ajoin pellon ohi matkalla

lapinpoikajuurtennoitain

Leville. On se vaan niin ankea paikka että painautin kohdalla kaasun pohjaan. Autokantakin kuin museoautonäyttelyssä sillä erotuksella että autot liikkuvat.

46

1238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jönsseritkalajoelta

      Kävin kans siinä paikallisessa pizza paikassa,sais vähän rempata,aivanko 80 luvulla olis,vois vähän uusia sisustoja,olis nykyaikasempaa suuntaan,ei olis niin kalsean pimeä paikka ja palkata nuorempaa porukkaa töihin,olis silmän iloa ja nostaishan se kassaa varantoa Aina samat jutut,Joka kevät pysähdymme hyvälle pizzalle kun oloksen suuntaan mennään ja varmaan pysähdytään tullessakin suomen parhaalle pizzalle:))

    • pellepelotonjoo

      Ei Pellossa asu kuin syrjäytyneet! Pimeässä ja kolkossa kuopassa ja kyyläävät toisiaan!

    • ihanaa-a-aa

      No jopa on näilä immeisillä asiat sitte huonosti, ei mikhään ole hyvvää Pellossa. Mie vain tykkään asua täälä ko saapi kyylätä. aika se kulluu siinäki ja raha rantautuu, ei tartte töitäkään tehhä sen etheen.muutako vahata vain että mihinkhään tuo mennee ja mitäkhään se sielä tekkee ja en mie vain ole ollenkhaan syrjäytyny sen vuoksi. Ja valot se on meilekki keksitty, ei ole pimeää, nythän se alkaaki vasta kunnola valostuun ja aurinko loistahmaan. nautima ja tehkää tekki sammaa. Pizza on hyvvää Jopparissa aina ollu. tullee se toinenki pizzeria kylile, sieltä sitte lissää herkkuja.oih kyllä se on ihana asua rauhallisessa Pellossa ja kyylätä vaikkei täälä paljon kulkijoita olekhaan, omiksi tarpheiksi tietekki. älkää vain toista kertaa ees tulkokhaan Pelloon ettei ilma pillaannu.ugh

      • pellossa-joskus-käyny

        justhinsa näin...!! :)


      • NauruPidentääIkää

        Hahhaa, kun oli makea kirjoitus. Tarina hanskassa. Lisää tällaista. Hyvä ettei kaikilla elämä niin ankeaa ja pipo päätä kiristä. Kiitti! :)


      • Wuhuujuu

        Joillakin ei oo elämää , onneks on nyt terveet penskat ku pellosta pois


    • matkallapohjoiseen

      Etelän varikset voisivat ajaa Pelkosenniemen kautta tai Sallan kautta tunturiin. Sieltäkin pääsee ja voi käydä pizzeriassa jos siellä semmoisia sattuu olemaan.

      • vittuunvarikset

        Etelän varikset voisi olla variksia vaan.


      • lapinpoikajuurtennoitain

        Länsikairan tie on hyvä ajaa. Pellon ja Kolarin välillä talvellakin 100kmh.
        Mutta on se pello kaikesta huolimatta puistattava paikka. Siitähän kertoo sekin että kunnanjohtaja asuu Rovaniemellä.
        Joppari oli ok mutta pitäs jossakin välissä tehdä remonttiakin.


      • Remonttiatekheen

        Lapin poika hoi! onkos sulla remonttireiskan vikoja? jos Joppari niin ärsyttää, mene, kysy josko sais auttaa ja tehe remontti.sunkhaan se ole vaikea homma lappalaiselekhaan. ja oikeestaan jos järkevästi/aikusesti aattelee, kannatte sinun ees käytä Pellossa, jopa että Jopparissa kun niin puistattaa. aja muita kauttateitä


    • Huikamala

      No tuokin kirjottaja "pellepelotonjoo" on entisiä Pellolaisia, vasta muuttanut 140km Pellosta pois. kasvanutkin Pellossa ja nyt jo haukkuu meitä syrjäytyneiksi ja kyylääjiksi :) mutta sattuukin olemaan itse samanlainen :D ja pyh, kovin kuitenkin tulee Pelloon kylästelemään piakkoinkin, näin sen ilmoitti kaverilleen. en edes kehtaisi nokkaani näyttää, jos haukkuisin tuohon malliin, hui kamala!

    • kylälläajava

      Jopparin eessä oli taas parkki täynnä autoja suksiboxit katolla. Se on hyvä paikka ja erinomainen ruoka/pizza ja hinnat ovat kohdallaan. Jos siitä joku ajaa ohi niin sillä on joko helvetin hoppu tai ei ole nälkä.

      • Huippupaikka

        Ei voi muuta kuin yhtyä kommenttiisi. Hyvä palvelu ja hyvät sapuskat, niin pizzat kuin muutkin.


    • lappalaisiinkyllästyny

      Mitä te sieltä Lapista haette? Siellä ole kuin länkisääri lappalaisia ja juonittelijoita! Vievät turisteilta rahat ja palvelu on huonoa.

      • tiesikkö

        lappalaiset ja lappilaiset ovat kaksi eri asiaa


    • PellolainenKitisijä

      Hoijaa, kirjoituksen aloittanut on pellolainen, sellainen joka haluaa mustamaalata kotikuntaa - siihen on varmaan hänen mielestään hyvä syy. Ei Leville menijä kiinnitä niin paljon huomiota matkan varren kyliin, että vaivautuisi täällä niistä kommentoimaan. Se joka ei täällä tykkää olla, muuttaa pois, ei kannata tyhjää kitistä.

      • Uuusimaa

        Olen etelän ihmnen, pizzapaikassa syönyt n. 3v ruoka ollut hyvää aina, Pello paikkakuntana on kohdellut minua hyvin, autoni on saanut korjauspalveluja ja rengasongelmiin ratkaisut paikallisesti Myös katsastusasemaa olen käyttänyt ja montaa muuta palvelua, ei moittimista. Moniosaajia monissa palveluissa, kiitos siitä! En matkaa Ylläkselle, vaan muualle, ja näillä näkymin tulen käyttämään palvelujanne. En halua naisianne/ miehiänne, vaan nauttia vapaa-ajasastani, jonka vietän lähiseudullanne. Myös mukavia ihmisiä tavannut paikkakunnalta tavannut ja yhteistyössä heidän kanssaan toiminut. Lisäksi aina kunnioittanut hiihtokunigasta ja ihaillut laulajatar Einiä pysähtymällä Orajärven P, mikä voi mättää tällaisella paikkakunnalla?


    • Peluuuri

      On net pellolaiset vain lapsellista sakkia,eipä voi muuta sanoa ko juoruakat hankkikaa elämä

      • eiymmärrystä

        ja miten tämä juttu sinun mielestä liittyy juoruakkoihin/ukkoihin ?


    • Pellolainen

      Näkkyyhän se jos tää on sellanen palsta jossa tiietään jo 140 kilsan päässä asuvien kylästelykki pellossa

      • Pellolainen

        Pello on hyvä paikka asua vaikka huonola jamala onki


      • pällepälötön

        "peluurille" !!! katsos kun, ei kannattaisi kovin haukkua kotikuntaansa ja sitten kuitenkin kaipuu takaisin, ja itsehän on kehunut pelloon tulevansa ihan puskaradiossa. ettei siihen tarvita muita juoruakkoja tai ukkoja, revi siitä. tämä palstakin on tarkoitettu kaikelle kansalle ja kaikenlaisille jutuille, sinunkin täytyy olla juurikin aika utelias ja tosi kiinnostunut tästä palstasta ja mitä täällä ylipäätänsä kirjoitellaan, kun kirjoittelet täällä ihan mitä sylki suuhun tuo. onhan tuo aika inhottavaa moittia omaa syntymäkylää ja sen asukkaita, joiden luo on kuitenkin kaipuu vai kuinka sinä olet tämän järkeillyt ?


    • Entinenpellolainen

      Onhan se Pello pieni kyläpahanen mut moittimista ei muuta siel oo,turvallinen paikka oli lapset kasvattaa ja sitte maailmalle lähteä.ihmisiä sieläki assuu kaikenlaisia,on poka joka lähtöön,rakkaita ja ei niin rakkaita,kuten joka paikkakunnala.suuresti ihmetellään miksu väki karttaa pelloa,edellistä lainatakseni, kerro jollekkin et tulet kylään ja lue se suomi 24:sta.välhiin tuntuu että täälä tapehlaan ihan mielikuvitus olentojen kanssa. Tsemppiä Pellolle!

      • kakkeakaunistaon

        Tervemenoa kaatopaikalle pohjoislappiin! Pello on puhdas ja siisti kunta ja ruoat on tuoreita ja kaikki pitäisi olla hyvin! olet vain katkera, juoppo jolle kelpaa vain alkoholijuomat ja irstaat naiset tai voiko niitä enää naisiksi sanoa. Jakorasiat tautiset. Tervetuloa vaan Pelloon tervejärkiset ja kauneutta ja hyvyyttä arvostavat.


    • IhminenIhmiselle

      Jokainen ihminen on laulun arvoinen, niin Pellossa kuin muuallakin <3 eikö näin olekki? Joillekkin sattunu huono sauma tai paha päivä :D Ihminen ihmiselle.

      • Muijavaiei

        Niih tyhmiähän net ihmiset on jotka eri nickeillä ja eri sukupuolisenna tänne kommaavat et repikää siitä


    • TERVETULOAPELLOON

      Pellossa on hyvä hygieniataso! Kävimme pohjoisessa ja siellä piipahdimme että kahvit juomme ja jotain pientä purtavaa. Emäntä oli just vessassa ja ovi oli auki asiakkaita varten että, tietää tulla palvelemaan, hengitys haisi pahalle ja unohti pestä kädet kun tuli paskalta. Meillä on tarjolla tänään eilistä ja toissapäiväistä sapuskaa! pöydät oli pesemättä ja astioissa tahroja ,kahvikupit huonosti pestyjä! Ei kiva! Pellossa on kaikki tutkinnon suorittaneet käyneet hygieniapassin suorittamassa ja useimmat vieläpä montakin kertaa tiedon vuoksi! Siisti kylä ja tuoreet ruoat ja kahvit ja pullat makoisat. Kyllä kelpaa!

      • olkaahyvätkiitos

        Pellossa tuuletetaan petivaatteet ja matot ja muutenkin pidetään mökit ja huoneet puhtaina ja raikkaina! Harva on sairastunut norovirukseen vain kun on vilustunut tai jossain käynyt pohjoisemmassa! Pellossa on raikasta, puhdasta ja siistiä ja ystävällistä palvelua! Kiitos ja kuulemiin ja näkemiin ja heipat tulee niin automaattisesti ja anteeksi joustavasti ettei missään muualla samanlaista. Ottakaahan opiksi pellolaisilta te lapin matkaajat ja turisteja palvelevat siellä "likatunkiossakin" Kaikki hyvin Pellossa.


    • rätinvarresta

      Tunturimökeissä tehdään vaihtopäivinä pikapikasiivous. Enimmät pölyt pois ja seuraavat olkaa hyvä.

      • suuretsetelitpölyiset

        Firmat palvoo vain rahaa ja siivooja pitää vauhdilla tehdä kaikki tarpeellinen siistiminen! Kyttäävät oven suussa milloin "turistit" lähtevät. Pellossa ajatellaan ihmistä ja Hänen hyvinvointiaan ei niinkään palvota rahaa kuin jossain muualla. Liiallisen rahan palvominen on suurinta syntiä. Ihminen unohtuu silloin ja raha saa vallan! Ihminen ja rakkaus pitää olla palvonnan kohde!


    • OLETTERVETULLUTKYLÄÄN

      Pellossa on paljon turisteja tulleet tutuiksi paikallisen väen kanssa ja saunaa on tarjottu tutun tuttujen kanssa ja siitä tutustuttu edelleen. Olet ilmeisesti sulkeutunut luonne kun et osaa tutustua paikallisiin ihmisiin! Täällä riittää hiihtolatuja, pilkkihommia yms. lenkkeilyä ja laavuja on paljon jossa, voit paistaa makkaraa tai muuten olla vaan jos et halua olla porukassa! Pesuaineissa Pello ei säästä vaan tulee puhdasta! Pohjoisemmassa monessa paikkaa pesuaineet ja puhdistusaineet vanhenevat ja niistä haihtuu tehokkuus! Siivousliinat on kertakaikkiaan aina puhtaat kun ne pestään aina! HYVIN! Puhtaus on Pellossa laatuasia! Tuoreus yms. Ystävällisyys sieltä jaloimmasta . Kaikki hyvin kun olet itse asennoitunut vastaanottamaan sen hyvyyden ja kauneuden ja laadun! Näkemiin ja tervetuloa uudestaan hyvillä mielin!

    • koojis

      mene enskerrala rovanieen kautta,ettei tartte mieltä toiste pahottaa.....

    • Ei_mamuja_kaikki_hyvin

      Pellossa ei ole mamuja mikä näkyy mm. siinä, että tilastojen mukaan on tapahtunut vähiten raiskauksia Suomen kunnista, kun katsotaan viimeiset 10 vuotta.

    • puuttuva.aspiraatio

      Pellossa on Suomen vastenmielisin murre.

    • pellolaisuuskunniaan

      Pelloa parjataan paljon. Totta on tänään, jos pelkästään ajaa Pellon ohi, että parasta on jos otetaan pois kesäinen upea jokimaisema, ohiajotie. Siinäkin on vain 60 km nopeusrajoitus. Varsinkin, jos erehdyt ajamaan vanhan kylän keskusta kautta, onko se Kauppatie nimeltään, tulee mieleen joku itäisen naapurimaan sovjetinaikainen, lähes asumaton pikkukylä.

      Unohtakaame ikävät asiat ja mainitaan ne mukavat ja myönteiset asiat.

      Pellosta on 60 luvun maailman paras hiihtäjä, Eero Mäntyranta. Siitä muistuttaa meitä patsas kylän keskusta. Aluekin on hyvin hoidettu. Hyvä!

      Pellosta on kotoisin, nuorena edesmennyt, kuuluisa kirjailija Timo K. Mukka.

      Pellosta on kotoisin Eini, tämä maan kuulu laulaja. Vaikuttanut kauan ja on edelleenkin estraadeilla näkyvästi ja fanittajia löytyy.

      Pellossa asuu Tarja. Toinen maankuulu laulajaa, joka esiintyy myös.

      Pellolaiset! Onko muitakin?

      ... ja lopuksi...

      Pello on Suomen siistein kunta. Sen olen todennut asuttuani monessa muussa paikassa ympäri Suomea. Sitä elämänominaisuutta kannattaa pellolaisten pitää yllä. Siitä teidät tunnetaan.

      Sittenkin Pello on hyvä paikka elää, kunhan vain löytää työtä.

      • kauniistikiitämme

        YES! Aplodeja sinulle. Aplodeja paljon. Kiitos


      • muuttajamieki

        Herraihme! Täällähän on joku muukin joka tuntee samoin. Pello on julmetun hyvä paikka asua ja elää ja paremmaksi tulee. Yksi Kauppatien rötiskö häipyy ja muutenkin sen ympäristö kokee suuria muutoksia. Että mikäpäs täällä on elellä, en lähtis mihinkään muualle asumaan.


      • orajärvinen

        vasureita joka ikinen


    • ei.ihmisen.puhetta

      suomen rasittavin murre yök

      • puhusiekimurretta

        Vai on meän murre rasittavin. No, ei sitä tartte kuunella. Mie en ossaaa muuta puhua ja ko mie täälä etelässä aukasen suun ja praatailen, tullee moni kysyhmään, että olekko sie poissa Lapista. Ylpeänä totean, että JOO. Mie olen ylpeä murtheestani ja juuristani. Ei sitä muut ossaakhaan kunnola ko meänperäläiset, tuota murretta.

        Misthään se tuo etelinen kirjottaja on kotossiin ja ossaako se mithään murretta?


    • meänkielionvistoapuhetta

      Lapissa on muitakin murteita ja ne ovat paljon kauniimpia kuunnella kui meänkieli :)

      • ylpeämurrepuhuja

        Älä houraa!

        Mie ainaki olen ylpeä meän murheesta täälä etelessä. En ossaakhaan muuta ja pärjään oikhein hyvin.

        Minua on jopa jossaki paikassa kehotettu täälä etelässä puhumhaan meän murretta. On kuulema niin mukava kuunnella.

        Ja miehän puhun enkä häpeä sitä.


    • tinnilautaan

      Oli se Levi niin kuiva paikka että pamautin kaasun pohjaan ja ajoin Pelloon pizzalle.

    • mustasukkaisuuskuriin

      Siivoamme lattiat aina hyvin! Puhtaalla vedellä huuhdomme lian pois lattialta ja emme huuhtele lattialiinoja käsienpesualtaassa. Hankauspesin on hyvä apuvälinen tahroille ja mäntyneste on erinomainen puhdistusaine kotona fairy ja pyykinpesuaineeksi surffia ja kuivatetaan pyykki ulkona. Huuhteluvesi raikas on hyvä huuhdella kaikki liat ja siivousliinat pestään hyvin seuraavaa kertaa odottamaan. Puhdas liina kaikkeen, erityisesti keittiöön aina puhdas liina. Valkoiset sukat on tarpeen näin kesäaikana.

    • Anonyymi

      Taisi karkiala kirjoittaa sakon?

    • Anonyymi

      Hyvin olet tehnyt. Ei olis ankeus sinun pysähdyksestä Pellossa tippaakaan helpottanut. Ikävä ihminen kerta kaikkiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe