Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Etsimme Aupairia Espanjaan

Estepona

Hei sinä iloinen, sosiaalinen ja lapsirakas henkilö! Etsimme juuri sinua perheemme uudeksi aupairiksi. Olemme etelä-espanjassa asuva nelihenkinen suomalais-espanjalainen perhe ja etsimme uutta aupairia mielellään 6kk tai sitä pidemmäksi aikaa. Toivomme että voisit aloittaa huhti-kesäkuussa. Vakituinen ajokortti on välttämätön. Jos haluat lisätietoja laita meiliä [email protected]. Älä vastaa tänne sillä en ikinä muista katsoa täältä mahdollisia vastauksia... Hasta luego ☺

3

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuojelevaIsukki

      Älkää vi.ttu ikinä menkö au pairiksi ! Se on kiusantekoa pienellä palkalla. Vaatikaa vähintään samaa palkkaa kuin Suomessa päivähoidosta pyydetään ! Siis Perheen isän ja äidin tulotiedot esiin!

      Mulla on teini-ikäinen tytär ja neuvon häntä opiskelemana tai pyytämään vähintään 30€ tunnilta jos tulee työtarjouksia. Tuollaiset espanajaliset kusettajat pystyisivät ihan hyvin palkkaamaan jonkun paikallisen lastenhoitajan, mutta kun haluavat päästä halvalla ! ! Espanjassa on vielä kova työttömyys ja tuokin työpaikka tulisi tarpeeseen.

      Mä oon nelikymppinen mies ja vastaan ehkä tuolle espanajalaiselle kusettajalle, esitän nuorta tyttöä ja katotaan millasilla ehdoilla kusetus jatkuu....sano siis EI auPairi hommista näin 2020 -luvulla... money talks, ja 30€ tunti ni alkaa kusettajien maksuhalut loppumaan....

      Mä ainakin suojelen omia ja lähipiirien lapsia etteivät mene kusetettavaksi olemattomilla juoksupoika palkoilla..

    • Rahaeiolekaikkikaikessa

      Hei! Kehottaisin Sinua perehtymään aiheeseen paremmin. Au pair -työ on samalla ainutlaatuinen elämys. Vuoden aikana ei rikastu rahallisesti juurikaan, mutta kokemuksellisesti sitäkin enemmän.
      Au pair saa asua ja elää talossa ilmaiseksi. Hän myös usein saa kielikurssin isäntäperheen kustantamana. Mahdollisesti hän myös pääsee perheen mukana kulttuuririennoille ja pienille reissuille.
      Au pairit ovat nuoria naisia, jotka eivät ole koulutukseltaan lastenhoitajia. He samalla opettelevat kotitaloustaitoja ja lastenhoitoa työn kautta, vaikka vähän kokemusta pitääkin olla jo ennestään.
      Mietipä, miten paljon au pair oikeastaan rikastuukaan! Hän oppii hoitamaan kotia ja lapsia, mistä on hänelle itselleenkiin tulevaisuudessa hyötyä. Hän saa nähdä vierasta kulttuuria ja oppia sen kieltä.

      Oletko kateellinen, kun et sukupuolesi takia päässyt nuorena au pairiksi? ;)
      Tai ehkä et sen takia kykene ymmärtämään, miten upeaa on olla au pair! :)

      • SeSamaIsukki

        Olen perehtynyt! Käsi sydämellä,ootko tämän palvelun hyötyjä osapuoli,teinejä hyväksikäyttävä pihi sika? Vai ootko teinin vanhempi joka on sinisilmäisen iloinen kun omaa lasta kusetetaan kokemuksen ja oppimisen varjolla?

        Kerro ikäs ja sukupuoles ja missä roolissa sä oot auppareihin? Tunnetko itse suomalaisen päivähoitojärjestelmän? Laskeppa paljonko normi vanhemmille maksaa lapsen päivähoito jos vanhempien tulot on normi keskitasoa 70K€ vuodessa? Paljonko on rehelliset palkka kustannukset sisäkölle Espanjassa?

        Kusettajat eivät halua maksaa vaan ottavat skandinaviasta sinisilmäisen teinin raatamaan - jumankauta asunnon hinnalla!!

        Mä en tod. ole 40v äijänä kateellinen.Ite oon kersani vaipat vaihtanu ja perseet pessy.En kehtais ikinä ottaa aupparia raatanaan ilman monen tonnin palkkaa!

        Jos mä teiniPoikana olisin auppariksi menny,kyl mä haluisin vapaasti halutessani polttaa,juoda tuoda naisia kämpille.Toivottavaa olis että perheessä olis täysikäsiä naisia vähän niinku flirtti ja seksimielessä.Perheen äitiä varmaan jokanen mies yrittäis tilaisuuden tullen...ja tää on luonnollinen totuus!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe