minuakin katselisi .Mie oon niin ruma pallero .En ollu kempassakaan lauantaina.Siellä olis ollu meininkiä sitte


      • Koulustatietoa

        Lapsi kertoi kun koulusta tänään tuli.


    • Kaikkikauniitatavallaan

      Tulevat ensin tutustumaan naapurikuntiin. Ja älä höpötä, kukkaan oo ruma, et siekään

    • Tervemenoa
    • Tiedottajaspr
      • raiskarimamuihin.väsynyt

        YOUTUBE : TOTUUS SUOMEN NYKYTILANTEESTA.


    • Rahallasaa
    • uuttavertakehiin

      Hyvä että mamut tulee. Teille sinne. Toivottavasti, peräkammarin pojat, ottaa niistä mamuista, naisia vaimokseen. Lisääntyvät heidän kanssaan. Tuleva sukupolvi saa uusia, rikastavia "Keenejä" Sillekkin kylälle. Ehkä?? niitä on puuttunut aiemmin. Huonot oli, ennen kulkuyhteydet. Vain ja, useasti samankylän tyttöjen kanssa "sukua" jatkettiin Voi,, että...

      • mamuvaimoko

        Onko sinulle juuri luulo että paikalliset voivat saada mamunaisista puolison? Tuonko verran sinä tiedät "rauhanuskonto"islamista?Ei ole tiedossa juurikaan tapauksia jossa mamunainen uskaltaisi alkaa seurustella kantasuomalaisen kanssa. Mamuyhteisö pitää naisensa kyllä kurissa, henki ei ole minkään arvoinen ellei naisparat ole ja elä kuten yhteisö vaatii.


      • katsokaa.tuo.heti

        YOUTUBE : TEILLÄ ON UNELMA, MUUT VASTAAVAT SEURAUKSISTA.


      • asukki

        ei kaljahuuruilla lisäännytä.


    • MahtavaUutinen

      Mahtava uutinen, lisää väriä Pelkosenniemelle!

    • Eivihervassuille

      Nyt on valtuustolla näytönpaikka pitääkö kuntalaisen puolta vai ajaako omaa itsetuntoa?

    • karvattomanlissu

      Missä mamut viipyy.? Heti tänne.

    • kiemunkivaara

      Voi pyhä yksinkertaisuus.Nämä rintam..... kuolisivat tylsyyteen siellä teidän jumalan hylkäämässä käpykylässä. Kysyn vaan mitä ne siellä tekisivät päivät pitkät.Ei yksinkertaisesti yhtään mitään!

    • Siipeiliätkuriin

      Kunnanhallitus haluaa mamut niemeen,yksi ainoa järkevä jäsen yksin vastusti oikein parustein.Allekirjoittanut no rasism julistuksen mutta ei hyväksy taloudellista maahanmuuttoa.Pakolainen on pakolainen ja pitää palauttaa kotimaahan kun se on mahdollista niikun suomaiset aikoinaan ruotsista.

    • nonniinpä

      Nyman?

    • Siipeiliätkuriin

      Vastaus löytyy kunnansivulta!/pöytäkirjat

    • mamujapakoon

      Maanantaina tulee yli 100 maahanmuuttajaa pniemelle!!!!

    • iiooii

      Missä ne mamut viipyy? Mentäis pajalan malliin.Saatais uus koulukin eikä mitään homekorjauksia.Rivitalot täyteen ja muutkin talot.Etnistä touhua kaikile.

    • iloa.ja.riemua

      Syksyllä saapuu eka 900 maahanmuuttajaa.kaikki kuupalaisia naisia.lisäksi 580 pohjoiskorealaista miestä.on isot kinkerit kun hirvipeijaisissa pidetään uusille asukkaille tervetulo juhlat.tarvii varmaan pihalle laittaa iso teltta jotta kaikki juhlavieraat mahtuu katon alle jos sade yllättää.mahtaisko johtaja herra hieskoivu vuokrata sevetin rannalta jätti tiipiin juhla teltaksi.kunnan johtaja pitää juhlapuheen suomeksi ja ruotsiksi.buffetissa on tarjolla kaffeeta ja kaheksan sakaraisia markkina rinkuloita.

      • juhlaat

        Mahtavat juhulat sit tievossa . Kyllä kannattaa
        Arki ei koita ollenkaan.On vain yhtä juhlaa.


      • masa.römpötti

        Liekkö oikiat juhlat kun filistelealaisia juhlitaan kaanaan häissä.


      • ppååm

        Tätähän ystävyyttä sitä toitotetaan.Että auttakaa sopeutumisessa.Pitäähän se sitte opettaa juhlan tavoille.


    • ammuut21

      Olisi kyllä siistiä kun ne Siwan edessä kännyköitä hiplais .

    • voi.ihanuutta

      Sois tosi ihkua!!ja rouva mamut vattat somasti pömpöllään työntäsivät kolmosten kärryjä huivit päässä.loput pikku vintiöt tulisivat hanhen marssiaperässä kiltisti.isä mamu kymppituumasesta älypuhelimesta katsos imaanin rukoushetkeä joka tulisi vuosaaren moskeijasta.tulis uusia työ paikkojakin heti rutkasti.p.niemeen.jopa kieli kouluja vai mitä pesiä ne ovatkaan,niinkuin saamelaisilla on.lammas farmarit sais lisää töitä.kaikilla olis tosi mukavaa ja rauhaisaa pelkosen raitilla.olis kansainvälinen meininki toripäivänäkin.moni kielinen puheen sorina täyttäs myyntikojujen ympäristön.koparasoppaa hal hal lammasta vai oliko se hali possu,myytäs rinnatusten sulassa sovussa.viisi piikkistä nisua kastas toinen kaffen sekaan ja taas toinen taatelikakkua teehen kostuttas.huntu päiset kaunottaret loisivat katseita poro isäntiin ja taasen tummat miehet tulisia silmäyksiä pelkosniemen rouvviin.kyllä siinä jo vuoden päästä monet häät tanssittas.ompa mellevä tulevaisuus edessä meidän kunnassa.

    • hymyvä

      No niin !! Nyt ne sitte keväthankille tulevat !!

    • ISISvaiÄITIS

      Onneksi olkoon Pelkosenniemeläiset! Nyt te saatte ihan ikiomat kultuurinrikastuttajat. Pankaa mieleen ne päättäjät jotka tämän päättivät, he ovat vastuussa päätöksestä.Olisi siinä hyvä ja varma veikkauskohde, meinaan siitä tuleeko P-niemeen ongelmia kun nämä rikastuttajat tuodaan kunniavieraiksi.Nähtäväksi jää ne edessäolevat inhimilliset kärsimykset jotka tulevat vääjäämättömästi tapahtumaan P-niemellä!

    • Lappiinko

      Sinne mitään Syyrialaisia tule, höpö höpö. Irakista tulee muutama rintamakarkuri joka kohta valittaa, että ruoka on pahaa. No suvakit tykkää.

      Juu, en tule enää Pelkosenniemelle Lapin luomoa ihastelemaan.

      • nousevaa

        Onneksi en asu kirkolla..sitä älämölöä jaksa kukkaan kuunnella.Yöt kukkuvat ja päivät on aikaa maata.Pyhälle joutavat, siellä on turistia nii voivat baarissa istua ja kattoa .Ja tothen Net laskemhaan opetethan ja vermheet sekä kuljetus hommathan.Kyllä vain..


    • Piruvassutparat

      Voi voi mitä teitte.Sinäkin Hannu miten saatoit pettää meidät äänestäjät.

    • vaaraa

      Rovaniemellä on jo 1000 Matua.Ne ovat röyhkeitä ja todellisia kierolaista sakkia.Yhteiskunta maksaa heille kaiken joten tavalliset suomalaiset ovat kuin tyhjää"OMASSA KOTIMAASSANSA". Ne tietää mitä tekevät teille ja saatte sen myös nähdä.PAHAA,ja PAHAA ON TULOSSA.! Huolehtikaa oikeista ystävistänne/sukulaisiet jne ja myös KATSOKAAS ELÄINTENNE HYVINVOINTIA.Koirat ne myrkyttää ajan kanssa.......Rovaniemellä on jo useita Matuja jäänyt kiinni itse teossaan...........Ai niin NIITÄHÄN EI SANOTA MISSÄÄN,ETTEI SUOMALAISET ALA ENTISESTÄÄN NIITÄ INHOAMAAN. Laset ja vanhukset huolehtikaa heistä.

    • HysHyysärit

      Kaks ryöstöä yks tappo, tätäkö päättäjät haluaa meillekin tänne niemeen?

    • lukekaa_MV-lehti

      Ei enään matuja omastakin takaa saamelaisraiskaaja oli mv-lehdessä jopa komian kuvan kanssa saamelaispukupäällä PIENEN SAKON KERA HEHEHEHEHEH

      • lukekaa_mv-lehti

        luvin tästä saamelaisraiskaajasta mv-lehdestä enpä heti uskonut


    • isäm.maallinen.Soturi

      Onneksi sentään maahanmuuttajia koulutetaan edes jollain tavalla. Samalla tavalla kuin suomalaisiakin opetetaan peruskoulussa. Yhtenä esimerkkinä voisin sanoa kirjoituksen. Tällä tarkoitan oikeinkirjoitusta. Jotenkin huvittavaa lukea mukamas "suomalaisten" valitusta kun kirjoitusasu on mitä on. Jos ottaisisitte sellaisen uusintakierroksen peruskoulun kautta ja kokeilisitte sitten antaa jotain järkevää tekstiä ulos niin joku saattaisi jopa saada selvääkin valittamisesta.

      onneksi,minä olen aina Oikeassa!!!!helvetin mamu,tulossa ja kaikki menee pieleen.,.,.,vai???Sotkeepaikat ja auto tielläkin on vain edessä.syö hillat metsästä ja Nauraa vaan muille, kohta on Halal lihaa vain kaupoissa ja Possu kielletty.jos olisin kekkonen niin kieltäisin maahan muuton ja kouluntuksen.niin suomi ja mamuulta ja jos ei ja jos, joo niin ja sit ne saa olla pois.paitsi suomi!?!?!aapinenkin Pitää kääntää Vinku intiaksi jotta kaikki, mamu saa ja kun lukea ja jos ei lue niin sit kirjoittaa, päin persettä!onneksi meillä on isäm maa ja olemme ylpeitä,kielestä,ja kaikesta ja,sitä ei mikään terroristi sotke,vaikka olisi lääkäri ja kävisitöissä.miettii jos olisi mamulääkäri, ja se, olisi töissä, tai sitten, vaikka lasten tarhan opettaja.raiskaisi vain kaikkilapset ja nostaisi SINUN, verot tukina ja toisi kaikki sukulaiset ja kaikki siskot ja kaikki veljet ja kaikki mummit ja kaikki vaarit, ja kaikki kaverit ja kaikki kaikki mukanansa kun perheen yhdistäminen!!!!!!!!!!!!!!!!!!sit ne vaan nauraa sulle kun Olet, suomalainen ja isäm maallinen Suuri soturi joka ei edes osaa kirjoittaa omaa äidinkieltänsä.

      • Vanha.piikako.olet

        No jopas nutturapäinen kansankynttilä keuhkoaa kovasti.


      • Autetaan.porukalla

        Ilmeisesti vanhaa römpsää vielä kutittaa.ei Irakin urhotkaan kehtaa kyseistä neitiä naida.kiukustuu sitä vähemmästäkin.


    • falafellielli

      Kyllä se siitä lähtee hyvin menemään kunhan saadaan mamut tänne.Asuntoja on vapaana ja remonttia varmaan tehdään. Mamulapsipiirit pyörimään pannaan ja falafel palleroita pyöritellään.Kielikylpy alkaa ja siihen tuleekin vetäjä niitten mukana kun ei Täälä taida olla sen keleposta ihmistä olla .Kaikki hyvin pitäjässä.Rahhaa tullee ku turkkilaisen hihasta 😆

    • mimut

      Kuuluuko mittään uutta ? Joko pantiin jäihin? Vielä on taloja vapaana, niihinkö asumaan?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe