Vanhojen naisten säälitys

siemensinko

Tavallaan melkolailla säälittää vanhojen naaraitten tilanne: naisen parasta aikaa on ikävuodet 20-37. Miehellä vastaavasti 50: stä eteenpäin, aina kuolemaan saakka.

Vanhoja naisia jää pilvin pimein ilman miehistä kosketusta ja kalua. Puute on sitä pahempi, mitä enemmän numeroja mittarissa. Tekisi mieli olla sellainen "apupoika" puutteessaan kituville naisille. Teitä ei nyt pane kukaan, mutta minä poika vaan panisin. <3 Voitaisiin leikkiä että pyllistätte ja minä siittäisin teidät siunattuun tilaan spermallani!

18

1843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JokaiselleJotakin

      Erosin juurikin silloin kun olin 37. Nyt 12 vuotta myöhemmin olen iloinen ollessani sinun näkemyksesi mukaan poikkeus. En jäänyt kosketusta paitsi. Avioeroa seurasi PITKÄ suhde uuteen mieheen ja kun tuli ilmi suhteemme karikoituminen niin jono halukkaista uusista kumppaneista oli tarjolla. Aloin tapailemaan sitä eroottisesti ja persoonana kiinnostavinta ja haluttavinta.

      Naurettavimpina olen kokenut niiden 5-14 vuotta nuorempien miesten epätoivoiset vonkaukset.Ovat selittäneet haluavansa muuttaa luokseni jne. Typeriä. Ihan niinkuin en tietäisi mikä asiassa on takana. MInä haluan AIKUISEN miehen, en mitään kloppia.

      .

    • Riiiiiiiiiii

      Ei tarvi sääliä. Moni keski-ikäinen nainen on tyytyväinen elämäänsä, ja eikös henkilö itse tiedä parhaiten mikä hänen elämänsä parasta aikaa on? Seksin tarjonnan puutteeseen en ole vielä törmännyt.
      Eli en pyllistä tällä kertaa, kiitos vaan. Mikäs siinä, sullahan ei ole hätää, elät parhainta aikaasi ysikymppisenä:).

    • faötajjtakejarja

      50-vuotiaana miehiä alkaa olla enemmän kuin samanikäisiä naisia, sitä aloittaja tarkoittaa varmasti. Mutta en sanoisi että naisten aika on silloin ohi, koska toisin kuin miehillä, naisilla on vientiä nuorempien miesten taholta. Onneksi se tässä flaksiasiassa on niin että naisilla onetulyöntiasema ihan minkä ikäisenä tahansa, kunhan ei vaadi omanikäistään. Miehillä tosiaan se flaksi alkaa käymään 50 kun omanikäisissä alkaa olla enemmän naisia kuin miehiä ja naiset nyt vain aika paljon haluavat niitä omanikäisiään kumppaneita. Naisille vaan silmät auki ja niitä nuorempia katselemaan tuossa vaiheessa! Ei tarvitse jäädä yksin jos ei halua. Nuorempi mies on ihan hyvä vaihtoehto, ei kannata tyrmätä ainakaan ennen kokeilua.

    • puumia.kaikki
      • Mmmmmmmmmh31

        Olipas hyvän olonen Naine ;) Ei enään parikymppisiä, kompleksisia nalkuttajia mulle,vaan kypsyyttä, sivistystä, itsevarmuutta. Thanks.


      • puumia.kaikki
        Mmmmmmmmmh31 kirjoitti:

        Olipas hyvän olonen Naine ;) Ei enään parikymppisiä, kompleksisia nalkuttajia mulle,vaan kypsyyttä, sivistystä, itsevarmuutta. Thanks.

        Tarkoitat siis että ei enää parhaan mahdollisen ulkonäön omaavia parikymppisiä vaan täysin kurpahtaneita nelikymppisiä tätejä, be my guest.


      • Mielenkiinto-heräsi

        Mielettömän hyvännäköinen, itsestään huolta pitänyt nainen. Respect. Samaan aikaan asiallisen, sitoutuvan ja villipedon näköinen. Kiitos tästä linkistä.


    • ei_suominaisille

      "en vastaa kuvattomille, lähetä kuva, en vastaa sähköpostin puolella"

      just.

      Vain munaton mies suostuu tuollaiseen pompotukseen.

      Minä en.

      Siksi hankinkin itselleni ulkomaalaisen vaimon, linkatun kaltaisia naisia kohtaan en ole koskaan tuntenut minkäänlaista kiinnostusta, syynä huono luonne ja käytöstavat.

      Ja jos tuolta naiselta deittipalvelun kautta vastauksen saisikin, seuraava ongelma olisi heti edessä: "emmä soita tuntemattomille enkä anna omaa numeroani".

      Siis seuraavaksi ko. neiti haluaa tuhlata miesten aikaa näppäimistön käyttöön, vaikka tutustuminen edistyisi paljon helpommin puhelimessa puhumalla.

      Ja ehkäpä "sokerina" pohjalla: tuon ikäisillä naisilla usein on lapsi(a), joskus useammankin miehen kanssa.

      Miksi huolisin yh -äitiä kun aitoja sinkkujakin on tarjolla, ainakin niille jotka älyävät etsiä ulkomailta kun Suomesta ei tasokkaita sinkkunaisia löydy (eli kaikki parhaat ovat jo varattuja) ?

      • Riiiiiiiiii

        Niin mihin pompotukseen? Muija on laittanut itsestään kuvan, mutta hänelle vastaavan miehenkö ei tarvitse lähettää kuvaa? Miehenkö ulkonäöllä ei ole mitään väliä? Kuva myös karsii todennäköisemmin iästään valehtelevat kävyt.
        Mistä sinä tämän naisen luonteen ja käytöstavat tiedät?
        Monella 40 ikäisellä ihmisellä on lapsia. Ullatus!
        Ratkaisuna naisen osto ulkomailta:). Mikä siinä, kumpikin hyötyy.


    • J7koh

      Nainen on parhaimmillaan kuolemaan saakka.
      Miesten pilissä sensijaan parasta ennen päivä.

      • entinendemari

        naiset parhaimmillaan 14-20 sitte ne on jo käytettyjä huoria


    • ilmanpillua

      oletko apupoika 46v. vanhapoika voi ku sääli

    • ksdjflaskdfj

      Aloittaja on varmaan toooosi suosittu kaiken ikäisten naisten parissa :D

    • Anonyymi

      Nainen on aina nainen ja saa seuraa minkä ikäisenä vaan. Paljon on 50v miehiä deittipalstoilla ja siellä roikkuneet vuosikausia, kun eivät saa niitä nuoria naisia. Jos vanha mies on ruma tai mt-ongelmainen niin tuskin vientiä riittää, ihan huuhaata, että mies on parhaassa iässään 50v. Miehen paras ikä on 25-35v niinkuin naisillakin.

    • Anonyymi

      Vanhempia naisia on yksinäisinä lähinnä pitkälti siitä syystä, että ukot kupsahtaa niin paljon nuorempina. Halutessaan he kyllä löytäisivät seuraa nuoremmista miehistä, mutta moni nainen kokee sen jotenkin "vääräksi". Parisuhdettahan taas ei läheskään jokainen vanhempi nainen edes halua. Kun yksi mies on passattu hautaan saakka niin sitten on aikaa itselle.

    • Anonyymi

      Ei 40-50 vuotias nainen nykypäivänä vielä ole läheskään pois parisuhdemarkkinoilta. Itsestään huolen pitävät ovat vielä todella hyvässä kuosissa. Mutta jos ei liiku juuri yhtään eikä syö terveellisesti niin varmasti se alkaa näkymään jo nuoremmalla kuin nuo. Myös ryyppääminen vanhentaa naista kummasti.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista lukea erilaisia näkökantoja. Lisään tähän omani. Olen eronnut mies muutama vuosi sitten ollessani yli viidenkympin. Ei ole paljoa omaisuutta kertynyt, kun joutui yksin elättämään exän ja lapset.

      Eron jälkeen en ole paljoa missään käynyt, huolehtinut lähinnä työssäkäynnistä, lapsista, kunnon ylläpitämisestä ja erosta koituneiden maksujen hoitamisiin.

      Silti naisia on ollut tarjolla, paljon. Eri ikäisiä, joista nuorimmat ovat olleet vajaa kolmekymppisiä, mutta useimmiten 30-40 - vuotiaita naisia, kaikki todella kauniita naisia. Missäkö heitä olen kohdannut? Lenkkipoluilla, kaupoissa käydessä, työasioita hoitaessani tai vaikkapa tuttavan tuttavien kautta. Se mikä on ollut ihmeellistä on se, etten itse ole aktiivisesti heistä yhtäkään hakenut, etsinyt tai pyytänyt.

      Miehestä ilmeisesti huokuu se elämäänsä ja itseensä tyytyväisyys, varmuus, turvallisuus ja kunnollisuus, joka vetoaa kunnollisiin naisiin. Vasta nyt kuitenkin olen uskaltautunut ensimmäiseen suhteeseen pitkän avioliiton päättymisen jälkeen. Nainen on itseäni huomattavasti nuorempi. Rakastuin ensisilmäyksellä (asia, johon en ole koskaan uskonut) enkelimäiseen naiseen. En olisi myöskään uskonut sanovani seuraavaa... Hän on opettanut mulle todella paljon ja asioita, joiden olemassaolosta en todellakaan tiennyt tuon taivaallista, kuten rakkausseksi, empaattisuus, läheisyys, läsnäolo ja aito onnellisuus. En tiennyt, että oikeassa parisuhteessa voi nainen olla tuollainen. On elämä kyllä yllättänyt perinpohjin. Olen aina luullut, että mies kantaa aina kaiken perheessä, niin hyvässä kuin pahassa. Erehdyin. Ihanaa, kun on rinnalla tasa-arvoisessa suhteessa välittävä, aito, turvallinen ja todella naisellinen, älykäs ja kaunis nainen, joka ymmärtää elämää ja jakaa samoja arvoja.

    • Anonyymi

      Nainen on parhaimmillaan 40 ja miehet alkaa hiipua aiemmin. Siksi 40 naisille on tarjolla nuorempia miehiä, mutta miehille ei nuoremmat naiset anna kuin rahasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe