Verkostomarkkinointi kannatta

Verkostomainostaja

Erityisesti norten pitäisi ehdottomasti olla mukana verkostomarkkinoinnissa, koska se tarjoaa erittäin hyvän oppimisympäristön kaupankäyntiin ja siihen kaikkeen osaamiseen mitä kaupankäynnissä tarvitaan.
Firmat kouluttaa mukaan lähteviä, eli tukevat niitä joilla on riittävästä tahtoa saada jotain aikaiseksi.

Verkostomarkkinoint ei ole helppo laji, eli ne jotka eivät pärjää ruikuttavat ja mollaavat koko toimialaa, eli syyllistävät omasta pärjäämättömyydestään muita :-)

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pappasomintebetalar

      Joopa joo. Siinä vaiheessa kun sinun lapsesi pyytävät rahaa koulutuslipun ja terveysruokakapseleiden hankintaan ja kertovat kuinka panostavat nyt seuraavat kuukaudet saippuapaloihin tai virtuaalivaluuttoihin ja yrittää kaupata sinjlle samalla kallista hevonpaskaa, niin muista tämä ohjeesi.

      Nuorten etenkin kannattaa pysyä hiton kaukana näistä

    • Juuttas! Mikä ihmeen jantteri tää on? Vai että verkostomarkkinointi kannattaa?

      No mee hei kysymään esim. kaikilta johonkin zinzinoon lähteneiltä tms.

      Kaikki (>95%) ovat kusseet rahansa ja varastohuone on täynnä saippuapaketteja tai pesuainetta. Näitä sitten koittavat myydä toisilleen.

      MUAHAAMUAHAHAMUA

      Tässä on hei verkostomarkkinoinnin todellisuus! Se on huijausta, mutta täyttää lakikriteerit just sen verran rimat heiluen että järjestelijäpoppoota ei saada rautoihin.

      Vai että verkostomarkkinointi kannattaa? Niinkö oikein?

      MUAHAMUAHAMUAAHHAAA

      Jotta näin! Taasen! Poijjaat!

      t.Avotampio

      • zinzino123

        No just. Tääs ilmanaivojatampio konnentoimassa. Kyllä Zinzino kannattaa. Miksi ei kannata. Zinzino menee hyvinkin riman yli eli on täysin laillinen ja todellakin tästä saa tuloa. Joku enemmän ja joku vähemmän. Kahvi on hyvää ja muutkin tuotteet toimivia . Suosittelen sinullekkin tampio näitä.


      • zinozin

        Omituista on ettei kenellekkään tutulle eikä itselleni ole kukaan koskaan tullut kauppaamaan laitetta. Kaupungissa sentään yli 150 000 asukasta. Tehotonta on


      • ei.mukana.mutta.tiedän

        :D Milloin zinzino on alkanut saippuaa kauppaamaan? Kyllä, olet todelkakin tampio puhuessasi läpiä päähäsi. :D


      • Vieläkinhaisoooo
        ei.mukana.mutta.tiedän kirjoitti:

        :D Milloin zinzino on alkanut saippuaa kauppaamaan? Kyllä, olet todelkakin tampio puhuessasi läpiä päähäsi. :D

        Avotampiolla on vain saippuat mielessä, kun se on koko pääsiäisen pessyt suutansa saippualla sen pakollisen paskansyönnin jälkeen.;) Mies kun on puheilleen ja jämpti niin.


    • RahaaRahaaVaikkaKeltä

      Rupeavatko mukaan mahdollisestio saatavat/höynäytettävät aikuiset loppumaan (saturaatiopiste lienee saavutettu) ja nyt sitten pitäisi saada nuoret mukaan pikku pennosineen?

      Eikö moraalittomuudella ja ahneudella ole mitään rajoja - nyt ollaan siis jo käymässä nuorten kimppuun?

    • kauppiasmestari

      Verkostomarkkinoin pitäisi saada pakolliseksi osaksi toisen asteen opintoja, eli juuri aikai että se opettaa kaupankäynnin perustaitoja erinomaisesti.

      Vastustajat ovat juuri niitä, jotka eivät ymmärrä liiketoiminnasta eivätkä kaupankäynnistä edes perusasioita.

      Toinen hyvä oppipaika on puhelinmyynti, eli siellä oppii puhelinmessa puhumista kaikissa erityyppisissä tilanteissa. Tämäkin vaihe pitäisi saada pakolliseksi.

    • Ensimmäinenkerta

      Itse en ole koskaan harrastanut verkostomarkkinointia ennen OneCoinia.
      En ole sitä erityisemmin vastustanutkaan, mutta ajatellut muiden työkiiruiden keskellä ettei ole minun juttu.

      OneCoiniinkin lähdin ensin myös niin mukaan, että sanoin, että ostan vain koulutuspaketin ja odottelen tulisiko niistä kylkiäisistä mitään arvonnousua koskaan.
      No tuli vähän kuin puolihuolimattomasti työkavereita ja sukulaisia jotka halusivat mukaan alleni verkostoon ja olin kyllä täydellisen yllättynyt kunka hyvin primääriverkosto palkitsi suosittelusta ja kun tiimissäni muutama verkostoa ennenkin rakentanut, niin lähti kyllä suorastaan lentoon homma ja moninkerroin palkkioiden kautta olen saanut tonnin paikkani takaisin, jonka sitten toki palkkiorahoilla päivitin myös Tycoon Premiumiksi, tai tein siis sen tonnin alle ja taas ropisi palkkioita siihen tonninpaikkaan ja monelle muullekin mukavasti kun muutkin parantelivat asemiaan.

      Toki OneCoin on poikkeuksellinen verkostomarkkinointi ja olen ymmärtänyt, että se puretaan pois kun lähdekoodi vapautetaan, vai oliko se jo silloin kun pörssi avataan kaikille? (tätä en nyt varmaksi muista, mutta vielä ehtii vekostollakin tehdä rahaa)

      • ykskysymys

        Aiotko palauttaa sukulaisilta ja työkavereilta huijaamasi rahat?


    • peliäkokoelämä

      Olen miettinyt kyllä tuohon OC mukaan lähtemistä, mutta ei vaan ole vielä tullut aikaiseksi. Itse en kanssa erityisemmin välitä verkostojen rakentelusta, mutta jos se vaivattomasti käy, kun tuossa muutamia kavereita joille ei joku tonnin satsaus paljon hievauta, niin mikäs siinä. Konsepti on kyllä kiinostava ja Bitcoin näytti mahdollisuudet ja sitäkin aikoinaan kaupattiin, mutta eipä tullut siihenkään lähdettyä, samoin kuin oikeaan aikaan Nokiaan, vaikka vähällä oli kun serkkupoika Nokialla rikastui oikeaan aikaan. Minä ostin liian myöhään ja talvivaaraan myös meni muutama tonttu.

    • sasasadadee

      Tunkit hädissään keksii tarinoita. Säälittävää.

      • Kukatietäätoisenasiat

        Hmmmm? Tai sitten eivät keksi?


      • sasasadee

        Kukaan ei kehtaa enään esiintyä omalla nimellään ja väittää että onecoin on rehellinen kryptovaluutta. Miksi tunkit poistelee oc mainoksiaan naamakirjasta kiihtyvään tahtiin? Miksi maajohtajaa "ei tavoiteta". ?


    • Onecapita_

      Verkostomarkkinoinnin pitäisi kuulua peruskoulun uskonnonopetukseen. Sinne se sopisi hyvin muiden uskontojen seuraan.

    • alyhyypiö

      Kyllä minä maajohtajan eilen tavoitin, mutta ei kai kukaan kuvittele että maajohtaja kävisi täällä hiekkalaatikolla kirjoittelemassa.

      Tiedän useita Onecoin:ssa mukana olevia joilla on muutenkin menestystä taustalla. Nämä tapaukset eivät voi olla julkisesti esillä, koska lokaaminen ja paskakirjoitukset käynnistyisivät heti. Nämä vastarannantouhot kun eivät osaa käyttäytyä millään tavalla aikuismaisesti.

      Mukana on pankinjotaja, poliiseja, juristi, useita hyvin pärjääviä yrittäjiä jne... jne... Nämä tyypit näkevät haasteet, mutta heillä on myös näkemys millainen potentiaali Onecoin:ssa on onnistuessaan.

      Eli rääpikää vaan naamaanne vastustajat, niin se poistaa toiminnaltanne KAIKEN uskottavuuden. Olisikohan tämä joku osoitus älykkyyden täydellisestä puuttumisesta :-)

      • kukaonälykäskukaei

        Älykäs ihminen ei lähde mukaan täysin selvää huijaukseen.


      • Ollaanko me kaksoisveljeksiä kun kummaltakin puuttuu kaikkinainen älykkyys?

        Onecoinissa ei ole _ketään_ paremmin koulutettua - muuten kuin tietoisesti rikollisessa mielessä - koskapa pienelläkin koulutustaustalla huomaa heti että kyseessä on kusetus.

        Sinä olet pelkkä tunkinrääpäle, joka koitat tälläkin kirjoituksellasi pitää alalinjaa epätoivoisesti kasassa, nyt kun pyramidi on pahasti sortumassa. Siellä ne varmaan lueskelevat tätäkin kirjoitusta ja kyselevät sinulta, tunkkari, ilkeitä kysymyksiä.

        >millainen potentiaali Onecoin:ssa on onnistuessaan

        Vai että "onnistuessaan". No miten se sitten onnistuisi? Ihan maailmanlaajuisestiko? No jos vaikka jäseniä tulisi 50 miljoonaa, mikä ei ole kauhean paljon, niin silloin kullekin riittäisi 2.1 miljardista kolikosta kullekin vain säälittävät 42 kappaletta. Eikös vaan, tunkki?

        Tai mihin tuo "onnistuminen" vetää rajat jäsenten määrän suhteen, jotta kaikille riittäisi yltäkylläisyyttä? Eikös niitä jo nyt pitäisi olla miljoonia, häh? Ja käsitätkö, että pyramidin pystyssä pysymisen vaatimus on taasen että jatkuvasti saadaan uusia jäseniä?

        Etkö älyhyypiö näe tässä mitään ristiriitaa? No, etpä tietenkään, koska olet vain säälittävä tunkinketale, joka koittaa epätoivoisesti pitää hajoavaa alalinjaansa kasassa. Rahasi on mennyttä, määly! Sua on kusetetty, määly! Niinhän sulle aina on tässä elämässä käynyt, määly!

        Poijjaat! Taasen!

        t.Avotampio


      • Vommiorela

        Niin tarkoitatko sitä maajohtajaa, joka ei ole edes onecoinin palkkalistoilla???


      • Epsanjassahakupäällä

        Menestyneitä joopajoo. Sellasia jotka siis lukee menestykseksi sen että ovat saanet pari firmaa konkkaan, tulleet jo aiemmin liikekumppaniensa kusettamaksi jne...? Siipeilevät rikkaiden ystäviensä lähellä jne? Syyttävät vaikeuksistaan kaikkia muita paitsi itseään?


    • kälyääpiö

      Tasokasta viestintää :-)

    • Trullifrånösterbotten

      Pohjanmaalta on kuulunut sellaista, että pääsiäisvalkeiden sytykkeinä on käytetty etupäässä koulutuspaketti I-IV:ia ja OC-MasterGardeja. Kuivaa tavaraa, palavat hyvin... Suorastaan polttavat hyppysissä. Eipä niitä muuhun voikaan käyttää

      • hp00

        Rantahurrit onkin vähän ihmeellistä porukkaa. Keksitään omia satuja koko ajan. Ihme porukkaa. Taidat itsekkin kuulua niihin jotka ei osaa puhua Ruotsia ja vielä vähemmän Suomea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      192
      4622
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2883
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      137
      2294
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      332
      2290
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1536
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1451
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      32
      1370
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1200
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe