Mitä ihmettä teen?????

ölhötl

Ensinnäkin olen kiltti ja kunnollinen nainen ja haluan hoitaa asiat hyvin. En halua aiheuttaa pahaa mieltä kellekään ja ikää alkaa olla sen verran, että ei kauheesti tee mieli leikkiä näillä ihmissuhdemarkkinoilla, kun etsin ihan tosimielellä suhdetta ja perheenkin ehkä haluaisin... Kerron vaikka ensiksi oman tilanteeni ja haluaisin neuvoja miten nämä tilanteet kannattaisi hoitaa... Toisaalta olen myös taipuvainen stressaamiseen ja murehtimiseen eli haluaisin, että löytyisi jokin rento ratkaisu asioihin....

Eli olen tavannut vähän aikaa sitten todella mielenkiintoisen miehen ja molemmat ollaan jo nyt melko ihastuneita, soitellaan päivittäin ym. Parhaillaan suunnitellaan toisia treffejämme. Tämä mies voisi ehkä olla jopa loppuelämäni mies, mutta toki se selvinnee kun tutustutaan paremmin.

No, tässä ei olekaan mitään ongelmaa, mutta minulla on ollut hauskanpitokaveri, jonka kanssa on myös syvä yhteys... Ei olla saatu puhuttua tämän hauskanpitokaverin kanssa asioista ja haluaisin myös selvittää olisiko meistä voinut tulla jotain enemmänkin... Uskon, että tämä mies on myös halunnut ainakin jossain vaiheessa selvittää mitä välillämme on, on vihjannut siihen malliin... Enkä halua tätä hauskanpitokaveria jättää pitkän "suhteen" jälkeen vaan katoamalla tai jollain tekstarilla....

Eli kysymys kuuluu; mitä ihmettä oikein teen?? Voinko kertoa tälle uudelle treffikaverille hauskanpitokaverista? Haluan olla ehdottoman rehellinen, koska todella välitän tästä uudesta ihmisestä.. Ja kerronko hauskanpitokaverille uudesta miehestä vai kysynkö vaan, että onko välillämme jotain enemmän? Ja voinko pyytää hauskanpitokaverin vielä kylään ja voinko sanoa hänelle, että nyt selvitetään asiat eikä muuta.... Toisaalta enhän voi olla 100 % varma tämän uudenkaan treffikaverin tarkoitusperistä ennen kuin tunnen hänet paremmin...

Mutta missä vaiheessa tapailua pitää unohtaa muut, saanko selvittää keskeneräisiä asioita muiden miesten kanssa.... Siis oikeesti mitä tällaisessa tilanteessa pitää tehdä kenelle mun pitää olla uskollinen....... ???

42

734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettä

      Hyvä pitkä suhde voi perustua vain avoimmuuteen ja rehellisyyteen. Hauskanpitokaveri pitää tavata vielä kerran ja kertoa rehellisesti mitä olet päättänyt. Uskollinen pitää olla sille jolle lupaa olla uskollinen.

    • aloittajaa

      Niin olen samaa mieltä, että hauskanpitokaveri ansaitsee tietää missä mennään... Mutta pitääkö mun tässä tapailuvaiheessa olla uskollinen tälle uudelle miehelle?? Ja entä, jos hauskanpitokaveri haluaakin jotain enemmän.... Ehdottomasti haluan olla uskollinen, mutta voinko tässä vaiheessa valita, jos minulla olisi mahdollista saada kumpi tahansa miehistä... Eli pitääkö minun olla jo nyt uskollinen tälle uudelle tapailemalleni miehelle vaikka ei vielä seurustella.....

      • Tyhjä ja ei-konkreettinen neuvoni on, että ennenkaikkea ole uskollinen omille periaatteillesi ja arvoillesi. Voitko elää ja seisoa tekojesi takana katumatta.

        Oma mielipiteeni on, että valitset joko tai. Näin itse tekisin.


    • aloittajaa

      Siis täh... No, ihan kuinka vaan... Tämä tarina on kyllä ihan oikeasta elämästä.....

      • törkyturvanvoiohittaa

        Juu, ei kannata välittää tosta harhasesta luuserimulkusta jolla ei köyhässä elämässään muuta ookaan tän 24/7 naisviha-palstansa lisäks ;D


    • wfwefff

      Ilman muuta pidät 2 panokaveria.

    • dddada

      Juu, pidä kaksi kunnes tilannne selkiytyy tuon uudemman kanssa.

    • SamassaTilanteessaOllut

      Kertoisin hauskanpitokaverille ensin mikä on meininki ja että olet menossa toisille treffeille. Kysy hauskanpitokaverilta neuvoa tähän mitä teet. Jos hauskanpitokaveri tosissaan sinusta pitää, niin hän kyllä ottaa sinut takaisin, jos uudesta ihastuksesta ei tulekkaan mitään. Pääasia, että olet ollut rehellinen asiasta, niin että luottamus säilyy. Suhteessa pitää olla myös aitoa rakkautta onnistuakseen, joten mitä sinne sinun sydämeesi kuuluu? Selvitä se ensin. Miksi et ole jo parisuhteessa hauskanpitokaverin kanssa. Mitä junnaat? Mikä hänessä on vikana? jne.

    • 167

      Etsi vielä pari lisää rinkiin, niin olet kuin muutkin suomalaiset naiset.

    • "Ja kerronko hauskanpitokaverille uudesta miehestä vai kysynkö vaan, että onko välillämme jotain enemmän?"

      - Etkö tiedä itse onko teidän välillänne jotain?

      "Ja voinko pyytää hauskanpitokaverin vielä kylään ja voinko sanoa hänelle, että nyt selvitetään asiat eikä muuta...."

      - Voit pyytää ja voit pitää hauskaa niin kauan kuin olet "tilivelvollinen" jollekkin toiselle tai pitää hauskaa monen kanssa samaan aikaan. Riippuu vain ja ainoastaan sinun arvomaailmastasi. Ei ole oikeaa tai väärää vastausta.

      "Toisaalta enhän voi olla 100 % varma tämän uudenkaan treffikaverin tarkoitusperistä ennen kuin tunnen hänet paremmin..."

      - Sellaista se elämä on :)

    • josolisititsejompikumpi

      Elämässä pitää tehdä valintoja ja olla rehellinen. Kaikkea ei saa. Kenen luulet jäävän jäljelle, kun kummallekin selviää, että on toinen. Luottamus on mennyt ja sitä on vaikea (en sano mahdoton) saada takaisin.

    • UkkiMetsästä

      Vanha sanonta:Huoralle puuroa.

      • Aivotsammaleessako

        Pysy metsässä ja pidä iho ummessa.


    • Oleuskollinenitsellesi

      Mitä helmettiä sinä höliset? Miksi pitäisi unohtaa "vanha" mistään syystä? Jos uusi ei ymmärrä vanhoja ystäviä niin uusi ei ole se oikea. Odota niin kauan että löydät ihmisen etkä vain jotain mieähenkuvatusta, joka ei kestä eikä tiedä elämästä mitään.

      Aikuinen ihminen ei tarvitse lupaa tällaisiin asioihin. Tiedät itse parhaiten - jos olet aikuinen. Ja huomioi että pelkkä ikä tee kenestäkään aikuista. Ja ole mieluummin hyvä ihminen kuin kiltti, joka on vain heikko ja johdateltavissa.

      • Hippiäinenn

        Toivottavasti en ikinä aikuistu jos se tarkoittaa tuollaista..
        En minä ainakaa paneskele ystäviäni :o

        Enkä kattelis sellaista "hauskanpitokamua" miehelläkään.

        Ei ole kovin suuret tunteet ap:lla mukana jos voi huoletta pökkiä "kaveria" ja tapailla samalla toista. :P mut kukin tyylillään..

        Mieti ap (ja muut samaa harrastavat) miltä sama tilanne tuntuisi omalle kohdalle? - mies tapailisi tiivisti sua ja samalla pitäisi hauskaa sängyssä "kaverinaisen" kanssa. Sitten toteaisi et "aikuiset pitää nämä tälläiset kaverit suhteesta huolimatta. Et ole kypsä jos et hyväksy.." ;)

        Totuuden kertomalla menettää ap luultavasti molemmat. Kukapa sitä noita sänkyjuttuja tykkää jakaa . Pl.ne polyamoriset tyypit mut he tekeekin sen rehdisti eli oma asiansa.


      • puukatti

        Puhut asiaa ,se on just näin


    • kukkahattunuorimies

      Nainen, jolla on "hauskanpitokaveri", on kaikkea muuta kuin kiltti ja kunnollinen. Eli voit vaikka aloittaa olemalla rehellinen itsellesi. Jos sitten olet vielä jostain syystä sitä mieltä, että olet kiltti ja kunnollinen, jätät sen hauskanpitokaverin - riippumatta mahdollisista uusista miehistä.

      • Hatutontätsykkä

        Tynnyristä tai maakuopasta on turha huudella. Niissä paikoissa voi olla "kiltti ja kunnollinen", oikeassa elämässä ja maailmassa kannatta elää ilo pinnassa ja hauskoja kokemuksia haalien. Maailma on avara ja mahdollisuuksia täynnä, tynnyri ei.


      • puukatti

        Tosi näin


    • aloittajaa

      Olen nyt tapaillut uutta miestä, enkä ole tapaillut haukanpitokaveria ollenkaan... Mutta tosiaan, hurahdettiin uuden miehen kanssa jotenkin toisiimme, eikä kumpikaan meistä oikein ole ehtinyt pysyä mukana mitä tapahtuu.... Nyt sovittiin, että vähän hidastetaan tahtia... Mutta kyllä välit pitäisi selvittää hauskanpitokaverinkin kanssa, ainakin minulla on siihen täysi oikeus, koska olen alun alkaen ollut kiinnostunut myös hänestä....

    • RankkaRinkka

      No minäpä kerron mitä teet, sillä vastaus on hyvinkin yksinkertainen. Jos haluat pitää tämän uuden "ehkä mahdollisen loppuelämäsi miehen", niin heivaat sen hauskanpitokaverisi. Ja älä vaan missään nimessä mene kertomaan sille uudelle ukolle tuosta hauskanpitokaveristasi sillä nimittäin jos se äijä on yhtään itseäänkunnioittava niin varmasti lemppaa sinut alta aikayksikön. Katsos ei sota yhtä naista kaipaa ja meri on uutta kalaa piukassa.
      Siinä neuvo sulle, katsos plikka molempia ei vois saada.

    • aloittajaa

      Niin tämä on varsin hankalaa, kun vasta tutustun uuden miehen kanssa ja tunnustelen tunteitani.. Eli aika näyttää mitä jutustamme tulee... Kysymys kuuluukin, että selvitänkö asioita hauskan miehen kanssa vai jätänkö vaan selvittämättä... Toisaalta on aika tylyä jättää toinen kertomatta miten asiat on.... Ja entäs sitten, jos hauskanpitokaveri ilmaisisikin olevansa kiinnostunut enemmänkin.... Yleensähän sitä herää kiinnostus siinä vaiheessa viimeistään, kun mies saa tietää, että leikit loppuvatkin tähän....

      • newman123

        Aika jännä ketju. Saatan jopa olla tämä uusi mies.


      • mikäsuapelottaa

        Sua taitaa nyt pelottaa kovasti, että jos kerrot sille hauskanpitokaverille uudesta ihastuksesta, hän lopettaa sun kanssa seksin harrastamisen. Ja jos kerrot uudelle miehelle hauskanpitokaverista, hän ei haluakkaan jatkaa sun tapailua. Sullehan voi käydä niin, että tulet torjutuksi molempien taholta. Onko näin?
        En usko, että kukaan ihminen joka haluaa vakavan parisuhteen hyväksyy sen, että kumppani harrastaa seksiä jonkun muunkin kanssa. Sitähän sä tarkoitat hauskanpitokaverilla että seksiä ja mukavaa seuraa?
        Ole rehellinen edes itsellesi. Sä tykkäät liikaa siitä seksiseurastasi etkä ole valmis mihinkään vakavampaan. Unohda se uusi mies. Anna hänelle mahdollisuus löytää nainen, joka ei himoitse muita. Ei tuosta pidemmän päälle tule kuin harmaita hiuksia teille kaikille.
        Mitäs jos olisit hetken ilman mitään suhdevirittelyjä? Miettisit itseksesi, mitä haluat ja kenen kanssa. Entä jos se onkin joku kolmas joka olisi niin ihana, että se seksikaveri unohtuisi täysin? Joku josta tietäisit heti, että tuon kanssa mä haluan perustaa perheen.


    • eisiitätulemitään

      tässä iässä ja haluat olla rehellinen.... näin kerrot
      Missä sun rehellissuus on? että monta miestä vaan, sitäkö?
      Väärä teet jo alkumetreilla, anna mennä vaan. Suhde yleensä toimi vaan yhden miehen kanssa ei varamiehellä....

    • aloittajaa

      Tuota, olen pitänyt yhteyksiä uuden miehen kanssa ja vähitellen varmasti selviää kuinka vakavalla tasolla juttumme on. Aikaisemmista vastauksista olen päätellyt, että tarkoitukseni on pitää kaksi miestä, ei todellakaan ole... Eli jos alan seurustelemaan jomman kumman miehen kanssa, niin en tietenkään pidä yhteyksiä enää toisen kanssa... Ei kuulu tapoihin pettää suhteessa ollessa... Mutta päänvaivaa aiheuttaa se, että voinko tässä tutustumisvaiheessa uuden kanssa tapailla hauskanpitokaveria... Tai ainakin haluaisin selvittää välit hauskanpitokaverin kanssa... Koska lähtötilanne on se, että olin todella pitkään ihastunut tähän hauskaan kaveriin ja hän välillä vihjaili haluavansa tehdä kanssani jotain enemmänkin... Eli kai minulla on oikeus kertoa tälle miehelle jonka olen tuntenut jo kolme vuotta, että missä mennään ja kysyä olisiko meillä voinut olla jotain enemmänkin.... Koska todella kauan olen tuntenut syviä tunteita häntäkin kohtaan, mutta olen jatkuvasti etsinyt myös muita, koska en ole ollut varma mitä tämä hauskamies haluaa.... Ja tämä uusi mies on taas tosi aito ja ihana, mutta en ole vielä varma haluanko suhteeseen hänen kanssaan.... Eli hyvät neuvot ovat enemmän kuin tarpeen... Ja lisäisin vielä, että olin valmis jopa muuttamaan hauskamiehen luokse, jos tämä olisi sitä ehdottanut....

      • yritelmä

        Nyt pää kylmänä kuten sinkkumies tekisi sijallasi. Et vielä seurustele kenenkään kanssa. Et ole pettänyt ketään koska seurustelusta ei ole kysymys. Pidä jämäkästi termistö "tapailuna" kunnes olet toisin sopinut. Jos sovitte molemminpuolisesti että ei tapailla muita vaan yritetään tosissaan alkaa rakentaa parisuhdetta, sitten yksi mies kerrallaan ilman selän takana touhuiluja.


      • PUUKATTI

        HERRAN TÄHE KYSY MITÄ SE HAUSKA MIES HALUAA JA MITÄ ITE .ÄLÄKÄ SEKAA MUITA TÄHÄN SOPPAAN.


    • aloittajaa

      Tapasin tuossa pitkästä aikaa hauskanpitokaverin.... En tiedä, mies oli jotenkin tavallista enemmän puolustuskannalla ja aika itseriittoinen puheissaan.... Mietinkin, että mitäs nyt tuulee??? En sitten tiedä vaistosiko jotenkin minun varovaisuuteni... Kun olin tavallista pidättyväisempi sattuneesta syystä.... Eikä nuo puuhailutkaan sitten sujuneet yhtä ihanasti kuin ennen, kun toinen oli jotenkin huonolla tuulella... Mies on kyllä juro ja hiljainen, mutta useimmiten ollut kuitenkin ihan miellyttävä..... Ehkä hän ansaitsee tietää totuuden tunteistani.... Ehkä märehdin tämän ensin ja keskityn sitten vasta muihin.........

    • kaikenkokokenut

      Taitaa hauskanpitokaverilla olla muitakin hauskanpitokohteita... en luottaisi tuollaiseen kaveriin..

      • puukatti

        Merkit kyllä täsmää et on jo uutta kiikaris.En oo viä tavannu yhtäkään joka ei pettäny.


    • mieseikälapsi

      Selvität sen hauskanpitokaverin kans suhteen tilan, onko sitä vai eikö. Ainakin ehdottomasti ennen kuin pidät "hauskaa" sen uuden kans. Minulla on sellaiset periaatteet, että taka-askelia en ota, vaan suunnistan kohti uusia tuulia jos naisen pitää ruveta arpomaan sänkytouhujen kera.

      • pystyssäki

        tosi pelimies


    • Bcnbcn

      Mtenkäs tää tapaus on edennyt, olis ihan mielenkiintoista kuulla. :)

    • vanhatpoisennenuutta

      Kuvio näyttää aika selkeältä. Aloittaja on hankkinut uuden vain painostaakseen vanhaa hauskanpitokaveria sitoutumaan itseensä. Ei ehkä tietoisesti, mutta vanha kaveri on selvästi se tärkeämpi. Jos aloittaja todella haluaa uuden suhteen, hänen pitää ensin jättää tuo hauskanpitokaveri ja vasta sen jälkeen lähteä hakeman uutta.

    • puukatti

      Päätä kumman oikeesti haluat ,et voi pitää tätä hauskanpito kaveria hätävarana

    • vaihdaammattia

      Sihteeriopiston naiset pitää huolen niin uusista kuin vanhoistakin hauskanpitokavereista,uusista kavereista tulee niitä vanhoja kavereita.

    • aloittajaa

      Ei tästä pääse yli eikä ympäri, nyt alkaa näyttää siltä, että tämä uusi kaveri on ehkä liian erikoinen mun makuuni.... Ja puhdas totuus on, että olen ihan törkeän ihastunut "hauskaan mieheen" vaikka ei olla hetkeen nähtykään.... Kuinka kauan sitten antaa aikaa tälle uudelle, jotta saa selvää omista tuntemuksistaan?? Ja ehkä "hauskan miehen" kuuluu tietää tunteistani, vaikka ei vastaisikaan niihin samalla tavalla.... Vai pidänkö omana tietonani ja yritän unohtaa koko miehen???

    • pyhäsylvi

      Odotatko että joku palstakommentoija tulee luoksenne ja kertoo ekalle miehelle "tää likka täs on rakastanut sua jo kauan mutta ei osaa puhua, naida vaan. Mitäs nyt tehdään?"
      Vai pystyykö suusi muodostamaan kuultavissa olevia sanoja ihan itse? Jos olet mykkä, niin kirjoita kirje ekalle miehelle ja pyydä lukemaan seurassasi. Kokeile rehellisyyttä!

    • teetuotanoin

      Nussinussi. TuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoinTuotanoin

      Lopeta jo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2295
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      160
      1678
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe