Avoin suhde(ko)?

notknowing

Aloitin lyhyt aika sitten suhteen, jossa sovimme tapaavamme vain seksin merkeissä. Sen enempää asiaa määrittelemättä mitenkään. Minua ihmetyttää muutama asia:
Tässä tapailumme aikana olemme seksitreffien lisäksi kuitenkin olleet yksillä treffeillä, muutamilla, olen ollut yökylässä (hänen pyynnöstään), hän on laittanut ruokaa minulle useamman kerran, pyytänyt elokuviin ym. eli kiinnostusta on nähdä myös ilman seksiä. Tiedän jo aika paljon myös hänen elämästään. Onko kyseessä siis puhdas vakipanosuhde hänen puoleltaan vai onko taustalla myös ihastumista? Onko kyse avoimesta suhteesta vai mistä? Tällainen suhde on minulla ensimmäinen laatuaan, joten mielipiteitä kaipaan, en neuvoja.

Asiallisia vastauksia kiitos.

2

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PunainenLintu

      Se on sitä mitä sovitte sen yhdessä olevan. Ei kannata puhua avoimesta suhteesta ainakaan ennen vakavasti keskustelua.. Avoimessa suhteessa yleensä ainakin molemmille osapuolille on selvää, että haluavat seurustella vakavasti, mutta eivät nää seksin harrastamisen muiden kanssa haitalliseksi parisuhteelle. Päin vastoin.

      Oli miehellä mitä tunteita sinua kohtaan hyvänsä intohimon lisäksi, niin selvästi kumminkin haluaa panostaa teidän väliseen suhteeseenne. Kyse voi tosiaan olla ihastumisesta, mutta voi haluta pelkän seksin lisäksi myös muuta sitten kumminkin, kuten läheisyyttä ja ystävyyttä. Pelkkä seksisuhde on kumminkin joidenkin mielestä tylsä.

    • AgainandAgain

      Big Database of Him/Her/One!! Love! Like to exist afterwards also!
      With whom? Like who? Quick connect. (tunnista kieli)

      Ilman muuta! (certainly!) Hyvä elämä pitää sisällään monta asiaa seksaamisen lisäksi & muulloin & oikein toimiessaan. (hups, tuli sanottua) Ihminen on (tai voihan sitä koittaa ilman näitäkin, mutta harvoin onnistuu) fyysinen, mielellinen(==psyykkinen) , sosiaalinen "olento". On sitten eri asia "sopia" näistäkin seksin lisäksi. Eihän kaveri saa kuolla nälkään (no to die into hunger) seksin keskelle. Ettei seinät romahda kokonaan päälle. Nice, beautiful to watch! With or without music?

      Jonkinlainen järki voi kyllä silti jäädä päähän (tai ainakin ajan kanssa palautuvaksi(=recovery)). Kaunista katseltavaa. Kosketeltavaa, tuoksuja, mielen virkistystä, hulppeita seurusteluaiheita, hyvä maine, asiantunteva, ammattitaitoinen, älykäs huipputyyppi, upea pukeutuminen ja sen puute, sama osko, mukava tyyppi, ajatuksia, joihin on ihana yhtyä, harrastuksia, joissa toteuttaa itseään. Saa luottaa!! Thrust Worthy!

      Oppiminen. Learning. Onko toiselle vain ohimenevä listahitti? Jo alussa ajattelitte jotain, otitte yhteyttä jollain, menitte jollain tapasitte jossain ja teitte jotain. Voi olla vaikeaa jatkossakaan yrittää ilman näitä. Miksei sitten samalla kehittää niitä, jos kerran helposti voi/"ranking paranee". Välittäminen on parempaa onnea kuin ihmiskunnan reunalta pois putoaminen. Kysy vaikka lääkäriltä! Tai ei tarvii! Hyvää syötävää, lisukkeita, joihin on helppo yhtyä. Pitäähän paikallakin olla joku status. Yhteisöt muistamisen apuvälineenä!

      Muistoja, joita ei koko ajan vain kadu! Saa ainakin sanoa niistä vapaissa keskusteluissa suoraan. Tai poimintoina, miten vain. Sweet! Very sweet!
      And very experienced! Dear!

      Herkkuja pöytään. Myy paremmin kaupallisestikin. Ei se paperi, esine eikä kone juurikaan rakastu. On vain myyten hyvää! Voimaa rakastua. Hyvät unet, ei nukahda helposti. Jne. Sexviduals plus plus!

      Jatkaa osallistumista siihen mikä "elämän suuntaa" määrää.

      Höpölöpö - ilman sanojakin. Pahus, ettei tässä ole enempää fontteja ja värejä.
      Hymiöt on jokaisen (on pakko?) lisättävä itse. Saiskos tämän kaiken yhdellä sanalla, kiitos! iPhone :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7616
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4392
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2079
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1712
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe