Nanolash ripsiseerumi

Saijamaaria

Onko teistä kukaan käyttänyt tätä ripsiseerumia? Kehutaan arvosteluissa olevan v.2015 paras ripsiseerumi. Sitä näkyisi saavan tilattua heidän nettisivuilta, ovatkohan luotettavat sivut?

22

6118

  Vastaukset

  • On luotettavat sivut, itse tilasin 2kpl ja maksoi vain 79e eli suht edulliset muihin seerumeihin verrattuna.. Itselläni ripsienpidennykset, mutta haluan niistä eroon, koska huomaan, että omat ripseni on pienet tyngät niin tilasin seerumia.. Yläripsiin en osaa sanoa vielä eroa, kun on tosiaankim vielä näitä pidennyksiä, mutta n. 1kk olen käyttänyt seerumia ja alaripsissä kyllä huomaan eron, että on kasvanut!:-) eli tähän mennessä olen tyytyväinen, mutta vielä tyytyväisempi olisin, jos yläripseni olisivat pidemmät:-)

  • Yritin tilata sitä netistä, mutta kun maksun aika tuli ja kyseltiinkin pankkitilini numeroa englanniksi ? Omituista ja harmi sinänsä...ja meikäläinen ei ainakaan löytänyt suomenkielistä ohjetta...Miten itse toimit ?

  • Olen tilannut nanolashia jo kahdesti ja ihan on luotettavat sivut ja nopea toimituskin :) Tämä toimii! Mitään sivuvaikutuksia ei ole tullut ja tulokset näkyivät ensin alaripsissä (joita minulla ennen ei käytännössä ollut..) Kuukaudessa eron huomasi yläripsissäkin ja käytön jatkuessa ne tuntuvat yhä kasvavan. Tosi kauniit ja luonnollisen näköiset, ei mitkään ripsipidennys-haravat! :D Ripset ovat myös hiukan tummentuneet ja kaartuvat itsestään, riittää kun sipaisee ripsiväriä, kun aiemmin piti taivuttimella vääntää pitkään ja hartaasti. Ostin siskollekin :)

  • Kyseistä tuotetta en ole käyttänyt, paras kun ostat risiiniöljyä ja laitat iltaisin. Olen itse kokeillut, hyvä ja halpa.

  • Tilasin, toimitus oli nopea. Piti käyttää luottokorttia ja maksaa heti, mutta niin usein monissa tuotteissa on.
   En ole vielä kokeillut, tilaus tuotiin tänään. Tähän asti käyttänyt Revaital lashia, joka hirveän kallista, verrattuna tähän. Toivon, että toimii. Revital lash on ollut hyvä, mutta kallis.

   • Aikaisemmin olen käyttänyt Revital lashia, nyt ajattelin kokeilla tätä Nanolashia joka huomattavasti edullisempaa. Olen nyt käyttänyt marraskuusta alkaen, ei mitään muutosta ripsissä, harmittaaa, huono ostos!


  • Itse olen käyttänyt sitä noin pari viikkoa ja tuloksia näkyy jo nyt. Ripsienpidennysten jälkeen omat ripset oli tyngät ja hauraat, joten tämä tuote on ehdottomasti pelastanut pinteestä. En laita enää pidennyksiä kun löysin tälläisen seerumin. 😻

  • Yhden kerran tilannut... vain alaripset pitenivät vähäsen.. yläripset hitusen mutta ohenivat myös.. taivutin käytön aikana ripsientaivuttajalla niin yläripsiä irtosi ja tuli kolo.. edullista toki.

  • Edullinen verrattuna muihin ripsiseerumeihin :)
   Itse käytin kuukauden kuurina ja ripset tuuhistuivat oikein kunnolla! Oli siis aivan tyngät, koska minulla oli ollut ripsienpidennykset. Kuukauden käytön jälkeen pistän vain pari kertaa viikossa, jotta saan ylläpidettyä aikaansaatuja tuloksia.
   Sivuvaikutuksia en ole huomannut saavani tästä tuotteesta, mutta jokainen on yksilö. Toisella se kuivattaa silmiä ja toisella ei tapahdu mitään.

   • Miten kuriiritoimitus onnistui? Ilmoittivatko milloin tulevat tuomaan? Jos eivät ilmoittaneet ja et ollut kotona vastaanottamassa, niin pitikö lähetys hakea mistä???


   • Harvaripsi kirjoitti:

    Miten kuriiritoimitus onnistui? Ilmoittivatko milloin tulevat tuomaan? Jos eivät ilmoittaneet ja et ollut kotona vastaanottamassa, niin pitikö lähetys hakea mistä???

    Minulle ainakin soitettiin ja sovittiin aika milloin tuodaan!


  • Mä olen käyttänyt 04/2017 lähtien. Ripset kasvaneet aivan huimasti! 2kk kohdalla tajusi miten paljon ovat kasvaneet, kun kosmetologi ihmetteli ripsien pituutta kestovärjäyksen yhteydessä. Toimitus on sujunut hyvin. Olen kuriirille jättänyt valtakirjan oveen, että paketin voi jättää kuistille tai postilaatikkoon :) suosittele kyllä tätä tuotetta vaikka yleensä omen hyvin skeptinen ja pessimisti kaikkien seerumeiden suhteen.

  • Kyllä oikeasti Nanolash kasvattaa ripsiä! Olen nyt käyttänyt varmaan kohta vuoden. Alussa käytin päivittäin ja myöhemmin vain muutaman kerran viikossa ylläpitohoitona. Nyt kauniisti kaartuvat pitkät ripset.

  • Olen käyttänyt tuotetta nyt jo reilut kaksi kuukautta, eikä tämä ole tehonnut ollenkaan. Ripsiäni on irtoillut paljon, eikä koloihin kasva ripsiä sitten millään. Hukkaan menivät nämä rahat. Palaan takaisin luottoseerumiini, joka on kyllä kallis, mutta tehokas. Tässäkään tapauksessa halvalla ei hyvää saa.

   • Epäilin itse kovasti, mutta n.2kk jälkeen oli myönnettävä että tuote toimii! Ripset olivat huomattavasti pidemmät ja myös tummemmat. Ja tämä toimii myös kulmakarvoihin. Minun kulmista oli tullut hyvin harvat, päissä oli vaan karva tai pari (johtunee varmaan 50 v iästä), mut nyt...oon ihan äimänä, kulmat on ku nuorena. Nyt on menossa 4.5 kk ja aattelin käyttää joka päivä 6 kk asti, joka on hoitojakson pituus ja kattoo mihin pituuteen ripset max saa. Sen jälkeen 2 krt viikossa😁


  • Hei hei mistä tätä saa tilattua? Mun luuri ei suostu avaan tota niiden omaa sivua

   • Minuu kans kiinnostaa tietää mistä saa tilattua, ilman salasanoja tai korttitietoja.  • Uskaltaako tätä käyttää pidennysten kanssa?

  • Olen käyttänyt 1,5 v, alaripset kasvoi ensin, sitten yläripset. On tominut, mutta yläripsiin ilmestynyt täysin
   valkoisia karvoja. Pitkiä kylläkin ja ne saa peittoon ripsivärillä. Aion käyttää jatkossakin, vaikka onkin hintavaa. Sitä pohdin, miten nopsasti ripset palaa entiselleen eli katoaa jos jätän tuotteen..

  • Voiko Nanolash seerumia käyttää ripsipidennysten kanssa?

   • Sivuilla lukee että voi käyttää myös pidennysten kanssa :)


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   41
   1897
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1590
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   67
   1302