Nyt puhuu 37-vuotias lapseton sinkkumies

AfPippelström

Sinkkuna olo on muuten mukavaa, mutta jotkut ihmiset luulevat homoksi tai pedofiiliksi, kun tässä iässä ei ole pariutunut. Keski-ikäinen sinkkumies näyttäytyy joillekin ihmisille pelottavalta. Muuten ok tilanne.

28

862

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • outoa.syyllistää

      Vähän sama tilanne kun töihin päästäkseen pitäisi omata kokemusta mutta kukaan työpaikka ei halua antaa sitä kokemusta..

      • Tyänantajat ja naiset haluavat kerätä rusinat pullasta. Mahdollisimman vähällä vaivalla ja palkalla pitäisi saada mahdollisimman hyvä mies/työntekijä. Aina se ei onnistu, mutta ainahan sitä vaatia saa.


    • uhkaavatsinkut

      Tyytyväinen ja terve keski-ikäinen sinkku, mies tai nainen, uhkaa keskivertoihmisen maailmankuvaa jossa kunnon kansalaisen on oltava parisuhteessa tietyn iän ylitettyään.
      Siksi keski-ikäisen sinkun on pakko olla vähintään alkoholisti, mahdollisesti myös homo ja pedofiili.

    • HyväIhminen

      Homoksi haukutaa toisinaan myös siksi, että huonoissa parisuhteissa kärvistelevät saisivat lyötyä ns. pallon sinunkin jalkaasi.
      Luulevat saavansa vapaana liihoittelevan sinkun samaan perhehelvetti asemaan haukkumalla ja painostamalla näin suhteeseen, missä kuitenkin itse ovat usein vain jostain käsittämättömästä pakosta. Eivätkö kehtaa olla sinkkuja?
      Kateus vapaita sinkuja kohtaan on jokatapauksessa kovassa huudossa Suomalaisessa kulttuurissa.
      Kokemusta tälläisestä on enemmin kuin tarpeeksi.
      Haukkujat elävät siis pääosin surkeissa suhdekupliissa ja esittävät ulospäin kuin mitään ei olisi. Silti heille on elintärkeää haukkua sinkkuja homoiksi ja ties miksi.
      Tekevät tätä jopa kavereilleen, jos tämä syyllistyy olemaan vapaa.
      Sinkkuna olisikin hyvä välttää kaveruus ja tuttavuus-suhteita parisuhteessa eläviin, jos haluaa elää rauhallista sinkkuelämää vapaana.
      On myös parempi olla sinkkuna kuin huonossa parisuhteessa haukkumassa sinkkuja homoiksi. Paljon mukavampaa!
      Hyvää kevättä erityisesti kaikille sinkuille, parisuhderiitelijöille ja muiden haukkujille ei niinkään!

      • "Sinkkuna olisikin hyvä välttää kaveruus ja tuttavuus-suhteita parisuhteessa eläviin, jos haluaa elää rauhallista sinkkuelämää vapaana."

        Enimmäkseen totta. Tunnen harvoja perheitä joilla on normaali ja asiallinen suhtautuminen sinkkumiehiin. Suurin osa elää omassa perhekuplassaan vakuutellen itselleen tekevänsä kaiken oikein ja muut ovat jotain outoja. Sitten on vielä niitä jotka alkavat etenkin parin juoman jälkeen aukoa päätään miten sinkut ovat epäonnistujia ja he ovat menestyjiä. Viimeksi mainituista kannattaa pysyä kaukana.


      • Hyvä kirjoitus..... =)


      • MGTOW kirjoitti:

        Hyvä kirjoitus..... =)

        ...itseasiassa omasta "helvetistä" tuli sen verran mieleen, että vaikka siitä kuplasta ei tullut monenkaan syyn takia valutettua kauheasti ulos, niin ihan loppu vaiheessa (p*ska suhde, mutta silloin oltiin jo viimeisessä vaiheessa helvetissä ja niin syvällä kuin pystyy) tuli sanottua muutamalla sinkku tutulle pienessä maistissa......."vaihtaisin ihan koska vaan sinun saappaisiin"......."tietäisitpä kuinka hyvin sulla on asiat"...jne..jne...mutta ei sen enempää....

        Enkä kyllä itse ole ikinä syyllistynyt tuohon haukkumiseen vaikka suhteessa olisin ollutkin....


    • PalstanRuminMies

      Sama mulla. Suurinosa sukulaisista pitää homona koska en vaan saa naista yrityksistä huolimatta. Ette usko kuinka paljon tuollainen suututtaa. Sitten naiset käyttäytyvät kuin saman arvoinen magneetti eli mitä lähemmäs yrität sen enemmän ne hylkii. Kun oot täys hetero ja haaveillut naisesta ja perheestä 15 vuotta mutta palkaksi saat pakko sinkkuuden ja homottelut niin kyllä se väkisinkin pistää vihaksi. Miettikää vaikka omalle kohdallenne. Ei tällaisia asioita ymmärrä naiset eikä se pieni prosentti miehiä joille parisuhde on aina itsestäänselvyys edellisenkin loputtua uuden alkaessa heti.

      • tavan_sälli

        Sama juttu, 37 vuotiaana sinkku miehenä tuo on "bisnes as usual". Aina, aina kun setä / täti-osastoa tapaa tai muuta sukua niin se vitun natina alkaa että missä se sun naisystävä on ?, milloin sä tuot sen naisesi näytille , joko niitä muksuja alkaa kohta kuulua ? yms. paskaa. Ja samaa paskaa työkavereiden suunnalta, siis samojen jotka alvariinsa muistuttavat että kuinka on mennyt valinnat vituiksi kun tuli "vahingossa" pöngättyä kersa tulille ja sen myötä elämä pilalle, Ex-ämmä ja elarit. Siis kuka tänä päivänä on niin helvetin uuvatti että ottaa perseaukisen huorankäppyrän elätettäväkseen ja paska jäykkänä odottaa että milloin se kurahaara alkaa porsimaan jolloin loppuelämä on pilalla ?.

        Ketä miestä ihan oikeasti kiinnostaa alkaa elättämään jotain "rusinat pullasta huoraa" joka ei edes itse pistä tikkua ristiin aloitteen tekemiseksi, ja joka vain odottaa että saa sopivan uhrin jonka voi pillulla jallittaa ikuiseen pakkotyö ja velkavankeus kierteeseen, itse hyötyen että saa sen kersan jonka jälkeen ämmä on saanut mitä on halunnutkin ja laskun miehelle. Ja mies joka joutuu perse ruvella tekemään töitä kahta kauheammin että saa EDES säilytettyä aikaisemman elintason ja sen päälle tulleen painolastin. HMMM, onpa vaikea valinta sen suhteen että nautinko itse oman työni hedelmistä ja määritän itse elämiseni, olemiseni, syömiseni ja juopotteluni kuten haluan vaiko sitten alan vapaaehtoiseksi orjaksi jonka selkänahan ja työn tulokset nylkee ja ulosmittaa ensin yhteiskunta ja sitten joku helvetin kurahaara ?.


    • Joo, minä kuulin, et mies on sillon melko tolkku tapaus jos sillä on ollu akka ja lapsia..
      Olkoonkin, että on nykyään tuhopolttaja ja murhamies.

    • AfPippelström

      Mies kestää tässä vaiheessa vielä haukkumiset. 50-vuoden jälkeen kasvatan pitkän harmaan parran ja alan jakelemaan elämänviisauksia onnellisen elämän saloista.

    • Tulee tuota naisillekin, ihmetellään (iki) sinkkunaisia lesboiksi. Mikä on päätöntä, varsinkaan näin isossa kaupungissa ei sellaista tarvitsisi piilotella. Tarvitseeko naisten muutenkaan, en tiedä?
      Sinkkunaisia, joilla on ollut parisuhteita, pidetään miesten nielijöinä, joita ei voi pariskuntien seuraan kutsua. Kumminkin jonkun ukon nielaisee. Väkisin. Kuin seireeni, tai muu mytologinen hahmo. Ihmisenä ilman omaa moraalia tai etiikan ymmärrystä. Njom.
      Sinkkunaisten kesken taas tuntuu olevan kilpailua, "kilpasiskot" häädetään tietyssä kohdassa äkäisesti pois paikalta. Ihan kirjaimellisesti.
      Aika paljon tulee yksin siis hengattua :)

      • Opiskelu aikoina oli mielenkiintoinen katsella sivusta, kun kaveriporukalla olimme iltaaistumassa ja muutama varattu naishenkilö koki uhkaavaksi mikäli heille hiukan tuntemattomampi nainen sattui liittymään seuraan. Olivat käytökseltään hiukan 'omistushaluisia' meistä sinkkumiehistä tälle uudelle tulokkaalle. :)


      • pete_pjn kirjoitti:

        Opiskelu aikoina oli mielenkiintoinen katsella sivusta, kun kaveriporukalla olimme iltaaistumassa ja muutama varattu naishenkilö koki uhkaavaksi mikäli heille hiukan tuntemattomampi nainen sattui liittymään seuraan. Olivat käytökseltään hiukan 'omistushaluisia' meistä sinkkumiehistä tälle uudelle tulokkaalle. :)

        Varatut olivat omistushaluisia sinkuista sinkuille? Vai varattujen kumppanit mukana, joista olivat huolissaan?


      • SikaHelmi kirjoitti:

        Varatut olivat omistushaluisia sinkuista sinkuille? Vai varattujen kumppanit mukana, joista olivat huolissaan?

        Varatut olivat omistushaluisia sinkuista sinkulle.


      • pete_pjn kirjoitti:

        Varatut olivat omistushaluisia sinkuista sinkulle.

        Suomalaisilla on ikävä kyllä eräs omituinen piirre.. ajattelutapa, että kaikki mitä muilla on, on itseltä pois.. :/
        Omasta mielestäni kenen hyvänsä onni lisää "kollektiivista onnea", ja sillä on taipumus lisääntyä, onnellinen ihminen jakaa sitä ympäristöönsä, ja samalla vetää sitä takaisin puoleensa. Mutta olenkin kai jonkinlainen ihme hippi :)


      • Ne sinkut on niiden varattujen backuppeja, jos vaik nykyinen mies sattuis kuolee tai lähtee muuten vaan pois suhteesta.


      • TwinBeast kirjoitti:

        Ne sinkut on niiden varattujen backuppeja, jos vaik nykyinen mies sattuis kuolee tai lähtee muuten vaan pois suhteesta.

        Hamstraamista! :)


      • SikaHelmi kirjoitti:

        Hamstraamista! :)

        Jälkeenpäin heidän kanssa keskustellessa tuolle käytökselle seilys oli yleensä; "Haluan pitää huolta kavereistani, etteivät aivan ketätahansa kelpuuta."


    • MisterYx

      Tuo on NIIN totta.
      Itse myöskin 37v sinkkumies, joka ei ole tehnyt edes yhtä vahinkolasta tähän maailmaan ja kyllä siitä saa sitten kuullakin joka helvetin välissä. Sellaisiltakin, jotka eivät ole mun läheisiä, mulle tärkeitä ja mikä ei edes kuulu heille pätkääkään.
      Ja just tuo homottelu, pedofiiliksi, raiskaajarunkkariksi ja ties miksikä leimaaminen on aika arkipäivää. Etupäässä tuo homoksi leimaaminen, mutta kyllä nuo muutkin tosiaan on tuttua huttua. Ja yks viimeisimpiä on töistä yksi thai-ämmä, kun haukkuu sairaan pihiksi mieheksi jne, kun en ole innostunut hänen tarjoamistaan thai-naisista, joita hän on ehdottanut mulle muijaksi.
      Olen siis sinkkuna osaksi olosuhtieden pakosta ja osaksi oman valinnan vuoksi. Olen ajatellut, että kun en ole löytänyt mieleistä naista elämääni, jolle kelpaisin myös tällaisenaan, niin en myöskään sitten hanki naista myöskään väkisin. Eli esim. ulkomailta ostamalla. Anteeksi, siis hakemalla piti kirjoittamani.
      Tää thai-ämmä on myöskin homotellut mua myöskin ja tyrkyttänyt jotain näitä kotimaansa transujakin mulle jne.
      Toki kantaväestökin solvaa mua, ettei nyt tosiaan ole pelkästään tuon muijan juttuja leimata mua näin.
      Aika perseestä. Pitäisi sitten väkisin vissiin päätyä suhteeseen. Hakea se muija sitten jostain köyhästä maasta tai sitten roikkua väkisin jonkun Suomi-muijan perässä. Tällä "Ihan sama mitä sä oot mieltä, nyt rupeat mulle muijaks!"-asenteella.
      Mua on kanssa yritetty samalla tavalla saada omaksi tässä ajan kuluessa. Mutta en mä nyt ihan tuollaisen takia viitsi alkaa seukkaamaan, että jonkun naisen oma kumppani laiminlyö häntä mm. olemalla antamatta lasta ko naiselle.
      Olen kuitenkin sen sortin pölö, että pitäisi rakastua ja ylipäätään kiinnostua toisesta, ennen kuin toisen kanssa on mieltä lähteä treffeille tms. En oikein osaa laskelmoida ihmissuhteita. Tai no, osaisin, mutta en tahdo.

      • AfPippelström

        I can hear you and i can feel you. Itseä ainakin hämää se, että vaikka koulutukseltani olen akateeminen ja esimieshommissa toimiva, kukaan ei uskalla jättää lastaan meikäläisen lähimaastoonkaan. Olen vissiin niin saatanan pelottava ilmestys asiallisen olemukseni kanssa.

        Ja se, että ajan mieluummin omalla autolla töihin kuin istun viinalta ja paskalta haisevan tuppisuisen porukan kanssa ruuhkabussissa, on joidenkin mielestä outoa.

        Mutta kuten sanoin, muuten ok, ja baareista on vielä tälläkin iällä seuraa riittänyt. :)


      • AfPippelström kirjoitti:

        I can hear you and i can feel you. Itseä ainakin hämää se, että vaikka koulutukseltani olen akateeminen ja esimieshommissa toimiva, kukaan ei uskalla jättää lastaan meikäläisen lähimaastoonkaan. Olen vissiin niin saatanan pelottava ilmestys asiallisen olemukseni kanssa.

        Ja se, että ajan mieluummin omalla autolla töihin kuin istun viinalta ja paskalta haisevan tuppisuisen porukan kanssa ruuhkabussissa, on joidenkin mielestä outoa.

        Mutta kuten sanoin, muuten ok, ja baareista on vielä tälläkin iällä seuraa riittänyt. :)

        Eli et siis halua parisuhdetta?


      • AfPippelström
        SikaHelmi kirjoitti:

        Eli et siis halua parisuhdetta?

        En halua parisuhdetta, koska naisten epärationaalinen nykiminen alkaa aina jossain vaiheessa vituttamaan.


      • AfPippelström kirjoitti:

        En halua parisuhdetta, koska naisten epärationaalinen nykiminen alkaa aina jossain vaiheessa vituttamaan.

        Ok.


    • MiettimisenAihetta

      Tuo homoksi tai pedofiiliksi haukkumiset ovat pääasiassa häpäisyretoriikkaa. He luulevat sinua jotenkin elämässä epäonnistuneeksi ihmiseksi. Nykyään on sellainen typerä oletus että miehessä on jotain vikaa jos hän ei ole harrastanut seksiä, pariutunut, hankkinut lapsia. Näissä videoissa on tietoa tarkemmin noista häpäisykielistä:

      https://www.youtube.com/watch?v=0Mm3xk1Y4YA
      https://www.youtube.com/watch?v=lxaBbij7qKI
      https://www.youtube.com/watch?v=uieyvZ9UcQ8
      https://www.youtube.com/watch?v=MrYawU4gw5M
      https://www.youtube.com/watch?v=7byal-BeL7o
      https://www.youtube.com/watch?v=PCR_6ByfsjA
      https://www.youtube.com/watch?v=1jE7IRfz-YU

      _________
      Todellisuudessa sinä olet onnekas että sinä et ole pariutunut. Ottaen huomioon riskit erityisesti miehille Suomessa niin kannattaa miettiä onko seksi, pariutuminen, lasten hankinta oikeasti riskien arvoista?

      Suomessa lait ovat pääasiassa naisen puolella, eivät miehen puolella. Suomessa riskit ovat miehille ainakin seuraavat:

      -Jos avioehtoa ei ole, niin mies menettää erossa jopa 50% tai enemmän omaisuudestaan naiselle ja lapsille. Omaisuuden menettämisen riski koskee nykyään myös avoliittoa, mikäli on kestänyt vähintään 5 vuotta(''Laki avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta voimaan 1.4.2011'' löytyy esim. maistraatin sivuilta).

      -Mies joutuu maksamaan elatusmaksuja kunnes lapset täyttävät 18v. Tämä ei edellytä avoliittoa tai avioliittoa lainkaan, vaan pätee myös silloinkin jos nainen on tullut raskaaksi esimerkiksi satunnaisen yhden yön seksin takia.

      -Jos parisuhde on kestänyt 5 vuotta niin pahimmassa tapauksessa mies joutuu maksamaan elatusmaksuja toisen miehen siittämästä lapsesta. tämän takia mahdollista isyys testiä ei kannata jättää tekemättä mahdollisiman pian lapsen syntymän jälkeen. Lähes 5 vuoden jälkeen elatusmaksupäätöstä toisen miehen siittämästä lapsesta ei enää voida peruuttaa.

      http://www.laki24.fi/pepe-isyys-isyydenkumoaminen/
      http://www.laki24.fi/pepe-isyys-isyyslapsenisa/
      Yksi esimerkkitapaus kahdelta eri sivulta.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000715102.html
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201402100073448_uu.shtml

      -Miehen tapaamisoikeutta lapsiinsa rajoitetaan. Useimmiten lasten huoltajuuden saa lapsien äiti. Jotkut naiset todellakin ovat valmiita tekemään epärehellisiä tekoja saadakseen mahdollisien lapsien huoltajuuden. Lapsilla todellakin on yleensä niin suuri merkitys naiselle, että nainen on valmis toimimaan myös täysin epärehellisesti saadakseen lasten huoltajuuden itselleen. Esimerkiksi perusteeton raiskaus tai väkivalta syyte miestä vastaan. Tällöin on myös vain tuurista kiinni että joutuuko mies mahdollisesti vankilaankin vai ei. Joissakin tapauksissa nainen myös lavastaa miehen naisen pahoinpitelijäksi, saaden lopulta lavastuksen näyttämään oikeasti tapahtuneelta teolta jolloin mies myös helposti joutuu vaikeuksiin. Tämmöinen lavastus on melkoisen suosittua erityisesti ulkomailla.
      ___
      Jos otetaan huomioon vielä huomioon luonnollinen riski. Niin yksi seksielämän riskihän on ne sukupuolitaudit joista jotkut ovat jopa tappavan vaarallisia.

      • joopajoohh

        Olipas dramaattista taas.
        Enpä tiennytkään avioeron ilman avioehtoa olevan vain miehiä koskeva asia. Ja kyllä naisetkin joutuvat maksamaan elatusmaksuja jos lapset menee miehelle. Ja muistetaas nyt, että 96% pariskunnista SOPII keskenään kummalle lapset jää. Vain hyvin pienellä osalla pareista lapset siis määrätään jonkun ulkopuolisen toimesta äidille tai isälle. Nykyään on aika yleistä viikko-systeemi, että lapsi on viikko kerrallaan äidillä, viikko isällä jne. Silloin mitään elareita ei tarvitse kummankaan maksella.
        Kyllä noita lakeja on ajan mittaan muutettu miestenkin eduksi, esimerkiksi leskeneläke koskee nykyään miehiäkin, ennen vain naisia.


      • paskanpuhuja
        joopajoohh kirjoitti:

        Olipas dramaattista taas.
        Enpä tiennytkään avioeron ilman avioehtoa olevan vain miehiä koskeva asia. Ja kyllä naisetkin joutuvat maksamaan elatusmaksuja jos lapset menee miehelle. Ja muistetaas nyt, että 96% pariskunnista SOPII keskenään kummalle lapset jää. Vain hyvin pienellä osalla pareista lapset siis määrätään jonkun ulkopuolisen toimesta äidille tai isälle. Nykyään on aika yleistä viikko-systeemi, että lapsi on viikko kerrallaan äidillä, viikko isällä jne. Silloin mitään elareita ei tarvitse kummankaan maksella.
        Kyllä noita lakeja on ajan mittaan muutettu miestenkin eduksi, esimerkiksi leskeneläke koskee nykyään miehiäkin, ennen vain naisia.

        "96% pariskunnista SOPII keskenään kummalle lapset jää."

        paskaa puhut. miettimisenaihetta puhuu asiaa


    • flowersreally

      Sulla on kyllä aika pelottava nimi, et sekin saattaa vaikuttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      201
      5220
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      125
      3209
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2445
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2384
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2002
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1576
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1531
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1413
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1101
    Aihe