TAFT:n Amerikkalaistrio täynnä

key_fob_77

TAFT on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta amerikkalaispelinrakentaja Dylan Pottsin kanssa. Pottsilla on kokemusta eurooppalaisesta jenkkifutiksesta viime kesältä Saksan kovatasoisesta GFL liigasta. Viime kaudella Dylan tuli Saksan liigassa tunnetuksi nopeudestaan, kun hän pystyi lähtemään linjan takaa tekemään itse pelejä, josta tuloksena syntyi pelinrakentajalle kunnioitettavat 14 touchdownia.

Siitäpä tulikin ieleen, että ihmettelen jatkuvasti onko valkovuotoni muka normaalia. Sitä tulee tosi paljon ja se on sameanvalkoista, ei läpinäkyvää. Ohessa kuva http://aijaa.com/aiMX8K

Olen käynyt gynellä useita kertoja ja bakteerivaginoosiin olen saanut pari kuuria, ne eivät tilannetta ole muuttaneet, hiivaakaan tämä ei ole. Tuntuu vain, ettei tämä voi olla normaalia, kun tulee joka päivä niin paljon vuotoa, että pitää pyyhkiä sitä housuista pois joka vessareissulla.

Nuorempana valkovuotoni oli koostumukseltaan aivan erilaista, kirkasta ja limaisempaa. Haju ei ole erityisen paha mutta ennen se oli erilainen. Mitään kutinaa ei ole.

Teenköjän jotain väärin, esim pesen väärällä tavalla tai jotain? Alkaa vaivata jo enemmän kun gynellä syytä ei ole löytynyt ja seksielämä kärsii kun häpeän niin paljon runsasta vuotoa :-(

7

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppiaikäkaikkivmp

      Väärin teet kaiken. Valkovuodostasi voi todeta ettet ikinä ole lukenut Dostojevskia. Saatikka syönyt vehnänalkiota. Nimim. "Oppia ikä kaikki"

    • Satulanhaistelija

      Tervehdys Dylan Potts! Luulen valkovuotosi olevan ihan normaalia mikäli hajuhaittoja ei esiinny. Toisilla vain on saastaisempi vagina kuin muilla. Mikäli asia todella vaivaa eikä lääkäristäkään löydy apua, kotihoitona voit kokeilla syödä hyviä maitohappobakteereita sisältäviä probioottisia tuotteita ja huuhdella emätintäsi etikkasuihkeilla. Kaksi ruokalusikallista etikkaa per desilitra haaleaa vettä on hyvä sekoitus tähän tarkoitukseen. Toivottavasti saat alapääsi kuntoon ja onnea kesän peleihin!

    • Tosifani86

      Hyvä Dylan Potts,

      Olen pahoillani kuultuani ongelmistasi vaginasi suhteen. En ole lääkäri, mutta voin tarjota ehkä hyvän neuvon asian hoitamiseksi. Ystäväni, joka pelaa Roostersin naisissa (jos sillä nyt on mitään merkitystä), ratkaisi vastaavan keissin käyttämällä Mynthon-pastilleja emätinpuikkoina. Näin toimien hän on saanut vaginansa pidettyä mintunraikkaana koko päivän. Toivottavasti tästä on apua sinullekin!

      Ystävällisin terveisin,
      Tosifani86

      • DylanPotts15

        Hei ja kiitos kaikille kannustavista viesteistä! Olisin kiinnostunut kuulemaan lisää tästä Mynthon hoidosta. Onko kyseessä ihan reseptivapaa lääke?


      • Tosifani86

        Hei Dylan!

        Mynthon on suomalainen kurkkupastilli, joita voit käyttää itsehoitolääkkeenä. Eivät siis ole mitenkään reseptillä ja niitä saat ostaa joka kaupasta. Makuja on erilaisia hedelmistä mentholiin, mutta kannattaa valita sokeriton versio, etteivät emättimesi hiivatasot räjähdä ihan pilviin. Sen virheen jos erehdyt tekemään, tiedät totisesti mitä kutiseva vulva tarkoittaa.

        Sitten vaan tyrkkäät pastillin sisääsi sitä mukaa kun edellinen sulaa pois. Helppoa kuin heinän teko (meillä Suomessa heinä valmistetaan tehtaissa ja tuo sanonta tarkoittaa, että joku asia on "piece of cake" kuten teillä siellä Amerikassa sanotaan).

        Onnea ja menestystä niin gynekologisiin kuin jalkapallollisiinkin rientoihin!

        Terveisin,

        Tosifani86


    • PoikaniEiPelannut

      Hei. Ikävä kuulla ongelmastasi. Ainakin taftin aiempi valmentaja Rami Lilja oli hyvin ammattitaitoinen ja pelaajistaan huolta pitävä head coach, vaikkakaan ei järin korkeasti koulutettu. Samoin taftin muu valmennusporras otti ainakin ennen ongelmatapaukset avosylin vastaan, toisinaan kirjaimellisesti. Suosittelen siis että käännyt asiassa heidän puoleensa. Liian usein yritämme ylittää kompastuskivet yksin. Tervetuloa maahan, jossa kaatuneita kunnioitetaan, toisin kuin siellä Lapin polttajain gfl valtakunnassa.

    • lmsdlsmd

      Moi Dylan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2559
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      199
      2274
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      61
      2254
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1752
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1278
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe