Varo muslimimiestä!!

Yksiniistä

Halusin kirjoittaa kokemukseni että muut tajuaisivat välttyä samalta. Ei ole spämmiä!!
Olin vuosikymmenen suhteessa muslimimiehen kanssa. Niin kauan kun oli avoliitto, mies kohteli minua OK:sti. Päälle päin. Selän takana oli juttua ja joskus teki pikku "mokia", mutta muuten oli oikein mukava ja näin päin pois. Mutta sitten kun virallistimme suhteemme (onneksi ei vielä maistraatissa), alkoi käskytys. Hän oli tehnyt sen kerran aiemminkin mutta tajusi silloin lopettaa kun pyysin sanomaan "please", ehkä pari kertaa.
Minullekin kyllä vihjailtiin että hänet kannattaisi jättää mutta ajattelin että juuri tämä tyyppi on "kiva toisin kuin ne muut pahat muslimimiehet". Mutta nyt kun minulla on kokemusta niin haluan täydestä sydämestäni kehottaa muita välttämään ne miehet. En henkilökohtaisesti usko että niistä maista edes löytyy mitään poikkeuksia koska niissä maissa nainen ei ole tasaveroinen vaan alamainen miehelleen. Naisen tehtävä on palvella miestään ja mies päättää myös naisen, sekä lisäksi heidän lastensa tekemisistä. Jos siis haluat esim. harrastaa jotain niin voit tehdä sitä JOS se käy miehellesi... Eli voi olla että et sitten tee mitään paitsi passaat miestäsi. Tiedän että kukaan järkevä ei suostu sellaiseen mutta sanon vaan ettei enää muut kuin minä turhaan hukkaisi vuosia elämästä sellaiseen.
Sellainen mies roikkuu naisessa niin kauan kun naisesta on hänelle hyötyä, rahallista tai oleskelulupien, ruuanlaiton, seksin tms. puolesta. Jos naisesta ei ole riittävästi iloa niin voi olla että mies jättää heti kun saa uuden paremman. Toisaalta sellaisesta miehestä on todella hankalaa päästä eroon vaikka haluaisikin eli lujakin päätös voi olla todella koetuksella. Siksi ei kannata edes ryhtyä. Ei edes kaveriksi (tosin "kaveri" tarkoittaa sitä että olet "varalla").
Valehtelukin on niille miehille sallittu, silloin kun siitä on itselle hyötyä. Mutta sitä ei voi koskaan myöntää tapahtuneeksi...
Hyvät omalla ainutlaatuisella tavallanne kauniit ja hyvään uskovat suomalaiset naiset: kiertäkää siis ne tyypit kaukaa. Vaikka ne tulisivat miten ystävällisesti hymyilemään teille niin niille on parasta korkeintaan vilkuttaa kädellä hyvästiksi. Ne ei välttämättä ymmärrä jos niille sanoo liian kiltisti jotain "bye-bye". Niille siis saa olla törkeä jos ei muuten mene perille. Sanokaa että soitatte poliisille.
Aina löytyy joku parempi kuin sellainen orjuuttaja (mitä et tiedä ennen kuin olet joutunut avioon!). Parempi vaikka olla yksin kuin sellaisen kanssa jolle joutuisit koko ajan olla passaamassa ja siltikään ei välttämättä kelpaa - joka arvostelisi sinua koko ajan...fyysistä väkivaltaa ei sattunut omalle kohdalle mutta kokemuksellani en pitäisi sitäkään poissuljettuna. Pitäkää tytöt huolta itsestänne..!!

8

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jorezx

      Nii mutt ko ne o nii ihanii, ett päässä naksahtaa ja jalat menee alta ja sit ko niil on se se ihana mokkane ympärileikattukii, nii ett joko oot löytäny uuven mulsumannen...tiihihihii....

    • jorezxö

      no mutta tuohan kuulostaa aivan palstan vinksahtaneilta suomiukoilta joten mitä eroa ja uutta?

      • dfghj

        Siis mitä, ap kirjoittaa asiaa, pitääkö taas tulla pilaamaan viestiketju, palstan tyhmin akka.


      • paistahaska
        dfghj kirjoitti:

        Siis mitä, ap kirjoittaa asiaa, pitääkö taas tulla pilaamaan viestiketju, palstan tyhmin akka.

        ja sunko sepustus oli jotain parempaa ??


      • sdfgg
        paistahaska kirjoitti:

        ja sunko sepustus oli jotain parempaa ??

        Katos mammu beti herneen nenään.


    • voimaantumista_odottava

      Niinpä. Menin naimisiin miehen kanssa, jonka ei pitänyt olla lainkaan niin kuin "ne muut" hänen kulttuuristaan tulevat. Niin, ei ollutkaan, kunnes menimme naimisiin. Koskaan minua ei oltu haukuttu kuten tässä liitossa. Mieheni on ilmoittanut ottavansa eron minusta varmaan puolituhatta kertaa. Tilanne on kuukausien ja vuosien saatossa rauhoittunut, mutta ei tämä ole mikään oikea avioliitto. Olen yksin, mitä tulee parisuhteeseen. Minulla on kyllä aviomies mutta ei parisuhdetta. En ole enää varma rakastanko, vai olenko vain liian väsytetty erotakseni.

      • Anonyymi

        Varoitan myös ! Onneksi paljastui seurustellessa kaikki skeida. Ei enää ikinä.


    • Anonyymi

      Muslimimiehistä varoitan minänkin. Mulla kävi niin, että ulkomailla hetken aikaa asuessani tutustuin muslimimieheen, joka vaikutti monin puolin fiksulta. Oli korkeakoulutus (tai no alempi korkeakoulu, bachelor-tutkinto), hyvä vakityöpaikka it-alalla kansainvälisessä isossa firmassa, vakaa elämäntilanne muutoinkin. Fiksu ja kypsän oloinen, uskontoon suhtautui maltillisesti. Islaminusko näkyi perjantairukouksena (muuten ei rukoillut eikä lukenut koraania), alkoholia ei käyttänyt eikä syönyt sianlihaa, muutoinkin lihan piti olla halal. Sinänsä ihan ok juttuja vielä noi mulle, alkoholin käyttämättömyydestä ja sianlihan syömättömyydestä jopa plussaa.

      No mutta mitä kävi: ei halunnut kuitenkaan naimisiin eikä vakiintunutta parisuhdetta (mä olisin halunnut). Kuitenkin kaikkein tärkeintä oli, mitä MUUT eli sukulaiset ja tuttavat ajattelee. Olisi ollut ilmeisesti suurikin häpeä mennä naimisiin valkoihoisen, länsimaalaisen kristityn kanssa. Ei kuitenkaan omatunto hänellä kolkutellut usean vuoden parisuhteesta, jossa mulla tavoitteena oli yhteinen perhe ja avioliitto (toin sen monta kertaa esiin), hän taas antoi ymmärtää että niin hänelläkin sama tavoite. Ehkä olikin, mutta omaan uskonto- ja kultuurikuntaan kuuluvan naisen kanssa. Oli lopulta joku semijärjestetty avioliitto sitten. Kunhan ennen tuota avioitumista piti hauskaa mun kanssa ja kustannuksella. Taloudellisen hyödyn tavoittelua hänellä ei ollut, kunhan halusi seurustella kasuaalisti ennen oikeaa avioliittoa ja tiesi että länsimaisen naisen kanssa se onnistuu, toisin kuten oman maan naisen kanssa.

      Tiedän, ettei moista k-päätä tulisi surra, mutta mulla meni monta vuotta tuohon suhteeseen enkä ole päässyt yli vieläkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe