Lapsia haaveilevat testiin

hyväidea

Ennen kuin lapsia aletaan suunnitteleen olisi oltava laki jossa on käytävä ensin kauneustesteissä niin naisen kuin miehenkin. Naisen on omattava tietyt vähimmäiskriteerit ulkonäössä samoin isän, eli isäkään ei saa olla mikään seinästä revitty hirvitys. Kaikki mitat päästä varpaisiin ja sopusuhtaisuus ja tasapaino ulkonäössa ja mittasuhteissa. Näin lapsesta saattaa tulla kaunis tai ainakin normaalin näköinen. Rotuperälläkin on paljon vaikutusta joten sukujuuret syynättävä TARKKAAN. Syynättävä myös kummankin suvun naiset ja miehet ainakin kahden kolmen sukupolven taakse ja jos jomman kumman suvussa esiintyy prosentuaalisesti enemmän rumia niin ei missään tapauksessa saa tehdä lapsia.

12

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meni-lapsenteko-halut

      Eikö ole väliä jos suvussa on vajakkeja ja mt-ongelmaisia? Pääasia, että omaa tietyt ulkonäkö kriteerit?

    • Heh, usko pois usein ihan taviksen näköiset eikä edes kauhean kauniit vanhemmat saa tosi nättejäkin lapsia. Itse en esimerkiksi ole mikään missi geeneiltäni, mutta tyttäreni (tai minulle kehutaan)saa vierailta ihmisiltä kehuja kaiken aikaa kauneudestaan. Mannekiiniksi toiset ehdottelee, mutta en tykkää ajatuksesta opettaa lasta olemaan näyttelykapine.

      Mielenterveys ja terveys ylipäänsä on ne asiat joita lapselleen toivoo ja koitta ylläpitää. Kuoren ympärillä pyöriminen vie lopulta elämästä ilon ja tekee stressiä.

      • ZzZzZZzzz

        Nyt ei ollutkaan kyse normaaleista taviksen näköisistä vanhemmista vaan rumista vanhemmista joiden ei todellakaan kannata tehdä lapsia.


      • ZzZzZZzzz kirjoitti:

        Nyt ei ollutkaan kyse normaaleista taviksen näköisistä vanhemmista vaan rumista vanhemmista joiden ei todellakaan kannata tehdä lapsia.

        Rumista? Onko niin rumia olemassakaan? :)


      • ZzZxzxzzx
        sönkkö kirjoitti:

        Rumista? Onko niin rumia olemassakaan? :)

        Usko pois on niitä tosin harvassa, mutta silti on.


      • ZzZxzxzzx kirjoitti:

        Usko pois on niitä tosin harvassa, mutta silti on.

        Rumuus on kauneuden vastapari, joten ilman toista ei olisi toistakaan. :)

        Saa olla ruma, kunhan ei ole paha.


      • ZzZxzxzz
        sönkkö kirjoitti:

        Rumuus on kauneuden vastapari, joten ilman toista ei olisi toistakaan. :)

        Saa olla ruma, kunhan ei ole paha.

        Voi voi kunhan ikää tulee sullle enemmän huomaat, että ruma EI tosiaankaan saa olla. Yleensä tämä huomataan jo varhaisessa murrosiässä.


      • ZzZxzxzz kirjoitti:

        Voi voi kunhan ikää tulee sullle enemmän huomaat, että ruma EI tosiaankaan saa olla. Yleensä tämä huomataan jo varhaisessa murrosiässä.

        Olen 40. :) Kuinka paljon ikää pitää tulla lisää?


    • juueikannata

      Paitsi että tiettyjä kauneusihanteita ihannoivan geenin suosiminen johtaisi vähitellen siihen, että kaikki olisivat enemmän tai vähemmän sukua toisilleen. Sen seurauksena väki olisi kohta yhtä sairasta kuin pahimmat koirarodut.

    • nimimerkkivierailija

      Onko tämä joku vähä-älyisten selfie-addiktien yhtenäinen kanta?

      Tuntemani älykkäät, menestyvät, rikkaat ja hyvännäköiset ihmiset (esim. suomenruotsalaiset ja juutalaiset) eivät ainakaan ole yhtä tuomitsevia.

    • niih

      Mites tällanen kompromissi: itse olen aina ollut liian laiha. Lapseni äiti taas on ylipainoinen. Tyttäremme on sopusuhtainen kaunotar.
      Ja taustoistakin vielä sellasta, että lapseni äiti on ruotsinkielinen, itse suomenkielinen ja lapsi tietenkin suvereenisti kaksikielinen.
      Vähän siis parantelin omaa geenistöä, mikä nyt ei muutenkaan sinällään mikään huono ollut, sillä meidän suvussa ei ole mitään allergioita, perinnöllisiä sairauksia eikä edes kaljuuntumista miehillä. Ihan vittumaisen terve suku meillä. Ja sama kyllä lapsen äidinkin puolella.
      Et näillä me voittajat mennään.

    • 1O06

      Aloittaja on joko teini tai sitten trolli.

      Yleisessä tiedossa on että "kauniiden geenien" omistajien ei tarvitse nähdä vaivaa itsensä sivistämiseen niin paljon kuin normaalien päästäkseen joko korkeampaan elintasoon tai valta-asemaan. Aloittajan skenaarion mukainen rodunjalostus saattaisi tuhota yhteiskunnan inteligenssin hyvin nopealla tahdilla. Tilanteesta on olemassa kliininen tutkimus ja sen voi jokainen todeta "viidakon tähtösistä", "maatilan morsiammista", "Big Brother-ohjelmasta" jne jne jne... Sinne on etupäässä valittu ulkonäön perusteella ja jos henkilöitä vähänkin tarkemmin tarkastelee havaitsee että he ovat tasapainottomia ja heillä on selkeitä auktoriteetti- ja mielenterveusongelmia. Heillä on myös ongelmia ymmärtää tulotaloutta josta seurauksena useimmilla ulosotot.

      Kansakunnan ja sen kehittymisen kannalta ns. "järkiavioliitot" ovat kantava perusta. Se kehittää yhteiskuntaa älyllisesti joka luo taloudellista vakautta kun ymmärretään paremmin ne reunaehdot joissa yksilö ja yhteiskunta/valtio toimii.

      En halua mollata heitä joita pidetään kauniina. Mutta minun on ikäväkseni myönnettävä että harvassa ovat ne henkilöt joiden kanssa pystyy henkevään keskusteluun. Tai edes normaaliin. Ettei DNA ohjaa sitä naimiin/miehiin, ajoneuvoihin tai muuhun materiaan jolla pönkitetään omaa itsetuntoa tässä yhteisössä.

      Sönkko mainitsee olevansa yli nelikymppinen. Minä korotan sitä vielä hieman lisää. Ja voin kertoa, että siinä vaiheessa kun ihminen on viiden kympin hujakoilla, hän alkaa ymmärtämään maailmaa ja omaa elämäänsä paremmin. Sen tulevat useimmat meistä huomaamaan, aikanaan.

      Ja sitten kysymykseen:"Omaanko kauniit geenit?" En tiedä. Minua on kautta aikain sanottu "pojaksi" ja nuorempana "syötävän komeaksi". Vasta myöhemmin ymmärsin mitä henkilöt tarkoittivat. Nuorempana ehkä seksualivietti oli matalampi kuin halu opiskella. Ja niimpä sitä keskittyi yhteen asiaan kerrallaan. Harmittaako näin jälkeenpäin? Sanoisin että ei. Saattoi jäädä moni ikävä kokemus kokematta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      433
      3130
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2512
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      370
      2359
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe