50-60 v. nainen ja minihame?

pikkupikkubikinit

Onko OK että vanha nainen pukeutuu minihameeseen ja sopiiko tuo työasuksi?
Onko minihame vain nuorten naisten etuoikeus?

77

3787

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nahkafagottikysyy

      Onks sul K-etukorttia ?

      • Kiiijuo

        Ainakin nuorena miehenä pidän kokeneista ja naisellisista naisista. Ovat kuumia ja sen vuoksi kaikki puumat voitte ottaa yhteyttä pettajat.com treffeis muhun.


    • hmmtottakai

      Miksi ei sopisi jos on normaali- tai solakkarunkoinen ja sopusuhtaiset reidet joissa ei selluliitti ole rypyillä.

      • LthrHki

        Samaa mieltä,eikä hameenkaan tarvitse olla ihan mini,napakka nahkahame,vaikka vähän pitempikin korostaa sääriä kummasti...🌹


    • oskar.dirlewanger

      Eihän 50 nainen mikään vanha ole.( Mini)Hame on ihan kiva juttu ylipäätään, jos vain sääret on muuten timmissä kunnossa. Laadukkaat sukkahousut kruunaa yhdistelmän. Kannattaisi myöskin harkita hyvin istuvia saappaita hameen kanssa. Ylipäätään olisi kiva, jos naiset käyttäisivät useammin hametta.

      • miesviisviis

        Juuri näin viiskymppinen ei ole vielä vanha vaan nainen parhaassa iässä, jos haluaa päitä kääntää vielä tehokkaammin stay-upit jalkaa niin että pitsiosa näkyy osittain hameen helman alta.


      • onereallyman

        Heips! Olen niin samaa mieltä muuten, mutta kesällä ei sukkiksia alle ollenkaan,ei minkään näkösiä, paitsi juhlissa! Naiset käyttää liian vähän hameita muutenkin. Vanha nainen on vasta 60 ja siitä yli.


    • AnnaOlla

      Ihan ok,paitsi,että kaikki supattavat selkäsi takana,nauravat sinulle ja ilkkuvat. Edessä päin sanotaan,että olet upea. Niin,että siitä vain...

      • seksimeininkiä

        Varmaan supattavat, varsinkin jos laittaa jotkut huomiota herättävät sukkahousut, saumasukat tai verkkosukat ja korkkarit. Jos työpaikalle tuollaiseksi laittautuu, niin saatetaan ajatella että onko tarkoitus työllistyä muullakin tavoin?


      • onereallyman

        Ne supattavat,ketkä ovat kateellisia näille rohkeille.Supattelu=kateus=haluaisi itsekin olla rohkea ja kerätä miesten katseet


      • doris_day
        onereallyman kirjoitti:

        Ne supattavat,ketkä ovat kateellisia näille rohkeille.Supattelu=kateus=haluaisi itsekin olla rohkea ja kerätä miesten katseet

        Se kateellisuus nyt on sitten pakko sotkea joka ketjuun

        Jos on 50 hoikka, kaunis nainen, niin itse en näkisi minarissa mitään vikaa. Mutta ei mitään saumasukkia tai muuta pornoa duuniin kuitenkaan. Se nimittäin herättää niitä supinoita ja nauruja ja tällä ei ole mitään tekemistä kateuden kanssa. Mutta jos sääret kestää, niin en välttäisi lyhyttäkään hametta. Ja kyllä, sukkisten kanssa, ei paljain säärin duuniin ellei ole ammattina allasvalvoja :)


    • MinäKäytänAinakin

      Todellakin on OK, olen aina ihaillut esim. Aira Samulinia joka vieläkin pukeutuu miniin ja näyttäviin sukkiksiin. Aina kannattaa pukeutua siten että itsestä tuntuu hyvältä, viis muiden mielipiteistä, aina joku inhoaa tai tykkää, koskaan ei voi olla kaikille mieliksi eikä pidäkkään.

    • Teinitohtori

      Jos on Anu Saagimin tai Eija-Riitta Korholan näköinen ja mallinen, niin tottakai.

      • enihaileanusaagimia

        Anu Saagimille sopii parhaiten muslimien säkkikaapu ja burkha - vai mikä se on nimeltään se huppu jossa on pienenpieni rako silmien kohdalla?


    • mummomuoti
    • Madonna_57v
    • Eihyvä

      Ei se vain ole 50 asu. Vaikka sääret olisivat kuinka solakat ja vartalo hoikka. Mutta ihmisen naama ja vartalokin kuitenkin muuttuvat, joten minihame ei vain näytä hyvältä ainakaan ulkopuolisen silmissä. Itse itsensä voi nähdä eri tavalla. Kyllä se on nuorten naisten asu. Minusta nuorille naisille sopii minihame vaikka sääretkin olisivatkin hieman pullukat, ei jokaisella nuorella minihameen käyttäjällä tarvitse olla säihkysääret. Kuitenkin en vesirajaan suosittele kenellekkään, se on mautonta ja rumaakin. Hyvin rumaa jos takapuoli vilkkuu.

      • leggarit_nuorten_asu

        "minihame ei vain näytä hyvältä ainakaan ulkopuolisen silmissä."

        Riippuu minkä ihmisryhmän keskuudessa haluaa näyttää mieluummin hyvältä kuin huonolta. Minihame näyttää hyvältä 50-60v miesten silmissä. Liian pitkä hame puolestaan ei näytä yhtään hyvältä.

        Minihameet olivat myös muodissa erityisesti 60-luvulla, ja 50-60 vuotiaat naiset ovat tottuneet niitä pienestä pitäen koko ikänsä käyttämään. Minihame vain on 50 vuotiaiden asu, kun nykyteineillä puolestaan on yleensä modernimmat minishortsit tai leggarit/leggarishortsit.


    • pukeuduiänmukaan

      Meinaako se viisikymppinen vielä nussia? Hyi olkoon jätä ne haaveet. EI ONNISTU!

      • emmeliine

        Jokainen saa pukeutua kuten haluaa iästä riippumatta. Eihän miehetkään kysele mikä sopii minkäkin ikäiselle. Jos itse tykkää ministä niin mikä siinä. Ei se minihame välttämättä sovi nuorellekaan naiselle. Kunhan on sen verran roiskeläppää että Tenat ei vilku :)


      • Kuti-kuti-kuti

        Sehän vasta on hauskaa peuhata yli 50 kympisen kanssa ei tule vahinkoa vaikka kuti sisään lirahtaa.


    • dgyhg

      Vastaus: Aira Samulin

    • yidty

      Kalevi Kahran esittämä roolihahmo aikoinaan jossain näytelmässä: "Se on niin epäesteettinen - persekin sillä maata viistää!"

    • yuiyr

      Rooke Lokanikin yli 50, eikä mitään ongelmaa minihameen suhteen, varsinaiset säihkysääret.

    • toisinaaan

      Jopa 80 vuotiaskin voi käyttää tai olla käyttämättä minihametta,riippuu hoitopaikasta.

    • jouni98

      Pieni vilauttelu on mielestäni ihan hyvä, iästä riippumatta.

    • neuleminihame

      Olen yli kuusikymmentä ja käytän minihametta, ei kai sille mitään estettä ole, kukaan ei ole tullu sanomaan että olisin pukeutunut sopimattomasti, päin vastoin :D työasuksi en tiedä riippuu varmaan tapauksesta ja työpaikasta.

    • Wau

      On ehdottomasti. Kypsä ja itsevarma nainen voi pukeutua noin - pitää olla varmuutta koska joutuu miesten pitkien katseiden kohteeksi

    • nuorenaoleva

      Kyllä voi pitää,mutta jos on patti polvet niinkuin Aira Samulilla niin silloin polven alapuolelle on ruman näköinen.Itse olen muutaman vuoden yli kuusikymmentä kun on iskeminen mielessä nuorta miestä niin laitan mini hameen nuoret pojat ei katsele polvia en tarkoita hyvin nuoria mutta neljänkymmenen paremmalla puolella.Oman ikäiset ovat niin turhan jäykkiä kavereita että harvoin sellaisen huolin mukaan.Työ asuksi ei ainakaan sairaalaan pankkivirkailijoilla näkyy olevan joilla on laihat sääret muillakin kuin 60 .Siitä vaan missä hyvä olla .

    • Tottakait

      Totta kai naiset saavat pukeutua minihameeseen niin halutessaan, ikään katsomatta. Lasten minihamepukeutumisen päättäköön vanhemmat.

    • Teinitohtori

      Parempi se kuin tuulipuku.

    • r7p5r

      Jos persaus kestää!

    • Kansa

      Nimien kerääminen kansalaisaloitteeseen kansanäänestyksen järjestämiseksi metsähallituslain kumoamisesta on alkanut.

      Käykää allekirjoittamassa!

      Aloitteen voi allekirjoittaa oikeusministeriön ylläpitämässä palvelussa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1986

      Uusi metsähallituslaki yhtiöittämisineen ja kolmansine taseineen on ilmeinen uhka Suomen luonnolle. Perustuslain 20 §:n mukaan vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta kuuluu kaikille.

      Suomen kansalaisina tunnustamme tämän vastuun ja vaadimme, että meitä kuullaan yhteistä ympäristöämme koskevassa päätöksenteossa.

      Kansalaisaloite on lakiehdotus kansanäänestyksen järjestämiseksi uudesta metsähallituslaista. Äänestyksessä esitettäisiin seuraava kysymys: ”Kannatatko uuden metsähallituslain kumoamista?” Äänestäjän tulisi vastata kysymykseen joko "KYLLÄ" tai "EI".

      Kansalaisaloite koskee nimenomaan kansanäänestyksen järjestämistä, koska ei ole mitään syytä uskoa, että nykyeduskunta kumoaisi uuden metsähallituslain uudessa käsittelyssä. Perusteluthan kaikuivat nytkin kuuroille korville.

      Sen sijaan poliittisten päättäjien olisi lähes mahdoton olla kunnioittamatta kansanäänestyksen tulosta. Äänestys kertoisi yksiselitteisesti, hyväksyvätkö suomalaiset uuden metsähallituslain.

      Lisäksi kansanäänestys on ainoa tapa punnita lain legitimiteetti tilanteessa, jossa lainsäädäntöprosessi ei vastannut avoimen demokratian vaatimuksia. Esimerkiksi yhtiöittämisen välttämättömyyttä korostavat perustelut eivät pitäneet paikkaansa.

      Edustuksellinen demokratia ei tarkoita sitä, että vaalien jälkeen valtapuolueilla olisi neljä vuotta aikaa toteuttaa visioitaan muusta yhteiskunnasta piittaamatta. On äärimmäisen vaarallista, jos lainsäätäjät eivät välitä tosiasioista eivätkä kansalaisten, alueiden, asiantuntijoiden, järjestöjen ja asiantuntijaorganisaatioiden vastalauseista.

      Jos me hyväksymme tämän nyt, kun vaakakupissa on kolmannes Suomen pinta-alasta, yhteinen kansallisaarteemme, mitä voimme odottaa tulevaisuudessa tapahtuvan?

      Kansalaisaloitteen yksityiskohtaiset perustelut löytyvät allekirjoituspalvelusta sekä Minimahdin artikkelista. Levitä alussa olevaa allekirjoitus-linkkiä tai artikkelia nimikeräyksen alkamisesta: https://goo.gl/0IQuM0

      Käydään siis töihin: allekirjoittakaa & jakakaa tietoa. Annetaan aloitteelle lentävä lähtö!

      Kiitos kaikille & keväisiä päiviä!

    • Ihanaa aikuiset rouvat, pitäkää hametta ja näyttäkää säärenne, olen jo kertaalleen nähnyt ne 70-luvulla, siitä saakka ollut ikävä niitä. Tykkään.

      • löai

        00kko nää nui pössi,onhan meissa muutakin kuin sääret,katso koko vartalo.


    • seijaire

      minä olen 62v ja e muita hameita käytäkkään kuin mini-hameita ,,

    • minihame30v

      Tietenkin voi pukeutua. Ihmiset suhtautuu niihin eri tavoin, mutta heistä ei tarvitse välittää. On ihana olla vapautuneesti oma itsensä. Kuiskuttelijat, töykeästi katselijat tai rivouksia huutelevat jne. voi jättää huomiotta tai ajatella "heillä ei taida kovin omaa elämää olla kun pitää keskittyä siihen kuinka muut pukeutuu ja tehdä siitä noinkin iso numero". Todellisuudessa sellaiset ihmiset jotka katsovat ilkeästi tai jopa huomauttelevat kuinka kenenkin pitäisi elää ovat itse omaan elämäänsä katkeroituneita, kaavoihin kangistuneita ihmispelkureita jotka nostavat omaa egoaan sillä että lyttäävät muita ihmisiä, usein niitä jotka uskaltavat poiketa massasta.

    • nammikäpuma

      Voi käyttää siihen sisältyy yksehto, ei pikkuhousuja ja puutarha pitää olla ajeltu

    • säkkiasusteet

      Koska Suomessa ensi kesänä tietyistä seikoista johtuen saattaa raiskaustilastot olla huipussaan, niin suositeltavaa olisi myös vanhojen nautojen pukeutua peittävästi. Keskuudessamme on sellaista kulttuuririkkautta, joka ei ehkä oikein ymmärrä anteliasta pukeutumista...

      • moraalinvartijatar

        Tämä oli hyvä lisäys keskusteluun. Kyllä mummoikäisten pitäisi tässä asiassa olla hyvänä esimerkkinä nuoremmilleen. Peittävämpi pukeutuminen on tyylikkäämpää kuin irstas vilauttelu.


      • säälittäviä_esimerkkejä

        Miehet usein menevät kuumilla kesähelteillä töiden jälkeen terassille mustassa puvussa ja solmio kaulassa. Siitä ei taatusti kukaan nuori poika ota mallia, vaan suhtautuu lähinnä säälien hikoilevaan ylipukeutuneeseen mieheen.

        Liian peittävä ja runsas pukeutuminen iäkkäillä naisilla samasta syystä ei näytä hyvältä, kun näyttää siltä että poloinen mummo läkähtyy niihin hiostaviin vaatekerroksiinsa. Napapaita ja mihihame olisi huomattavasti vilpoisampi ja parempi helleasuste, eikä näytä yhtä pahalta kuin liian kuuma ja peittävä asu.


    • 123qwer

      Kyllähän näitä on jotka elää menetettyä nuoruuttaan

    • Hekun_keikun

      Kattokaas poijat Aira Samulia ja Pirkko Arstilaa, kyllä siellä jalkojenvälissä vielä makkara kypsyisi.

    • sukkissääret

      NAM ! Ja nätit sukkikset ! !

    • bluesm.55

      Kyllä toimii ok hyvin esim. vaimollani joka vasta 54v. 156cm ja painoa 51kg, pyöräillyt ikänsä sekä myös kävellyt ahkeraan sääret timmiksi! NAM!
      Vuosikymmenien "treenit" näkyy "silmäkarkkina" jos silmä tykkää sääristä kuten meikä tykkää.
      Miehen ominaisuus vain tykätä naisten kauniista sääristä?.

      Olen tosin kuullut naisen sanomana, että monella miehellä on sääret joista naiset on kateelliset?... Olen myös kuullut thaimaan reissaajien kertovan että ne upeimat sääret on oikeasti miehen sääret?

    • Asiamiesnainen
    • YksTavavanÄijä

      No mikä ettei voisi käyttää minihametta, ihan näin viiskymmpisenä miehenä silmä lepää kauniissa naisissa ihan ikään tai "rotuun" katsomatta;)

      Naiset olkaa hedelmälliset ja lisääntykää, täyttäkää maa
      hienoilla sekä seksikkäillä vaatteilla kesän tullen.

    • Lyhythame

      Minähän ollen jo montavuotta seurustellut naisen yli 50 v kanssa joka käyttää minihanetta on yritetty lisääntyäkin siemen ei vain idä.

    • Uteliaat

      Mielestämme yli 50-v. nainen on mielenkiintoinen siinä mielessä, että jos hän paljastaa kehoaan pukeutumalla esim. minihameeseen, niin voimme paremmin tarkastella kaikkia iän mukanaan hänelle tuomia ongelmia, esim. suonikohjuja, että miltä ne oikein näyttävät tai esim. avonaisesta kaula-aukosta näkyviä decoltee-alueen pitkiä, viivamaisia ryppyjä. Ihan mielenkiinnosta siis, ei tuntien seksuaalista kiinnostusta.

    • minareitalisää

      ei se ole niinkään ikäkysymys. merkittävämpää on fyysinen olemus. pukeutumisen oli se minkälaista tahansa tulisi olla ruumiinrakenteelle sopivaa ja persoonallisia erityispiirteitä tukevia. Jos on sellaiset sääret ja lantio että sietävät arvioivia katseita, ok, vaikka olisi satavuotias. Toisaalta jos on kovin runsaasti suotu muotoja ja kertynyt rasvaa ja selluliittia kannattaa miettiä missä vaatteissa ne ei niin hirmuisesti herätä huomiota.

    • Piikit

      Olen 56v mummo,enkä mistään hinnasta pukeutuisi minihameeseen.

      • Tikiip

        Olen 56v pappa,enkä mistään hinnasta pukeutuisi minihameeseen.


      • Piikit
        Tikiip kirjoitti:

        Olen 56v pappa,enkä mistään hinnasta pukeutuisi minihameeseen.

        Miehet taitaa pukeutua siihen kilttiin.


    • jp2016

      seksuaalisten naisten pitää pukeutua minihameeseen.

    • jp2016

      sopii toki, mutta vilauttele varoen.

    • eisovikellekkää

      minhamekkin parempi kuin nämä tiukat sukkahousu pitkät kalsari yhdistelmät,onko ne lessingejä..

    • kauniskatsellavielä

      Iällä ei ole mitän merkitystä ,jos vartalo on sopusuhtainen.Iäkäs nainenkin voi olla vataloltaan kaunis ja käyttää sitä minihametta.Ennen katselen vanhempaa sopusuhtaisen naisen vartalo,kun nuorta joka pursuaa kuin mummon pullataikina astiasta ulos.

    • Toukotyöt

      Miksi ei kävisi? Ihmettelen koko kysymystä, jokainen saa ja pitää pukeutua omalla ihanalla tyylillään, 50-60 vuotias uskaltaa jo ola oma itsensä ja pukeutua ihan niin kuin huvittaa välittämättä muista.
      Jalkojen paksuu on joikaisen lulonnon lahja olkaamme onnelisia siitä. :)

    • rinkilä

      Minusta minihame sopii kaikille jos se on polven yläreunaan,ei liian lyhyt eikä liian pitkä .Sopii usimpien mittasuhteisiin parhaiten. Vielä nätit balleriinat jalkaan niin näyttää kesäaikaan hyvältä.

    • Mimmmmi1955

      Nuoret miehet käyttävät nykyään stringejä, yäk.

      Minihame voi sopia 50-60-vuotiaalle hyvinkin.

      • paappa1954

        yäk yäk, vanhatkin miehet käyttää stringejä, nam nam.
        Mimmmmi1955 herää jo nykyaikaan ei nyt enää eletä 50-lukua.


      • Stringjermu

        Talvisota voitettiin stringit jalassa taistellen.


    • Mimmmmi1955

      50-60-naiselle voi sopia stringit. Nuorellekkaan miehelle ei koskaan.

    • seurasetä

      Sopii oikein hyvin,varsinkin iäkkäille mummoille. Nimittäin minimekossa on mahdollista pinkaista pakoon nopeammin,kuin jos olisi maata viistäva röijy niskassa. Kysehän on näistä naapureiksi tulleista partalapsukaisista, jotka toisinaan tuppaavat naisten kainaloihin melkeimpä väkisin ikää katsomatta.

      • Hyhyhaisoo

        Silakalle apajalle nuo puumanaiset...


    • lalalakotona

      meidän mummi 90v kävi housuvaipoissa

    • Asiamiestyttö
    • Pienenlapsenäiti
    • dios

      Jos on ok runko,mikäettei,ja huomio tämän päivän 50-70v ovat nuorekkaita eikä mitään vanhuksia.

    • ffgg7

      http://www.letswedding.co.uk/ tarjoaa 2016 -2017 salaattikastiketta, prom Mekot, Special mekot, Kaaso Mekot, Iltapuvut, Prom Mekot, Kukka mekot ja äiti morsiamen Mekot at http://www.letswedding.co.uk/

      http://www.letswedding.co.uk/ tarjoaa 2016 -2017 salaattikastiketta, prom Mekot, Special mekot, Kaaso Mekot, Iltapuvut, Prom Mekot, Kukka mekot ja äiti morsiamen Mekot at http://www.letswedding.co.uk/


      http://www.letswedding.co.uk/ tarjoaa 2016 -2017 salaattikastiketta, prom Mekot, Special mekot, Kaaso Mekot, Iltapuvut, Prom Mekot, Kukka mekot ja äiti morsiamen Mekot at http://www.letswedding.co.uk/


      http://www.letswedding.co.uk/ tarjoaa 2016 -2017 salaattikastiketta, prom Mekot, Special mekot, Kaaso Mekot, Iltapuvut, Prom Mekot, Kukka mekot ja äiti morsiamen Mekot at http://www.letswedding.co.uk/

    • Keskimittainenjasopu

      Minä ohuesti ihmettelen näitä kysymyksiä "sopiiko se ja tämä sen ja sen ikäiselle". Onkohan kyseessä uskalluksen hakeminen/varmistaminen näin sos. median kautta vai mikä lie? Luulen ohuesti, että aika harvoin kanssaeläjät tulevat kasvotusten kehumaan/haukkumaan pukeutumista - jos ei ole sukulainen. . . :) :) Jotta pistää päälle mikä itseä miellyttää ja tuntee olonsa hyväksi. Nuo teinitsydeemit on sitten erikseen. . . . :) :)

    • Asiamiestyttö
    • minihamessa

      Olen kohta 70 vuotia mies ja käytän lähes päivittäin minihametta. Tuntuu todella hyvältä. Työasuna en ole käyttänyt, mutta vapaa-ajalla sopii hyvin.

    • miesalushame

      olen mies ja käytän naisten hameita ja muita alusvaatteita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11154
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3113
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2964
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1704
    9. 85
      1678
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe