Sairaaladieetti 2016

Ohuemmaksi

Aloitan 6.3. hyväksi toteamani pikakuurin eli sairaaladieetin (Kauneus ja terveys -lehti). Tavoitteena noin -5,0 kg 13 päivässä. Loput pari kolme kiloa sitten hitaammin ennen kesää:) Lähteekö joku mukaan? Dieettiä pitää noudattaa pilkun tarkasti, joten se ei sovi esim. kasvissyöjille tai heille joilla on paljon ruoka-aineallergioita.

20

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ohuemmaksi

      6.3.2016 Lähtöpaino 64,7 kg. Äääh näin paljon en ole painanut juuri koskaan enkä nyt vuosiin. Mutta tästä lähtee putoamaan!

    • EiVieläLiianLihava

      Minä lähden mukaan, itse asiassa aloitin jo eilen. Olen laihduttanut kerran aikaisemminkin, vuonna 2009, ja silloinkin sairaaladieetillä.

      Nyt olen kasvattanut annoskokojani ja hankkinut sokeririippuvuuden. Paino on noussut muutamassa vuodessa 65 kilosta 72,5 kiloon.

      Tavoitteeni on pudottaa 8 kiloa ja päästä eroon mässystä. Olen tarvittaessa kuurilla kaksi viikkoa. Keitin 10 litran sopan perjantaina illalla ja lisäsin siihen vahingossa liikaa chiliä. Sen vuoksi laitoin mukaan 2 purkillista kookosmaitoa. On se silti aika tulista :)

      Punnitsin eilen aamulla 72,5 kg ja tänään aamulla 69,5 kg.
      Söin eilen sopan lisäksi Kiivin.

      Toivotan tahdonvoimaa ketjun laihduttajille!

    • EiVieläLiianLihava

      Nyt sitten huomasin, että sinä, Ohuemmaksi, taidatkin olla Mehiläisen sairaaladieetillä? Minä aloitin rasvanpolttokeitto-kuurin, jota olen luullut myös kutsuttavan sairaaladieetiksi.
      Voi kun sinun kuurisi näyttää hyvältä!
      Miten sinulla on mennyt?

    • Ohuemmaksi

      Moi Eivieläliianlihava

    • Ohuemmaksi

      Äh kirjoitin pitkän sepustuksen sinulle Eivieläliianlihava! Mutta se hävisi jonnekin..hyvin menee, suunnitelman mukaan, ei vielä nälkä ehtinyt tulla ja kohta voikin mennä nukkumaan:) laitan lisää huomenna. Tsemppiä!

    • sevalistavaveku03334

      Pieni kysymysy sen sairaaladieetin jälkeen.

      Mitäs sitten???

      On täysin naurettavaa yrittää saada aikaan pysyviä tuloksia hetkellisillä "kuureilla". Siihen tarvitaan elämäntavanmuutos.

    • Ohuemmaksi

      Pyydän kyllä neuvoa, jos tarvitsen. Tämä nyt vaan on minun tapani kun pudotettavaa on vain sen viisi kiloa. P.s. Olen täysin samankokoinen kuin 30 vuotta sitten;)))

    • Ohuemmaksi

      Elämäntavat on kunnossa. Eivieläliianlihava: olen joo tuolla kauneus ja Terv lehdessä esitellyllä dieetillä kuten joskus aiemminkin.

    • EiVieläLiianLihava

      Hei Ohuemmaksi, mukava kun kirjoittelet. Harmi että viestisi hävisi :( Sinulla on toinen päivä menossa, onko paino tippunut? Katsoin sinun dieettisi ja se näyttää paljon paremmalta ja monipuolisemmalta kuin minun. Mutta enää en vaihda. Soppa on keitetty ja se on syötävä :)

      Ohjeen mukaan minun olisi pitänyt syödä eilen keiton lisäksi uuniperuna voilla ja vihreitä vihanneksia. Jääkaapissa oli vihreää vain kaalinkerä ja perunat oli loppu. Söin sitten kaksi viipaletta voi-jälkiuunileipää. Oli niin hyvää!
      Aamun punnituksessa paino oli pudonnut eilisestä melkein kilon, eli vaaka näytti 68,6 kg.

      Tänään on kolmas päivä ja nyt on nälkä. Olen syönyt yhden lautasellisen soppaa, lounaaksi, mutta lisää ei maistu. Nälkä ei ole vielä tarpeeksi kova.
      Olen pari vuotta syönyt ihan vaan siksi, että ruokaa on ollut tarjolla tai on ollut ruoka-aika. Ja silloinkin liian isoja annoksia. Karkkia olen syönyt kun minulla on ollut tylsää. Tästä nämä nyt laihdutettavat kilot ovat peräisin.

      Miten sinulla sujuu?

      Tsemppiä!

    • Ohuemmaksi

      Moi EVLL!
      Ei ole todellista...joku... tämä kone? Salaiset voimat? ei halua että saan tsemppitukea lähetettyä kenellekään. Kirjoitin taas "romaanin" ja akku loppui ennen kuin löysin laturin. No sinne meni. Uudelleen lyhyesti eli kiitos tsempistä ja sitä samaa takaisin päin. En usko että keittodieettikään on hullumpi tai pahempi kuin tämä! Kyllä mä söisin sitä mutta laiskana tämä on helpompi. Ja toisaalta aiemmin hyväksi todettu;) 2. Päivä paino 64,1 kg pudotus -600g joka on kelvollinen suht pienelle. Pää onkin sitten särkenyt koko päivän= ei nestehukkaa mutta aika harvoin safkaa ja kahvin puutetta...Huomenna saa aamulla palan paahtista ja kahvia. Nyt aivan täynnä: 240g pihvi, vihr salaattia ja omenapäärynä. Kirjoittele taas huomenna!

    • Ohuemmaksi

      3. Päivä 63,6 kg pudotus eiliseen -500g ja alusta -1,1 kg.
      Päänsärky vaimennu eli tähän alkaa elimistö tottua. Täytyy pitää itsensä kiireisenä tänään ettei huomaa mahdollista näläntunnetta. Lounas on pieni eli pinaattia 150 g, tomaatti ja iso omena. Kyllä tämän kestää:) illalla sitten proteiinia kinkun ja 2 kananmunan muodossa. EVLL kuinka menee?

    • EiVieläLiianLihava

      Hei Ohuemmaksi, terveisiä työmatkalta Kokkolasta! Aika mukavasti sinulla putoaa paino. Oletko pysynyt tiukasti dieetissä? Etkö ole edes juonut teetä/kahvia? Minä olen juonut joka päivä kaksi kupillista kahvia.

      Minulla on eilisestä pudonnut enää 100 g, eli alun suuret pudotukset olivat varmasti nestettä. Nyt voin olla jo vähän laihtunutkin.
      Katselin juuri tässä tabletissa olevia kuvia itsestäni ja en ymmärrä miksi luulin olevani immuuni liikakaloreill.
      Minulla on tällaisia motivaatiokuvia heikkoja hetkiä varten :)

      Kaalikeitto ei enää maistuisi, mutta sisulla mennään.

      Hyvää illan jatkoa, Ohuemmaksi, ja tsemppiä!

    • Ohuemmaksi

      Huomenta Eivieläliianlihava:) kiitos terkuista ja mukavaa keskiviikkopäivää sulle! Vaihtoehto voisi olla heittää soppa menemään ja siirtyä tälle. Kroppa voisi saada uuden boostin...Mulla oli eilen illalla tosi vaikea hetki, olin syönyt päivällisen liian aikaisin ja liikkunut vähän liikaa 90min reipas kävely ja 60min pilates..että meinasin kuolla nälkään

    • Ohuemmaksi

      4. Päivä paino 62,8 kg -800g eilisestä ja -1,9 kg alusta.

    • EiVieläLiianLihava

      Hei Ohuemmaksi! Onnea hienosta pudotuksesta. -800 g vuorokaudessa on hyvä tulos.
      Minä kirjoitin vastauksen aikaisemmin töissä (kahvitauolla), mutta sitten tuli puhelu ja unohdin jatkaa viestiä. Jatkan nyt kotona...

      Nukuin aamulla pommiin. Ponkaisin ylös, puin ja lähdin töihin, enkä muistanut käydä vaa'alla. Mutta oloni tuntuu mukavalta ja aamulla töissä (kun huomasin unohdukseni) kävin vaivihkaa mittaamassa vyötärönympärykseni, joka oli 66,5 cm. Ennen keittokuuria se oli 81 cm.

      Tänään ei ole enää ollut nälkä. Minulla ei ole särkenyt päätä, sillä juon pari kuppia kahvia päivässä.
      Uskon että huomenna aamulla on mukava käydä vaa'alla.

    • EiVieläLiianLihava

      Luin eilisen viestini uudelleen ja kyllä se vyötärön ympärys on 76,5 cm, eli nelisen senttiä on lähtenyt. Nestettä, varmasti, mutta ehkä hiukkasen läskiäkin.

      Olin edellispäivänä työmatkalla ja päivä on melkein pelkkää istumista. Eilen olin töissä normaalisti, mutta silti paino on maanantaista pudonnut vain 100 g. Paino on 68,4 kg. Ja olen ollut nälkäinen, kun soppa ei tahdo millään maistua. Koska jotain on syötävä, olen litkinyt keiton lientä.

      Miten sujuu, Ohuemmaksi?

    • EiVieläLiianLihava

      Se oli sitten siinä. Alkupaino 72,5 kg ja tänään aamulla punnitsin 67,8 kg.
      Aamulla söin juustoleivän ruisleivästä ja kyllä maistui.

      Viimeiset kilot pudotan syömällä tavallista ruokaa,mutta pieniä annoksia.

      • näin.se.vaan.menee

        Ja kohta ne kilot tulee takaisin X2...


    • EiVieläLiianLihava

      näin.se.vaan.menee on kade kun ei itse pysty pudottamaan painoaan :)

    • jannakke123

      Oikeesti pystyisit helposti pudottamaan terveellisestikin tuon painon. Nämä kitukuurit ovat naurettavia. Terkuin: joku joka on pudottanut normipainon sisässä 4 kg kuukaudessa ja grammaakaan ei ole tullut takaisin. Ps. Elintavat ei ole kunnossa jos on liikapainoa....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3727
    2. 208
      3029
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      174
      1374
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe