Miksi KRP odottaa Onecoinissa?

Haupe

Jokainen normaalijärkinen ihminen ymmärtää, mistä Onecoinissa on kysymys. Suuri kysymys tällä hetkellä ei ole se, että miksi niin moni suomalainenkin on lähtenyt mukaan leikkiin, vaan se, että miksi KRP ei puhalla peliä poikki. Miksi nähdään Wincapita toisinto? Hommaako KRP viivytystaktiikallaan töitä itselleen ja Suomen lakimiesarmeijalle aivan kuten viivytellessään Wincapitankin kanssa. Wincapitalta silloin aikoinaan tyhjiä lupauksia, valheita, muuttuvia sääntöjä, tulevaisuuden maalailuja, konnia, sponsoreita jne.

Onecoin sivakoi aivan samoja latuja. Samat hemmot leikissä mukana kuin Wincapitassakin, siis suurelta osin. Se, että onko jokin systeemi pyramidipeli /ponzi, on melko yksiselitteinen määritelmältään: ”Mikäli jäsenten tulot koostuvat pääosin myöhemmin mukaan lähteneiden ”sijoituksista” sekä mikäli sijoitus on ollut käytännössä vastikkeetonta. Melko selvää. Tulevaisuudesta kukaan ei voi tietää, eikä varsinkaan vertaamalla konseptiaan menestyksen suhteen johonkin muuhun mahdolliseen onnistujaan.

Onecoinin tapauksessa jäsen maksaa ison rahamäärän rahoittamalla verkostoa, ja aiheuttaa tulokertymää ylälinjaansa. Näin ylälinjalaiset (=aikaisemmin mukaan lähteneet) saavat sisään sijoitetusta rahavirrasta ehkä n. 50 % lopun virratessa systeemin perustajille. Kaikki, siis kaikki rahat poistuvat systeemistä, mutta yhä edelleen joku onecoinilainen kuvittelee, että tyhjästä tulevaisuudessa synnytettävä virtuaalivaluutta olisi kuumaa kamaa. Miksi olisi? Ei yhtään mitään substanssia. Ei nyt, ja vielä vähemmän tulevaisuudessa.

Joskus aikoinaan oli sellainen elokuva kuin ”Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen”. Enpä olisi uskonut, että tuokin vielä konkretisoituu joku kaunis päivä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mustalaisleiri_muuttaa_taivaaseen

42

1707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sasasasadee

      Krp:llä on kädet täynnä töitä tällä hetkellä pakolaisten kanssa. Ja imisi valtavasti resursseja jos jonnekin ulkomaille lähdettäisiin selvittelemään pyramideja kera esim. Thaimaan poliisin. Sinänsä ei ole rikos jos tyhmät ihmiset laittaa rahat johonkin arvottomiin pdf papereihin. Odottavat että pyramidi kaatuu niin ei tarvitse enää todisteita että oli huijaus alusta asti. Sitten on helppo naulata ylälinja huomattavasti pienemmin kustannuksin. Krp kyllä kerää koko ajan materiaalia ja yhteystietoja tulevaa varten. Olkaa huoleti vielä nähdään iso näytös. Huijaushan tuo on ja jos ei olisi niin onecoin olisi haastanut monta tahoa oikeuteen maineen mustaamisesta mutta näin ei ole käynyt missään maassa.

    • JohtoKryptoOneCoin

      " Jokainen normaalijärkinen ihminen ymmärtää, mistä Onecoinissa on kysymys. "

      No ei todellakaan ymmärrä, sillä jos ymmärtäisi niin ostaisi välittömästi koulutuspaketin ja saisi maksuttomia tokeneita.

      "Suuri kysymys tällä hetkellä ei ole se, että miksi niin moni suomalainenkin on lähtenyt mukaan leikkiin, vaan se, että miksi KRP ei puhalla peliä poikki."

      KRP ei voinut edetä ilman laittomuuksia. KRP tutki OneCoinia puolisen vuotta eikä löytänyt mitään sellaista laitonta koulutuksen myynnistä, verkoston kasvattamisesta kuin maksuttomista tokeneistakaan, että olisi voitu aloittaa esitutkinta ja tämä on oleellinen fakta tajuta ja lopettaa täysin turha älämölöäminen siitä mitä itse haluaisi.

      "Onecoin sivakoi aivan samoja latuja. Samat hemmot leikissä mukana kuin Wincapitassakin, siis suurelta osin."

      Ei kannattaisi puhua jatkuvasti puutaheinää, sillä se vie teiltä lopunkin arvostuksen, jos sitä nyt vielä edes on.
      Samat hemmot eivät todellakaan ole mukana kuin Wincapitassa, siis suurelta osin, koska WC:ssä n. 10 000 globaalisti ja OneCoinissa n. 1.7 miljoonaa rekisteröintiä.
      Muutoinkin vertailu Wincapitaan ontuu, koska ihan eri toimiala ja toisessa ammattikoulutaso johdossa ja toisessa yliopistotaso. Oikeastaan ainut yhtenäisyys on se, että molemmat toimivat netissä.

      Sensijaan jos joku rinnastetaan, niin Bitcoin jonka vahvin haastaja OneCoin on, mutta itseasiassa tarkemmin katseltaessa niin yhtäläisyyksiä on vähän ja vain yksi punainen lanka on ja se on molemmilla tavoitteena sama, eli suurin ja käytettävin kryptvaluutta joka lyö läpi koko maailmassa.
      Toki myös se yhtäläisyys tottakai, että molempia on haukuttu myös pyramiidihuijaukseksi ja ponziksi, mutta sehän nyt kuuluu asiaan aina menestyneillä netissä.

      OneCoin on suljetun järjestelmän pioneeri ja uskon, että tämä järjestelmä ajaa voittoon globaalisti ja sitten myös seurattavuutensa ja moraalisten arvojensa puolesta tulee olemaan ylivoimaisesti suurin kryptovaluutta maailmassa v.2018.

      Maailma tarvitsee esikuvia, OneCoin!

      • PlagiaattiApina

        Eikö riitä, että myytävä tuote, "koulutus" on härskisti plagioitu - pitääkö sloganit myös kopioida?

        Tuo maailma tarvitsee esikuvia kuuluu eräälle automerkille, ettei vain olisi suojattu jopa - mene ja tiedä.

        Mutta tämä kertoo vain kaiken olennaisen, jopa keskustelupalstojen pyramidipellet plagioivat omissa harhaisissa kirjoitelmissaan..


      • ViikonParas1111

        Uskon ja toivon, että tuo kirjoitus on hyvä trolli - muuten tuo ei ole mahdollista! Voiko kukaan TODELLA olla noin tollo.....?


    • HanttiPessi.en

      Entäs varastettu koulutusmateriaali, järjettömät nostorajat, coin safe, keskitetyn louhinnan järjettömyys, ruja valetohtori, kolikon arvo ei perustu mihinkään... krp kyllä tutkii vielä..

      • Maanjohtaja

        Pikkujuttuja. Sijoita niin silmäsi avautuvat


      • Maanjohtaja kirjoitti:

        Pikkujuttuja. Sijoita niin silmäsi avautuvat

        Vai sijoittamalla silmät avautuvat?

        Idiootti! Puupää! Määly!

        Sinä kuuluisit minun tavallani tänne SULJETULLE osastolle jossa hoitajatädit kyllä OSAAVAT avata silmät! MUAAUMUIUAMUHAAHAA

        t. Avotampio


    • Morjensta taas! Oon ollut muutaman päivän suljetulla osastolla niin en ole päässyt vastaamaan näihin kirjoituksiin ;-)

      Onecoin ei ole haastaja. Onecoinilla ei ole mitään tekemistä kryptovaluutan kanssa. Syön hatullisen paskaa jos onecoin ponzi on vielä tämän vuoden 2016 lopussa kasassa!

      Kirjoittaja sanoi "suljetun järjestelmän pioneeri". MUAHAAHAHAA! No, pitäkääpä systeemi vaan SULJETTUNA pitempääkin, niin ehkä saatte koijattua sinne lisää.

      Mulla hei on kanssa "suljettu systeemi". Lähetä mulle rahaa tilille FI03475-7463-7645634 ja takaan sulle 10000% tuotot heti! Tää on suljettu systeemi joten en pysty nyt kertoon sulle enempää.

      >Sensijaan jos joku rinnastetaan, niin Bitcoin jonka vahvin haastaja OneCoin on

      Bitcoin ei ole mikään maailmanmenestys. Onecoin ei ole sen haastaja. Onecoin on pyramidihuijaus.

      >Muutoinkin vertailu Wincapitaan ontuu, koska ihan eri toimiala

      Tosiaan, wincapita teki olematonta valuuttakauppaa ja onecoin tekee olematonta kryptovaluuttaa. Kyllä, ne ovat todellakin ihan eri toimialueita!

      Voi vittu näitä määlyjä, mistä näitä aina löytyy? Taidan kohta joutua taas suljetulle puolelle kun verenpaine nousee näiden vitun määlyjen kirjoituksista ;-)

      t. Avotampio

      • hp00

        Sinä se taas lupaat syödä paskaa. Olet sinä ihme heppu. Kuinkas viimeksi kävi? Menikö pupu pöksyyn.
        Tähän voisi sanoa että miksi verrataan Wincapitaan. Eihän näillä ole mitään tekemistä keskkenään.
        Samoin te huudatte heti jos mainitaan sana Bitcoin. Näillä sattuu olemaan yllättävän paljon yhteistä.


    • Taivoampio

      Nämä palstammaisterit kuvittelevat olevansa osaavampia kun KRP :-)

      Onecoin tulee olemaan rahatalouden uudistaja ja todellakin nautin siitä kun tavallinen tullipukukansakin saa muutaman euron ylimääräistä kolikon arvon noustessa korkealle. Kateellisia tulee ja kateelliset tulee kaikin keinoin mustamaalaamaan tätä menestyjien joukkoa...

      Täytyy taas katsoa ja laskea miten monta Onecoinia itselle on kertynyt.... No sen verran, että kadehtijoita riittää.... :-)

      Taivoampiolle onnea ja menetystä.... Jos Onecoin menestyjä joutuu jatkossa lataamoon, niin se pääsee yksityiselle puolelle kunnon ympäristöön :-)

      • SuljetunKoodinTampio

        Olisko Taivoampiolla heittää yhteystietoja lataamoista joissa voi maksaa OneCoineilla?


    • Onecapita_

      KRP ei ole puuttunut nigerialaiskirjehuijareidenkaan touhuihin, joten laillistahan senkin täytyy olla! Nyt kaikki rohkeasti sijoittamaan myös Afrikan kuninkaallisten varojen kotiuttamiseen! Siellä odottaa miljoonaomaisuudet ottajaansa.

    • Eiveronmaksajiako

      " Entäs varastettu koulutusmateriaali, järjettömät nostorajat, coin safe, keskitetyn louhinnan järjettömyys, ruja valetohtori, kolikon arvo ei perustu mihinkään... krp kyllä tutkii vielä.. "

      1.)Koulutusmateriaalia valmistaan OneCoinissa palkattu ylopistotasoinen henkilö Rujan lisäksi tekee ja on tehnyt siinä työtä yliopistojen kanssa yhteistyössä ja mitään asianomistajarikokseen viittaavia toimenpiteitä esim. rikosilmoitus ei ole tiedossa Rujan ilmoituksen mukaan, vaikka vastustajien toimesta sellaista on väitetty. Siis todella huono argumentti ja kestämätön vastustaa tällä OneCoinia.

      2.) Nostorajoituksen ymmärtävät ne henkilöt jotka ajattelevat hieman nenäänsä pidemmälle. Hallitsematon touhu tälläkin sektorilla ei olisi kenenkään mukanaolevien etu pitkässä juoksussa ja tämä kyllä ymmärretään pääsääntöisesti asiakkaiden keskuudessa, että nyt rakennetaan verkostoa ja tehdään tilit verkoston kasvamisesta pääsääntöisesti. Siis työ käytettävyyden eteen.
      Hieman myös ihmetyttää, että mitä monopoolirahaan verratunkin leikkirahan rajoitukset voivat kiusata vastustajia, kun sillä ei kuulemma ole mitään arvoa. ;)

      3.)CoinSafe on oikeastaan mahtava palkinto siitä, että yli odotusten on menty ja se antaa parhaan mahdollisuuden tietenkin niille joilla on aikaisin mato suussa ja myös siitä työstä joka on verkoston ja työn kautta mahdollistanut useita koulutuspaikkoja. Valinta on tietenkin vapaa mitää säästöporsaaseen laittaa ja vuosi vai kaksi, vai laittaako mitään. Ihmettelen vain, että onko tämä joidenkin mielestä huono asia?

      4.) Keskitetyn tai suljetun louhinnan arvostelu alkaa olla tyhmyyttä, koska niin siinä vain näyttää käyvän, että juuri se valtaa maailman globaalisti. Jos tämä ei ole vieläkään selvinnyt vastustaville bitcoinmiehille, niin voi voi. ;) Sanon vaan, että aikansa kutakin, kun raahattavat puhelimet muuttuivat nykyisiksi älykännyköiksi. Muutamia bitcoinmiehiä on siirtynyt sijoittamaan OneCoiniin, miksän? :) Kaverini juuri lähti vähän ennen splittiä. (kauan kesti mietintä, tietyssä mielessä, jopa liian kauan)

      5.) Ruja valetohtori on myös täydellistä valehtelemista, koska nykyään asiat ovat varmistettavissa helposti ja se on OneCoin asiakkaiden puolelta varmistettu ensimmäisten asioiden joukossa. Siis säälittävää valheellista panettelua, jota on todella vaikea sulattaa.

      6.) Kolikon arvo ei perustu mihinkään on aivan hyödytöntä puhetta, koska sisäisessä pörsissä sillä on rajoitetusti tietty arvo kuitenkin, mutta tottakai tuleivaisuudessa markkinat tulevat määrittelemään kolikon arvon, mutta se voi olla kuitenkin suurempi kuin monet uskovatkaan.

      7.) KRP ei tutki, mutta jos se keräilee tietoa ja on antanut riskisijoitusvaroituksen, niin onko se jonkun mielestä turhaa, ei ainakaan minun mielestäni?ikäh

      • HanttiPessi.en

        Mistä syntyy ne coinsafen korkona maksamat kolikot?


      • Jagetsi

        Jokos kaupoilla kävit? Mites satasen masteri pelittää?


      • HanttiPessi.en

        Väität että koulutusmateriaalin on luonut bulgaarialainen yliopistotasoinen kaveri, onko sulla jotain todisteita? Plagiointi on jo todistettu...


    • onecoineri

      Voi pyhä yksinkertaisuus teitä vastustajat. Keksikää jotain parempaa, eli Onecoin on aloittanut globaalin muutoksen valuuttarintamalla ja tätä isoa aivan alussa olevaa muutosta ei pysäytä Aivotapiot eikä Pekkerit.

      Kaikilla uusilla asioilla on vastustajansa, eli siinä ei vaan ole mitään uutta :-)

      • Onecoinponzi7

        Onecoin ei ole mikään uusi asia vaan ihan tavallinen ponzihuijaus.
        Oi että kun NAUTIN kun huijatut alkavat periä rahojaan sponzoreiltaan. Väkisinkin joukossa on porukkaa jolle "ei mulla nyt ole" ei riitä vastaukseksi. :)


      • hp00
        Onecoinponzi7 kirjoitti:

        Onecoin ei ole mikään uusi asia vaan ihan tavallinen ponzihuijaus.
        Oi että kun NAUTIN kun huijatut alkavat periä rahojaan sponzoreiltaan. Väkisinkin joukossa on porukkaa jolle "ei mulla nyt ole" ei riitä vastaukseksi. :)

        Eiköhän jokainen ole maksanut pakettinsa suoraan Onecoinille eikä sponsorille. En ymmärrä tuota teidän ajattelumaailmaa että sponsori on velvollinen maksamaan yhtään mitään takaisin. Selitäppä minulle nyt tämä yhtälö.


    • ftyuiikj

      No miten se. Euroilla ladattava ex-masters kortti pelaa? Joko konvertoi

      • Röhhöhhöhhöhhöh

        Konsertoi kuulemma Tukiaisen kanssa yön pikkutunneilla Pataässässä. Luvassa mm. "Suuret setelit" ja "Haaveet kaatuu".


    • POPkornit

      Tää on parasta viihdettä, talouden ymmärtäjänä puolustuspuheiden lukeminen on kipeen hauskaa.

      POPkornit esiin, valitettavasti Tämä viihde näyttää loppuvan.

    • poppareitacoineille

      Tulevaisuudessa voit hankkia popparit myös Onecoineille, eli hyvä alkel viihtymiselle.

    • CrystalBall

      Odottaa verkkoja viritellen... Muistetaan kuitenkin, että Al Caponenkin nappasi lopulta verottaja. Pikkasen murhia ja lestinheittoa ei ollut mitään... Linnatuomio tuli lopulta veropetoksesta ja sille tielle Al-poika jäi. Olisko tullut 40v, en tarkkaan muista....

      Onkohan koulutuspakettimyyneistä muistettu tilittää Alv?

      • hp00

        Samoin voisi kysyä et onko Bitcoinilla tienanneet muistaneet maksaa varonsa. Tuskin


      • SaatananTunarit

        Katsos kun tässä puhuttiin nyt ALV:stä eikä myyntivoittoverosta. Bitcoin on ALV:stä vapaa, toisin kuin koulutuspaketit.

        OC puolestaan on myyntivoittoveroista vapaa, koska mitään myyntivoittoja ei tule olemaan ja koska rikoshyödyt joutuu joka tapauksessa palauttamaan valtiolle 100%.


      • hp00

        Niin mutta kuinka moni bitcoinilainen on maksanut PÄÄOMAveronsa tuotoista mitä on saanut. Myyntivoittovero ei kuulu mitenkään tähän vai pitisikö sanoa luovutusvoittovero kuten sitä toisella nimellä kutsutaan. Myyntivoitosta puhutaan pääasiassa kiinteän omaisuuden myynnissä. Asunto,mökki metsäpälsta jne. Tästä johtuen se on todellakin vapaa .



        Hei ehkä kannattaisi ottaa nyt vähän selvää tarkemmin eikä kirjoittaa mitä pieneen mieleen tulee.


      • Midaksen_puhallus
        hp00 kirjoitti:

        Niin mutta kuinka moni bitcoinilainen on maksanut PÄÄOMAveronsa tuotoista mitä on saanut. Myyntivoittovero ei kuulu mitenkään tähän vai pitisikö sanoa luovutusvoittovero kuten sitä toisella nimellä kutsutaan. Myyntivoitosta puhutaan pääasiassa kiinteän omaisuuden myynnissä. Asunto,mökki metsäpälsta jne. Tästä johtuen se on todellakin vapaa .



        Hei ehkä kannattaisi ottaa nyt vähän selvää tarkemmin eikä kirjoittaa mitä pieneen mieleen tulee.

        Luovutusvoittovero koskee yhtä lailla myös irtaimen omaisuuden luovutuksia eli osakkeita, muita arvopapereita, koruja, kultaa, taidetta ja valuuttoja.

        Kannattaa tosiaan ottaa asioista selvää. Jopa tulevat onecoin-tappiotkin voisi vähentää verotuksessa, jos asiakkaalla olisi ostokuitti kolikoista. Mutta niitähän ei ole ostettu vaan oppimateriaalia. :)


      • hahahahaaaa
        SaatananTunarit kirjoitti:

        Katsos kun tässä puhuttiin nyt ALV:stä eikä myyntivoittoverosta. Bitcoin on ALV:stä vapaa, toisin kuin koulutuspaketit.

        OC puolestaan on myyntivoittoveroista vapaa, koska mitään myyntivoittoja ei tule olemaan ja koska rikoshyödyt joutuu joka tapauksessa palauttamaan valtiolle 100%.

        Tämän takia moni varmaan ottaa käteisenä maksut koulutuspaketeista, muutenhan pitäisi antaa kuitti josta näkyisi arvonlisävero ja verot pitäisi myös ilmoittaa ja tilittää valtiolle. Eli kyllähän tuo ihan selvä veropetos on jos arvonlisäveroa ei kuolutuspaketeista makseta. Oikeuskäytännön mukaan tuollaisesta 20te määrän ylittävästä osasta alkaa sitten jo tulla törkeä veropetos, se tietää jo muutaman vuoden istumista vankilassa.


    • hallitusmiehet

      Suomessa valmistellaan parhaillaan poikkeuslakia jolla turvataan Onecoin:lla ansaittujen varojen verottomuus. SSS ovat päättäneet, että nyt sääntöjä yksinkertaistetaan ja pyritään saamaan Onecoin menestyjien varoja mahdollisimman paljon Suomessa käytettäväksi.

      • 12421342

        Aprillipäivä meni jo....


    • Köyhäpelkuri
    • Köyhäpelkuri
      • OnePelle

        Miten tuo uutinen liittyy verkostomarkkinointiin tai keskustelun aiheeseen? Etkö ymmärtänyt mitä tuossa uutisessa kerrotaan?


      • Taju.pois

        "Etkö ymmärtänyt mitä tuossa uutisessa kerrotaan?"

        Ei se ymmärrä.


      • Köyhäpelkuri
        OnePelle kirjoitti:

        Miten tuo uutinen liittyy verkostomarkkinointiin tai keskustelun aiheeseen? Etkö ymmärtänyt mitä tuossa uutisessa kerrotaan?

        Tulee se päivä kun tyhmätkin ymmärtää, älkää hätäilkö.
        Pyramidipelihän tämä nykyinen touhu ei ole ja Nordea on turvallinen korkean moraalin Suomalaispankki.
        Ostakaa Nordean osakkeita nyt.


      • OnePelle
        Köyhäpelkuri kirjoitti:

        Tulee se päivä kun tyhmätkin ymmärtää, älkää hätäilkö.
        Pyramidipelihän tämä nykyinen touhu ei ole ja Nordea on turvallinen korkean moraalin Suomalaispankki.
        Ostakaa Nordean osakkeita nyt.

        Miten Nordea liittyy Onecoiniin? Pitääkö ostaa Onecapitan koulutusta ymmärtääkseen yhteyden? Onko Rujalla tili veroparatiisissa? Pankit ainakin vaihtuvat kuin mustalaisella hevoset. Ai niin...


      • Sööör
        OnePelle kirjoitti:

        Miten Nordea liittyy Onecoiniin? Pitääkö ostaa Onecapitan koulutusta ymmärtääkseen yhteyden? Onko Rujalla tili veroparatiisissa? Pankit ainakin vaihtuvat kuin mustalaisella hevoset. Ai niin...

        Kysy Maaoravalta se tietää kaiken kaikesta vai joko se on paennut serveri selässä Thaimaan viidakoihin?


    • EKPpaniikissa

      Poliittisten johtajien kriisikokous oli naamioitu ydinturvallisuuskokoukseksi. Obaman ja Merkelin kädet jo tärisevät OneCoinin vallatessa markkinat. Mahdolliset oikeustoimet tai OneCoinin toiminnan hidastuminen ovat päättäjäeliitin epätoivoisia yrityksiä hidastaa Euron ja Dollarin hiipumista One Coinin jyrätessä.

      • Jagetsi

        Heh heh,joku ottaa tämänkin trollin tosissaan.


    • Sentakiaolluthiljaista

      KRP ei tee samaa virhettä kuin aiemmin. Nyt on saatu oma(t) mies sisään, niin saadaan kunnon näyttö tästä pyramidistä ja sen toiminnasta. Kasataan siis valmis paketti (näyttö), ennen kuin aloitetaan kiinniotot ja esitutkinta kunnolla. Tätä toimintamallia käytetään jo mm. huumausainerikostutkinnoissa.

      • Ylälinjalla

        Löytyykö louhintakätkö ja otetaan kätköltä vähän omaan taskuun ?

        Saako myyrä pitää rahat kun tuottoja aletaan jakamaan, siinä 400000 aarniorahaa jää pieneksi !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4710
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      276
      2824
    3. 134
      1727
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      207
      1410
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1166
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1099
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe