Olen 20vuotias mies ja aivan vitun karvainen.

samu9955

Kurkkuani myöten täynnä... Noin 16-vuotiaana joka puolelle kehoa alkoi kasvaa helvetisti tummia ja vahvoja karvoja ja vuodesta toiseen tämä musertaa itsetuntoa enemmän ja enemmän kun median luomat kauneusihanteet painostavat. Nykyään päädyn keksimään tekosyitä miksen pääse kesäisin rannalle tai koulun allasbileisiin.

Karvojen ikuinen höylääminen turmelee ihon ja kun tuntien raastamisen jälkeen huomaa sitten illalla taas mukavan sängen joka helvetin paikassa. En tiedä tuleeko tuleeko selän, rinnan, vatsan ja olkapäiden sheivaamisesta leimatuksi homoksi, mutta kun näyttää majavalta nilkoista kaulaan ja on kuullut paskaa kommenttia asiasta ei minulla ainakaan riitä itsetunto mennä heteroäijänä karvat pitkällään vaikka uimahalliin. Ennen tämän ongelman kehittymistä urheilijana itsetuntoni oli erinomainen. Miten voi tällainen paska juttu ajaa näin surkeaan jamaan. Mitä hittoa teen??

11

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ole_ylpeä_ja_kestä

      Saat kuulla niitä paskamaisia kommentteja kateellisilta joilla ei kasva karvaa. Jotkut miehet laittaa jopa tekorintakarvoja että saisi iskettyä naisia.

    • vivicatti

      Sokerointeja tehdään paljon myös miehille ja olen lukenut että se hidastaa karvojen kasvua ja parhaimmillaan jopa lopettaa sen kun muutaman kerran toistaa. Ei ole kovin kallistakaan.

      Onko jollain tästä kokemusta?

      • Ei_taida_onnistua

        Naisella karvankasvu voi heikentyäkin, mutta miehellä testosteroni pukkaa karvaa aina vaan enemmän.
        Hintaa kertyy melkoisesti kun aletaan sokeroida koko vartaloa. Lisäksi miehen karvat on niin tiukassa ettei kantti kestä kuin pienen alueen sokeroinnin kerrallaan ja silloinkin kipu on kova.
        Jos rahaa löytyy paljon ja karvat on tummia, laserilla saa karvat pysyvästi pois, mutta siihen tarvitaan kymmenkunta hoitokertaa samalle käsittelyalueelle.


      • karviainen-

        Vahauksella karvat pysyy poissa noin kuukauden eli ennen kesän alkua kun käy ammattilaisella voi huoletta mennä rannalle, sheivaus lisää Karvojen kasvua ja vahaus vähentää. Itse kylmävahaan poikaystäväni selän aina ennen ulkomaan reissua :)


      • On_kaupunkilegenda
        karviainen- kirjoitti:

        Vahauksella karvat pysyy poissa noin kuukauden eli ennen kesän alkua kun käy ammattilaisella voi huoletta mennä rannalle, sheivaus lisää Karvojen kasvua ja vahaus vähentää. Itse kylmävahaan poikaystäväni selän aina ennen ulkomaan reissua :)

        Sheivaus EI LISÄÄ karvankasvua, se vain tuntuu siltä kun karvat on yhtä paksuja latvaan saakka.


    • Sadistinäätäuu

      Sokeroinnin/sokerointi massan voi tehdä itsekin .mutta siihen ei tarvi kun vettä.sokeria,sitruuna mehua... netislöytyy ohjetta ja niitä voi kyllä netistäkin tilata

    • samu9955

      Heti kun voittaa lotossa niin laserilla poistattamaan kaikki. Siihen saakka varmaan sitten raastan vaan höylällä ja revin vahalla. Ihan perseestä.

    • hjöhjähäh

      Myötätuntoni! Sääli, että nykyaikana ei arvosteta tosi miestä. Miehenkin pitää näyttää pikkupojalta tai jopa naiselta. Ole onnellinen, että sinulla vielä testosteronit hyrrää. Monella ovat menossa ympäristömyrkkyjen vuoksi alamäkeen.

      Tuskin kuitenkaan ainoa karvainen mies olet. Esim. maahanmuuttajilla luulisi vastaavaa "ongelmaa" olevan (mikäli asian ongelmaksi kokevat). Tummakarvaisella karvat erottuvat ihan toiseen tapaan kuin vaalealla. Tunnen yhden hyvin karvaisen miehen, mutta hän on blondi, joten kokonaisvaikutelma on erilainen.

    • EI-haittaa

      Toki Suomessa on harvoin tosikarvaisia miehiä, mutta kun menet Välimeren alueelle niin siellä on enemmän kuin normaalia, että miehillä on paljon mustia karvoja kehossaan myös selässä. Ymmärrän, että joku 20 vuotiasta asia harmittaa, mutta kun tulee vuosia puolet lisää, niin et enää ujostele niitä eivätkä ne Sinua enää vaivaa. Moni nuori on vain kateellinen kun itsellä ei niitä ole.
      Kun kerran kaikki kaverisi on sinut nähneet karvoineen, niin eivät enää jatkossa siihen kiinnitä huomiota. Pää pystyyn. Onko sukusi tullut muualta Suomeen?
      Joku murhe nyt vain kaikilla meillä nuorilla nyt vain sattuu olemaan. Tosilla joku muu.

      • samu9955

        Sukuni on suomesta, eikä ole mitään geenejä muualta maailmasta. En ole suvun ainoa majava. Heidän nuoruusvuotensa vaan sijottuivat jonnekkin 70- ja 80-luvuille, ja kuvittelisin että noihin aikoihin ulkoiset paineet olla kuin veistos eivät olleet samanlaisia kuin nykyään.

        Mutta niin. Tämän kanssa painitaan. Kai tästä ajan kanssa yli pääsee.... tai lottovoiton.


    • Näinkylläon

      Kuuleppa 20-vuotias Kaveri. Lopeta HETI itsesi nimittely majavaksi tai saat isoisän kädestä kunnon kurituksen. Tunnut olevan tavallista fiksumpi nuori, joten et saa itse turhaan tärvellä itsetuntoasi. EI Sinussa ole mitään vikaa ja kohtalotovereitasi on maailma täynnä. Kyllä ne hyvät kaverisi ja tyttöystäväsi hyväksyvät Sinut juuri sellaisena kun Luoja on Sinut luonnut karvoineen päivineen. Joku kärsii peniksestään, joku taas läskeistään tai laihuudestaan, joku karvattomuudestaan, joku pituudestaan, joku kaljuudestaan, joku puheviastaan, joku ulkonäöstään jne. Ja lähes kaikki tyhmyydestään. Ei niitä valioyksilöitä paljon ole, mutta kaikkien meidän pitää vain elää täällä ja ajatella, ettei 100 vuoden kuluttua ehkä kukaan edes muista meidän eläneemme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7949
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4522
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2210
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1689
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe