Kokemuksia laihdustusvalmisteista?

1234325423

Esim CLA, konjak jne, miten on toiminut?

Kokeilin itse hiljattain FASTin weight loseria jonka pääaineosa on konjak, lisäksi siinä on kromia, chiliä ja vihreää teetä. Mitään kylläisyyden tunnetta en kyllä konjakista saanut mutta ruoanhimo oli vähän pienempi kuurin aikana. Kromin pitäisi tasata verensokeria ja ehkä vaikuttaa myös ruonahimoon. Konjakista en tiedä, vaikka pitäisi olla Eu hyväksytty laihdutukseen. Sen verran hankala ja kallis käyttää kuitenkin kun pitää ottaa 3x4 kapselia päivässä että en jatkanut. Paino ei tippunut mutta en ottanut kapseleita joka päivä enkä paljon tarkkaillut syömistä/liikuntaa. Meni vähän motivaatio kun tuota piti raahata töihinkin ja säännöllinen käyttö ei onnistunut. Mutta mielstäni voi toimia kun ruonahimo tuntui pienemmältä.

CLAn avulla laihdutin lähes 20kg 8kk aikana. Aloitin 2012 tammikuussa, huhtikuussa otin CLAn mukaan ja silloin paino alkoi tippumaan paljon nopeammin. Alkupainoni oli tammikuussa 127kg, huhtikuussa ehka 122kg. Elokuussa 2012 oli tippunut 108 kiloon. Eli ensin noin 5kg 3 kuukaudessa ilman CLA:ta, sitten 14kg 4 kuukaudessa CLAn kanssa. En usko että tämä olisi onnistunut ilman CLAta. Toki liikuin ja yritin syödä terveellisesti, mutta esim syömista en niin hirveästi tarkkaillut. Tuon kesän aikana tuli kaljaa ja makkaraa otettua mutta silti paino tippui noin paljon. Raskasta liikuntaa oli 3krt viikossa (lihastreeniä ja pyöräilyä) ja työ oli kevyttä fyysistä työtä. Otin myös vihreä tee kapseleita CLAn rinnalla, ehkä sekin auttoi. Mutta CLA - vihreä tee on mielestäni ihan toimiva yhdistelmä jos liikkuu ja vähän tarkkailee syömistä.

9

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noooniiin

      Höpö höpö ja kattia kanssa.ON se vaan kummallista että vieläkin valistuneessa yhteiskunnassa halutaa uskoa noihin poppas konsteihin Jokainenhan tietty saa uskoo mihin vaan ,mut hei järki käteen .....
      Omaa kukkaroa laihdutat ja kovaa.Siellä tämä keksijä hieroo käsiään yhtee,jes taas kolahti kassaan höynältä.

      Aivan sama kun joku antaa sulle kalkkitabun ja sanoo ,tää laihuttaa...laihdut,mutta haluut lisää tabuja ,koska uskot sen tehoon.
      Usko mieluummin itseesi ja terveeseen järkeesi.Syö ,liiku ja nauti elämästä..Niin ne läskit lähtee ,ehkä hitaastai,mutta varmasti.
      Koettu on.Juo kolme litraa vettä,päivässä.

      • 1324553

        Kyllä se paino vaan tippuu helpommin CLAn kanssa, ja tätä tukee monet tutkimuksetkin. Toki niiden mielestä tämä on höpö höpöä jotka odotavat että paino tippuisi automattisesti vaikkei liiku ja jatkaa ahmimista entiseen malliin. Eihän se tietenkään silloin auta. Mutta jos muutenkin laihduttaa niin CLA ainakin itsellä selvästi nopeuttaa laihtumista. Esim 1kg viikkovauhdin sijaan voi laihtua 1,3 kg viikkovauhtia. Pidemmällä aikavälillä ero voi kasvaa suureksi kuten tuo 20kg 8 kuukaudessa näyttää.


      • hpv
        1324553 kirjoitti:

        Kyllä se paino vaan tippuu helpommin CLAn kanssa, ja tätä tukee monet tutkimuksetkin. Toki niiden mielestä tämä on höpö höpöä jotka odotavat että paino tippuisi automattisesti vaikkei liiku ja jatkaa ahmimista entiseen malliin. Eihän se tietenkään silloin auta. Mutta jos muutenkin laihduttaa niin CLA ainakin itsellä selvästi nopeuttaa laihtumista. Esim 1kg viikkovauhdin sijaan voi laihtua 1,3 kg viikkovauhtia. Pidemmällä aikavälillä ero voi kasvaa suureksi kuten tuo 20kg 8 kuukaudessa näyttää.

        Joissain tutkimuksissa on saatu tuloksia, että CLA auttaa painonpudotusta. Sitten tuon painonpudotuksen määrä on ollut aikaa mitätön eli jotain 9 g päivässä. Käytetyt CLA:n määrät ovat myös olleet isoja.

        Joissain kehonrakennustutkimuksissa päivittäinen CLA:n määrä on ollut 9 g. Tuo on sitten kymmenkunta CLA-kapselia.

        Englantia osaaville tietoa löytyy paljon täältä:
        https://examine.com/supplements/conjugated-linoleic-acid/


    • hhhhhhooou

      Jotenki en jaksa uskoa tollaisten tehoon, toki minulla pudotettavaa vain 15kg jonka uskon että lähtee syömistä vähentämällä. Ehkä vuosia lihavina olleet haluavat uskoa noihin, mutta ei se tee siitä todenmukaista. Mieluummin kokeilisin ihan luonnon valmisteita kuin jotain pillereitä jotka muka sisältää jotain ihmeaineita.

    • fatsob

      "Paino ei tippunut mutta en ottanut kapseleita joka päivä enkä paljon tarkkaillut syömistä/liikuntaa. Meni vähän motivaatio kun tuota piti raahata töihinkin ja säännöllinen käyttö ei onnistunut."

      Tässähän se on se suurimman osan ongelma, jos läskejä on kertynyt. Laihdutuksen pitäisi olla helppo, korkeintaan kerran päivässä tapahtuva kivuton ja edullinen ja huomaamaton tapahtuma, joka ei saa vaikuttaa NORMAALIIN elämään millään tavalla. Pitää silti saada syödä makkarat ja kaljat "koska onhan sentään kesä ja mökkikausi".

      Itsekuria ei ikävä kyllä tarjoilla kerran päivässä nautittavina kapseleina. Hankkikaa selkärankaa ja itsekunnioitusta ja motivaatiota pudottaa ne hartaudella ahmimanne läskit, niin jo alkaa tapahtua. Hitaasti, sata grammaa kerrallaan, mutta vuositasolla mitattuna tapahtua kuitenkin. Tämä ei tietenkään sovi kenellekään sellaiselle, joka kiivastuu jo Mäkkärin jonossa, jos pitää odottaa minuuttia pidempään omaa vuoroaan. Eikä tietenkään sellaiselle, joka ylipäänsä säännöllisesti asioi Mäkkärin jonossa. Menkää rasvaimuun, jos nopeita tuloksia haluatte. Jos ette, niin tajutkaa, että muutoksessa kestää kuukausia, ennen kuin MITÄÄN näkyy, ja se vaatii jatkuvaa itsekuria.

      Te syötte tylsyyteenne. Tämän ymmärtämällä voi päästä jo ensimmäisen askeleen. Kun ei ole muutakaan tekemistä kuin syödä, niin tehän syötte. Kun kaikki muutkin seurassa syövät, te syötte. Tai juopottelette. Tai napostelette. Kassissa on aivan takuulla aina jotain sokeripitoista mitä mussuttaa, eikä mielessä käy korvata edes niitä jollain terveemmällä.

    • Laaturatkaisee

      Yksi tärkeä asia mikä kannattaa muistaa on tuotteiden laatu. Sen takia ei yleensä kannata käyttää huonolaatuisia markettiravinteita kuten Fast, Fitfarm ja Leader. Jos tuote on tehty huonoista raaka-aineista se voi pahimmillaan jopa haitata elimistön omaa luonnollista toimintaa.

    • kumallisenkumallista

      Ihmisen proteiinin tarve kertauksen vuoksi on pituus- miinus sata, Eli 180 cm pitkän ihmisen proteiinin päivittäinen tarve on 80 g ja rasvan tarve 3 kertaa tämä määrä.
      Hiilihydraattien tarve on sensijaa vain 0,7 kertaa.

      Tätä, kun noudattaa, niin paino tippuu 99% varmuudella ja terveys paranee muutenkin. Muut laihdutus konstit ovat humpuukia.

    • 138

      Hei! Olen parina vuonna laihdutellut normaalipainon sisällä "halpis-konjakin" eli glucomannaanin avulla. (Käytössä tämä http://www.iherb.com/now-foods-glucomannan-575-mg-180-capsules/6673?rcode=enu197) Mulla ainakin onnistunut kun selkeästi on ollut suuri ongelma annoskokojen kanssa, pitää vaan muistaa sitä vettäkin litkiä mutta vatsaan ei tosiaan mahdu tuon kanssa liikaa ruokaa. Vihreä tee ja CLA myös testattu, EHKÄ antoi pientä treeniboosteria ja vihreällä teellä selvä nestettä poistava vaikutus. Pitää tilata taas ennen kesää tuota glucoa. Mulla löytyi kaapista myös garcinia gamboginiaa joka tilattu vaan koska oli tarjouksessa. Sitä popsinut nyt kolme päivää enkä ole tuntenut nälkää tai makeanhimoa nyt, en tiedä johtuuko unenpuutteesta vai tuotteesta.
      Uskon kyllä että pisimmälle pääsee terveellisellä ruokavaliolla ja säännöllisellä liikunnalla, mutta jos joku kokee näistä apua niin miksi se jonkun mielestä väärin olisi :)

    • KONJ._MIES

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      243
      2233
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe