Tyäkaverini kehittelee perättömiä ilmiantoja

KimalaisenLento

Hei!

Haluan kertoa ystävästäni. Hän kehittelee perättömiä ilmiantoja minusta. Hän jopa ilkikurisesti kirjoittelee minusta eräällä foorumilla jonka nimeä en voi tässä mainita, että olisin avaruudesta. Juuri luin viimeisimmän viestin jossa hän syyttää minua kollegoiden häkämyrkytyksestä.

Ystävälläni on toki täysi oikeus kiusata minua koska hän on viisaampi ja kekseliäämpi kuin minä. Hän esimerkiksi pystyy taivuttamaan neliskanttisen raudan mutkalle vain kolmella tonnilla (euroja). Itse en edes pysty siihen kun minulle ei ole annettu sellaisia työkaluja kuin hänelle. Olen niin vähäpätöinen otus meidän yrityksessä että esimerkiksi tänään minua tuli kiusaamaan yhtä aikaa kaksi kolleegaa. Yritin epätoivoisesti täyttää heidän vaatimuksensa ja jopa hiljentää inhottavat taustaäänet että heidän pilkkalaulunsa kuuluisi selkeämmin, mutta sekään ei riittänyt. He olivat yhdessä keksineet että jos toinen puhuu matalammalta ja toinen korkeammalta tulee molempien pilkka yhtä aikaa läpi erottelevammin ja he voivat pilkata minua samaan aikaan. Onko tuollaisia työkavereita kellään. Toinen näistä vieläpä esitteli puhelimestaan kuinka hän on tiiviissä kanssakäymisessä johtoportaan kanssa. Hän kirjoitti lähes A4 arkillisen verran tekstiä yhteen pötköön tälle johtajalle ja paluuviestissä oli pelkkää alistuvaa samaistumista. Helvetti sentään että tunsin olevani hajalla. Huomenna luvassa samaa löylyä.

Haluaisinkin tähän vertaistukea, sekä selvyyden, onko kyse nettikiusaamisesta vai työpaikkakiusaamisesta. Olen noviisi näissä asioissa, mutta olen ollut kiusattuna jo kohta kaksi vuotta.

6

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oookok

      Työpaikkakiusaaminen, koska kiusaaminen lähtee työpaikasta eli työntekijöistä. Suosittelen ottamaan hatkat sieltä. Turha jäädä sinne hirrestä roikkumaan.

    • KadonnutAivokapasiteetti

      Hyvä Kimalaisenlento
      Ymmärrän täysin tuntemaasi tuskaa ja pelkästään päättäväinen keskittymiseni kirjoittamiseen estää tällä hetkellä silmieni sumenemisen kyynelistä.
      Minullakin on työkaveri jonka atleettiseen varjoon jään jatkuvasti. Siksi joudun kesäisinkin työskentelemään poolopaidassa koska auringon säteet eivät löydä luokseni. Hän on myös jonkinlainen kirjanoppinut ja onnistuu sokaisemaan yli-opisto opinnoillaan johtajamme kerta toisensa jälkeen. Viimeksi eilen ollessani tärkeässä palaverissa johtajamme, talouspäällikkömme sekä uuden erittäin tärkeän asiakkaan kanssa, käytti johtaja toista tuntia tämän kirjanoppineen työkaverini ylistämiseen(palaveri kesti 1h 20 min)(asiakkaamme oli tullut 350km päästä tärkeään palaveriin kanssamme). Asiakkaamme ansioksi luen sen että hän rupesi kuorsaamaan neljänkymmenen minuutin kohdalla mutta johtajamme alkoi hakata kämmenillä pöytää sanojensa vakuudeksi jolloin nukkuminen muuttui mahdottomaksi (neuvottelutilojen naapurissa sijaitsevasta Bingosta oli soitettu hälytyskeskukseen ja ilmoitettu sodan syttyneen). Johtaja käytti hänestä nimiä Pelle Peloton, Huippumies, Lähes Nero... työkaverini lisäksi olen kuulut vastaavia nimityksiä vain Nicolae Ceaucescusta ja Kim Jong Unista.
      Minua ollaan kiinnittämässä tärkeään projektiin ja tuo yliluonnollisen viisas kaverini tulee työparikseni. Projektissa saattaa olla kyse yhtiömme tulevaisuudesta joten tietenkin saan paikan, syntipukiksi. Siis jos projekti kaatuu ja 250 työntekijää joutuu työttömäksi, syy on minun. Jos onnistumme ja yhtiö lähtee uuteen nousuun, saa työparini Nobel-palkinnon(minäkin saatan saada ylimääräisen vapaapäivän).
      Olen huomannut etten kelpaa enää työkaverini ystäväksi. Lähes pari vuotta siihen kelpasin koska raivasin vihamielisiä ihmisiä hänen tieltään kuin Rommel konsanaan. Nyt kai minulla ei ole enää mitään annettavaa hänelle joten ystäväksi kelpaavatkin vain lukeneemmat ja viisaammat. On hyvin surullista ja raskasta katsella kaukaa kaverini sukeltelua paremmissa piireissä ja syödä itse jäistä lihapiirakkaa räntäsateessa.
      Kaverillani oli vakavia terveydellisiä ongelmia mm. impotenssi ja prolapsus anus ja hän kääntyi puoleeni vaatien 100% vaitioloa. Autoin häntä parhaan kykyni mukaan ja voimavarani äärirajoilleen ponnistaen. Sain kuin sainkin kaverini tilanteen korjaantumaan ja hän parani kyseisistä vaivoista. Ponnistus oli kuitenkin niin stressaava että itse sairastuin impotenssiin josta kaverini minua nyt pilkkaa. Hän on myös kertonut työpaikallamme minun olevan impotentti. Tästä syystä olen yleisen pilkan kohteena. Hän myös lähettelee tekstiviestitse minulle "panoraportteja" öisin ja kehuskelee vaimolleen tuottamillaan orgasmeilla. Kärsimme vaimoni kanssa tästä suuresti.
      Toivottavasti kirjoituksestani oli apua tuntemaanne tuskaan.

      • IhmisSaasta

        En ole hirveämpää kuullut! Kertoa työtovereille kaverin olevan impo!!! Häpäisee koko ihmisen ja pilaa hänen elämänsä. Heti potkut tollaselle! Johtajan pakeille mars.


    • KimalaisenLento

      Hei!

      Haluan kertoa ystävästäni vielä muutaman seikan. Tapasin hänet tänään käytävällä sattumalta. Hän oli selkeästikkin lukenut viimeaikaisia lehtiä katupartioista ja oli perustanut käytävälle yhden miehen partion. Kuitenkin katseemme kohdatessa hän jäätyi kuin peura ajovaloissa, tosin en ole niin pelästynyttä peuraa nähnyt koskaan. Jopa se minkä yli ajoin oli urheampi vaikka laskikin alleen. Lisäksi hänellä oli hassulasit päässä jotka nähdessäni aloin itsekkin hieman hätääntymään. Tuli hetki kun hänen täytyi päättää millä tavoin alistaisi minut mahtavan olemuksensa varjoon. Hän päätti mittailla minua ylös ja alas, päästä varpaisiin hyvin arvostelevasti, kuin hösta domstolen tuomari konsanaan. Tunsin hetkessä olevani pelkkä mitättömyys. Käytävällä kaikui vain teknisien laitteiden tieteelliset äänet, aivan kuten huuliharppu Ennio Morriconen elokuvassa hyvät pahat ja rumat siinä hautausmaakohtauksessa. Yllättäen hän huusi korvaani kuin mieletön että "PÄIVÄÄ". Päässäni soi ja silmissä tärisi. Kun olin saanut tajuntani oikeille raiteilleen oli hän vaappunut ohi kiusaajaystävänsä kanssa. He liikkuvat yksin kiusatessaan pienempiään ja kahdestaan kiusatessaan isompiaan. Lähtökohta on että kaikkia kiusataan. Tunnen oloni hyvin pelokkaaksi. Epäilen että hän yrittää värvätä käytäväpartioonsa myös muita henkilöitä, kuten pankinjohtajan. Hän esimerkiksi saa lainaa pankista sellaisia summia joiden murto-osan saamiseksi minun täytyisi pantata suvun kaikki mummot 5 sukupolvea taaksepäin. Myös pomo taitaa kuulua tuohon käytäväpartioon sillä he puhuvat jostain sika- ja hopealusikka-kerhosta alituiseen, myös vast'ikään saatu palkankorotus puhuu epäilyksieni puolesta. Myös eräs toinen päälikkö kuulunee partioon sillä hän oli kutsunut ystäväni tarkastelemaan muiden johtajien kanssa kyseenalaista taidetta useiden tuntien ajaksi. Kuuntelin avoimen oven läpi naurunremakkaa, jollaista vain johtoporras voi hyvällä omalla tunnolla pitää. He ylistivät toisiaan kaikkien ollessa itseriittoisuuden hurmoksessa, minun kokiessa silkkaa pakokauhua tuosta groteskista näytelmästä. Kukaan ei tuntunut huomaavan minua, varmaan siksi että olen niin mitätön kaikilla mittareilla, joten pystyin vakoilemaan heidän toimintaansa täysin avoimesti.

      Kaikesta huolimatta hän on hieno mies, yrityksemme tukipilari. En vaihtaisi häntä edes puhtaisiin kalsareihin.

    • ArvonPuolesta

      Toimin huolinta-alalla ja teen arvokasta pihamiehen työtä. Vaikka työni on joskus raskasta ja luonteeni hieman ujo, nautin kun saan tuntea itseni tärkeäksi lenkiksi yhteiskunnassa. Työpaikassamme on monenlaisia ihmisiä ja en koe erilaisuutta ahdistavaksi paitsi erään esimiehen kohdalla. Toista niin tärkeää kukkoilijaa en ole nähnyt sen jälkeen kun kotikyläni metsästysseura lopetti häiriintyneen metson joka pörhisteli ja hyökkäili koululasten kimppuun suuren egonsa sokaisemana. Tämä "esimies" hyväksyy töihinsä vain elämässään epäonnistuneita ja alistuneita ressukoita joiden nöyryyttämisestä hän saa ravintonsa. Muistan erään Arvon, noin metrin pituisen säikähtäneen miehen jolle kenkien oikeisiin jalkoihin saaminen oli ponnistus. Tämä "esimies" antoi Arvolle tahallaan hyvin vaikeita tehtäviä joiden tekeminen olisi vaatinut useiden tuntien ylitöitä. Kun Arvo erehtyi kertomaan ettei hän millään ehtisi jäämään ylitöihin(hänellä oli lääkäriaika heti työajan päätyttyä) huusi tämä peijoona Arvolle täyttä kurkkua: Kieltäydytkö sinä rääpäle työtehtävästä!! Arvo-parka purskahti itkuun ja jäi kiltisti ylitöihin vaikkei edes osannut suorittaa kyseistä tehtävää, myös perumatta jääneen lääkäriajan hän joutui maksamaan omasta pussistaan. Näitä esimerkkejä riittäisi useita mutta en halua pahoittaa mieltäni niitä muistelemalla.
      Tämä kävelevä ego on onnistunut saamaan ympärilleen häntä puolustavan ringin(yhden miehen) joka ei päästä ketään vahingoittamaan tätä kukkoilijaa. Häntä suojeleva vanha sotaratsu on kokenut ja paatunut työnjohtaja sekä työsuojeluaktiivi. Hän pitää huolen että kaikki suojatistaan tehdyt valitukset päätyvät roskiin ja valittajat työvoimakortistoon.
      Yhteenveto: Nuori lukenut kukkopoika ja vanha paatunut kehäraakki= Tyrannia!

      • nähtyon

        valitettavasti tämä on vieläkin nykypäivää. tuollaisia kusipääpomoja löytyy joka työpaikasta. toivottavasti arvo löysi paremman työn.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      141
      8624
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1413
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      64
      1221
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1185
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1067
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      140
      1038
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      805
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      798
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      771
    10. 45
      737
    Aihe