Valoimpulssi kokemuksia?

n.28.hki

Ostin Silk n glide ihokarvanpoistolaitteen ja kuulisin mielellään kokemuksia teiltä jotka olette ostaneet tämän tai jonkun muun kotikäyttöisen valoimpulssilaitteen

oletteko huomanneet tuloksia ja kuinka monen käyttökerran jälkeen?

Olen nyt käyttänyt laitetta 2x, ensimmäisellä kerralla sain laitteen käytöstä päänsäryn ja meinasin jo palauttaa tuotteen, kun tuntui ettei sillä ollut mitään vaikutusta karvoihin. Laitetta pystyy käyttämään tosi pienelle alueelle kerrallaan, mutta se ei minua haittaa, kun haluan käyttää laitetta lähinnä bikinirajan, vatsan ja kainaloiden seudulle. Epilointi ei minulle sovi, kun karvat kasvavat sen myötä sisäänpäin, sheivaus ärsyttää ihoa, vahaus ja sokerointi ovat parhaita, mutta erityisesti vatsanseudulla minulla on karvojen kasvu viimevuosina levinnyt ja vahauskaan ei tunnu niihin auttavan, kun karvat palaavat jo muutamassa päivässä :/

Tänään kokeilin laitetta toisen kerran samalle alueelle kuin viimeksi, tällä kertaa käytin aurinkolaseja silmien suojana (en tietenkään myöskään katsonut suoraan valoon päin) laitoin varmuuden vuoksi hatun päähän, että hiuksetkin olisivat suojassa. Karvat paikoitellen kärventyivät ja tuntuivat hieman harventuvan ja heikentyvän, eli olin ihan tyytyväinen tuloksiin. myöskin vatsanseudulla josta olin pari päivää sitten sheivannut karvat ovat saattaneet hieman harventua? yleensä ne olisivat varsinkin sheivauksen jälkeen heti kasvaneet takaisin.

eli mielenkiinnolla jään odottelemaan pidempiaikaisemman käytön tuloksia.

12

27225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karvat_pois

      Kaikissa valolla tapahtuvissa epiloinneissa pitää sheivata karvat tarkasti pois ennen käsittelyä. Valoimpulssin tai lasersäteilyn pitää vaikuttaa yksinomaan karvatuppeen, karvat vain haittaavat käsittelyä ja palavat kuten olet huomannutkin.

    • ärsyyntynyt

      Ärsyttävä kapine. Olen omistanut sellaisen pari vuotta. Kärsivällisyyteni ei riitä moneen peräkkäiseen käsittelyyn, etenkin kun karvat kasvavat joka kerran takaisin. Eli tähän mennessä karvankasvu ei ole lainkaan vähentynyt. Jossain vaiheessa alan taas epiloimaan, kuten muillakin yrityksillä.

      Välke on kieltämättä ärsyttävää. Itse koetan katsoa pois, kun laukaisen laitteen.

      Sellaisella yhden karvan kerrallaan poistavalla sain aikanaan yhden reiden alla kasvavat haja(häpy)karvan pois ja leuan alla kasvavan paksun mustan karvan. Olivat poissa kuukausia, ja kasvavat hitaammin kuin ennen takaisin.

      Ainakaan omalla kohdallani kotilasereista ei siis mainittavaa hyötyä ole ollut. Olen epilaattorin vahva kannattaja. Ennen tietääkseni oli menetelmä, jolla karvoja poltettiin yksitellen, olisiko ollut elektrokoagulaatiota tai jotain. Sellainen väline jos olisi kotikäyttöön, niin ottaisin. Mieluummin vaikka yksitellen ja pienen arven kanssa pois, kuin jatkuvaa toimimatonta valonvälkettä.

      • Vielä_käytössä

        Tuossa lopussa tarkoittanet neulaepilaatiota jossa sähkövirralla tapetaan karvatuppi yksi kerrallaan. Menetelmä on käytössä edelleen laajalti kosmetologeilla. Tuollaista laitetta ei missään nimessä kannata hankkia omaan käyttöön koska se vaatii pätevän käyttäjän jotta karvatuppi kuolisi eikä synny arpia. Karvan kasvusuunta pitää nähdä ja neula ohjataan karvatuppeen sisälle. Omaan ihoon tuo ei välttämättä onnistu. Kaikki kosmetologitkaan eivät hallitse neulaepilaation tekniikkaa hyvin, joko karvat ei kuole tai jää arpia. Maksoin joskus useita satoja kosmetologille joka ei osannut tekniikkaa hyvin eikä karvat kuolleet. Pätevämpi kosmetologi sai 99,9 prosenttisen lopputuloksen, vielä vuosien jälkeen vain muutama yksittäinen karva kasvaa enää. Vaaleat karvat joudutaan aina poistamaan tällä neulaepilaatiolla, laser ei tehoa kuin mustiin karvoihin ja mielellään vaalealla iholla (rusketuskin on pahasta).


    • jeeeeee

      Käytin laitetta kolmannen kerran ja nypin käytön jälkeen karvoja pois, juuret olivat monista karvoista mustuneet ja haurastuneet, eli uskon laitteen minun kohdallani toimivan :)

      • Odottele_rauhassa

        Karvajuuri on aina musta pallukka jos karvakin on tumma. Kuollut karva tipahtaa itsekseen pois, sitä ei tarvitse nyppiä.
        Mikään valo- tai laserlaite ei vaikuta vaaleisiin karvoihin.


      • ärsyyntynyt

        Ihan varovasti näytän kuitenkin "vihreää valoa", että saattaa hieman auttaa. Nyt viimeisimmän säärien käsittelyn jälkeen osa karvoista oli kuolleita. Kainaloissa ja bikinirajoissa kasvuun ei mitään vaikutusta. Joka tapauksessa olen edelleenkin ärsyyntynyt, työlästä tulokseen nähden. Tässä vaiheessa kyllästyin ja epiloin, ja kun kasvavat takaisin, jatkan kainaloiden laserointia. Sääriä ei voi enää käsitellä sitten, kun alkaa ruskettumiskausi. Tosin voi olla, että sääriinikään ei vaikuttanut lopulta laser, vaan pitkäaikainen epilointi. Käsikarvani ovat ainoat karvat, jolla olen saanut pitkäaikaisella epiloinnilla ohenemaan ja vaalenemaan.


      • Ammattilaiset_erikseen
        ärsyyntynyt kirjoitti:

        Ihan varovasti näytän kuitenkin "vihreää valoa", että saattaa hieman auttaa. Nyt viimeisimmän säärien käsittelyn jälkeen osa karvoista oli kuolleita. Kainaloissa ja bikinirajoissa kasvuun ei mitään vaikutusta. Joka tapauksessa olen edelleenkin ärsyyntynyt, työlästä tulokseen nähden. Tässä vaiheessa kyllästyin ja epiloin, ja kun kasvavat takaisin, jatkan kainaloiden laserointia. Sääriä ei voi enää käsitellä sitten, kun alkaa ruskettumiskausi. Tosin voi olla, että sääriinikään ei vaikuttanut lopulta laser, vaan pitkäaikainen epilointi. Käsikarvani ovat ainoat karvat, jolla olen saanut pitkäaikaisella epiloinnilla ohenemaan ja vaalenemaan.

        Jos tarkoita kotikäyttöön tarkoitettua laitetta, se ei ole laserlaite vaan valoimpulssilaite. Laserlaitteita ei myydä kotikäyttöön niiden vaarallisuuden vuoksi.
        Karvanpoistoon tarkoitetut ammattilaislaitteet ovat yleensä alexandriitti- tai diodilasereita. Lisäksi käytetään myös Nd:YAG-laseria. Se ei yleensä ole vaaleaihoiselle yhtä tehokas kuin aleksandriitti- tai diodilaser, mutta se on turvallisempi vaihtoehto tummaihoiselle.
        Laserit lähettävät valoa yhdellä aallonpituudella (alexandriitti 755 nm), mutta valoimpulssilaite koko näkyvän valon aallonpituusalueella joten tehon on oltava huomattavasti heikompi kun pyritään välttämään ihon palamista.


    • Kiinnostunut

      Hei, nythän tuosta on kulunut aikaakin, mietin kans tämän laitteen hankkimista. Kannattaako hankkia, tehosko ollenkaan sulle?

      • Lukeekohan_enää

        Olisi kiva tietää onko aloittajalla laite vielä käytössä vai makaako jossain kaapin perällä turhana ostoksena.


    • Avuliasparturimies

      Mulla on tuota Silk n Glidea hieman tehokkaampi Philips Lumea. Jos joku tarttee mut apuun karvanpoistossa niin saa ottaa yhteyttä. Ties vaikka osuisin lähelle kun liikun paljon työn takia Etelä- ja Länsi-Suomessa

      • Anonyymi

        Minä olisin kiinnostunut


    • Anonyymi

      Itse olen käyttänyt muutaman kuukauden Philipsin Lumea-laitetta. Hintaan nähden teho on jäänyt laimeaksi. Vaikka säärikarvani ovat hyvin tummat, niitä on lähtemyt 5 käsittelyn jälkeen vain laikuittain ja suurin osa on jäänyt. Pitää siis kuitenkin epiloida. Sama tilanne kainaloissa ja bikinirajassa. Ainoastaan takareisien karvat, jotka ovat ohuempia, ovat huvin lähteneet. Minulla on myös tullut nyt sääriin outoja kutiavia läikkiä (ihottuma?) ja epäilen, että tuo laite on niihin syypää, toki varma en voi olla. Minä luovutan ja hankkiudun eroon mokomasta kapistuksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3330
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2872
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2720
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2648
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      21
      2534
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2365
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1833
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1767
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1640
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1496
    Aihe