henkistä väkivaltaa?

eieesoomenkat

vittu voisin avautuu täst aiheest koko yön. oon siis 17vuotias tyttö ja oon vitun kyllästynyt siihen kun mun isä on aina haukkumassa mua. äsken kävi sillee et epäili et poltan röökiä koska taskusta löyty aski (ei oikeesti ollu mun aski vaan kaverin joka sinne vaa unohtu) ja eipä mun isä tietenkää uskonu et se ei ollu mun vaa katkas kaikki ne röökit ja visko ne mun päälle. samal haukku ämmäks ja luuseriks.
jos mun äiti ei ois ollu paikalla näkemässä nii ihan varmasti ois (taas) käyny muhun käsiks ja kuristanu mua. ja siis tällee käy vitun usei ku isä haukkuu mua ja oon nii vitun kyllästyny tähän paskaan. en enää haluis asuu kotona vaa muuttaa omilleni. en vois ollakkaa onnellisempi ku jos pääsisin eroo mun vanhemmista. äitikää ei oo koskaa välittäny mitää vaik isä on haukkunu ja pahoinpidelly. tosin pahoinpitelyist on jo pari vuotta aikaa ja sossupaskat on käyty läpi ja ne lopetettii ku isä sai uskoteltuu ettei se toistu. mut silti tää haukkuminen jatkuu ja vittu mitä paskaa oikeesti, lähin kaverille aik pian ton jälkee enkä takas oo iha heti menossa vaikka kuinka pakotettais.
en vaa keksi mitää keinoo mite voisin ny jo muuttaa omilleni, oon kuitenki alaikäne viel ni vanhemmat sen päättää xd jos sossut sekottaisin tähä ni laitokseenha mä vaa joutuisin tai sijaiskotii tai mitä noit ny onkaa. mun kaverilla ei oikeen oo varaa elättää mua joten en tiiä mitä vittuu mun elämäl teen enää

21

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 0519

      Yli 15 vuotiasta tulee sosialitoimen kuulla jos hän haluaa muuttaa asumaan toisaalle. Sijoitus tai laitos ei ole kovin huono vaihtoehto tässä tapauksessa kosak sinulla ei ole päihdeongelmia. Sielä saat tulla ja mennä normaalisti, rajoituksia ei ole kuin nukkumaanmenon ja läksyjen osalta. Mutta esim. urheilut ja muut onnistuvat hyvin.

      Jos tilanne on tuo mitä kuvasit, niin sanoisin että paras vaihtoehto olisi "sossun sekoittaminen asiaan" ja sinulle uuden asuinpaikan löytäminen. Kohta olet jo 18 jonka jälkeen sinulla on itsemääräämisoikeus.

      En tiedä mitä koulua käyt, mutta melko monessa on oppilasasuntola ohessa. Näillä perusteilla saattaisit saada sieltäkin asunnon heti.

      • aaaapee

        en käy koulua tällä hetkellä. ja voinko muka saada uuden asuinpaikan vaan sen perusteella et isä joskus haukkuu mua? ku eiks siihenki oo tietyt kriteerit et pääsee pois


    • Oppeliini1

      Jutteleppa sossun ihmisille saadaksesi oman asunnon.

      Seuraavaksi , ellet ole töissä, ota työpaikka. Ilmeisesti olet ilman ammattitaitoa joten aivan mikä tahaansa työ sopii sinulle; tiskaaja, siivooja, rakennuksille naulankantajaksi, kesällâ farmeille avustajaksi, keräämään marjoja jne jne jne. Töitä on pilvin pimein jos vain viitsii tehdä! KAIKKI työ on kunnioitettavaa

      Siinä meneekin kevät ja kesä.

      Ala nyt jo katselemaan iltakursseja joita voit suorittaa työsi ohella heti syksyllä kurssien alettua. Sinä tarvitset lisää koulutusta, jo aivan oman arvosi takia sinun on saatava aivoillesi älykkäämpää ajateltavaa. Siksi iltakoulu työn ohella.
      Pystyt siihen.
      Sinä tarvitset sitä kohottaaksesi oman arvosi tunnetta.

      Tiedät ettei vanhempasi auta sinua tuossa eteenpäin.
      Sinun on itse tehtävä se!

      • eieesoomenkat

        en täl hetkel oo siin kunnos et koulus voisin käydä. keskeytin koulun masennuksen yms juttujen takia mut kesätöitä kyl aattelin hankkia, mut siihen on vielä aikaa


      • Oppeliini1

        Kesätyö on parasta mitä sinulle VOI tapahtua!
        Nyt on korkein aika alkaa soittelemaan farmeille, rakennuksille, siivouspalveluihin jne..
        Nyt he kaikki ovat jo valitsemassa kesätyöläisiä.
        Ellet toimi nyt heti, tulet " jäämän junasta" ilman työtä, kuin nalli kalliolle. Muut vievä kaikki työpaikat.

        Opiskelijat kiihkeästi ovat jo hakemassa töitä, ellet tosiaankin toimi nyt, sinulle ei jää mitään. Sitten on aivan turha valitta kun on liian myöhâistä!


    • Paavaliini

      Onko sinulla yhtään aikuista tuttua, johon sinä luotat. Jos on, niin avaudu hänelle. Minusta sinun kuuluisi lähteä pois sieltä. Jos jonkun TURVALLISEN aikuisen luokse voisit muuttaa väliaikaisesti. Huom. älä lähde ojasta allikkoon vaan etsi luotettava ihminen.

      • eieesoomenkat

        no tää mun kaveri jolla asun ni on kyllä aikuinen ja sille oon avautunu ja saan asua tääl niin pitkää ku haluun, mut ei sillä oo varaa elättää mua eikä mulla muuta luotettavaa ihmistä ole


    • ohje

      Jos vaikka aloittaisit omista käytöstavoista ja puhetyylistä. Et kai tosiaankin oleta että vanhempien pitää sietää mitä vaan?

      • eieesoomenkat

        mistäs vitusta tiiät mun käytöksen tai puhetyylin kotona? en mä ny täl taval mitä puhun tääl ni edes uskaltais mun vanhemmille puhua. ja mitä mun vanhemmat on muka joutunu sietää? askin mun taskussa? onks se mitä ne teki ni oikein vai :DDDDD vittu et on maailma täynnä idiootteja


      • hankielämäpikkupentu
        eieesoomenkat kirjoitti:

        mistäs vitusta tiiät mun käytöksen tai puhetyylin kotona? en mä ny täl taval mitä puhun tääl ni edes uskaltais mun vanhemmille puhua. ja mitä mun vanhemmat on muka joutunu sietää? askin mun taskussa? onks se mitä ne teki ni oikein vai :DDDDD vittu et on maailma täynnä idiootteja

        Niin ja sinä näytät olevan yksi niistä.


      • eieesoomenkat

        mil perusteel?


      • hankielämäpikkupentu
        eieesoomenkat kirjoitti:

        mil perusteel?

        Mene itseesi ja mieti sitä.


      • eieesoomenkat

        entä jos en? :DDd vituttaako? ottaako päähän?


      • hankielämäpikkupentu
        eieesoomenkat kirjoitti:

        entä jos en? :DDd vituttaako? ottaako päähän?

        Ei. Et ole mitenkään tärkeä, ja tiesin kyllä ettet kykene.


      • eieesoomenkat

        en kykene menee itteeni vai ? :D miten ois toi et ei göröst joku elämään kyllästyny jonne siel ruudun toisel puolel:)


      • hankielämäpikkupentu
        eieesoomenkat kirjoitti:

        en kykene menee itteeni vai ? :D miten ois toi et ei göröst joku elämään kyllästyny jonne siel ruudun toisel puolel:)

        Et kykene myöskään kirjoittamaan.


      • eieesoomenkat

        se on sun ongelmas jos et suomea ymmärrä:D


    • Oppeliini1

      Hei AP, kuinka työn hakusi edistyy? Montako työnantajaa olet käynyt haastattelemassa? Vain paria? Hei, nyt jo kiireesti vauhtia töppöseen ja koputtelemaan ovia!

      Oikeasti: ensin lähetät sâhköisen ( osaat ilmeisesti käyttää tietokonetta) työnhakukirjeen. Se voi tietenkin olla vapaamuotoinen jossa kerrot pari sanaa opinnoistasi ja halustasi tehdätöitä.

      Palkka tulee siitä automaattisesti, sitä ei tarvitse edes kysyä. Vaikka se saattaisi ollakin sinun ainoa motivaatio, jätä se mainitsematta.

      Pari päivää myöhemmin soitat ja pyydät päästä haastatteluun( tyyliin " olisin hyvin halukas auttamaan teitä nyt kun kesäkin jo lähestyy. Ennen kiireimpien kuukausien alkua nyt olisi täydellinen aika oppia lisää toiminnastanne ja siten olisin paljon tietorikkaampi ajoissa) näytä heille ettet ole tyhmä vaan haluat tuoda kortesi kekoon.
      Osaat sen, tiedät itsekkin!

      Tiedät senkin että jos vetelästi lähetät muutaman sanan ( haluun teille töihin, ja alle nimi ja puh numero) tuo viestisi menee roskiin alle aikayksikön.

      Sinun on olemuksellasi todistettava että pystyt oppimaan ja olet halukas oppimaan ja tekemään . Oli se sitten marjojen keräystä, kanojen hoitoa tai tietokoneohjelmien laatimista!
      SE on SE joka avaa ovet!!!

      • eieesoomenkat

        kiitos:) täst oli apuu


      • Oppeliini1

        Hei neitonen, muutama tärkeä asia jotka jäivät mainitsematta:

        Aivan ensiksi: olet mahtavassa etuoikeutetussa asemassa koska sinulla on aikaa fyysisesti ( mennä itse henkilökohtaisesti!) haastatteluihin ja oma-alotteisesti vain kävellä työnantajan juttusille!!!!!!!!!

        Käytä kirjakieltä( niin oudolta kuin se saattaakin tuntua ) sähköisessä viestinnässäsi. Usko tai älä, sillä ON vaikutusta miten sinä kirjoitat ja puhut.
        Haastatteluvaiheessa muista pitää ilmeesi positiivisena ( suupieet pikkusen ylöspäin tai neutraalisti mutta ei missään tapauksessa KOSKAAN alaspäin; kuka haluaa sitruunaa joukkoonsa?!) ja suunnittele edeltäpäin vastauksia mahdollisiin kysymyksiin: mikä on vahvuutesi ( yritteliäs, et pelkää työtä, haluat auttaa jnejneje)
        Mikä on heikkoutesi: ( haluat tehdä kaikki itse mutta tiedät että tulosta tulee enemmän jos jakaa työn muiden kanssa, jne ), onko sinulla seudulla x jo asunto valmiina? ( tässä vaiheessa en tarvitse paljoa, olen aivan varma että löydän pienen pienen sopen työajaksi jne jne)

        Olet jo saanut pikkuisen eväitä haastatteluun.
        Kerro ihmeessä miten ensimmäiset työpaikkahakemukset sujuivat!!!!!!

        Ota vai ohjakset omiin käsiisi, tulet onnistumaan! Kukaan toinen EI tee sitä puolestasi, sinun on toimittava itse! Pärjäät kyllä!!!!!!


      • eieesoomenkat

        joo kesätöitä sain mut et mite pärjään siihe asti..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe